Топи продажів

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy S25 FE 5G 8/256GB Navy (SM-S731BDBGEUC)

Оценка пользователей 4.73/5
  • Єлизавета П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 512 ГБ

Телефон добре функціонує . Камера супер

• Лілія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ

Чудовий телефон. Відповідає всім заявленим характеристикам

• Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Icy Blue. Встроенная память: 256 ГБ

Гарний девайс

Достоинства:
    Відповідає критеріям
    Недостатки:
    Відсутні
  • Антон І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ

Топ за гроші

• Денис К***

Задоволений

Достоинства:
    Потужний, плавний
    Недостатки:
    Іноді трошки нагрівається
  • Андрій А***

Дуже задоволений телефоном!
    Поки все працює без нарікань.

• Леся Г***

дуже хороший телефон, чоловік 2 місяці відкористувався і все гул , довольний

• Артур Ч***

Гарний телефон і в руці сидить. Я задоволений

• Павло А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон гарний всім, простотою користування, підтримкою виробника, стабільністю роботи, але шим екрану повна лажа

Достоинства:
    Швидкий, функціональний, особливо крута фішка від АІ це переклад дзвінка в реальному часі.
    Недостатки:
    Страшний ШИМ, просто вирви глаз і ще ця дивна клавіатура яка автозаміною виправляє українські слова на російські
  • В'ячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 512 ГБ

не працює оплата nfc додав фото. телефон без рут прав і в гугл плеї пише що телефон сертефіковано. чого не працює не можу зрозуміти. на іншому сайті купляли інший самсунг там все працює чудово як тільки купляєш щось на розетці то 80% будуть якісь проблеми. більше тут не купую нічого

Достоинства:
    непоганий
    Недостатки:
    не працює нфц оплата, гарячий процессор який навіть без навантаження дуже гріється у звичайних мессенджерах

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Оксана П***

Дуже задоволена

• Богдан Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 512 ГБ

Дуже довго чекаю не замовляйти!

• Андрей В***

Телефон советую не брать. Уже шесть часов не могу зарядить. Пишет что попала влага.Мусор полный,лучше не брать!!!! Пользуюсь меньше месяца.

Достоинства:
    Много. Но минусов больше
    Недостатки:
    Всё в описании

• Богдан Р***

Це топ з топів, а якщо по факту то дуже класний телефон, все ан вищому рівні

Достоинства:
    Це Samsung, тут немає про що говорити)
    • Олексій

Это не топ, топ это S серия

• Богдан Р***

Очі відкрийте і уважно читайте під якою моделю ви залишаєте коментар

• Андрій П***

Продуктивності процесора цілком вистачає для повсякденних завдань, акумулятор ємніший, ніж у старшого брата, великий яскравий екран, підтримка оновлень протягом 7 років — оптимальне поєднання характеристик для роботи

Достоинства:
    Легкий, тонкий, чудовий екран, достатня ємність акумулятора, чудові камери
    Недостатки:
    Вони є, як і в усіх, але не привертають уваги
    • Ігор

Повсякденних завдань?За такі гроші він повинен тягнути все,якщо ні,то гроші на вітер,краще б/у iphone

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ

Сам апарат чудовий, але від покупки залишилися якісь двоякі відчуття через історію із зарядкою. Сама швидкість у 1 годину 10 хвилин від потужного блоку та 1 годину 30 хвиних від старого мене цілком влаштовує. Але я абсолютно не бачу сенсу купувати дорогий адаптер, якщо у вас є рідний блок із кабелем від старого Самсунга зі швидкою зарядкою. Купив до нього Anker на 67 Вт, а різниця зі старим кубиком за повний цикл склала всього 20 хв. Маю таке відчуття, що Самсунг у характеристиках чогось недоговорює... В усьому іншому телефон супер, але осадок залишився.

Достоинства:
    Смартфон виглядає сучасно, батарею спокійно вистачає на весь день (хоча за виглядом та відчуттям «дорого-багато» до Айфона йому все рівно не дотягнутися, ну це моя така думка).
    Недостатки:
    Очікування від швидкості заряджання не зовсім виправдалися.
    • Іван

Можливо ще через кабель знижує швидкість.

• Микола

Так а на скільки ват старий блок? Цей телефон підтримує 45 ват зарядку не більше. Я заряджаю 33 ват блочком від сяомі і 45 ват від стім дек. І той і той заряджає однаково, тому що не вистачає (на мою думку) якихось протоколів зарядки. По справжньому швидка зарядка у мене від павербанка чокотек. З'являється надпис "надзвичайно швидке заряджання 2.0".

• Светлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ

Відповідає:ціна-якість.

• Олександр П***

Функціональний телефон

• Костянтин Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 512 ГБ

Потужний девайс

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Icy Blue. Встроенная память: 512 ГБ

Чудовий телефон, рекомендую!
    Купила дану модель на заміну айфон 11, літає, камера якісна

Достоинства:
    Камера, батарея, ціна
  • Андрей Р***

• Катерина

Після мого старенького Samsung M33, я звісно очікувала вау-ефекту. Вау-ефекту не сталося, Samsung як Samsung. Звісно в порівнянні з моїм стареньким цей швидший, поки не підвисає. Що реально сподобалося це камера, ось вона мабуть вартує своїх коштів, дуже гарні фото та відео. Батарея як у більшості Samsung не надто витривала, при активному користуванні заряджаю щодня

Достоинства:
    Камера
    Недостатки:
    Батарея
    • Павло

а який ефект вау повинен бути?) сам буде готувати чи підлогу мити?)

• Михаил К***

Яка країна виробництва

Представник бренду

Добрий день, Михайло! Країна виробник В'єтнам.

• Решетняк Б***

Отличный смартфон за свои деньги.

• Максим Б***

Бистра доставка. Все чудово.

• Андрій Л***
  • Ігор Г***

Все чудово. Телефон сподобався, проте варто зазначити, що наприкінці квітня його вартість була нижчою. Цю різницю було компенсовано подарунком — повербанком.
    З оновленням 8.5 функціонал пристрою став ще цікавішим, і наразі я активно його вивчаю.
    Доставка була надзвичайно швидкою; замовлення отримав вже наступного дня. Дякую.

Достоинства:
    Швидкий та зручний інтерфейс, відмінний зв'язок та якісний звук.
    Недостатки:
    Невиявив.
    • Діма

В вас вже прийшло оновлення?

• Ігор Г***

Так обнова вже прийшла

• Борис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 128 ГБ

Від камери спочатку було суцільне розчарування, з кольорами була якась біда, доки не вимкнув HDR, стало значно краще, але до айфона не дотягує все одно. 60Гб зайнято системою з коробки, якщо загальні 128, то це половина майже.

Достоинства:
    Шустрий, гарний екран, Батарея, Камера з оговоркою, Звук
    Недостатки:
    Камера в режимі HDR, багато пам'яті зайнято андроідом, немає зарядки
    • Гість

З яким самЕ аЙфоном поріВнюВали___???

• Борис

з Айфон 12 про

• В'ячеслав

Чоловіче, не пробували купити с більшим обьемом пам'яті? зєкономили і купили на 128 і скаржетеся що андроід займає багато місця..

• Наталія Ч***

Дуже гарна якість фото і зображення.Швидкий.Але досить швидко розряджається.Зручний інтерфейс.
    Вцілому задоволена.

Достоинства:
    Гарна якість камери та дисплея,швидкість.
    Недостатки:
    Батарея довго не тримає
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ

Все класно,вийшло дешевше ніж в других платформах благодаря їх картці вийшла реальна економія.Доставка дуже швидка на наступний день вже отримав замовлення,Дякую. Все працює чітко.

Достоинства:
    Швидкість отримання замовлення
    Недостатки:
    Невиявив
  • Марат Ю***

Доброго дня. Придбав сьогодні на подарунок цей смартфон, при першому запуску він просить зареєструватися в Knox Deployment (Knox Mobile Enrollment, KME), тобто смартфон корпоративний і без реєстрації на корпоративному сервері користуватися я ним не можу. Настрій у день народження у дитини був зіпсований. Що мені робити з цим мертвим залізом? Будьте обережні при покупці, перший запуск перед оплатою обов'язковий!

Представник бренду

Добрий день, Марат! Шкодуємо, що виникла така ситуація.

Рекомендуємо перезавантажити смартфон, утримуючи кнопку живлення разом із кнопкою зменшення гучності. Якщо проблема не зникне, радимо звернутися до магазину для детальнішої консультації за посиланням: ссылка

• Ілля Л***

Чудовий

• Роман

Замовив на Розетці, швидка доставка. Телефоном задоволен, можу рекомендувати

• Вася К***

Бомба

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Олександр П***

Всё идеально!

• Володимир Г***

Прийшов цілий, все працює

• Тарас Т***

Дуже гарний телефон, мій перший новий флагман. Після б/в iPhone 12 відчувається мега швидким і багато в чому кращим. Поки задоволений.

• Гість

Було б диВно, якщо б айфОН 12 працював би кРаще, за цей смартФон___!!!

• Андрій Ц***

Розчарую вас, це не флагман