Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy S25 FE 5G 8/512GB Icyblue (SM-S731BLBIEUC)
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 512 ГБ
Класний телефон
- Недостатки:
- За 1.5 місяці почав рипіти основний динамік. Це розстроює.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Чудовий смартфон.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Icy Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Хороший телефон, за свої гроші супер.
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 128 ГБ
НЕ РЕКОМЕНДУЮ товар, НЕ РЕКОМЕНДУЮ Самсунг в цілому з їх підходом до клієнта.
Придбаний в лютому 2026, в серпні 2026 здав в розетку на гарантійне обслуговування (гарантія від виробника), причини - відшарування дисплею зверху зліва, гріється при виконанні нескладних задач, наприклад фотографування до 10 разів. На 18й день сервісний центр мені повідомив, що відмовляють у гарантійному обслуговуванні, це є негарантійний випадок, а природній наслідок використання смартфону (мабуть на всіх смартфонах через 5 місяців використання починає відшаровуватися дисплей, а я і не знав), про перегрів смартфона при виконанні штатних задач - повідомили, що це не відповідає дійсності.- Недостатки:
- товар неналежної якості
- Гладкий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ
Користуючись декілька днів все задовольняє окрім батареї за ніч розряджається на 20 % до вечора взагалі треба ставити знову при тому що мало що користувались
Можливо хтось стикався з таким підкажіть- Недостатки:
- Акумулятор
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ
Це Самсунг, і людина яка його бере - знає, цей пристрій не для гіків, а для користувача який цінує збалансований підхід в виробництві подібної техніки. Чи він найкращий за ці гроші якщо наприклад треба смарт для ігор?! Мабуть ні. Або як камерофон?! Думаю теж ні. Але можна бути впевненим що в приємний на дотик корпус вони покладуть якісного "заліза" якраз на ту суму яку коштує і за допомогою одного з найкращих ПЗ та його підтримкою оптимізують цю збірку відпрацювати на всі 100% з максимумом комфорту увесь срок служби. Це вже 3й Самс у мене, і як попередні 2 в свій час, теж повністю задовільняє характеристиками та плавністю роботи.
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон супер, все працює, при отриманні був заряджений на 50%.
Прийшов без затримки, дякую Rozetka! - Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ
Офігенний
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ
Півроку в користуванні, все нормально
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ
Моє замовлення прийшло як і замовляв, навіть на день раніше. За що, дуже вдячний!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ
Замовив 5 серпня. Показало в додатку доставка 8 серпня. Станом на 11 серпня доставки не має, на численні звернення жодної реакції.
Цікаво, що при формуванні нового замовлення показу термін доставки вже на завтра)))
Будьте обережні!
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Євген Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ
Зручний в користуванні
Брав подібний, задоволений.
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ
Гарний телефон від Самсунг. Нічого зайвого. подобається все в ньому.
- Достоинства:
- гарний екран, швидкість, фото та відео, зручний, тримає заряд
- Недостатки:
- не виявлено
- Віктор І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ
Останні п'ять років користувався Xiaomi Note 9 pro. Перейшов на Самсунг S25 FE. Із переваг - більш зручний хастосунок по перегляду pdf. файлів.
В іншому, різниці майже не відчуваю. Навіщо платити більше?- Достоинства:
- Гарний корпус
- Недостатки:
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ
Смартфон гарний! Легко встановив додатки, які потрібно. Звук чудовий. В ігри не граю, хіба що шарики погонять.
Так що, мені все подобаеться, рекомендую!- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, робота ШІ радує!
- Недостатки:
- Не виявив
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Icy Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Модель SM-S731B, система оновлена до останньої версії, але пристрій самовільно вимикається під час звичайних повсякденних додатків (TikTok/чати)
Представник брендуДобрий день! Радимо звернутись в технічну підтримку для детальної консультації, де фахівці зможуть детальніше ознайомитись з ситуацією та надати всю необхідну допомогу.
Контакти:
0800502000 (безкоштовний номер телефона);
ссылка
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Віктор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 512 ГБ
Все добре але в мене якісь проблеми зі звуком у відео чи іграх він типу глухий і неякісний ріже вухо
- Достоинства:
- Швидкість роботи гарна
- Недостатки:
- Проблема зі звуком
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Icy Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Ну телефон супер всім раджу дуже багато і чого цікавого функції всього найкращого мирного неба
- Гульнара Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ
Купила місяць назад. Задоволена. Чудово працює, якісні фото, пам'яті мені достатньо.
- Достоинства:
- Добре працює. Швидко. Хороші фото.
- Недостатки:
- Поки не помітила.
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Icy Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Дуже гарний телефон
- Недостатки:
- Не має
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ
Замовив такий. Прийшов з браком батареї: спочатку взагалі не вмикався, а потім вмикнувся, але батарея працювала тільки 2 години. Зробив повернення, але гроші ще не повернули...
- Достоинства:
- Зручно переносити дані з старого смартфона
- Недостатки:
- Треба перевіряти батарею...
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
12 годинг автономнсті в режимі 20-80%! Автономності, НЕ екрану!!
Такого я давно не бачив- Достоинства:
- камери за ціну, матеріали
- Недостатки:
- шим, захливий акумулятор
Представник брендуДобрий день! Перепрошуємо за відповідь з затримкою.
Щодо коректної автономності смартфона рекомендуємо звернутись в технічну підтримку бренду для детальної консультації.\ Контакти:
0800502000 (безкоштовний номер телефона);
ссылка
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Придбаний для дружини. В порівнянні із Galaxy S23FE відчутна різниця в функціях ШІ асистентів. Гарний, яскравий і плавний дисплей. Вигляд преміальний. Камери достатньо чудові для повсякденного фото в дуже добрій якості. 3ох кратний зум, стабілізація як в фото так і в відео чудові.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- За таку ціну не знайшов.
- Єлизавета П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 512 ГБ
Телефон добре функціонує . Камера супер
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ
Чудовий телефон. Відповідає всім заявленим характеристикам
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Icy Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Гарний девайс
- Достоинства:
- Відповідає критеріям
- Недостатки:
- Антон І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ
Топ за гроші
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ
Задоволений
- Достоинства:
- Потужний, плавний
- Недостатки:
- Іноді трошки нагрівається
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ
Дуже задоволений телефоном!
Поки все працює без нарікань. - Леся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ
дуже хороший телефон, чоловік 2 місяці відкористувався і все гул , довольний
- Артур Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ
Гарний телефон і в руці сидить. Я задоволений
- Павло А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон гарний всім, простотою користування, підтримкою виробника, стабільністю роботи, але шим екрану повна лажа
- Достоинства:
- Швидкий, функціональний, особливо крута фішка від АІ це переклад дзвінка в реальному часі.
- Недостатки:
- Страшний ШИМ, просто вирви глаз і ще ця дивна клавіатура яка автозаміною виправляє українські слова на російські
- В'ячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Navy. Встроенная память: 512 ГБ
не працює оплата nfc додав фото. телефон без рут прав і в гугл плеї пише що телефон сертефіковано. чого не працює не можу зрозуміти. на іншому сайті купляли інший самсунг там все працює чудово як тільки купляєш щось на розетці то 80% будуть якісь проблеми. більше тут не купую нічого
- Достоинства:
- непоганий
- Недостатки:
- не працює нфц оплата, гарячий процессор який навіть без навантаження дуже гріється у звичайних мессенджерах
- Василь Д***
Любий телефон без рут прав......
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Jet Black. Встроенная память: 256 ГБ
Дуже задоволена