Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy A57 5G 12/512GB Awesome Navy (SM-A576BDBHEUC)
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 512 ГБ
Класний перейшов з а55,автономність чудова на всі 5000,в мене 12/512 практично літає,особливо радує його товщина...і легкість....в хорошому нетовсому чохлі,камери супер
- Андрій Ц***
Теж хочу перейти з А55. В чому цей кращий, підкажіть?
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 512 ГБ
Телефоном задоволений.
- Достоинства:
- Швидкий, батарея добре тримає, тоненький корпус зручно тримати в руці. Окремо докупив оригінальний зарядний пристрій на 45 ват, швидко заряджає!
- Єлизавета Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 512 ГБ
Гарний телефон за свої кошти
- Недостатки:
- не має
- Єлизавета Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lilac. Встроенная память: 512 ГБ
Гарний телефон за свої кошти .
- Владислав Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 512 ГБ
Привіт, хто вже купив, відписуйтесь, чи нормальний апарвт, яка автономність. Думаю всі будуть вдячні.
- Достоинства:
- Думаю
- Евгений
Перешёл с А52.
Мне отлично. Чувствуется, что лучше во всём.
Предыдущими моделями (а56, а55) не пользовался - сейчас набегут и начнут с пеной у рта доказывать, что всё плохо.
А телефон очень неплохой, на самом деле. - Богдана С***
Нормальний телефон, вистачає для усіх повсякденних задач
- Платон В***Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 512 ГБ
Нічого нового, буквально став дорожче із за 512 гб. Нема оптичного зуму. Брати небажаю краще а56 він набагато дешевше і нічим невідрізняється від а57. У мене а56 я порівняв з а57 і вони практично однакові
- Достоинства:
- Недостатки:
- Копія а56, нема оптичного зуму. Став дорожче із за нової пам'яті(512 гб)
- Пользователь
Ця модель не має сенсу. За ціна А57 12/512, можна взяти S25FE 8/512.
Так і процесор потужніший, і порт Type-C 5Гбіт, а не USB 2.0, як у А57.
Для мене модель А57 в цілому незрозуміла. - Андрій К***
Захист від води як мінімум кращий.