Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy M34 5G 8/128GB Dark Blue (SM-M346BDBGSEK)
- Богдан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Купуючи читав лише погані відгуки про "старе залізо", "поганий процесор", про те що це "проста клацавка" і телефон "не вартує своїх грошей". Купував на заміну більш преміального телефону, і після короткого часу використання можу з упевненістю сказати що не прогадав, і ось чому:
1. Старе залізо і поганий процесор на якому не запуститься Crysis на ультрах мені банально не потрібен. Для ігор у мене є стаціонарна машина з нормальним монітором. Основне чим я займаюсь на телефоні, це моніторю велику кількість месенджерів, баг-трекерів, пошту, і тому інше. Також використовую телефон для прослуховування музики в душі чи в машині через блютуз, чи на вулиці через провідні навушники (дякувати в М34 є роз'єм 3,5 мм., і мені більше не потрібен блю-туз адаптер). За кермом користуюсь гугл-картами. Не уявляю яким слабким має бути залізо що б не закрити оці всі мої потреби.
2. В колишньому (більш преміальному) Самсунгу був датчик розблокування відбитком пальця під склом. Я його ненавидив. По-перше не завжди з першого разу попадав пальцем в потрібне місце. По-друге він відпрацьовував десь близько секунди. Наче і не велика проблема, але коли твій ворк-флоу виглядає як "прочитав повідомлення, відповів, заблокував телефон, почув сповіщення, розблокував телефон" і так по колу, ця секунда починає дратувати. На М34 розблокування майже миттєве. Його навіть не помічаєш. Тицяєш кнопку живлення і він одночасно розблоковується і вмикається.
3. "Камера погана". Камон, я фотографую лічильники, графіки роботи установ, та іноді свого кота. Якщо вам не потрібно фотографувати момент зміни енергетичного рівня електрону в атомі цезію, то буквально будь яка камера закриє ваші потреби. Нічого об'єктивного про камеру М34 сказати не можу банально через те, що мені на це срати.
4. Саме смачне. Батарея. Був у мене М31, і це був мій перший Самсунг після череди різних китаїв і ноу-неймів. І я супер-кайфанув, і подумав, що це і є та різниця між "фірмою" і "китаєм". І коли його вкрали, я просто вирішив що куплю більш крутий Самсунг, най там батарея буде на 1000 менше, але ж це не критично... Критично. М31 привчив мене до того, що я ставлю його на зарядку один раз на два-три дні. Новий же доводилось ставити на зарядку кожної ночі. Як же мене це бісило, бо іноді я міг забити/забути поставити його на зарядку. І якщо з М1 прокинувшись ти бачиш заряд 20% і розумієш, що до вечора тобі вистачить, то з новим телефоном це означало "у тебе пара годин". І ось М34 я не можу назвати на стільки ж крутим за автономністю як М31, але з Always-On Display, з переносом даних зі старого телефону, і подальшим активним його користуванням (навіть трохи більшим за звичайне, бо доводилось логінитись в купу програм, і трохи все до-налаштовувати), з усим цим до вечору другого дня я підішов із залишком батареї 18%. Певен, на М31 залишилось би близько 30. Але і це вже добре.
Тому, усім, кому не потрібен ігровий-ПК, а просто робоча "клацавка" (не розумію чому це раптом записують в мінуси) я можу сміливо радити цей телефон.- Достоинства:
- Батарея, датчик відбитку пальців на боковій панелі
- Недостатки:
- Не знайшов
- Андрій
Камера потрібна якщо маєш дітей і хочеттся щоб пам'ять була якісною, а не мило хоча тут фотка в день в більшості випадків хороші, але з А54 не до впорівняння! Продуктивність тут справді цілком достатня і проц норм. Сканер в екрані на А51 та А32 теж згадувати не хочу хоча на пікселях, мото і рілмі він працює чудово. Єдим і найважливішим недоліком цієї моделі є дизайн - ну занадто ретро яке можна пробачити М14, але явно не в цьому сигменті:)
- Євгеній С***
У смартфона може тривати адаптація автономності, у мене а52s спочатку швидко розряджався а десь за тиждень виявився значний приріст в автономності. Таке спостерігаю мабуть в третє вже на різних моделях самсунг.
Представник брендуДобрий день, Євген.
Після першого ввімкнення АКБ пристрою приходить у робочий стан певний час, також відвантажуються в оперативну пам'ять та кеш дані застосунків, щоб потім мати швидкий доступ без необхідності завантажувати дані знову, саме тому дійсно спостерігається покращення автономності пристрою у перший тиждень використання.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ
Я перейшов на цей Самсунг М34 з redmi note 8 pro, то мені дуже сподобалось, що М34 тримає заряд в активному користуванні 24 години, редмі я заряджав по 5 разів за день, що дуже некомфортно.
Із плюсів: велика батарея; 8 гб оперативки, що відчувається; є 5 режимів яскравості ліхтарика; встановленний запис розмови (що доречі не попереджає співбесідника, про розпочатий запис, що величезний плюс); можливість робити довгий скріншот (що дуже економить час); гучно грає музика; якщо на вулиці дуже яскраво, то в телефоні все добре видно (редмі неможливо було користуватись при сонячній погоді), дуже добре та швидко працює функція автоматичне підлаштовування яскравості телефону; пишуть, що Самсунг м34 зможе оновитися до 17 андроїду, тобто 4 роки оновлення, що дуже класно; за замовчуванням встановлена функція, що коли я зробив скріншот та хочу його зредагувати або обрізати, то старий скріншот автоматично видаляється - не треба витрачати час, щоб видалити, той непотрібний перший скріншот; величезний плюс м34 що дуже гарна камера та ДУЖЕ класно працює стабілізація (не треба довго тримати телефон рівно та фокусуватися для отримання чіткого знімка).
Із мінусів: немає можливості встановити 2 сімки карту пам'яті; при встановленні екрану 120 гц таке відчуття, що трошки просідає фпс, особливо коли гортаю новини телеграм, гуглі та відео в ютубі; якщо захочете зекономити заряд, то при встановленні 60 гц неможливо користуватись телефоном - дуже сильно посідає фпс; немає можливості робити скріншот трьома пальцями згори донизу (ребром долоні незручно робити скріншот); я не знайшов як при встановленні нового будильника зробити по замовчуванню ту гучність, яку мені потрібно, я кожен раз коли хочу встановити новий час будильника - вручну викручую гучність спрацювання на мінімум (це скоріш за все я не розібрався як це зробити, думаю є така функція); немає можливості вимкнути ліхтарик натиснувши кнопку живлення, добре, що можна увімкнути ліхтарик натиснувши два рази на кнопку живлення.- Достоинства:
- Короче я міг би ще розповідати про плюси та мінуси, але в основному відгуку встановлений ліміт на 2000 слів, загалом я розповів про основні плюси та мінуси. Висновок - рекомендую телефон до покупки.
- Недостатки:
- Ще плюс самсунга - оригін зарядний пристрій на 25 вт - телефон швидко заряджається та показує час до повного. Великий мінус - немає в комплекті нічого. Вже ліміт слів, не можу продовжити свою думку(((
- Алексей Д***
Підкажіть телефон вживу просто сріблястий чи переливається різними кольорами як на фото? Дякую)
- Максим
Він переливається різними кольорами, як веселка
Представник брендуДобрий день.
Задня кришка переливається.
- Євген В***Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Добрий день!
Порівняння з a34
1. Процесор
- дата виходу процесорів:
Exynos 1280 -17 березня 2022 року (анонс)
MediaTek Dimensity 1080 - 11 жовтня 2022 (анонс)
це до коментаря про старий процесор
- енергоефективність
Exynos 1280 - 89
MediaTek Dimensity 1080 - 84
процесор 1280 буде менше витрачати батарею
Відверто кажучи, обидва процесори не дуже, але це ж бюджетний сегмент тому норм.
В тестах MediaTek Dimensity 1080 кращий за Exynos 1280.
2. Камери майже ідентичні, в а34 трошки краща.
3. Ціна
5. Скло
m34 - звичайне
a34 - gorilla glass 5
Для тих хто купить m34 захист обов'язковий
6. В m34 є міні джек (для мене це плюс), а в a34 відсутній.
7. Акумулятор:
m34 - 6000 мА·год
a34 - 5000 мА·год
На даний момент, телефон витримує дві доби, соц. мережі, youtube, waze і т.д.,
в ігри не граю.
Для мене автономність стала перевагою, купував в іншому маркетплейсі.- Андрій С***
Енергоефективність дуже залежить від оптимізації і модуля звязку, а не від процесора! Кращий чи не кращий в одному сигменті треба судити по відеоядру! Глобальна автономність залежить від блоку енергоефективних ядер які відпрацьовують інтерфейс і фонову роботу! По камерам А33, А34 чи цей відрізнити практично не реально, а от в порівнянні з А54 то чітку різницю видно зразу і до речі А54 не сильно поступається автономністю хоча має значно меньший акум! До речі бюджетні смартфони типо А12 теж дуууже автономні дякуючи слабенькому процесору. Про цей скажу так - на жаль застарілий дизайн та високий прайс не виправдовують сподівань і для прикладу гляньте на древній M31S і на цей і все стане зрозуміло!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Чудовий телефон з потужною батареєю і достатньою оперативкою.
Камера на мою думку могла б бути краща, але для базових потреб її достатньо. Звук та екран приємно вразили, насичені кольори і чіткість. Ігри літають.- Недостатки:
- Нема блока зарядки
- Олексiй П***
На скiлькi днiв вистачае батареі ?
Представник брендуДоброго дня. Автономність це індивідуальний показник для кожного користувача. Час роботи в інтернеті (LTE) (годин) До 21, Час роботи в інтернеті (Wi-Fi) (годин) До 22, Час роботи в режимі програвання відео (годин) До 24, Час роботи при відтворенні аудіо (годин) До 158, Час роботи в режимі розмови (4G LTE) (годин) До 51.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Купил на замену м31 которым пользовался 4 года.
- Достоинства:
- Акумулятор
- Микола Я***
М31 моделька класна сам користуюсь до тепер вже 5 років
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ
Хороший телефон. Остановила свой выбор на М34, и консультант в другом магазине его также рекомендовал, когда зашла посмотреть смартфоны "в живую".
Довольна.До этого всегда бралп Xiaomi Redmi note, но к Самсунг привыкать долго не пришлось) - Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Переваги цього смартфону в тому ,що в нього є функція автоматичного запису дзвінків,батарея тримає дві доби до 10%-го розряджання.
- Достоинства:
- Батарея,камера(функція покращення знімків),запис дзвінків,розмір 6.5 дюйми.
- Недостатки:
- Не флагман.
- Михаил К***
В нього швидка зарядка ?
- Віктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
купив на заміну М31 і не пожалкував.
- Достоинства:
- швидкий,багато пам'яті ,чудовий екран.
- Недостатки:
- трохи важкий , але так ймовірно ,має бути.
- Оксана Д***
Зараз пишу з М31))) шукаю заміну, розглядаю теж цей варіант
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Качественный экран, хороший динамик, много памяти,6000A аккумулятор.
- Недостатки:
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Хороший апарат,як завжди Samsung тримає марку - (ціна = якість)!
- Достоинства:
- Батерея 6000
- Недостатки:
- Немає блочка для зарядки
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Купив m34 5G, він дуже гарний, має яскравий екран, гарно відкликається сенсор, звук чіткий, камера знімає добре, пам’яті достатньо,слизький корпус, чохол до покупки обов'язково.
- Достоинства:
- Батарея тримає довго, яскравий екран 120 гц, камера,
- Олексій
В нього слот на 2 сімки +карта памяті? Чи лише на 1 сімку і 2 слот треба вибирати?
- Павло С***Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Зняв відео де розповів про автономність, камери і застосунок "Link to Windows", можливо комусь буде корисно)
- Достоинства:
- Автономність, камери
Пришло обновление One UI 6.0 (Android 14)ссылка
- Віта К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Покупкою задоволена.
Батареї при активному користуванні вистачає на 1,5 доби.
Фото виходять як на професійному фотоапараті.- Достоинства:
- Батарея,якість фото,процесор
- Недостатки:
- Пока не виявила
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ
Чудовий телефон за свої гроші. Давно чекав повернення у лінійку М акумуляторів більше 5000 mAh. Прекрасна робоча конячка на увесь день
- Достоинства:
- Акумулятор. Дизайн (виглядає дорого ніби увесь з металу). Продуктивність у роботі.
- Недостатки:
- Немає для мене за цю ціну
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Користуюсь 25 днів.
До цього був М30s, тому звикати до нового гаджету не довелось.
(перекидав дані близько трьох годин - все перекинулось без питань взагалі)
До серії М взагалі мало претензій, тому стандартний набір застосунків звичайного юзера витримує плюс є запас пам"яті. Наразі я використовую 31 Гб з 128 Гб доступних.- Достоинства:
- Самсунг-стайл, де все чітко працює
- Недостатки:
- якихось, щоб кидались в око, не знайшов за 25 днів користування
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Користуюсь місяць, недоліків не бачив)
- Достоинства:
- Ціна, автономність
- Недостатки:
- Не знайшов
- Андрій С***
З недоліків це капля на екрані - це було норм у М21 три роки назад, але на сьогодні це занадто. Загалом норм, але щоб стати абсолютним улюбленцем майстрів, рибалок та мандрівників треба крім автономності мати ще міцність та вологозахист які є приміром у А34 й саме тому він більш популярний і дорожчий ніж М34, а А54 ще й має пред флагманську камеру.
- Віталій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
С задачами справляется, удобный сенсор отпечатка пальца
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Не выявил
- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Великий обсяг пам'яті, як і оперативної, так і вбудованої, багато функцій. Дисплей Амолед себе показав дуже добре, очі не болять, кольорова палітра приємна. Для роботи дуже якісна моделька. Брала для себе. Камера хороша, зображення чіткі, є нічна зйомка. Швидкість гарна, перекинула всю інфу зі старого телефона за 20 хвилин. Я дуже задоволена. За таку ціну дуже гарний апарат.
- Достоинства:
- Швидкість роботи, дисплей, звук
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Павло С***Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ
Яскравий і насичений екран, велика батарея, справді хороша основна камера з оптичною стабілізацією. Зняв відео де показав смартфон і порівняв його з молодшою моделлю M14, можливо комусь буде корисно)
- Достоинства:
- 6000 mAh, 120 Гц, оптична стібілізація основної камери, 5 років оновлень безпеки
- Роман Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ
Топовий. Так по характеристикам має виглядати мій телефон
- Дмитрий П***
В каком месте он топовий? Тут кроме батареи в 6000 нечего топового. Ужасное старое железо у вас будет 80% всех норм игор тормозить. Сможете только ютуб смотреть та соц сети листать. Екран ужасный шим как и на всех самсунга в впринцепи.
- Денис Х***
Игры тормозить не будут у того, кто в них не играет, например у меня. У тех, у кого тормозят игры, есть больше времени на саморазвитие, в результате человек сам меньше тормозит и пишет без ошибок ;)
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ
Пока трудно всё сказать. Только сегодня забрала с почты. До этого пользовалась М32. И для меня было принципиальным чтоб телефон был этой серии.
- Достоинства:
- Плюс то что телефон приходит в заводской упаковке и до вас её никто не открывал.
- Недостатки:
- Для меня сейчас покаместь только один минус, то что нельзя загрузить стили шрифтов, постоянно пишет: " во время подключения Galaxy Store произошла ошибка, попробуйте позже".
- Богдан Ф***
Вы через Вай-Фай подключиться пытаетесь? Попробуйте через мобильные данные.
Первый раз оно почему-то вот так может глючить.
А потом уже все ок становится.
Представник брендуВітаємо!
Рекомендуємо звернутися до технічної підтримки Samsung Україна для консультації:
ссылка
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Класний телефончик, жінка задоволена :)
- Достоинства:
- Класний телефончик, жінка задоволена :)
- Недостатки:
- Не помітив
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Чудовий смартфон!
- Николай Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Рекомендую, товар якісний.
- Достоинства:
- Хороші характеристики, працює швидко і якісно, батарея довго держить заряд. Доставка і обслуговування на високому рівні.
- Недостатки:
- В комлекті не передбачений зарядний пристрій.
- Євген О***
Погано що нема адаптера
- Maksym D***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Купив в подарунок матері, дуже сподобався.
- Анастасія З***Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
В принципі задоволена телефоном, попри те, що сумнівалась щодо покупки. Довго тримає заряд, фронтальна і основна камери знімають доволі непогано
- Достоинства:
- Нічний режим на фронтальній камері, батарея, швидкість
- Недостатки:
- Відсутність адаптера до зарядки
- Ельдар Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон прийшов запакований у коробку виробника. Працює гарно, заряд тримає декілька днів навіть при досить активному користуванні. Камера краще ніж у минулої моделі (М33).
- Достоинства:
- Класна батарея, швидкодія, камера, гарний сенсор та екран
- Недостатки:
- Виробник надає тільки зарядку USB Type C - Type C, мережевий зарядний пристрій на з виходом на Тype C не йде у комплекті
- Володимир
На Розетці є купа офіційних зарядних блоків самсунг які підійдуть вам. Гадаю ви знайшли вже вирішення
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ
Дуже гарний телефон, швидка доставка від Розетки
- Достоинства:
- Яскравий дисплей, швидка зарядка
- Недостатки:
- Відсутність зарядного пристрою
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Користуюся телефоном півтора місяця. Мені усе подобається. Гарна камера, батарея тримає довго. Я тривалий час користуюся саме Самсунгами. Тому швидко перенесла самотужки файли з старого телефону. Меню зручне
- Достоинства:
- Гарна камера, є запис відео з екрану
- Недостатки:
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Дуже подобається, АКБ тримає до 2х діб, якість фото супер
- Достоинства:
- АКБ, екран, пам'ять, фото
- Недостатки:
- поки ніяких
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон супер
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Дуже хороший апарат.
- Достоинства:
- Ємність акумулятора, хороший дисплей, та багато програмованих функцій.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Чудовий телефон, дякую розетці за швидку доставку❤️
- Достоинства:
- Ціна, якість, доставка
- Недостатки:
- Не виявили
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ
Матері сподобався. Екран великий. Шустро працює. Все добре
- Достоинства:
- Екран, швидкість
- КожумлатОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ
То что нужно!
- Достоинства:
- Зарядка за 1час 25минут
Батарея держит долго - Недостатки:
- Не купил раньше