Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy A73 5G 8/256Gb Gray (SM-A736BZAHSEK)
- ІренаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон чудовий. Працює вже кілька років і падав не раз і взагалі пережив трохи всього, проте якість Самсунг говорить сама за себе, жодних проблем досі. Ціна якість топ.
- Недостатки:
- Жодних
- Кривоніс С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Користуюсь вже більше року. Літає, все як потрібно. Телефоном дуже задоволена
Вже користуюсь пів року. Телефон супер, камера теж❤️ рекомендую
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Нереально зарядити
- Недостатки:
- Нереально зарядити!
З дружиною в обох такі телефони і така сама проблема
- Недостатки:
- Це якись жах, він якщо сів,то зарядити просто нереально. Купували в лютому і така проблема з самого початку. Якщо телефон сів,то як тільки під'єднуєш ло зарядки пише : в гніздо потрапила вода,і так кожного разу. Може стояти на зарядці і все ок,а потім знову "потрапила вода",відключаєш на хвилину,підключаєш знову і ніякої води немає.
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон супер!!!!
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Пользуюсь 14 месяцев, все огонь!
- Достоинства:
- Все норм
- Недостатки:
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Купив на заміну SAMSUNG A71
ROZETKA ДЯКУЮ- Достоинства:
- Гарний престижний
- Недостатки:
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Взяв на заміну старого М20 - то швидкість в 2-3 раза краща. яскравість дисплея також на порядок вище. Камера непогана, але для 108 Мегапікселів повинна бути кращою. Заряджається швидко - десь 1 година. Корпус гарно зроблений. Пам'яті авжеж в достатку, з головою.
- Достоинства:
- Швидкий, яскравий дисплей.
- Недостатки:
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Супер ..., зручний, швидкий, легкий, при звичайному навантажені (дзвінки, вайбер, телеграм, огляд новин, постійно включені - геолокація, вайфай і обмін моб даними, NFC) заряд тримає дві доби і ще залишається 20% ...
- Достоинства:
- легкий, тонкий ...
- Недостатки:
- не виявив
- Ярослав
Купляв не тут, але цілком підтримую даний відгук.
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 256 ГБ
Все чудово. Шустрий. Батарея при дуже активному використанні з 6.00 до 20.00 залишається 20-30%. Повна зарядка 30w з 5% близько 1 година 20 хв.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Андрей А***
Зарядка 25w
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон супер. Изображение супер.
- Достоинства:
- Изображение' дизайн ' телефон все супер.
- Недостатки:
- DreamerОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Суперовий мегапотужний "літак" з красивим величезним екраном і можливістю оновлення під Android 13. Флагман лінійки "А". Батарея з великою ємністю, стереодинаміки - все супер літає і працює. Камеру ще не тестував, але за нечастного використання такої вистачить з головою. Класно, що є NFC-чіп і можна розраховуватися безконтактно - у моєму попередньому смарті цієї лялі не було.
Головний недолік для мене - завеликий розмір 6,7 дюймів і ширина. Тримати однією рукою і катати пальцем по екрану дуже складно. Плюс не поміститься у не дуже глибокій або замалій кишені.
Інші відносні та некритичні недоліки. Комбінований слот, тобто можна або вставити дві мобільні сім-карти, або одну сімку і SD-карту. Відсутність гнізда 3,5 мм для провідної гарнітури, через що доводиться задіювати перехідник. Хоча на дворі 2023 і техніку вже роблять під безпровідні шедеври.
Рекомендую як середньобюджетну суперсучасну модель, що за характеристиками підкарабкується до IPhone. Розглядав також модель S21 FE, але передумав через відсутність у ній слота для SD-карти і заоблачну ціну. Мене 8К камерою не "нагнеш", тож А73 з горою вистачить )))
Однозначно рекомендую всім! Років на 5 точно цього апарату з горою вистачить!- Достоинства:
- Потужний, швидкий, якісний екран, оновлення під Android 13
- Недостатки:
- Завеликий розмір, комбінований слот, камера інколи губить кольори
- Дмитрий О***
указан размеры покупая потом ныть ой большой это не очем бо вовсе людей разный размер руки если по хорошему нужно было на крайний случай перед покупкой зайти в магазин и попросить глянуть похожего или такого размера телефон или же у друзей/знакомых
- Dreamer
Дмитрий Онищенко По-перше, я не нию, а просто констатую факт. Я був у курсі якого розміру 6,7 і наскільки він більший від мого Samsung J3 2017 на 5. І по-друге, я сам буду вирішувати коли і як підбирати нові покупки. Поради в жанрі районної гопоти не потребую.
- Роман А***
Згоден з Вами з приводу розміру. Наприклад S10 робили в трьох варіаціях розміру екрану. Проте гралися з характеристиками. Та й серія "S", як я запам'ятав в Україну йде з гіршим процессором - "Exynos", котрий виробник на 10 років вперед наштомпував і збагрював нам, бо для USA робили на Snapdragon вироби, а нам в магазинах байки розповідав продавець-консультант Samsung, що гірше є кращим і ми нічого не розуміємо, оскільки треба на парити те що вирішили вони, а не те що треба споживачу, бо на ціннику гірші характеристики (об'єм пам'яті обмежувався 126 Гб і нам пояснювали, що для українців це краще ніж для американців 256 Гб). Отож і тут з розмірами екрану погралися б і створили б те що треба: А73е, А73 і А73+. Тільки Snapdragon лишили б і пам'ять 8/256 в усіх версіях. Було б чудово і вибір на споживача орієнтований. Серію "S" не розглядаю, через "брак - відсутність сдоту для картки micro-SD", бо як телефон гавкнеться усі 256 Гб пам'яті помруть разом із ним (Samsung стає таким поганим виробом, як і "яблуко")
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон просто супер !!! Перейшов на нього зі старенького iphone, перші 5 днів знайомився з системою та все налаштовував під себе, перекинув всі фотки з icloud, контакти, та встановив необхідні мені додатки і тепер можу сказати що це Мега Крутий телефон, я дуже задоволений своїм вибором !
- Евгений Т***
а почему не пишешь что телефон приходится заряжать по 5 раз в день, батареи вообще не хватает,установил все возможные галочки на энергосбережения и все ровно садится
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
За неделю использования проявил себя с лучшей стороны, экран отличный, повышенная частота обновления экрана это то чего мне не хватало в А50, А51, после 120 Гц на А73 пользовался телефонами с 60 Гц становится некомфортно размер экрана мне лично важен т.к. часто смотрю видео с телефона и играю в игры. Аккумулятор держит у меня около 10 часов в смешанном режиме, с учётом игр, видео, аудио и соцсетей. У кого проблемы с быстрой разрядкой аккумулятора посоветовал бы зайти в раздел обслуживания устройства и посмотреть куда убегают ваши проценты заряда, и какое приложение может красть у вас до 20% заряда в фоновом режиме.
В операционной системе ничего проблемного не заметил, никаких лагов, все работает быстро и плавно.
У кого есть проблемы со стабильностью работы, рывки и т.д. посоветовал бы все так же зайти в обслуживание устройства и посмотреть что грузит вашу оперативную память, а так же оставлять свободной хотя бы 30% от встроенной памяти смартфона (без учёта памяти занятой самой системой).
По камерам, фотографии достаточно детализированы, фронтальная камера как по мне хорошая (редко фотографирую на телефон, с этим лучше справляется фотоаппарат). Насыщенность и контрастность советую добавлять вручную, после того как сделали фото, т.к. телефон изначально обрабатывает все ближе к холодному свету. Камеру ещё доработают с обновлениями, телефон станет фоткать лучше (из личного опыта пользования телефонами Samsung).
По качеству материалов не виду смысла долго рассказывать, я, как и большинство людей ношу телефон в чехле и с защитным стеклом (но без защитного гораздо приятнее, сколько бы оно не стоило).
Из минусов я бы отметил отсутствие блока питания, этому телефону нужно докупать 25w блок за 800 гривен, потому что с зарядки от А52 он заряжается почти 2 часа.
Так же если хотите чтобы телефон работал стабильно как можно дольше, не советую скачивать из интернета различные оболочки, посторонние камеры и подозрительные приложения и т.д.- Достоинства:
- Большой экран, 120 Гц.
8Гб оперативной памяти.
Быстрый автофокус камеры, встроенный сканер документов.
Хороший аккумулятор.
Быстрая зарядка при условии покупки блока 25W.
Рассрочка 20 платежей) - Недостатки:
- Отсутствие блока для быстрой зарядки в комплекте.
Сыроватая прошивка камеры, немного искажает фото на широкоугольном объективе.
- Денис
Дополняю комментарий:
Камера после обновления стала лучше, автофокус стал быстрее.
Также после обновления стал лучше держать заряд. Около 12 часов в смешанном режиме с учётом игр, но советую отключить always on display, он довольно прожорливый.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Чесно кажучи - цей телефон трішки розчарував! До цього був A6 який вірою і правдою відпрацював 4,5роки, але вже морально застарів, хоча все працює, тому захотілось змінити на сучасну модель. У дружини дворічний M21 і порівнюючи з ним у А73 немає взагалі ніяких переваг за таку "кінську ціну". В ігри не граю, тому проц. до уваги не беру, а от все інше: камера на мій погляд знімає дуже середньо. Батарея до кінця дня майже не доживає (для мене це дуже важливий пункт), а ось на М21 в кінці дня ще 25-35% завжди залишається при схожому використанні телефонів (розмови, соц.мережі та ютуб). Тому на мій погляд своїх грошей він не вартий і для "не геймера" можна було купити А33 майже в 2 рази дешевше, зекономити купу грошей і отримати цілком пристойний телефон. Всім, хто ще вагається - раджу ще 300 раз подумати перед тим, як його купувати.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Завищена Ціна, слабка батарея, камера як у телефонів за 300$
- Олександр К***
Я на нього вже раз 30 поглядаю і в ютубі обзори толкові продивився от чуствую що A73 неудачний A71 був качеством набагато лучше
- Андрій Н***
Не знаю як у вас але камера краще за тойже сяомі і.акб тримає день тим паче в мене є з чим порівнювати
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 256 ГБ
Хороший телефон, брала маме в подарок на замену её старенького Сяоми) Шустрый, 256ГБ памяти в самый раз, хорошая камера)
- Достоинства:
- Мама довольна)
- Недостатки:
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
- Достоинства:
- Недостатки:
- Новий телефон на зарядці глючить сенсор
Дуже прикро, що Ви зіткнулися з подібними складнощами.
Рекомендуємо звернутися в технічну підтримку нашої компанії для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій по їх усуненню: ссылка
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Чудовый телефончик!
- Достоинства:
- Камера чудова, батарея тримає цілий день!
- Недостатки:
- Не знайшов!
- Гришко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 256 ГБ
Телефоном задоволена
- Достоинства:
- Телефоном задоволена
- Недостатки:
- відсутність зарядного пристрою
- ГеоргийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон шустрый, экран отличный, звук отличный , камера так же. Батарея держит полтора дня моего использования (пару-тройку часов игр/ютуба + музыка). Не перегревается.
Недостатков 2 - цена и комплектация по сравнению с конкурентами в той же категории. - Дмитрий Ф*** ЦерберОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Дуже розчарований ним. При 40% зайнятої пам'яті просто люті фрізи, камера лагає, фото лагає, про аккамудятор я взагалі мовчу, від сили 3-4 години активного режиму. Навіть Instagram лагає) т9 окрема історія, кожне третє слово виправляю по 4-6 разів. Не можливо коректно налаштувати його. Якість фото та відео бажає кращого. В порівнянні з моїм старим Xiaomi mi 9 6/128 , все працювало якщо не краще то прийнанні так само. Дуже розчарований.
- Достоинства:
- Не побачив.
- Недостатки:
- Не раджу.
Дуже прикро, що Ви зіткнулися з подібними складнощами.
Рекомендуємо звернутися в технічну підтримку нашої компанії для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій по їх усуненню.
Це можна зробити за телефоном: О8ОО5О2ООО.- Сергей М***
Встановіть клавіатуру від Google, вбудована в самсунгах не має такого запасу слів і з нею набагато більше виправлень
- Алексей
У меня тоже были похожие ощущения несколько лет назад, когда переходил с xiaomi на Samsung. Да, идеальных устройств нет, но One UI действительно хороша. Её нужно познать, чтобы кайфануть от возможностей.
И ещё, спецы говорят, что после переустановки One UI будет самооптимизироваться 2-3дня, поэтому возможны подлагивания и расход батареи.
Отдельное уважение Samsung Health, но Samsung перестал выпускать браслеты, за это им большое ФУ! А Большие часы с малой автономностью не привлекают.
- Борисенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Постараюсь пояснити тим хто вибирає телефон :
Серед телефонів цієї цінової категорії ця модель постаралась усидіти на більшості стулів : екран,камера,батарея- топ. Комбінований слот (або 2 сім або сім+карта памяті) що теж круто-аналоги часто дають вибір або 2 сім без карти памяті або 1 сім . Далі ідуть компроміси : зарядки в комплекті немає і максимальна її потужність 25w (коштуэ наразі біля 700 гривень на офф сайті доставка безкоштовна) - у більшості аналогів з Китаю тут більш виграшна ситуація,але на мою думку то не сильно потрібно ,телефон заряджаеться за годину з 0 до 85% і цього достатньо.Далі про процессор : це не ігровий телефон (ігри в 120 герц думаю не будуть на ньому літати як на якомусь спеціалізованному поко чи іншому китайцю з топ процессором,але все ж таки більшість ігор граються на мінімум 60,90 або 120 герц і цей телефон в середньому все це очевидно буде тянути ще довго. Також із-за того що це не самий прожерливий проц телефон не гріється так сильно як міг би з якимось топ варіантом а також батарея тримає стабільно довго (для смартфонів такого рівня).Тож проццесор не мінус а скоріше грамотне рішення,бо все працює ідеально без тормозів і лагів,серед "тяжких ігр" грали в Tower of Fantasy і все красиво літало при цьому телефон не грівся (По ітогу я виставив навіть 30 фпс і із-за цього підняв якість зображення і картинка просто шикарна ). Тому думаю наразі це "топ за свої гроші". Серед всеможливих нарікань це тільки вхід під зарядку-тут тільки Type-C тому старі навушники пішли лісом,прийдеться купувати обновку. Получається лишні трати для мене вийшли : 700грн зарядка і близько 2000 навушники (і те і те можна найти дешевше ,але зарядка буде не така швидка а навушники не такі якісні). Також є захист від пилі та вологи IP67 так що попасти під дощ з цим телефоном не проблема.
Підсумок : Раджу обовязково брати 8гіг оперативки (система їсть близько 3.9 гіг тому в варіанті з 6 думаю через півтора року вам буде трішки запарно уже). Екран,камера,батарея та процессор вас не підведуть,серед аналогів думаю немає кращих екранів,є кращі камери або процессори але тоді ви жертвуєте іншими параметрами. Ну і до вартості добавляйте мінімум 250 гривень-це кабель Type-C і перехідник USB - Type-C. Дякую за увагу,надіюсь комментарій корисний і зекономить ваш час при виборі телефона на кожен день- Роман Л***
Батарея на жаль тут не топ, у мене на тестері 4300 показує, індуси де робився телефон вкрали 700 міліампер. батарея тане на очах, хоч і повідключав все там,що може її садити.
- Ірина Б***
Роман,
Мій відгук залишений на основі мого досвіду експлуатації,пройшов місяць і нічого не помінялось. Якщо у вас щось розходиться із відгуками більшості користуваічів-можливо це заводський брак. Наскільки я розумію ваші 700 міліампер індуси можуть вкрасти тільки засипавши пісок в один із аккумуляторів (і продавши зекономлені електроди і електроліт) з яких складається батарея,але наскільки я памятаю шкільні знання з фізики тоді вся конструкція втрачає ємність в залежності від кількості паралельно підключених елементів. Якщо допустити що ємність одного (вкраденого індусами у вас) елемента 700 із 5000 міліампер годин - получається потрібно 7.1 послідовно підключенних елементів для обезпечення заявлених 5000 міліампер годин. Цифри не сходяться,оскільки не може бути підключено 0.1 елемента аккумулятора. Думаю ви самі могли зробити з таких підрахунків і комментаріїв більшості користувачів висновок що у вас заводський брак. - Вадим М***
Если будет 6 гигов оперативы, то её расход будет порядка 3-х, чем больше оперативы, тем будет больше её расход,но конечно 8 гигов однозначно, на сегодняшний день, самое то а зачем кабель покупать, кабель идёт в комплекте, и родное зарядное имеет разъём под тайп С, пауэрбанков с тайп С тоже полно
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон Агонь! 8/256ГБ.
Работает шустро, без тормозов!
Забирала с пункта самовывоза Розетка. Коробка была опломбированная.
Рекомендую!- Достоинства:
- Камера. Память. Процессор. Внешний вид. Экран. Качество сборки.
- Недостатки:
- Пока не обнаружено.
- Сергій Р***
А зачем вы зарисовали qr?
- Марія Д***
Сергей, так а зачем вам IMEI моего телефона, который указан на наклейке сзади?
Поэтому и скрыла, ибо мой телефон и это моё решение.
Спасибо за понимание.:)
- Инна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Отримала вчора A73 5G, на заміну А8 , бо зламався, і виявилося, що підтримка тільки на 1sim, а в характеристиці заявлено 2sim. Тримаю в руках другу сімку і думаю куди чи кому її засунути..
- Недостатки:
- Немає підтримки 2sim, а в описі вказано.
Ціна.
- Віталій О***
Там лоток комбінований: 2 сім карти одночасно або сім карта карта пам'яті.
- Марія Д***
Там комбинированный лоток для симок. Сама купила этот смарт позавчера...
Представник брендуДоброго дня! Телефон на дві сім картки, слот комбінований! 2 сім або 1 сім + microSD.
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 256 ГБ
Придбав А73. До цього були сяоми ноут 3про, ноут 6про, ноут 8 про, мі8. Між 6 та 8 ноутом був самсунг ноут 8. Що скажу. Після самсунга ноут 8 важко переходити на інший телефон. Але вартість заміни екрану топсмартфона була трохи вище нового сяомі, то повернувся до сяомі. Телефони сяомі достойні, але, все рівно хотілося повернутись до самсунга. Тому після мі8 узяв А73. Єкран бомбезний. Оболочка шикарна. Звук классний. Отримую задоволення. Все ж таки високорівневі Самсунги стоять дорожче ніж аналогічні Сяомі, але екрани..., смак, Оболочка без реклами та глюків супер.
- Достоинства:
- Екран, оболочка
- Недостатки:
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 256 ГБ
Доброго дня ,ми з України, а тепер про самсунг а73, така марка телефону у мене вперше, що можу сказати? Мені дуже сподобався телефон, по всих параметрах, при зрівнянні з іншими фірмами,батарея тримає нормально, не нагрівається, перед тим, як купувати передивилась безліч різних обзорів,все так як розповідають спеціалісти, єдиний мінус в даному телефоні ,це його ціна ,дуже завищена, але в цілому телефоном дуже задоволена, все подобається, якщо хтось роздумує купити -рекомендую.
- Достоинства:
- Все влаштовує
- Недостатки:
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 256 ГБ
Читал отзывы, что батарея поначалу быстро разряжаяется и спустя немного времени будет ок держать заряд. Так и случилось, но таки ожиданичя оказались слегка завышены, так как всё равно заряжаюсь довольно часто (где-то раз в день/в полтора дня. Интернет хоть и часто включен, но больше на фоне, в игрули редко играю, ютуб обычно с выключеным экраном, слушаю подкасты.
Камера классная, но у человека рядом с А52 иногда камера получше передает цвета, и более реалистично и как-то красивее смотрится.
Из требовательных игр запускал только Диабло Иммортал, играется отлично.
Звук громкий, звучит всё гуд.
Еще на сайте был производитель Китай, пришел - мэйд ин Въетнам, что, как я понял, даже лучше.- Достоинства:
- Хорошая производительность, в приложениях всё стабильно, всё летает.
- Недостатки:
- Батарея так себе
- Сергей У***
У меня на А72 в Diablo 30 кадров и средняя графика и лагает временами, но играть можно. А как дела на А73???
- Антон Н***
Это правда что со временем батарея станет меньше разряжатся, просто купил себе М52 то батарея пока не очень радует, боюсь что выкинул деньги на ветре?
- AlinaПродавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Користуюсь телефоном 3 місяці і дуже розчарована.Відбиток працює через раз,іноді взагалі пише що не розпізнає,а іноді після того як спрацював ще й просить пароль вести.В деяких програмах складно працювати ,через нижню панель навігації.Smart view часто відключаєтся при користуванні .Камера стандартна,погано фіксує деталі(не ловить фокус) потрібно прикласти зусиль.Батарея добре трималась місяць.Ну і інші нюанси ,наприклад при збережені фото (може зберегти в галерею 2021 роком чи інши і шукай).О а ще прикол з підключенням до мережі вайфай,завжди потрібно заходити в налаштування і вручну обирати (хоч і стоїть автопідключення).Загалом не коштує своїх грошей зовсім .Наприклад А 52 краще тримає батарею і по фото яскравіша передача зображення а різниця в +10 тис.
- Достоинства:
- Нажаль немає
- ОлександрПродавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Кому потрібен швидкий телефон-беріть S.
Кому потрібен тел. щоб по два рази клікати- беріть А.- Достоинства:
- Недостатки:
- Без коментарів
- Ник Н***Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Довго вибирав помічника на кожний день,в першу чергу треба було надійний телефон! Але з цим зараз якраз і лотерея,якість впала практично у всіх брендів. Користуюсь тиждень і до цього читав про цю модель абсолютно протилежні відгуки,що це за сміття,до все влаштовує)
Брав як робочу лошадку на кожний день,тому і захмарних очікувань не було!
Дисплей наче і не поганий, але порівняно з моїм старим А6+ кольори менш насичені, я вже мовчу про S серію...
Обновився відразу до 13 андроїда, поки без лагів
Поки все працює швидко нічого не висне,далі побачимо
Батарея тримає до кінця дня 30-40%, в середньому темпі користування, заряджається швидко, придбав Baseus 20W
Корпус пластик, але все одно в чохлі, легкий для свого розміру
Звук це єдине що здивувало, гучний і досі потужний
Якість зв'язку без нарікань
Камера, особливо не було часу знімати, сподобався макро режим, відео дуже непогано знімає, стаб відпрацьовує при ходьбі
Датчик на палець спрацьовує швидко і без лагів, але знаходиться дуже низько, на екрані, не зручно
Висновок, А73 це така золота середина, до флагманів йому далеко,Вау эффекта від нього ви не отримуєте, якщо треба класний екран або камерофон, це не ваш вибір!- Достоинства:
- Вологозахист, батарея, звук, камера
- Недостатки:
- Комплектація,якість матеріалів корпуса
- Владислав П***Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Установил свой рингтон, но через день-два он слетает и включается заводской. И так продолжается уже две недели. Танцы с бубном не помогают. Мелочь, но не приятно.
- Достоинства:
- Все отлично
- Недостатки:
- один малюсенький недостаток
- Галина С***
Вам потрібно у пам'яті телефону( не на карті пам'яті) створити папку Audio, в ній створити папку Ringtons і туди скинути свої мелодії. Років десять так роблю на усіх смартфонах. Жодного разу не злітало.
- Руслан В***Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Не звязуйтеся з цією моделлю телефона і сервісом Самсунг в Україні
3 дні покористувався телефоном, і вже місяць лежить в сервісному центрі, немає запчастин, обіцяють, що чекати ще місяць.- Галина С***
І що? Війна ж в Україні. При чому тут Розетка і Самсунг?
- ОксанаПродавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Скажуть,будь ласка,який павербанк сюди підходить ?мій звичайний на 10 000 ам не баче цей телефон..(
Представник брендуДоброго дня. Підходить любий, зі сторони компанії Samsung ніяких обмежень не існує.
- Артем Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Купив данний апарат днів 5 назад. На початку користування начеб-то все було добре але різко став помічати швидку розрядку батареї (можливо я придирчивий тому що люблю посидіти в тік тоці/ інстаграм/ телеграм/ ютуб/ і іноді катку в пабг можу зіграти). Отже вирішив я якось розрядити його під 0 і поставити на зарядку щоб дізнатись ємність акумулятору. Виходить що 100% аккумулятору це 4220mAh. Навіть не знаю що робити з цим
- Достоинства:
- Камера, пам'ять та продуктивність процесора і відеоядра
- Недостатки:
- Батарея
Це можна зробити за телефоном: О8ОО5О2ООО.- Галина С***
Ггг, аяк ви це міряли? Брали заряджений павербанк, і дивились, скільки віддасть? А нічого, що поки смартфон щарядиться- він уже з'їсть скількісь мА? І поки павер зарядить його , то теж розходує заряд. Більш безглуздого коментаря тут немає. Але дії ваші ще безглуздіші. Не можна сучасні самфони розряджати в нуль!!! 25% це оптимальний мінімум, 85% - оптимальний максимум.
Представник брендуДоброго дня. Це нормально і дана ємність така практично у всіх телефонів. Заряджання телефону робиться напругою 5В або 9В при такій напрузі кількість струму ємності буде менше. Напруга Li Ion акумулятора 3,7В ємність в 5000 рахується з напругою 3.7.
- Артем Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 256 ГБ
- Достоинства:
- Камера, пам'ять, продуктивність.
- Недостатки:
- Батарея