Отзывы покупателей о Планшет Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 LTE 4/128GB Gray (SM-P625NZAEEUC)
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував версію 2022 року, а тепер 24-го(старий працює, просто на подарунок), гарний планшет, екран барвистий, система швидка, зручне керування стилусом, непоганий і у нотатках і у малювані, працессора на все вистачає (кіно, ігри (DOOM 3 через емуль норм, Dead cellsтестував, гадаю багато чтого зможе, але наскільки це буде зручніше ніж на телефоні... бо він важкенький, я використовував геймпад), робота), батарею тримає чудово, велика кількість технол... "магії" яка підтримує його здоров'я та працездатність навіть з 4ма Гб озу, у випадках тривалої відсутності використання (день-два), може підтормозитт при розблокуванні, можливо скидає частоту процессора чи щось таке щоб батарею економити, але через секунд 5 знову літає, тож дуже рекомендую.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволений цим девайсом, а ще більше враження справило те, що в подарунок дали книжку чохол на магнітах, супер
- Достоинства:
- Всі чохол книжка в подарунок
- Сметана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволені , вже місяць користуємося.
Купили в школу замість книг.
Поки не бачу мінусів )
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Планшетом задовільний,тішить що і в неділю відправляють
- Достоинства:
- Відпрацювали хоть і автоматично но швидко
- Микита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не поганий планшет, хороша картинка, нормальний звук
- Олена Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість за свої гроші, за час використання чудово працює
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клас,був такий,тільки 2020 року на 64gb
Решив оновити на 2024 року на 128gb- Достоинства:
- Більше встроєної пам'яті до цього був wifi
Зараз LTE - Недостатки:
- Не знайшов
- СірожаПродавец: Rozetka
- Достоинства:
- Дуже класний
- Іванна Ш***Продавец: Rozetka
Планшет супер, після двох років користування, єдиний нюанс, напевне зекономили розробники на якості металу, за два роки дитина вигна його як коромило, і поїхав він на ремонт, бо скло відійшло від рамки.
- Достоинства:
- Швидкий ,
- Недостатки:
- Метал корпуса гнеться)
- Галина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається.
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволені
- ткачук о***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволений всім
- Недостатки:
- Невиявлено
- Виталий Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Медленнее работает чем я ожидал
- Достоинства:
- Samsung
- Володимир А***
Повністю згоден. Явно на S-серію не тягне.
- Светлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила на подарунок, а при огляді на НП виявилося, що упаковка порвана. Планшет відправили в пакеті пластиковому НП. Ще такого не було. Свій такий планшет купляла рік тому.
- Вадим
Если такое обнаружили на НП, зачем забирали?
- НатальяПродавец: Rozetka
Норм
- Дмитрий С***Продавец: Rozetka
В целом с виду не плохой, может смущать производитель - Китай, не Ю.Корея.
- МаксимПродавец: Rozetka
Мені до вподоби
- Достоинства:
- Дуже непоганий планшет за свой гроші
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не задоволений. Зробив копію зі смартфону Galaxy Fold 5/ Додатки відкриваються з велико затримкою. Відгук на дотик до екрану дуже гальмує/
- Достоинства:
- Тонкий, легкий.
- Недостатки:
- Не задоволений. Дуже повільно працює процесор.
Представник брендуДобрий день, Олександр! Дякує за відгук! Радимо звернутись в технічну підтримку для детальної консультації.
Контакти:
ссылка