Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy S25 FE 5G 8/512GB Icyblue (SM-S731BLBIEUC)

Оценка пользователей 4.72/5
  • Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ

Дсем добрый вечер!
    Покупал телефон в декабре 2025го, сегодня 1е февраля. Что скажу, до этого был S10, и менять решил его тоооооолько из-за слабой батареи, ну как-бы 5 лет пользовался, естественно время пришло)) Выбрал этот только исходя из цены, пошёл в первый попавшийся магазин, наклеить плёнку защитную, консультанты начали чмырить, что за такие деньги лучше бы айфон б/у взял и тд., настроение пропало, но время на возврат ещё было. Так скажу так, что телефон- супер! Камера, батарея, всё супер. Шустрый и тд. Кто пишет, что он греется, греется это у них в голове, не греется ничего, всё работает изумительно. В настройках камеры куча примочки, ещё не все и пробовал, фото супер, видео да - не айфон, но качество отличное, стабилизация никакая но это и не премиум телефон. Поэтому искренне советую всем, пользуюсь и очень доволен

• Максим Н***

Снимает он точно на уровне 14 pro max, проверял лично ! Один минус в Самсунге нет макро …

• Андрій

З якого переляку тут макро повинно бути? Макро модулі залишилися на А серії. Для макро використовують теле модуль, який набагато краще це робить. На S серії він є.

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 512 ГБ

Чудовий телефон! Екран яскравий і плавний, камера робить чудові знімки, особливо в нічному режимі – якість вражає. Оболонка One UI швидка та зручна. З мінусів для себе помітив тільки - «підборіддя» знизу екрану.

Достоинства:
    Камера, батарея, екран, 512 ГБ та AI фічі
    Недостатки:
    підборіддя*
    • Юра Б***

Очі не болять у Вас від екрану? Більшість пишуть,що є така проблема через великий ШИМ у самсунг...

• Дмитро

Про яке підборіддя йде мова?

• Ярослав

Для Дмитро: "підборіддя" у смартфона - це ота широка несиметрична до інших бортів рамка внизу дисплея смартфона. Чи ви не бачите? люди які до цього користувались смартфоном без такої широкої рамки - це дуже муляє, навіть в чохлі

• Андрей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ

Чудова можливість за не дуже велики кошти отримати досвід користування S серії. Чудовий вигляд, відмінні характеристики для повсякденного користування. В ігри не граю. До цього користувався S23fe, цей менше гріється під час відео розмов.

Достоинства:
    Легше, більша ємність АКБ, зарядка 45 ват.
    Недостатки:
    Не має.
    • Олена Г***

Скажіть, будь ласка, як Вам по фото у вечірній час, бо в мене теж 23,думаю чи варто переходить.

• Андрій С***

Вважаю що S серія зовсім інший досвід - ультразвуковий сканер в зручному місці, нормальний телеоб'єктив, дизайн не псує підборіддя та й екран, роз'єм і т.д мають кращі характеристики. Це хороший смарт якщо вартість опуститься, бо попередня версія була з дати виходу значно дешевше, а тут вартість предфлагмага вища за вартість минулорічного флагмана, що вводить людей які розуміються в ступор. З вартістю самсунг добре вгадує тож S24FE, S24, S25, A36, A56 справді топчики у свому сигменті, але з S25FE та EDGE явно щось пішло не так:)

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ

Смартфон загалом залишив дуже позитивне враження. Дизайн стильний, темно-синій колір виглядає стримано й дорого. Екран яскравий, чіткий та приємний для очей — чудово підходить для щоденного використання, відео та читання.
    Є один нюанс: після десятиліть користування телефонами та смартфонами Sony Xperia перехід на Samsung спочатку був непростим. Інша логіка меню, налаштувань і жестів потребує часу, щоб звикнути. Але вже за кілька днів користування більшість моментів стали зрозумілими та зручними.
    Після адаптації смартфон радує швидкодією, плавною роботою та великим запасом пам’яті 8/256 ГБ. Камери роблять якісні фото з природними кольорами, а акумулятора впевнено вистачає на день активної роботи. 5G працює стабільно.
    У підсумку — гідна альтернатива Xperia, сучасний і надійний смартфон. Якщо не боятися короткого періоду звикання, покупкою точно будете задоволені

Достоинства:
    Дуже зручний, швидкий
    • Тимур Г***

В Украине уже 5г есть что он у вас работает

• Андрій

Брали дружині на заміну 16-го у якому надто не інтуїтивний інтерфейс та надто багато рухів треба зробити для дії яка на андроїд виконується одним рухом тож так - самсунг зразу виграє по дизайну бо не такий нудний, екран 120Гц це вау ефект, функціонал в рази більший і в парі з легким інтерфейсом користуватись одне задоволення, камери аналогічні а теле тут лишній, а пишу щоб люди розуміли що головне не камери чи бренд, а відчуття комфорту та легкості взаємодії! Соні експеріа 10 та піксель 8 пробував, але обидва фрізять в інтерфейсі та на мою думку мають великі проблеми з оптимізацією ОС.

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 512 ГБ

Смарт приїхав загорнутий у простий пакет, навіть без пупирки, зі стартаком вадафон у подарунок. На новій пошті мені не дозволили оглядати телефон. Сказали типу пломби чіпати не можна, забирай коробку або повертай. Я подивився на красиву коробку, покрутив її в руках і не довго думаючи забрав. Приїхав додому. Зробив фото цілих пломб (не знаю чому). Розпакував, хотів зробити фото самого апарату... І тут мій старенький poco m4 pro зависає намертво і не реагує на кнопку, через 10 хв перезавантажується. Сам апарат чудовий . Легкий, гарна камера і дизайн, якісний і гучний звук. Майже всі дані які були мені потрібні зі старого телефона (фото, відео, пару додатків) вагою 30 гіг перенеслись за 18 хвилин. Треба ще звикнути до шустрої оболонки, розблокування на екрані, відсутності фрізів і жорстких лагів. Поки переносилися дані я серфив браузер, гортав ютуб шортс і помітив що телефон суттєво гріється. Думаю що це нормально зважаючи на начинку. У важкі ігри не граю. Для мене це не проблема. Поки користуюсь телефоном добу. Заряджав блочком від стім дек (він якраз 45 вт) З хати не виношу, бо не приїхав ще фірмовий чохол. Але і за цей час він мене вразив. Надіюсь з ним буде все ок (самси ще мене не підводили). Фічі ШІ ще не перевіряв окрім вбудованого помічника типу чату gpt тільки голосового, який має різні варіанти голосу, розуміє та говорить українською.

Достоинства:
    Витончений дизайн, потужна начинка, ШІ фішки
    • Дмитро

Як ціна може бути недоліком? У чому тут логіка?

• Микола

Тому що, на мою думку, ціна зависока. Наприклад, у деяких магазинах можна докинути пару копійок і замовити s24 ultra, який кращий у всьому, за винятком дизайну. S24 fe також топ за свої гроші, і його тут розмели як пиріжки. Розумію, що говорю про старші моделі, але залізо є залізо.

• Тимур Г***

Цена это минус телефону , ну так докинь и купи другой по лучше , шениально денег не хватает значить минус аппарату

• Вадим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Icy Blue. Встроенная память: 512 ГБ

Я із задоволенням користуюся 24 fe, в 25fe практично такий самий, тільки потужніше процесор і новіше прошивка та андроїд, тому дружині купили цей самсунг. Зауважень поки що немає.

• Тарас Т***

Дуже гарний телефон, мій перший новий флагман. Після б/в iPhone 12 відчувається мега швидким і багато в чому кращим. Поки задоволений.

• Гість

Було б диВно, якщо б айфОН 12 працював би кРаще, за цей смартФон___!!!

• Андрій Ц***

Розчарую вас, це не флагман

• Юрій

Чудовий телефон. Купляв на заміну S21FE. Звісно 4 роки різниці відчуваються, особливо якість фото. Заряд тримає добре.

Достоинства:
    Швидкий, тримає заряд, гарні фото, чудовий зв'язок та звук
    Недостатки:
    Поки не побачив
    • Антон

Сколько часов экрана он у вас держит?

• Дмитро

Перейшов на цей телефон з s20fe, до того також був власником s9, ніяких нарікань немає, все працює чітко, аі функції прикольні, перекинув все з минулого телефону через smart switch і погнав)

Недостатки:
    Кажуть шим високий, особисто я не відчуваю, але...
    • Андрій К***

Чи замітна різниця після переходу з s20fe? Також думаю брати на заміну

• Дмитро Г***

Різниця колосальна, вже не можу користуватися попереднім

• Руслан Р***

Телефон чудовий. Задоволений на всі 100%. Як меньший брат в S лінійці відповідає своїм ціна/якість.
    Було б цікаво побачити версію на 12гб оперативки але...Samsung мабуть не зацікавлений в цьому.

• Олександра

Функцій море, не всі ще навіть знаю. Фотографувати ним саме задоволення. Працює швидко.

Достоинства:
    все класно, особливо камера
    Недостатки:
    не бачу
  • Роман Г***

Швидкий, не важкий, в руці зручно тримати. За майже тиждень користування, недоліків не замітив.

• Інна К***

Чудовий телефон, рекомендую!
    Купила дану модель на заміну айфон 11, літає, камера якісна

Достоинства:
    Камера, батарея, ціна
  • Юрій П***

Цілком задоволений!

Достоинства:
    Все швидко, красиво і комфортно. Заряд довго тримає. Приємно тримати в руках та користуватись.
    Недостатки:
    Немає.
  • Едуард Л***

Норм

• Ігор Г***

Все чудово. Телефон сподобався, проте варто зазначити, що наприкінці квітня його вартість була нижчою. Цю різницю було компенсовано подарунком — повербанком.
    З оновленням 8.5 функціонал пристрою став ще цікавішим, і наразі я активно його вивчаю.
    Доставка була надзвичайно швидкою; замовлення отримав вже наступного дня. Дякую.

Достоинства:
    Швидкий та зручний інтерфейс, відмінний зв'язок та якісний звук.
    Недостатки:
    Невиявив.
    • Діма

В вас вже прийшло оновлення?

• Ігор Г***

Так обнова вже прийшла

• Андрій П***

Продуктивності процесора цілком вистачає для повсякденних завдань, акумулятор ємніший, ніж у старшого брата, великий яскравий екран, підтримка оновлень протягом 7 років — оптимальне поєднання характеристик для роботи

Достоинства:
    Легкий, тонкий, чудовий екран, достатня ємність акумулятора, чудові камери
    Недостатки:
    Вони є, як і в усіх, але не привертають уваги
    • Ігор

Повсякденних завдань?За такі гроші він повинен тягнути все,якщо ні,то гроші на вітер,краще б/у iphone

• Наталія К***

Все добре.

• Наталія Ц***

Телефон супер, я дуже ним задоволена

Достоинства:
    Гарна камера, насичені кольори
  • Роман

Купував супрузі, вона задоволена.

Достоинства:
    Можливість купити при оплаті частинами не виходячи з дому
    Недостатки:
    Не побачив
  • Наталія
    Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 512 ГБ

Придбала Samsung Galaxy S25 FE 5G 8/512GB у кольорі Jet Black — просто супер смартфон! Виглядає дуже стильно й преміально, зручно лежить у руці. Екран яскравий, з плавною частотою 120 Гц — усе виглядає чудово. Камери на високому рівні, фото виходять чіткі навіть у вечірній час. Пам’яті вистачає з головою, усе працює швидко й без зависань.
    Батареї спокійно вистачає на цілий день активного користування. Якість збірки відмінна — нічого не люфтить, усе акуратно зроблено. Дуже задоволений покупкою, дякую Rozetka за швидку доставку та якісний сервіс! Рекомендую

Достоинства:
    Якість
  • Богдан Р***

Це топ з топів, а якщо по факту то дуже класний телефон, все ан вищому рівні

Достоинства:
    Це Samsung, тут немає про що говорити)
    • Олексій

Это не топ, топ это S серия

• Богдан Р***

Очі відкрийте і уважно читайте під якою моделю ви залишаєте коментар

• Євгеній Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефоном задоволений

Достоинства:
    Швидкий, зручно лежить у руці, екран вогонь
    Недостатки:
    Поки настроював почав трохи з ліва грітися, під час подальшого користування непомічав( в ігри не граю)
  • Остап

Все супер
    Самсунг є самсунг

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Батерейка просить кращого
    • Брензович-Кичера С***

Скільки реально тримає у вас батарея?

• Роман Г***

Телефоном задоволений

Достоинства:
    Камера батарея
    Недостатки:
    Після поклейки плівки на екран, розблокування по відбитку не спрацьовує , навіть коли ви включите більшу чутливість в налаштуваннях.
    • Гість

Просто треба заново додати палець і бажано два рази один і той самий

• Дмитро С***

Погана якість плівки, було таке, замінити.

• Руслан П***

поки тестую. перше враження відмінне. все працює. мені подобається. за таку ціну цілком гідний апарат

Достоинства:
    все доступно та зрозуміло. налаштовуй під себе як хочеш
    Недостатки:
    я думаю, що за ці гроші немає
  • Вадим Г***

Достойна якість за розумні грошіЗвук якісний, фото пристойні, все літає та працює

Недостатки:
    Поки не помітив. Сподіваюсь що й не буде надалі
  • Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ

• Денис Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ

Чудовий ,крутий,модний

Достоинства:
    Недостатки:
    Немає недоліків
  • Денис Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ

Новий,гарний,чудовий,не глючэ

Достоинства:
    Недостатки:
    Немаэ
  • Андрей Р***

• Вася К***

Бомба

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Євген М***

все супер

• Костянтин Н***