Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy A73 5G 6/128Gb Gray (SM-A736BZADSEK)
- Станислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Користуюсь телефоном п'ятий день. Після Хуавею цей телефон набагато технологічніший та зручніший у користуванні.Суттєвих недоліків поки не виявив.
- Достоинства:
- Качественные материалы, скорость работы, камера
- Недостатки:
- Исходя из различных обзоров на ютубе сделал вывод что цена на эту модель несколько завышена.Отсутсвует блочек для зарядки в комплекте
- Коробко Ю***Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Купила телефон в заміну старенькому s8. Телефоном задоволена на 100%. Швидкий,сучасний,стильний. Відчувається різниця в технології за 5років.
- Достоинства:
- Камера. Швидкість роботи
- Недостатки:
- Пласмасова задня панель. Але тут 50/50 в чохлі не принципово
- володимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Смартфоном користуюсь після придбання один тиждень, працює добре.
- Достоинства:
- Швидка зарядка смартфона - зарядний пристрій Samsung 25W придбав додатково.
- Недостатки:
- Відсутність зарядного пристрою.
- Ростислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ
Відповідає заявленим характеристикам
- Достоинства:
- Акб, екран, швидкість, макро. Ціна-якість.
- Недостатки:
- ---
- Петріга Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон отримала, прийшов швидко. Поки вроді норм.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
- Олег К***Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ
Теоефон пушка
- Недостатки:
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ
При вимкнені всього чого тільки можна, і використанні 5-6 апок, заряду хватає на 1 добу, зайняте місце пам'яті постійно збільшується, 45гб зайнято не зрозуміло чим, камера чудить, то жало комара, або відбитки пальців на клавіатурі фоткає спокійно, то не може сфокусуватись на тому що потрібно.
- Недостатки:
- Акумулятор, пам'ять забивається незрозуміло чим
- Светлана С***
Усі смартфони розраховані на добу використання! Ви хотіли тиждень? Не дзвоніть, не виходьте в інтернет, взагалі виключіть.
- Сергей Г***
Якщо користуетесь Телеграмом, зайдіть в налаштування-данні та пам'ять-використання пам'яті- та в пункті ЗБЕРІГАТИ МЕДІА змініть налаштування завжди на 3 дні. Бо за замовчуванням там стоїть завжди зберігати, і всі відео та фото які ви дивилися в групах, зберігаються на вашому телефоні. Можливо я допоміг вам вирішити вашу проблему))
- Павло Л***
Привіт вам від Плей маркета) кожна програма вашім телефоні обновляєтся автоматично а кожне оновлення займає місце і ось вам вся причина зпамятю)
Висновок один якщо програми не будуть обновлятись тож вони НЕ будудь працювати)))
- Гурджия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Покупал жене в подарок. Телефон , в принципе, неплохой, но не более того."Вау-эффекта" не вызывает. Батареи с запасом хватает на сутки , но это при звонках , мессенджерах и недолгой игре в "Пасьянс". Youtube, съёмка видео , более "тяжёлые" игры садят батарею и она с трудом доживает до вечера . Сканер отпечатков пальца довольно "задумчив", на срабатывание уходит 1,5-2 секунды, на моем Honor 8X срабатывает практически мгновенно. Но это все было ожидаемо и телефон +/- не хуже многих других моделей. А вот главное разочарование - это камера. Нет , снимает она довольно неплохо , но , увы, хуже своего "младшего" собрата А53, в котором модуль основной камеры Sony , а в A73 - Samsung. Видео при движении камеры получается менее плавным , хуже справляется с резкими перепадами освещения - могут появиться "засветы" или наоборот - затемнённые участки . Хотел брать А53 , но там другая "засада" - процессор Exynos , а не Snapdragon. Не знаю , может на Exynos не заслуженно наговаривают, но рисковать не стал. Повторюсь, телефон неплохой и в целом устраивает. Но этих денег, как по мне , не стоит. Вот если бы ему хотя бы 8Гб оперативки и (или) 256 Гб памяти или процессор помощней - другое дело. У китайцев есть модели с более высокими характеристиками и по меньшей цене , но там с качеством - как повезет.
- Достоинства:
- Известный бренд, яркий экран.
- Недостатки:
- Камера, батарея.
- Наталія К***Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ
З відбитками пальців чудить. Буває, що розблоковується з першої секунди, а буває не можу розблокувати за всі 5 спроб, добре, що на графічний ключ реагує!
- Достоинства:
- Батарея, пам`ять, швидкість роботи, взагалі дуже приємний в роботі!
- Недостатки:
- Якщо потрапить мінімальна волога в гніздо - телефон кричить про це, навіть волає!!! І якщо ви висушите начисто те гніздо феном протягом півгодини, то ця функція не відключиться, поки не вимикнете і вмикнете смартфон(перезавантаження не допомагає).
- Алина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Самсунг после сяоми это конечно небо и земля) Отпечаток медлинноват,но не критично. Камера хорошая, но только при нормальном освещении. Звук порадовал даже не ожидала В целом работает шустро.
- Достоинства:
- Экран, мало весит,комфортный в руке,неплохая камера
- Недостатки:
- Отсутствие зарядного блока и встроенного аудиоплеера
- Максим П***
Ну так то аудиоплеер есть фирменный, просто он не установлен(SamsungMusic), что бы продавать Spotify
- Светлана С***
Є там плеєєр, просто в носиз прошивках його можна вставити додатково. Навіть після оновлення андроїду він зникає знову, і калькулятор від самсунг зникає. Це вільна платформа - хочете скачуйте самсунгівські програми, хочете- noname.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Серией "А" в семье пользуемся больше года, пока нравится. Вначале купили А70 из-за удобства зарядного устройства. Ребенок уже не выламывает гнездо зарядки при неправильном подсоединении. Свои функции смартфон выполняет.
- Достоинства:
- Смотря с чем сравнивать. Нормальный смартфон для своих денег.
- Недостатки:
- Если вставлены две карты "симки", то карта памяти уже не влезет. В тех.характеристиках это не указано. Предыдущие модели 70,71 под две карточки и карту памяти. Где усовершенствования?
- Светлана С***
А вологостійскість? В а70 там71 її немає. В мене і а70 , і а71 є. Тому і не міняю. Саме через сімки. Ви змінили. Про це написано майже всюди, що слот комбінований . Ну а захист від води - оце і є ваші "новшества".
- Александр Ч***
В мене а71 8/128, і теж одна сім і карта пам'яті
- Малицкий Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Таке враження, як почитаєш відгуки.....що телефон а73, купили якісь мавпи з зоопарку, розібратися ні у чому не можуть і розуміння що таке є смартфон, не мають.
Я до чого, в мене А72, працює прекрасно, нічого подібного, що тут пишуть, не було. Впевнений, що А73 добрий смарт, але я його купувати не збираюсь, там нема нічого особливого у порівнянні з А72, так, процесор краще на пів шишечки і 120 гц дисплей, але то таке, 90/120, можно і не помітити. Ніти яскравості до речі, один в один))). Камера, один в один, хіба що написали про типу трлн.мегапікселей))) Я свій А72 з 6/128 gb, купував за 11 000 грн. Гідний смарт та гідна ціна, а зараз, оце одоробло за 20 000 грн, так, долар змінився.....але смартфон не дуже. Забудьте за А73, це маркетингові витівки для тих, хто не дуже прискипливо ставиться до купівлі подібних девайсів. Його можна брати лише за однієї умови: це якщо ти нажерся хлаомі, і тобі потрібен адекватний девайс тут і зараз на певний період. Він сучасний, працювати буде, але видатного у ньому нічого нема. Так, і брати його ожна також тим, хто любить фірмову оболонку ван юай від Самсунг.- Достоинства:
- Новий, свіжий модельний ряд від відомого виробника. Не соромно користуватися ним серед людей, це бренд категорії А.
- Недостатки:
- Нічого нового, та кардинального у змінах. Типи пам'яті старі, не сучасні с точки зору швидкодії.
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ
Користуюся телефоном 5 днів. Те, що я розчарована, це просто не описати словами...
З позитивного це те, що він приємний на дотик, ось тримаєш його, він легкий, приємний, прямий за відчуттями ммм кайф.
З негативного це все інше.
- Відбиток пальця. Спрацьовування через раз і ще тупить. Реакція не те щоб не швидка, а така дуже не швидка.(я би сказала тупа реакція)
- Ну і взагалі саме спрацювання телефону після розблокування... Він може ні на що не реагувати. Тобі доводиться знову блокувати і знову розблокувати телефон, щоб він почав реагувати на твої дотики.
- Тобі позвонили говориш декілька хвилин по телефону, закінчуєш розмову і розумієш, що не можеш відключитися темний екран , кнопка блокіровки не реагує.
Телефон пришлось відвезти в сервісний центер. Сподіваюсь вони його відремонтую.
Але дуже прикро( Дуже розчарована((( Не рекомендую цей телефон.
Дуже прикро, що Ви зіткнулися з подібними складнощами.
Рекомендуємо звернутися в технічну підтримку нашої компанії для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій по їх усуненню.
Це можна зробити за телефоном: О8ОО5О2ООО.- Руслан В***
P. S.
Телефон пару днів пропрацював, почав дико гальмувати, і уже місяць валяється, по іншому сказати важко, в сервісному центрі в м. Києві на вул. Білоруська.
Діагностика виявила необхідність заміни дисплея.
Дисплея в Україні немає, зі слів сервісників.
Уже майже місяць чекаємо на новий дисплей.
Для чого продавати в Україні моделі, які потім не маєш змоги відремонтувати???
- Yevgen T***Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Купив у Розетці наприкінці серпня. Порівняно зі старішою моделлю Samsung A відразу зрозумів, що якось він дивно працює. Описав би його як гальмо, гальмо гальмо у всіх відношеннях.
- Достоинства:
- Iноді гарні фотки та якісне відео виходять.
- Недостатки:
- Багато
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
користуюсь місяць
не зразу помітила...але коли дивишся відео і приходять смс з чатів різних...звук може сам зменшуватись і зростати, але тільки після сповіщень...сам по собі він не міняється (ну я не помічала по крайній мірі)
підскажіть що за глюк...- Достоинства:
- батарея, камера
- Недостатки:
- звук динаміка
Представник брендуВітаємо!
Рекомендуємо звернутися до технічної підтримки Samsung Україна для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій по їх усуненню:
ссылка- Марина Б***
не так як смс приходять зменшився звук і зразу збільшився.
а після смс він затих...ще коли смс прийде він може сам по собі зрости... - Зуй Д***
У меня так на старом самсунге
Рівно місяць чекаю коли відремонтують новий телефон.
Купила 02.10.22 в сервісний центр віддала 05.10.22.
Сервісний центр чекає деталь. Вибачте ви його по гарантії рік збираєтесь ремонтувати? Я його не для того купувала. Заплатила такі гроші, і не можу їм користуватись(- Дмитро
Просіть підмінний фонд та компенсацію за кожен день подад 14 днів ремонту, та відмову від подмінного фонду.
- Игорь
Справа в тому що бланк прийому розетки при підписанні ви погоджуєтесь 48 календарних дні сервісу. Тому будьте уаажні.
- Ярослав Д***
Ігор, не 48 календарних днів, а 28) будьте уважні коли пишете не достовірну інформацію
Телефон в ремонті вже 90 днів
Перші 63 дні був в сервісному центрі Самсунг MTI на Білоруській 26, так і віддали несправним,нічого не зробивши
І вже 29 днів телефон у Розетці, кошти так ніхто і не повернув
Підтримка Розетки спочатку відповідала що відправили запит виробнику,а зараз просто ігнорує,і не відповідає на звернення- Достоинства:
- Недостатки:
- Продали несправний телефон ,який не можна відремонтувати,і не повертають кошти
Це можна зробити за телефоном: О8ОО5О2ООО.- Євгеній
А скажіть, будь ласка яка країна виробник? Мабуть що Індія:(
- Анна Л***
Китай
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Купляв дружині.
Після останнього офіційного оновлення просто перестав бачити мережу. Сім карти бачить, а до мережі не підключається.- Достоинства:
- Зручне пресс папьє.
- Недостатки:
- Не віконує основну задачу телефона.
Дуже прикро, що Ви зіткнулися з подібними складнощами.
Це можна зробити за телефоном: О8ОО5О2ООО.
- Руслан В***Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Не звязуйтеся з цією моделлю телефона і сервісом від Самсунг
Телефон після покупки працював 3 дні.
Місяць телефон лежить на гарантійному ремонті, і ще передзвонили з сервісного центру, мінімум місяць чекати запчастини.
Заключення про неможливість ремонту не дадуть, щоб здати телефон у магазин, бо дають тільки тоді, коли телефон ремонту не підлягає.
Представник брендуДобрий день.
Перепрошуємо за можливі незручності.
В цьому випадку, рекомендуємо звернутися в технічну підтримку, щоб уточнити додаткову інформацію щодо гарантійного обслуговування та термінів очікування, наша компанія наразі робить все можливе, щоб постачання деталей в сервісні центри було якомога швидшим та стабільнішим. Ви це можете зробити подзвонивши на номер: 0800_502_000.- Руслан В***
Проблема за майже 2.5 місяці так і не вирішена
Сервісний центр клеїть дурника і розповідає що телефон справний.
Підтримка Самсунг розповідає що їй дуже шкода, і коли небудь все буде добре
Не звязуйтеся з післяпродажним сервісом Самсунг в Україні, його просто не існує.
Гроші на продажу телефоні зароблені, а далі хоч трава не рости, робіть що хочете, ваші проблеми. - Светлана С***
Вимагайте обмін. За законом ви маєте отримати за 14 днів телефон. Якщо вам не можуть його відремонтовати- вимагайте обмін. І ще. За кожен день після 14 днів ви маєте право на компенсацію, якщо не отримали телефон. Не пам'ятаю точно, скільки, але за весь час там набігла велика сума. Наполягайте на своїх правах !
Хочу доповнити свій відгук.
Вчора забрала телефон з сервісного центру (який знаходився на гарантійному ремонті два місяці) !
А дуже розчарована сервісним центром Samsung . З яким співпрацює компані розетка
Рівно після того як я його забра прошла година як я ним користувалась і знову та сама проблема . І я повертаю його назад тому що проблема залишилась
Таке відчуття що його просто тримали два місяця і нічого з ним не робили, а потім просто віддали.
Причина залишалась та сама ( коли я звернулась туди і вказала що проблема не вирішена, я намагалась, щоб мені видали висновок сервісного центру про несправність мобільгого телефону для повернення мені коштів, на що отримала відповідь що вони не можуть цього зробити . Відповідно я роблю висновок ,що вони роблять все щоб не повертати гроші і тягнуть час та ще й маніпулюють тим , що зараз триває війна і час очікування може розтягнутись до невідомих термінів .
Дуже хочеться щоб повернули мені кошти за телефон, мені вже цей телефон не потрібен такою ціною.- Недостатки:
- Вони не заслуговують навіть однієї зірки.
- Олег
Стикався з таким на Розетці 3 рази, але тримали рівно місяць. І гроші завжди повертали. Не переживайте, все буде добре.
Представник брендуВітаємо!
Це можна зробити за телефоном: О8ОО5О2ООО.- Анна Л***
У сервісний центр Самсунг за номером 0800502000 і онлайн підтримку зверталися безліч раз. Крім розповідей операторів і менеджерів що їм дуже шкода,і вони сподіваються що телефон коли-небудь поремонтують,більше ніякої практичної користі не було. А сервісний центр MTI сервіс на Білоруській 26 взагалі без слів, 2 місяці протримати телефон у себе,віддати в такому ж стані як до ремонту ,ще і звинуватити клієнта,що сам дурень,а телефон справний.
Брак буває у любій сфері і продукції.
Але морочити клієнту голову 2 місяці і ніяк не вирішувати проблему-такого від Самсунг зовсім не очікувала.
Побачимо тепер, як вирішить проблему Розетка
- Сергій Я***Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Не знав що usb і type С - це бездротові технології!!!
- Олександр Д***Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
За таку ціну дурня.S21FE,S20FEцікавіші,за матеріали і тактильні відчуття земля і небо.
- Ярослав Ш***
Согласен)) Тем более не особо отличается от а72!
- Богдан С***
S21 гріється як чорт ))
навіть на вітрині магазину вони гарячі..
Представник брендуДобрий день, Ольга.
Вартість Galaxy S21:
8/128 Гб - 25299 грн.
8/256 Гб -27499 грн.
- балуцька о***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Не хоче реєструватись Вайбер,звяжіться зі мною,хочу аб о повернути або обміняти!!
- Достоинства:
- ---оо
- Недостатки:
- -оо
- Дмитро Ч***
Може спробуйте ще раз або попросіть когось допомогти? Не схоже, що проблема в телефоні, якщо просто один додаток глючить. Ну а якщо міняти хочете, і якщо 14 днів не пройшло з моменту покупки, то в чатбот розетки пишіть.
Представник брендуДобрий день.
З даного питання рекомендуємо звернутися в технічну підтримку, для отримання необхідної інформації/консультації.
Це можна зробити, подзвонивши на номер: 0800_502_000.- Юрій
В чому повинен телефон, якщо дівчина не знае як поставити Вайбер? Загуглити, мабуть, також не вміє)