ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy M14 4/128GB Blue (SM-M146BZBVSEK)

Снят с производства

4.4/5
Оценка пользователей 4.4/5
  • Сидоришина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Купили 2 шт. одночасно і 1 через рік накрився, а другий через декілька місяців

• Бойченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон поганий. Рік і повністю накрився
    Дуже часто грівся, навіть якщо просто лежав і не використовувався

• Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 64 ГБ

Забрала нарешті телефон, з гарантійного ремонту, в якому було відмовлено, за майже два роки, та не помітила відразу що в ньому відсутній слот для сім карт... я просто в шоці... як так... що тепер робити...хто мені його поверне....без цього він просто непотреб...ПОВЕРНІТЬ СЛОТ!!!!!

• Ірина Н***

Телефон купили два роки тому, через місяць поплавилось гніздо зарядки,принесли в ремонт, в ремонті відмовили... поміняти не захотіли, гроші також не повернули, забрали на експертизу. Вже другий рік я не знаю де мій телефон, гаряча лінія не відповідає, персонал нічого не знає, і ніхто мені не телефонує... це якийсь жах... не рекомендую нікому тут купувати..

• Александра Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ

В общем плане телефон мне нравится. Я всегда покупала только Samsung но Samsung начинает меня разочаровывать. Пользуюсь телефоном год. Начал глючить через 3-4 месяца. SD карта форматнулась через неделю. То ли карта такая была то ли телефон виноват, другую карту вставила та же история.

Достоинства:
    Хорошо держал заряд первых полгода.
    Громкость звука хорошая
    Недостатки:
    Камера не соответствует описанию. Это самое первое что меня в нём разочаровало. Тормозит. Глючит
    • Гість

Камера чудова, за ці гроші... якщо Вам
      Необхідна професійна якість фото, то s24, s25 придбайте.

• Максим Р***

Телефон поганий,НЕ рекомендую

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ

Купили мамі на подарунок , через деякий почав сильно грітися при розмові відео по месенджеру ( 5-7 хвилин і тухне)
    Гріється по декілька разів на день
    Користуватися не можливо
    Телефону менше півроку
    Відправили на гарантійний ремонт, чекатимемо відповіді сервісу , як за таку суму , то це біда з батареєю або брак . Дуже шкода

Достоинства:
    На перший погляд був непоганий телефон
    Недостатки:
    Брак?

Вітаємо!

Рекомендуємо звернутися до технічної підтримки Samsung Україна для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій по їх усуненню:
      ссылка

Вже звернулися у сервіс . Чекаємо на результат

• Дарья Д***

Жахливий сервіс!!! В акті прийому написали що телефон мав деформацію корпусу, подряпини, БРЕД!!!! Телефон в ідеальному зовнішньому стані , що не скажеш про внутрішній !!! Не рекомендую купувати шось на розетці !!!! Ніякого супровіду гарантійного . Відправлять

• Ірина Н***

Шкода ,що немає нуля. Телефон в ремонті з 19.05.23р. по сьогоднішній день.Техніку на Розетці не рекомендую купляти.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не повна комплектація.

• Зіновій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 64 ГБ

Хороший смартфон,якісна збірка...

• Андрій Р***

Сервіс ніякий

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Обманюють
    • Вадим Х***

А в чому власне проблема ? Можна детальніше ?

• Дарья Д***

Повністю згодна ! Проблему з телефоном не вирішили. Сервіс Гратіс , куди відправляють телефон на ремонт , відгуки про сервіс просто жесть !!! Слухавку не беруть. Телефон хочуть повернути мені в стані, який не придатний до користування !!! розетка , де ваш сервіс !!!!??????

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ

Хороший недорогий телефон. Брав для батьків. Вони задоволені. Хороший екран. Достатньо місця для усіх додатків можливість вставити MicroSD карту.
    Переживав за те що лиш 4 ГБ RAM але поки на практиці це не викликало проблем. Процесор вміру швидкий як для своєї категорії. Сканер відбитків пальців зручний та швидкий.

• Гість

Тут пам'ять ддр5, тому 4 гб вистачає для простих користувачів.

• Петро Ш***

Дуже задоволений !

Достоинства:
    Батарея , швидкість .
  • Евгений К***

Работает отлично

Недостатки:
    Не обнаружил
  • Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

В общем телефон хороший, в комплекте нет зарядного адаптера (последнее время тренд у некоторых производителей, экономим), по ощущениям 2-х летний М12 работал быстрее.

NFC - есть!

Достоинства:
    Самсунг
    Недостатки:
    Нет зарядки
    • Анонім

Якщо М12 краще працював, то Самсунг тут, скоріше, недолік.

• Гість

Вже є мільйон коментарів про відсутність зарядного пристрою у комплекті. Це такий еко тренд. У багатьох є по декілька зарядних пристроїв від попередніх гаджетів. А кому потрібен зарядний пристрій, купляють окремо.

• Игорь С***

Подарунок дружині.Дуже сподобався.

• Владимир С***

Купував мамі, час від часу щось не працює, лагає. Ще раз би не купив.

Недостатки:
    Лагає, висне
  • Эдуард К***
  • Ліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Чудовий телефон, брали сину, ходить в перший клас, ігри тягне

Достоинства:
    Велика пам'ять, для ігор топ, за свої кошти топ
    • Гість

Для ігор топ... Ну якщо для першачка, для флеш ігор, то любий смартфон від 3000-4000 гривень їх тягне.

• Валентина В***

Я щось тут не бачу NFC... Але в розділі опису товару він є.. Це не правильно, заради цього його купив.. Змініть в описі..

NFC наявний

• яна ш***

Після 3 місяців телефон зламався. Здали в сервісний центр де відмовили через пошкоджене захисне скло, яке я купувала окремо. Ніхто не сказав, що ж з ним насправді. Злали в інший сервісний центр де сказала, що попередній сервіс щось пайяв і тріснута материнська плата. Самсунг перетеоефонував і сказав що ми кидали телефон і зовні він залишився цілий, в всередині тріснулв плата і сама якось паялася. І взагалі звинуватили, що перед сервісним центром ми самі чи хтось його розбирав. Стид і позор такому обслуговуванню

Недостатки:
    Все
      Представник бренду

Доброго дня. Рекомендую звернутися на лінію Samsung для вирішення ситуації яка склалася за номером 0 800 50-20-00.

• Надежда Н***

Товаром задоволені!!!

• Сергей Д***

Супер автономний, тримає довго заряд, продуктивність на висоті, єкран гарно передає кольори, швидкий, гарна функція долбі атмос, покращує звучання в навушниках, камера робить нормальної якості знімки.

Достоинства:
    Акумулятор, єкран, продуктивність.
    Недостатки:
    Якщо це недолік, то відсутність блока зарядки.
  • Кузнецов А***

Брав дитині, за такі гроші - топ

Достоинства:
    Доволі швидкий, підвисань не виявлено, камера відмінна
    Недостатки:
    Є поки що проблемою знайти якісний чохол, типу модель нова ще не пошили
  • Імя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 64 ГБ

ЧУДОВИЙ ! Ціна, якість, швидкість, кольори - фантастика по дуже приємний ціні.

Достоинства:
    Ціна, Якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Андрій

Телефоном задоволений, у користуванні 7 місяців. Найголовніший плюс, це акумулятор - мені зазвичай вистачає на 4 доби. Екран, звук - теж не підвели, все ок. Апарат не гальмує (тільки при закритті програми "камера"). Актуальна версія Android 14 та One UI 6.0. Якість прийому мережі без нарікань. SIM-лоток повноцінний, не комбінований (2 SIM та окремо картка памʼяті). Підтримує 5G та NFC. Відсутній FM-приймач.
    Хоча це і бюджетна модель, але варта уваги, мене майже повністю влаштовує. Дуже приємний колір корпусу Dark Blue

Достоинства:
    Акумулятор, повноцінний sim-лоток
    Недостатки:
    Як і у всіх android-смартфонах, із часом не спрацьовує автоблокування екрана (допомагає лише скидання до заводських налаштувань)

Добрий день.
      На всіх пристроях Samsung автоматичне блокування дисплея має працювати коректно.
      В цьому випадку, рекомендуємо звернутися в технічну підтримку, для отримання необхідних рекомендацій/консультації. Ви це можете зробити подзвонивши на номер: 0800_502_000.

• Гість

Про відсутній фм приймач, скачайте радіо київстар, норм застосунок

• Юрий Д***

Отлично

• Татьяна Г***

Телефон чудовий .
    За таку ціну все чудово.

Достоинства:
    Чудовий
    Недостатки:
    Поки не помітила
  • Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Якщо є один телефон і потрібен другий - цей варіант для вас

Достоинства:
    Батарея, швидкість і якість Самсунга. Наче стоїть скло Gorilla glass 5.
    Недостатки:
    Поки немає
  • Сергій С***

Задоволений. Працює відмінно.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Непомітив.
  • Виктория Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 64 ГБ

Чудова модель за ці кошти. Надійний і функціональний. Задоволена покупкою.

Достоинства:
    Надійний і функціональний
    Недостатки:
    Поки що не знайшла
  • Виталий С***

Какая тут батарея 6000 если она пол дня держит

Достоинства:
    Нету
    • Сергей М***

Обращайся в сервис,не может быть такого. Мой держит 5-6 дней в нормальном режиме!

• Гість

Сергей Медведев, час тримання на одному заряді у всіх людей різний. Все залежить від багатьох факторів: кількість застосунків, час активного використання смартфону ( дзвінки, ігри, відео, соцмережі, камера, роздача інтернету та багато іншіх варіантів )

ссылка

• Сергій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 64 ГБ

Устраивает всё. Очень шустрый и со своими задачами справляется.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Пока не обнаружил
  • Наталья О***

Телефон замовляла сину. Залишився задоволений, легкий у використанні, працює без зависання

Достоинства:
    Держить батарею довго
    Недостатки:
    Поки не знайшли
  • Андрей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 64 ГБ

Приобрёл пару недель назад. Здесь, на розетке. Правда, пришлось делать второй заказ. В одном из отделений города понадобилось много дополнительных документов, что меня сильно смутило. Сделал новый заказ на другое отделение розетки и без проблем получил

Теперь по сути: в целом, смартфон хороший. Отличное соотношение цена-качество. Я купил по акции. Железо здесь даже превышает мои требования, поэтому производительность радует. Однако, есть кое-что, что меня очень расстроило. Одна из ключевых причин приобретения мной этого смартфона - заявленные 6000 мА-ч, что по факту равняется примерно 5830 мА-ч. При этом, установленное ПО подсказывает, что в расчётах на остаток заряда реальной ёмкости итого меньше. На 85% заряда - менее 4000 мА-ч, а на 25% - около 1150 мА-ч. Куда делась 1000 мА-ч? Это очень прискорбно. Проведу ещё один тест и, наверное, сделаю вывод

Второй момент: обычная зарядка занимает очень много времени. Ну очень долго заряжается от, скажем, 25% до 85%. Это при том, что я приобрёл достаточно неплохой самсунговский блок питания, ибо в комплекте он отсутствует. Сегодня протестировал быструю зарядку: да, здесь полет был словно на космическом корабле

Третий момент: PLS-матрица - это хорошо. Менее энергозатратная чем Oled и его совершенствования. Однако, после самсунга с матрицей Super Amoled цвета кажутся тусклыми. Встроенные возможности не дают повысить насыщенность (как, например, интегрированные видеокарты от Intel на ноутбуках). Буду искать для этого ПО, если оно в природе существует

О том, хорошо или плохо аккумулятор держит заряд говорить ещё рано. Нужно пользоваться и мониторить

Вывод: опять же, повторюсь, смартфон классный. Все здорово. Пока что недостатком жирным выделяю фактическую АКБ

Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:
    АКБ, тусклые цвета, отсутствие встроенной регулировки насыщенности
  • Екатерина И***

Батькові на подарунок. Швидкий, камера для своєї лінійки непогана. Всі програми працюють і відповідають швидко

Достоинства:
    Камера, дисплей
    Недостатки:
    ---
  • Евгеній В***

Ціна якість

Достоинства:
    Батарея, фото гарні, швидка зарядка.
    Недостатки:
    Немає стабілізації