Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy XCover7 6/128GB Black (SM-G556BZKDEUC)
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Гуд
- Семен Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон брав побратиму, він радий. Це бюджетна лінійка , тому топових знімків, олед екранів і швидкого процесору ви не побачите. Він створений для сурових мужиків , з срібним кольором волосся на яйцях.
- Достоинства:
- Живучий та захищений від всіх можливих загроз. Працював після удару Орешником. Має програмовану кнопку, тачскрін працює навіть у крагах. Акумулятор тепер можна дістати як у старі часи і не боятися.
- Недостатки:
- Важкий для тюбіків. Купив захисне скло
- Евгений Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Это уже второй аппарат из этой серии, очень нравится. Первый "х5" уже 4 года трудится. Для тех кому нужен надежный друг стойкий к жизненным трудностям.Буду брать еще.
- Достоинства:
- конкретный агрегат
- Недостатки:
- не дешево
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
добре
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Хороший телефон, шкода що в описі помилка і телефон підтримує лише одну сім карту
- Недостатки:
- Підтримка лише однієї сім карти, хоча в описі вказано що підтримує дві.
Представник брендуДобрий день, Роман! Дякуємо за відгук.
Модель передбачає підтримку 1 фізичної SIM та 1 eSIM (технологія альтернативи фізичних SIM).
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
окрім усього іншого, дуже кльово що підтримує e-sim
- Олексій К***
Привіт, і як телефон зараз? Після року використання? Не глючить? Не каже - не вистачає памяті... як Андроїди люблять, не гальмує? Як його захищеність насправді працює?
ДЯКУЮ
ідеальний смартфн на свої гроші.
китайців не сприймаю в принципі. - ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Хориший телефон на свої гроші. Все працює, оновлюється, достатньо довго тримає заряд.
- Достоинства:
- Батарея
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Цвєткова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
ДЯКУЮ
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон максимальной удобный, комфортный в использовании! Рекомендую!
ДЯКУЮ
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Відповідає всім параметрам в технічних характеристиках, тільки про сканер відбитку пальця там нічого не вказано, його немає. Важко звикнути вводити паролі після попереднього самсунга в якому була ця функція.
Дані з самсунг А71 перенеслись швидко і всі повністю, на тих же вкладках що і були. Батарає розганяється кілька днів, тоді починає нормально працювати, з цим все Ок. От тільки сканера відбитку пальця дуже не вистачає. Врахуйте це при виборі даної моделі.- Достоинства:
- Захищений
- Недостатки:
- Відсутній сканер відбитку пальців
- Іван Б***
Є сканер обличчя, який цілком швидко працює
- Денис Ф***
А ще особисто мені НЕ висиачає nfc
Представник брендуДобрий день, Денис! Модель підтримує технологію NFC.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Брав телефон в якості другого телефону/телефону для служби. В принципі все влаштовує: невеликі габарити, як у звичайного смартфона, непоганий рівень захисту. Сімку навіть не ставив, купив для нього e-sim. Дуже зручно, що є окрема кнопка, на яку можна багато чого призначити
- Достоинства:
- Змінна батарея, габарити, скло, як на флагманських моделях, не китайський виробник
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Цікавий телефон, захищений, змінна батарея. Але начинка тут рівня А15, ціна завищена. Ще помітив що батарея розряджається занадто швидко, навіть для 4000 mAh. У мене другий телефон Nokia XR20 там теж 4000 але тримає 3-5 днів, цей Samsung XCover7 тримає 1-2 дні. Можливо батарея пізніше "набере хід".
- Достоинства:
- samsung, міцний
- Недостатки:
- слабка батарея
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!
- Олег К***
Пройшов тиждень, батарея вже тримає достатньо довго, розігналась.
- Антон А***
Так, це нормально для нових літій-полімерних, та вуглецевих аккумуляторів, рік тому придбав телефон з літій-полімерних акумом, спочатку тримав по 5 годин, тепер вистачає на 14 годин спокійно, і більше не гріється при заряджанні, а от на рахунок вуглецевих не знаю.
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Порівнюю з попереднім моїм телефоном моторолою g32, де вона має 5 у кожній категорії.
-Ціна 1
Дуже дорого, але альтернативи Китаю немає.
-Продуктивність 4
Деякі ігри фрізає на пізніх етапах але ок
-Камера 7
Не зважаючи на всі цифри фокус наведення та якість зображення краща
-екран 7
Кольори помітно кращі
-захист 8
Втоплене скло в корпус, падіння взагалі без захисту пережив добре
- батарея 4
Батарея слабша але вона знімається і можна придбати потушнішу і як старі нокії не заряджати телефон а міняти просто батареї, але вусики на задній кришці не виглядають надійно для цього тому лише 4.
- wifi 8
Ловить там де попередній губив зв'язок,
- мобільний зв'язок 5
Непомітив різниці
- ОС 4
Багато лишніх програм які просто дублують гуглфіські, я прихильник чистої версії андроїд і вона мені заходить найкраще
- всласне життя 7
Покищо телефон не живе власним життям
Середній бал 5 )))- Достоинства:
- Є
- Недостатки:
- Є
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Сподобався, швидкий, камера не погана, динамік хороший, екран великий. Купив використовувати на виробництві
- Достоинства:
- Міцний, є Face ID
- Недостатки:
- Немає сенсору відбитка палців
- Саша
Хотів такий придбати але у знайомого взяв подивитися. Не швидкій він нажаль . Як для мене навіть меню повільно працює.
- Андрій С***
А55 теж міцний і не відкривається при падінні, а в чохлі і з хахисним склом А55 буде більш міцним і в рази приємнішим та функціональним. На сонці нічого не видно на екрані, камера по якості як у нормальних тел фронталка, процесор показує слабкість при активному користуванні, автономність теж таке собі. Мав екскавери з першої серії і вони Круті, ношу без чохла й скла, але через ряд недоліків та надто застарілий дизайн він популярним не стане:(
- Олексій К***
Привіт, і як телефон зараз? Після років використання? Не глючить? Не каже - не вистачає памяті... як Андроїди люблять, не гальмує? Як його захищеність насправді працює?
ДЯКУЮ
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Працює чудово, хороша якість, мені сподобався.
- Достоинства:
- Тримає довго батарея.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Приємний телефон від хорошого виробника, але за такі гроші інші телефони мають кращий процесор.
Кнопка для виклику програм завелика і зависока, іноді її випадково натискаю. Для запуску всіх програм крім ліхтарика треба щоб телефон був розблокований (введений пароль), тому я не оцінив цю задумку.
Один раз падав з півтораметрової висоти на дерев'яну підлогу, все ок лише трохи відкрилась задня кришка для акумулятора.
Змінний акумулятор це чудово, чекаємо 2027 коли всі телефони в ЄС будуть такі.
Як другий телефон для активного способу життя підходить чудово!
Але захисне скло все рівно обов'язково))- Достоинства:
- Нормальний андроїд з оновленнями на кілька років
Немає зайвих низькоякісних камер
Подобається дизайн і захищений корпус зі змінною батареєю - Недостатки:
- Хотілось би більш якісний і приємний екран
Виріз для камери (з такою широкою рамкою треба екран без вирізів)
Процесор трохи повільний (якщо покрутитись з включеною камерою то як 10 років тому)
- Анатолій Х***Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Користуюсь 2 роки з моменту покупки (купував не на Розетці). Телефон поганим точно не назву. Але 5 зірок не ставлю, бо є нюанси. До того у мене був якийсь Ulefone (вже не пам'ятаю точну модель), через рік користування тим Ulefonoм він почав уже відверто виснути і самостійно перезавантажуватись. З самсунгом, якшо і було щось схоже, то можливо пару раз за рік. Трохи повільний, але мені достатньо. Найбільше в самсунгу мене дратувало, що під час гри на chess.сom і одночасному прослуховуванні в фоні youtube music, музика лагала/підвисала (навіть завантажена). Не знаю чи це програмний недолік самсунг чи все таки невивозить він апаратно, чи може це взагалі сам додаток глючний. В іншому мені телефон подобається. Враховуючи, що і автоматом бив іноді випадково по карману з цим телефоном (він доречі без чохла і захисного скла у мене, просто тоненький компактний зручний) і бувало падав, працює до сих пір норм тьфу тьфу тьфу.
Коротше кажучи, пишу цей відгук і хочу купити батьку новий смартфон на 60 річчя. Думав може шось краще все таки є із захищених смартфонів за таку ціну і можливо дійсно серед всіх китайських бронефонів можна знайти перлину, але всі вони коти в мішку як на мене, які після року користування вже можуть потребувати заміни. Беру ще один Samsung Xcover 7 і чекаю від виробника на восьму модель.
Представник брендуДобрий день, Анатолій! Дякуємо за зворотний зв'язок.
Рекомендуємо звернутись в технічну підтримку для детальної консультації, де фахівці зможуть надати всю необхідну допомогу щодо коректної роботи смартфона за потреби
Контакти:
0800502000 (безкоштовний номер телефона);
ссылка
- Антон А***Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Нарешті, за довгий час змінні акумулятори знову набирають оберту завдяки законам ЄС, сам телефон судячи з характеристик виглядає добре, буде чудовим для повсякденних задач, я б такий своєму батьку б подарував.
- ОлексійПродавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон відчувається надійно в руках. Купувався для використання в пильних та вологих умовах. Є можливість заміни акумулятора, що в майбутньому не доведеться звертатися в сервісний центр для його заміни. Підтримка оновлень операційної системи 4 роки та патчів безпеки на 5 років. Підтримка швидкої зарядки, що дозволяє отримати 50% заряду за 30 хвилин, а повна зарядка займає ~ 1 год. 20. Зауважу, що в комплекті немає блока заряду, а ж лише кабель typ-c на typ-c. Встановив карту памʼяті на 512 Gb. Даний девайс можу рекомендувати для туризму та для військових.
- Достоинства:
- Пило- та волого- захист по стандарту IP68, а також, хоча і найнижчий, але все таки військовий стандарт захисту mil-std-810h.
- Недостатки:
- Немає сканеру відбитку пальців.
- Єгор С***
Яку зарядку ви покупали для нього?