Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB Graphite (SM-G990BZADSEK/SM-G990BZAFSEK)
- Дем'ян Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Доброго дня в мене телефон ще на гарантії але перестав працювати екран куди я можу звернутись?
- Достоинства:
- Все добре тільки перестав працювати екран
- Недостатки:
- Лилия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive. Встроенная память: 128 ГБ
Отличный телефон, хорошо держит заряд
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Сложно найти чехол
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
Отличный аппарат
- Юлия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон супер, нарікань нема, ще й отримали павер банк у подарунок. На жаль самсунг вирішив, що від епл йому треба взяти звичку не класти блок для зарядки, тому майте на увазі, що його треба купляти окремо
- Вячеслав І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
Дякую за доставку ,розетка як завжди на висоті .Телефон мені сподобався,легкий ,компактний ,зручний .
- Достоинства:
- Шустрий,зручний не лопата,відео та звук хороший
- Недостатки:
- Поки не побачив
- Олег О***
Доброго дня батарея добре тримає заряд.На скільки її хватає?Дякую.
- Богдан Ч***
Користуюсь телефоном рік. Батарея тримає не дуже - десь 4-4.5 години активного дисплею (тобто якщо користуєтесь телефоном менше 5 годин на день - то на цілий день). У всьому іншому телефон ідеальний. Раджу брати не цю версію, а доплатити та купити на 256 гігабайт.
- Вячеслав І***
Батарея тримає день,мені достатньо.
- Савчинская Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender. Встроенная память: 128 ГБ
Для початку працює добре.Дуже подобаються фото,якісні.Все видно до дрібниць,мені це потрібно для роботи.
- Достоинства:
- Можливість взяти по оплаті частинами.
- Недостатки:
- Маю надію що не буде
- Олег О***
Скажіть будьласка батареї на скільки часу вистачає?З інтернетом проблем немає?
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender. Встроенная память: 128 ГБ
+++++
- Достоинства:
- +++
- Недостатки:
- ні
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон топовий я задоволений в играх супер бистрий,шустрий минусов небачу
- Достоинства:
- Топ
- Недостатки:
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender. Встроенная память: 128 ГБ
Покапал на подарок, получатель очень довольный, правда то что не кладут теперь зарядку минус конкретный такой.
- Достоинства:
- Отличные характеристики в компактном корпусе.
- Недостатки:
- нет в комплекте поставки зарядки, только провод.
- Тарас П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender. Встроенная память: 128 ГБ
Поєднання дизайну та потудності вражає, дружина в захваті
- Андрій С***
Чудово сидить в руці та супер камери, але ОЗУ не вистачає і скажу більше на мому піксель 6 є 8Гб і цього теж мало для комфортного користування тобто раджу на перспективу розглянути більший об'єм пам'яті. До речі фотки цей самс робить кращі за піксель 6 - без засвітів на основній та мила на фронталці - десь на рівні айфон 12 про.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive. Встроенная память: 128 ГБ
Хочу доповнити про цей телефон він дуже класний топ рекомендую S серії Samsung це лучше,що може бути він чудовий .
- Достоинства:
- Камера,Екран,Звук,Швидкий,не тупить.Кароче в усьому колір топ
- Недостатки:
Доброго всім дня чи вечора хто коли буде читати цей відгук про цей телефон. Довго вибирав телефон приблизно десь 2 тижні до цього користувався телефоном Samsung M14 5G. 128 g покористувався 3 міс.. і вирішив, що немоє буду продавати передтим,як його продати потрібно,щось вибрати назаміну звичайно був вибір компанії Samsung, або,щось компанії.Apple,щось типу 11 Phone ,або Samsung S 21 FE 5 G читав відгуки,що про один що про другий з перелічених телефонів,які я зазначив вище,якто кажуть кожному своє був колись в мене Apple XR користувався і Apple телефоном скажу да є там свої фішки різні,але нема там нічого такого,аж фау може для когось іє але не для мене.
Тому всежтакі вибрав Samsung Galaxy S21 FE 5G читав багато про нього відгуків хтось задоволений хтось ні кароче,як завжди нічого нового кожному своє .Замови цей телефон отримав замовлення 12.08.2023 року у відділені ROZETKA телефон прийшов з усіма пломбами,як запакували на заводі,що дуже радує чого я чекав,що ніхто його до мене не юзав типу не повертав телефон бо комусь можливо не зайшов і потім його знову комусь продали ви зрозуміли прощо я оглянув телефон відкрив все ідеально всі плівки, на місці все чудово комплектація тіки кабель івсе,що було ну ізвичайно скрепка для виймання слота,на цьому все закінчилося понятно блочок,я купив відразу,хотя можна було і комплектувати блочком також нутаке менше зтим про сам телефон. Samsung Galaxy S21 FE 5 G Телефон працює чудово,камера топ 120 герц роблять свою роботу питаннь немає,трішки гріється так це правда,батерея тримає трошки слабовато знатяшкою 1 день все залежить,як ви будете користуватись,я в ігри, не іграю чисто соцмережі ютуб і.т.д мені вистачає,я задоволений даним телефоном,зато він заряджається швидко це звичайно взагалі телефоном,я задоволений рекомендую нежалкую,що купив саме цей бо був вибір,ще S22 для чого переплачувати сенсу небачу.
Тому телефон топ за свої кошти мене все влаштовує дякую ROZETKA за швидку доставку телефон вартий уваги.- Достоинства:
- Швидкий,Камера гарно фотографує,Стерео звук,120 герц частота оновлення,дисплей AMOLED X2 це топ,Швидко заряджається,Не лагає,Безпровідна зарядка,Тонкий,Дисплей 6.4 невеликий і немалий,Безрамковий дис.
- Недостатки:
- Гріється,але некритично жити можна,Заряд тримає максимум 1 день залежить відтого,як ви користуєтесь.
Атак телефон класний мені зайшов не жалкую,що купив саме цей флагман,небачу різниці з Apple
Представник брендуДобрий день.
В цьому випадку, рекомендуємо звернутися в технічну підтримку, для отримання необхідних рекомендацій/консультації, щодо покращення автономності та зменшення нагрівання. Ви це можете зробити подзвонивши на номер: 0800_502_000.- Дмитро
Я обираю телефон вже десь 3 роки або більше, а Ви кажете 2 тижні - це довго)
- Дмитрий Б***
Чим не сподобався galaxy m14? Хочу собі його придбати!
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
В цілому норм, але якщо викинуть недоліки, то це той самий ксяомі, тільки дорожче. Батарея хлам, 5-6годин, камерою нікого вже не здивуєшь, тим паче шв зарядкою, купа непотрібного софту. Все. Шустрий так, але це всі нові телефони, та через 2-3роки "вмикають" навмисне старіння будь-якого смарта,тому буде всеодно лагать.
- Достоинства:
- З'йомка під водою, звук.
- Недостатки:
- Батарея, софт, корпус, сканер низько, гріється. Немає зарядного.
Представник брендуДобрий день.
В цьому випадку, рекомендуємо звернутися в технічну підтримку, для отримання необхідних рекомендацій/консультації, щодо покращення автономності, та зниження нагрівання, особливо, якщо це проявляється коли смартфон не використовується чи використовується не інтенсивно. Ви це можете зробити подзвонивши на номер: 0800_502_000, в налаштуваннях є дійсно багато інструментів для цього.
...
Ніякі штучні обмеження швидкості не застосовуються на не будуть застосовуватись до наших смартфонів, навіть через декілька років. Як правило, подібні відчуття виникають тому, що за тривалий час використання на смартфон встановлюють багато неякісних і вкрай погано оптимізованих застосунків, які постійно споживають зайві ресурси в фоновому режимі та коли вони використовуються, тому рекомендуємо встановлювати тільки якісні перевірені застосунки, від надійних розробників.
Також бажано залишати близько 10% внутрішньої пам'яті вільною, щоб зберегти швидкість читання/запису даних.
Якщо дотримуватись цих рекомендацій, а на смартфон не буде забитий різним "сміттям", то швидкість роботи залишиться такою ж.
Крім цього варто слідкувати за станом АКБ, який з часом може втрачати свою продуктивність та місткість, тому вчасна його заміна дозволить зберегти автономність та швидкодію.- Юрій П***
Через 2-3 роки постійної роботи у спеку та мороз :) ... сама електроніка любого телефону страждає... тож тут ... берегти - на сонці не класти, заряджається - потерпіти, не користуватися ;)
Представник брендуВітаємо!
Рекомендуємо звернутися до технічної підтримки Samsung Україна для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій по їх усуненню:
ссылка
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender. Встроенная память: 128 ГБ
З моменту оформления покупки, до моменту, коли телефон прибув до точки видачі Розетки пройшла приблизно доба. В цьому плані Розетка не підвела. Все добре.
Перші враження від телефону поки що позитивні. З часом відгук доповню, коли зрозумію що для чого.
Єдине питання щодо подарунку у вигляді павербанку, який судячи з відгуків отримали дуже багато покупців до мене. Я такий подарунок чомусь не отримав. В комплекті лише телефон і стартовий пакет Водафон.- Достоинства:
- Приємний на дотик, класний дисплей, швидкість роботи
- Недостатки:
- Поки не виявили через невеликий термін експлуатації.
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
Не рекомендую, плохая батарея. Отвалился мобильный интернет, на форумах читал у многих такая проблема и решить её нельзя
- Достоинства:
- шустро работает, хорошая камера
- Недостатки:
- аккумулятора на день не хватает не играя в игры при активном пользовании на часов 6 хватает. Большой минус отваливается мобильный интернет периодически ни 10-20мин
Представник брендуДобрий день.
В цьому випадку, рекомендуємо звернутися в технічну підтримку, для отримання необхідних рекомендацій/консультації, щодо покращення автономності. Ви це можете зробити подзвонивши на номер: 0800_502_000.
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
Купував на подарунок, тому не знаю що за телефон
Користуюсь айфоном)- Достоинства:
- На подарунок ок
- Недостатки:
- Не виявив
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender. Встроенная память: 128 ГБ
Покупал жене на подарок. Ей очень понравился это слабо сказано!! Она просто в восторге! Визуально сразу видно высокий класс телефона, в руке сидит очень удобно, камера супер и т.д. ...
Моё мнение телефон хорош. Недостатки не критичны но могут быть неприятным сюрпризом.- Достоинства:
- Супруга считает телефон идеальным!!! Без недостатков.
- Недостатки:
- Моё мнение. Нет зарядного в комплекте
Нет слота под карту памяти или вторую симку.
Батарею хотелось бы больше.
И трудно найти чехол-книжку оригинал на эту модель и такого цвета.
- Сергій К***
2 слот сім картки знаходиться там де і перший
- Дмитрий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender. Встроенная память: 128 ГБ
Привіт!
Мені хочеться розповісти про свій досвід користування телефоном Samsung S21FE. Це абсолютно нормальна людина, і я не експерт у технічних деталях, але сподіваюся, що мій відгук буде корисним для інших середніх користувачів.
По-перше, маю сказати, що мені подобається дизайн цього телефону. Він дуже стильний, і його компактні розміри зручно лежать в руці. Для мене важливо, щоб гаджет не був занадто великим, і Samsung S21FE підходить в цьому відношенні.
Що стосується продуктивності, то все працює дуже швидко. Запускаю декілька додатків одночасно - і ніяких затримок. Телефон впорається з усім, що я роблю - від перегляду соціальних мереж до гри в ігри. Ігри, які я люблю, працюють безгальмівно, і це мене радує.
Батарея тут, на мою думку, добре тримає. Заряджаю телефон один раз на день, навіть при активному використанні. Звичайно, все залежить від того, як використовувати пристрій, але я задоволений її витримкою.
Середній користувач, який любить функціональність і красивий дизайн, точно буде задоволений Samsung S21FE!- Достоинства:
- Ціна та залізо + розмір дісплея і батарея
- Евгений К***
А ти вмієшь заливать батареї вистачає на 5-6годин
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
Пользуюсь без малого неделю, опишу первые впечатления
Сразу скажу – пользователь я непритязательный, главное хорошая связь, нормальная камера, NFC, корректно работающий датчик приближения, стабильность работы.
1. По внешнему виду и эргономике – приятный, хорошо сидит в руке за счет своей ширины, удобно расположены кнопки. Сканер отпечатка не слишком высоко (ок. 1 см от нижней кромки телефона), как раз под большой палец. Рамки экрана довольно узкие. Единственное что блок камер неплохо так выпирает и телефон качается на поверхности при использовании.
2. Экран хороший, картинка сочная и приятная. Изначально при выборе испугало наличие ШИМ, но на практике лично у меня дискомфорт если и есть, то минимальный. В тоже время я пользуюсь им максимум минут по 10. Уровень яркости выбирал разный, по обстоятельствам.
3. Плавность/скорость работы - хорошо, но у меня редко открыто более 4 - 5 приложений (версия 6/128).
4. Фото в хороших условиях (дневной либо искусственный рассеяный свет) лично меня устраивает, неплохо передает цвета, детализация на уровне. Это при стандартных настройках, но есть также режим ПРО в котором можно менять чувствительность, выдержку затвора, выдержку, фокусировку и баланс белого, в один клик переходя к настройке этих параметров, а также выбрать модуль - широкий либо ультраширокий. Присутствуют также режимы ночной съемки, профессионального видео, замедленного видео, фото в режиме панорама, портрет и т.д. Фронталка порадовала, четкая, правдоподобная картинка. Режим портрет - работает в целом хорошо, но в некоторых местах может ошибаться; степень размытия можно регулировать.
5. Батарею отнес бы к слабым сторонам, с включенным интернетом серфинг в хроме либо просмотр соцсетей может снимать по проценту в минуту на средней яркости.
6. Фирменная оболочка - на вкус и цвет, что называется. Мне не хватает виджетов вкл/выкл для быстрого доступа к вай-фай, блютуз, NFC прямо с рабочего стола. Кнопки навигации крупные, есть возможность выбрать порядок а также вид- Достоинства:
- Эргономика, экран, коммуникации, фотография, плавность работы, связь
- Недостатки:
- Батарея
- Евгений К***
Сканер відбитку якраз таки дуже низько загально прийнятих стандартів, а не "не дуже високо". Дуже файно заливаєшь. По-друге, батарея слабка, або не оптимізований софт, її вистачає на 5-6 годин.
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Після перших пару днів користування можу поділитись своїми враженнями про смартфон. Впринципі недоліків у смарфона небагато тому почну з плюсів, а саме:
1.Екран з флагманською частотою оновлення 120 Гц і точним кольором
2.Камера оснащена 3-кратним оптичним зумом та гарною оптичною стабілізацією
3.Є суттєвий запас потужності та підтримка 5G
4.Корпус захищений від вологи за стандартом IP68, зручно лежить у руці
5.Підтримується бездротова зарядка, є швидка дротова
6.Оболонка One UI виглядає добре і має великий набір можливостей
7.Стерео динаміки знизу низькочастотні і зверху високочастотні (очікував гіршого, порадували).
Покупкою задоволений 2 недоліки я вже усунув докупив адаптер і перехідник 3.5, а от з нагрівом хіба що трохи допомає відключення всіх фонових програм ну але я знав що за процесор стоїть у смартфоні тому я знав на, що йду. Відмінний пристрій ціна=якість, взяв за акційною ціною у подарунок powerbank так що вцілому, вважаю покупку вартою витрачених грошей.- Достоинства:
- Snapdragon 888, Dynamic Amoled 2X, заряджається з нуля до 100% за 1год і 10хв.,Gorilla Glass Victus, Dolby Atmos
- Недостатки:
- 1.Не комплектується зарядним пристроєм
2.Немає місця під карту пам'яті та аудіороз'єму 3.5мм
3.Нагрів задньої кришки до 46° у іграх і до 40° у звичайному використанні.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон хороший. Поки не встигли оцінити всі його можливості. Але камера однозначно краща ніж в А серії. Містка батарея
- Достоинства:
- Компактний, тоненький корпус, гарна якість фото
- Недостатки:
- Лилия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender. Встроенная память: 128 ГБ
Мегакрутий телефон, якість фото та відео просто супер, нічний режим без фільтрів, дуже потішив. Оптичний зум - дозволяє приблизити, без втрати якості. Переплата за S серію того варта, до цього користувалася А71. Рекомендую! Додаю фото, яке зроблено вночі)
- Достоинства:
- Єкран, камера, зум
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
Про товар погане не можу сказати тому, що повернув його із-за некомпетентність працівників. Перед покупкою я чітко ясно запитав, чи є розетка платником пдв? продавчиня мені відповіла що так, однак якщо я купую у партнерів то вони не завжди платники пдв. Я вказав їм, що спеціально вибрав продавця саме розетку а нікого більше, бо потрібен чек з пдв. і перепитав: на чеку точно буде вказаний пдв? у відповідь отримав підтвердження, що так. Коли розрахувався банківською карткою, на чеку було вказано, що продавець якийсь ТОВ "РОЗЕТКА МЕД" який не є платником пдв. На моє прохання пояснити, чому у такому випадку вони мені набрехали перед покупкою, відповідь була: «вони «не впевнено» сказали, що є платниками пдв». Повернення коштів відбудеться звісно не одразу а через пару днів. Трохи подумали, і обговорили між собою переді мною, що вписати в графі «причина повернення» у своїй системі. І рішили вказати, що «товар не підійшов!» На моє питання чому і тут брехати? чому правду не напишуть? відповідь прозвучала так – «а яка різниця!?!»
- кошка м***
Ви молодець і людина з совістю
- Світлана К***
А чек фіскальний видають?
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон супер! Але засмучує відсутність розєму 3.5мм. І відсутність зарядного пристрою в комплекті.
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Як на мене, найкраще рішення за таку ціну.
- Андрій Б***
Підтримую! Краще 11-го огризка та й вважаю, що краще доплатити до А-серії і отримати топчик на роки!
- Артём П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
Дякую Розетці за швидку доставку! Телефон шустрий, камера класна, єкран відмінний, звук взагалі бомба!!:) Але досить важливий мінус є те що телефон нагрівається...тримаючи телефон в руці, через короткий час є відчуття підвищеного температурного режиму на задній поверхні телефону...Завжди користувався Самсунгами...від першого Гелексі, перших серії S та Note та інших...але за таку ціну, таку серію, отримати косяк в нагріві поверхні телефону - трошки біда((
- Достоинства:
- Єкран, звук, швидкість роботи
- Недостатки:
- Нагрівається((
Представник брендуДобрий день.
В цьому випадку, рекомендуємо звернутися в технічну підтримку, для отримання необхідних рекомендацій/консультації. Ви це можете зробити подзвонивши на номер: 0800_502_000.
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон наче не поганий, швидкий, без лагів, камера робить чіткі та файні фото, але при використанні виявили один величезний недолік - при роботі, не навантажуючи телефон (інста, тікток, вайбер, телеграм) він дуже гріється... мій Xiaomi redmi not 10 PRO 6/128 при таких же маніпуляціях залишається холодним, я боюсь навіть уявити що з ним буде, якщо дати йому якісь навантаження.
- Достоинства:
- Камера
- Недостатки:
- Дуже гріється
- Александр К***
А батарея оч плохая да?
- Наташа
В мене не гріється
- Василий Ч***
Якщо грїється, позбавляйтесь. Був у мене самс м31, теж ощутимо грівся. Накрився. В мастерскій взяли 2500 грн за ремонт, перегрів процесора. Сказали, типовий випадок.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
Купляли дружині, задоволена.
Як на мене, переплата за бренд.
Мій старенький Poco F2 Pro працює швидше та довше.- Достоинства:
- Матриця, стерео звук.
- Недостатки:
- Автономність
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
телефон покупался на подарок Маме
пожелания были хорошая камера
выбор упал на samsungs s21fe
преимущества:
- фото камера, камера видео, селфи камера ,дисплей, батарея, мощный процессор 6gb оперативной 128 гб встроенной.
недостатки :
- простоват корпус- Достоинства:
- - фото камера, камера видео, селфи камера ,дисплей, батарея, мощный процессор 6gb оперативной 128 гб встроенной
- Недостатки:
- простоват корпус
- Роман
Враховуючи, що 99% користувачів юзають чохол, то ваша придирка до корпусу - з потолка. Хочете преміум - беріть ультру.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender. Встроенная память: 128 ГБ
Купувала ще у лютому, бонусів так і не нарахували.
- Достоинства:
- Телефон не поганий, швидкий і камера подобається.
- Недостатки:
- Намає бонусів
- Александр К***
Скажите батарея совсем г?
- Наталія
Я на роботі з 9 до 19 год, активно користуюся соц.мережами то батареї десь 30% залишається. Заряджаю один раз на день (наніч).
- Александр К***
Все пишут про очень слабую батарею. Это отталкивает
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
Топовое железо в дешёвом корпусе за умеренные деньги. Телефон флагманский.
- Достоинства:
- Процессор, экран
- Александр Н***
Корпус действительно шлаковый.
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender. Встроенная память: 128 ГБ
Несмотря на то, что отзывы на телефон достаточно смешанные, я решил рискнуть и не прогадал с выбором. Телефон я брал на подарок и получатель, как и я остались очень довольны. В нём просто отличный процессор, камера и скорость отклика, что немаловажно, так что данную модель я могу смело рекомендовать!
- Достоинства:
- Качество, отличная камера, отличная производительность.
- Недостатки:
- Отсутствуют.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender. Встроенная память: 128 ГБ
Купила телефон у розетці.
У відділенні Нової пошти телефон запустила , розрахувалась і забрала додому.
Сім карту вставила вдома. Але телефон сімкарту не бачить чи не приймає. Вже другий день не можна додзвонитись в розетку.
Як повернути телефон- Роман
Не спешите возвращать. Попробуйте заменить сим-карту на новую. Было такое, когда покупал s9
- Alexandr
Было такое. Замена симки помогла.
- Наташа
Тоже другие симки работают, а моя нет. Буду менять
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
До этого три с половиной года пользовался s9 , в котором все полностью устраивало, но умер экран. Спустя неделю пользования могу сказать следующее:
- хотелось бы немного тяжелее, на 20-30 грамм.
- на ощупь приятный, хоть и пластик. Но пользоваться без чехла неудобно, т.к. тонкий и норовит выскользнуть из рук. Заказал чехол spiegen thin fit, уже неделю едет из Польши, т.к. в Украине нет.
- к дисплею особых претензий нет, но на s9 нравился больше (может за счёт изгибов). Максимальная яркость также проигрывает.
- батарея: экран 60 Гц и автояркость. Хватает на полный день. 4.5 - 5 часов экрана. Не знаю, кто эти люди, которые пишут про два дня и 8-9 часов экрана).
- oneui просто шикарна, все быстро, плавно, красиво.
Брал тут, в рассрочку, доставили очень быстро, за что розетке спасибо. Коробка пришла с пломбами, открыл уже дома.
Честно, ожидал какого-то вау-эффекта, как во время перехода с а5 на s9 , но такового не случилось. Обычный хороший телефон.- Роман
Забыл указать очень слабый вибромотор. На оживленной улице вы его в кармане просто не почувствуете.
- Дмитрий
Да, батарея это отдельная история. 3 часа работы экрана при 120гц. Плюс много программ в фоновом режиме переведено.
- Роман
Спустя 10 дней пользования батарея, возможно, откалибровалась и теперь хватает на 5.30 - 6 часов экрана. Телеграм, Фейсбук, Инстаграм, Вайбер, немного Ютуб, в игры не играю. Включена темная тема, геолокацию и сервисы гугл не отключал.
Очень не хватает резкости экрана, как у бывшего s9plus и светодиода уведомлений.
Наконец-то приехал чехол spiegen thin fit. Очень приятный на ощупь, сделан качественно. Добротные боковые клавиши. Одним словом - полностью стоит своих денег.
- хотелось бы немного тяжелее, на 20-30 грамм.
- oneui просто шикарна, все быстро, плавно, красиво.
Честно, ожидал какого-то вау-эффекта, как во время перехода с а5 на s9 , но такового не случилось. Обычный хороший телефон.- Максим Ч***
В налаштуваннях можна вибрати або 60 або 120Гц
- Владислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон супер!!!
- Владимир Д***
Что именно вам понравилось в данном аппарате?