Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy S25 12/512GB Navy (SM-S931BDBHEUC)

Оценка пользователей 4.7/5
  • Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25. Цвет: Navy. Встроенная память: 512 ГБ

Телефон супер. Сподобалась якість фото та відео зйомки, особливо на основний сенсор. Фронтальна камера також не підвела. Програма галереї продумана, завдяки чому можна прямо звідти виправити колір, якщо відео було знято в log форматі, а що більш важливе, це те що можна покращити та відрегулювати рівні шуму та голосу в відео. Особливу увагу заслуговує новий стиль та можливості OneUi. Телефон деколи попереджає про спам та небезпечні дзвінки. Подвійні месенджери, встановлення будь-яких додатків, можливість практично повністю кастомізувати телефон під себе - основні переваги в порівнянні з ios. В використанні нічого не глючить, не зависає і тд. Є можливість налаштувати автоматичне перезавантаження та інші процедури для коректної роботи пристрою, зокрема встановити максимальний поріг для зарядки батареї в відсотках, що продовжить її термін експлуатації. Батареї спокійно хватає на день використання, заряджається нормально, в середньому година і телефон заряджений. Сканер відбитку пальців працює швидко та без нарікань, звук хороший як для прослуховування музики так і для перегляду фільмів. Яскравості екрану на вулиці хватає, автоматичне налаштування яскравості працює так як треба, рамки навколо екрану мінімальні. Тактильно телефон дуже приємний, відчувається тонким та легеньким, що однозначно плюс.
    Однак повним зануренням в світ Galaxy AI, нажаль, не получилось скористатись. Станом на початок 2025 року нічого окрім Gemini від Google не підтримує українську. Вбудований перекладач, bixby та транскрипція дзвінків не підтримують українську і це дуже великий мінус як для смартфона, який позиціонує себе як AI гаджет.

Достоинства:
    Матриця, процесор, OneUi, 2sim/e-sim, звук, камера, якість матеріалів та збірки, товщина, вага, дизайн
    Недостатки:
    Неможливо повноцінно використовувати функції ШІ через відсутність підтримки української мови в офіційних ШІ додатках від Samsung
  • Оксана Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25 Ultra. Цвет: Titan Black. Встроенная память: 512 ГБ

Неперевершенно! Це просто вогонь у зрівнянні з моїм айфон 16 про макс!! Все інтуітивно легко . Хто вагається переходити з айфон переходьте на Samsung не пожалкуєте, хоч і дорого.

Достоинства:
    Батарея, швидкодія, камера, єкран та ще купа переваг
    Недостатки:
    Їх просто немає. Вибачайте
    • Максим Ц***

Як зараз телефон? Бо вагаюсь у виборі між 16?

• Оксана Ю***

Телефон найчудовійший, камера, батарея, швидкодія, чимось схожий з айфоном но в самсунге більше переваг як для мене. Гучність динаміків, скачуваннья музики з інету і все одразу з'являеться в плеєрі. Телефон як маленький потужний комп в кишені. Беріть і невагайтесь. Все інтуітивно швидко налаштовується під себе.

• Максим М***

Тільки порівняно з айфоном через місяць користування він вже нікому не потрібний буде, купив і користуйся поки не помре в одних руках

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25 Ultra. Цвет: Titan Blue. Встроенная память: 512 ГБ

Брал на замену iphone 16 pro. Функционал конечно намного больше как и возможности настроек и кастомизации (андройд есть андройд). Из важных плюсов, возможность клонирования приложений, гибкие настройки, возможность устанавливать софт не только из офф. магазина, скачивание фильмов по одной кнопке с сайта, ну и много чего другого чего не возможно на Айфоне. Ради этого и менял. Очень удивил ИИ с редактированием фото. Айфон тут конечно и рядом не стоит. Лишние люди на фото убираются в 2 клика. Из плюсов ещё конечно стилус, если брать в сравнение.

Из минусов, батарея. Держит слабовато, но для ТОП процессора на сегодня не удивительно. Выхожу из ситуации беспроводной зарядкой в машине. Тогда на вечер остаётся 70-80% с умеренным использованием.

В принципе покупкой доволен, своих денег стоит. Если есть желание перейти с телефона для домохозяйки на более гибкий и технологический телефон. То будет достойным выбором.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25 Ultra. Цвет: Titan Black. Встроенная память: 1 ТБ

Перші враження - позитивні. Далі - доповню після деякого часу використання.

Перейшов з Galaxy Note 20 Ultra. Тому, в основному, з ним і буду порівнювати.
    Вже час настав. Батарея тримала погано, екран за 4 роки вигорів і на ньому провтлися "образи" статичних елементів як от значків мережі, батареї, кнопок ютубу і тд.
    Довго вагався між S25 Ultra i S24 Ultra.

Вибрав таки новинку. Так як різниця в ціні всього 10%, а з "мінусів" в S25 - тільки відсутність блютузу в стілусі.
    Для мене це не є аргументом проти, так як на минулому телефоні управляючими фішками стілуса користувався рази два - раз сам подивився, раз друзям показав) А за плюсів, особисто для мене - більш ергономічна форма, та і по і по всім показникам трохи накинули.

Коробка закрита, опломбована. Комплектація - кабель і шпилька. На екрані немає заводської захисної плівки, як було на Ноуті.
    При першому запуску на лежачому поруч Note20 вискочило повідомлення з пропозицією переїхати на новий телефон. Погодився, 2 хвилини на вибір різних опцій і налаштувань. Вибрав синхронізацію по бездротовому.
    Загалом 210 гб перенеслися десь за 3,5 години, так як було багато фотографій і дрібних файлів.
    До цього мав досвід такого самого переїзду з айфона 12 про на 15 про - там +-такий же об'єм даних теж по повітрю перенісся за хвилин 25. Але це не в мінуси, а просто для інформації.
    Після перенесення даних більшість програм вже були залогінені, окрім банківських застосунків і подібних програм з підвищенню безпекою. Під час синхронізації запропонував підключити e-SIM ( в фізичному лотку два слоти під сім карти, і в сумі можна використовувати максимум 2 сімки в різних комбінаціях).

Якщо порівнювати з чотирьохрічним Ноутом20 - екран набагато яскравіший, все літає, ніяких підвисань чи лагів. Звук - відмінний. По WiFi з легкістю качає 900 мб/с, а можливо і вище, але це може і ноут20. Ігри літають, на минулому - теж не було проблем.

Трошки надокучливим здаються постійні повідомлення про АІ. Але ж це фішка цього телефону. Поки вони мені здаються безглуздими плюшками, 90% з котрих, як і блютуз стилусом переважна більшість буде користуватися пару разів, а далі будуть використовувати як звичайний класичний смартфон. Спробую з ним потоваришувати, можливо і зайде.

Камери трохи потестував. Є значні покращення у порівнянні з Ноутом, але +- на рівні S25 і Iphone15 промакс. Доповню після більш детального дослідження і серії зйомок у різних режимах. Немає сенсу тут прикріпляти самі фотки, так як вони переформатуються.

Запис телефонної розмови з лінії присутній у налаштуваннях викликів. Перевірив, записує. Прикольна фішка, що прямому ефірі можна ввімкнути голосовий онлайн перекладач. Але, на жаль, українську туди не завезли, тільки російська і ще півтора десятки мов.

Відбиток зчитує майже миттєво.

Весь відгук не вліз, додам нижче

Достоинства:
    Фоагман, що відповідає заявленим виробником характеристикам
    Недостатки:
    Поки не помітив
    • Андрій

Продовження.

Сама оболонка добре локалізована. На відміну вад ноут 20, де половина інтерфейсу була російською при виборі української локалізації інтерфейсу.

Під час всіх вищезазначених маніпуляцій ледь нагрівся під час перенесення даних.

Підключав рідним кабелем до зарядної станції зі 100 ватним портом - показало споживання 38 ватт.

IMEI перевірив - для продажу в Україні і Молдові.

До телефону навіть дали "подарунок" - якийсь стартовий пакет водафону, але дякую, не потрібно було.

Попередні висновки - матеріали, оболонка, характеристики - топ. За наявності можливості - з Ноут20 можна впевнено переходити. З S24 - за великого бажання)

• Ксеня Г***

Я теж перейшла з Note 20 Ultra, і мене здивувала ваша теза про погану локалізацію, в мого офіційного Note 20 Ultra все було чітко з локалізацією, жодного не перекладеного чи криво перекладеного тексту немає.
      Доречі Gemini 2.0 з функцією Live вже теж доступний на Note 20 Ultra. Правда при його установці прийдеться відмовитись від Google Assistant.
      Але з Note 20 Ultra перейти на S25 Ultra це супер круто. В моєму випадку в мене новий екран на Note 20 Ultra (міняла в листопаді 2024 і нова батарея, міняла на початку 2024), тому по екрану не бачу різкої різниці, але перехід все одно вартує того, бо камера, бо управління українською і ще багато іншого. Свій відгук я додала окремо.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25 Plus. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ

До цього смартфона останні років 10 користувався тільки Сяомі. Можу сказати, що тепер нарешті маю свій перший справжній СМАРТфон. Це просто небо і земля. Однозначно коштує своїх грошей. Все інтуїтивно і зрозуміло. Швидко і багато що автоматизовано, зручно. Звичайно, порівнювати з бюджетним смартфоном може бути не доречно, але по суті, і там і там андроїд, а відчуття кардинально різні що в продуктивності, що в зручності.
    Багатьма функціями я ще не користувався, і вони можуть ніколи і не знадобитися, але відчуття таке, що цей апарат може все, що можна очікувати від смартфона.

Достоинства:
    Може і виконує все, що треба від смартфона, при цьому швидко
    Недостатки:
    Сам не заробляє гроші і не готує обід
    • Андрій

Чим конкретно він такий хороший на фоні конкурентів!? Як на мене то автономність тут погана. Я от після піксель 8а надивився оглядів, наслухався які файні іфони і придбав айфон 16е і жахнувся бо айфон значно гірший буквально усім крім того що перестали боліти очі - тож шукаю тепер собі щось інше типо цього самсунга або сяомі 15 - сяомі має більший акум тож цікаво чим цей самс може козирнути

• Дмитро

Андроїд, наразі, це виключно три виробники - ББК, Google і Samsung. Все інше це повна діч. Я б в принципі не радив китайфони купувати, тому ББК теж відпадає, а хлаомі тим більше. Купувати це по ціні топових самсунг і епл це потрібно бути особливо неадекватним. А раптом буде війна, то комуняки ще й всі свої смарти відключать і будеш ходити з кірпічем.

• Юлія Л***

Класний телефон
    iPhone поряд не стоїть

Достоинства:
    Дисплей, камера, продуктивність, дизайн
    Недостатки:
    Вартість
    • Eвс В***

Ну ви не перегинайте! У порівнянні навіть з моїм iphone 13pro,я не у захваті. Батарея слабіша! Якість картинки у iphone досі трохи сочніша!

• Ігор

Якщо у вас старий айфон, то це не імба, ось і вся проблема :)

• Михайло Щ***

Користуюся декілька тижнів. Перейшов з iPhone 14 pro. Нарешті повернувся на андроїд в "видихнув" )) В телефоні все абсолютно влаштовує. Камера, екран, швидкодія, батарея, все супер.

Недостатки:
    Не виявлено.
  • Тарас К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25 Ultra. Цвет: Titanium Silver. Встроенная память: 512 ГБ

Цей телефон буквально ідеальний у всьому!
    Особисто в мене ситуація така, що перейшов з s10 і причиною було те, що екран уже був вигорівший, камера робила знімки в дуже поганій якості і акамулятор якому 5 років давав про себе знати.
    Якщо у вас схожа ситуація то придбавши цей телефон ви не пожалієте, але якщо у вас s22-24, то причини змінювати його на s25 я не бачу.

Хехе)
      Причини заміни, як і в мене в попередньому відгуку)
      Успішного користування!

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25. Цвет: Navy. Встроенная память: 256 ГБ

Перейшов з s20fe яким ще можна було б користуватись, але передав далі в родині. При першому запуску телефон сам запропонував перенести всі дані зі старого. Мінімум втручання. Зі встановлених програм пропонує тільки facebook, outlook і M365 copilot майкрософта, які при бажанні можна не ставити взагалі, або видалити повністю. Це до того що іноді зустрічав необгрунтований хейт стосовно додатків (так званий bloatware) які не можна видаляти на самсунгу.

Загалом телефон дійсно дуже компактний і легкий, поки що сильної різниці в батареї не відчув (хоча на папері 4500 проти 4000) але за рахунок новішого процесора та оптимізації системи вистачає приблизно однаково (в ігри не граю). Також додали в системі лічильник циклів батареї. Можливо для когось буде вагомим мінусом відсутність більш швидкої зарядки, але як на мене це взагалі перебільшена проблема. 25 вт заряджає за 1 годину, мій попередній телефон заряджався так само, при цьому він не буде нагріватись що в свою чергу пришвидшує деградацію батареї. За 3 роки користування s20fe батарея 93% Зранку просто ставити на зарядку і поки ви зробили всю свою рутину він вже заряджений.

Після one ui 5 різниця відчутна, але можна звикнути буквально за день. При цьому, якщо вам щось не сподобалось з "нововведень" то можна зробити як було раніше. На мою думку, якщо вам потрібен компактний телефон, то альтернативи просто немає, звичайно можна взяти s24, але все-таки тут снеп ще й з новими ядрами. Можливо ближче до осені ціна трохи спаде і це буде взагалі ідеальний варіант. З мінусів для себе можу відзначити те, що всі "фішки" "аі" які тут представлені, в тому чи іншому вигляді не орієнтовані на Україну взагалі. По суті в ціну товару закладено те чим ви не зможете користуватись. Ви заплатите за мовні пакети поляків, індусів, іспанців, німців, і навіть(!) росіян. Хоча самс типу вийшов з росії, тобто їм не "накладно" виділяти на це ресурси.
    Можна звичайно сказати що це все одно непотрібні функції і скоріше щоб погратись 2-3 рази, але факт у тому що ви купуєте офіційний продукт за ту саму суму що і умовний поляк або росіянин в казахстані, а отримаєте менше функції які типу є "основою" оновленої моделі телефону. Для мене це мінус.
    Тобто з "аі" реальне застосування у нас тільки редактор фото (видалення об'єктів) яке працює дуже добре, але на цьому все.

Стосовно офіційних аксесуарів.
    Силіконовий кейс (EF-PS931CNEGWW) не зовсім силіконовий, а скоріше пластик на який натягнуто трошки силікону. З плюсів він майже не збільшує телефон, але мінус в тому, що особливого захисту від падіння не буде. Тобто він не "пружинить" умовно кажучи. Також брав прозорий чохол (EF-QS931CTEGWW) який по суті те саме що і цей силіконовий, але не обтягнутий. Анти-блікова плівка (EF-US931CTEGWW) дійсно працює, і майже не залишає на собі бруду. #фотовідгук

Достоинства:
    Компактність, 7 років підтримки, Краще працює сканер в порівнянні з S20fe
    • Лілія Г***

Підкажіть, а перекладач в реальному часі працює? Чи для українців ним теж нереально користуватися?

• Владислав

Там два перекладача. Один перекладає в реальному часу коли вам телефонують (там потрібно обрати мову якою ви будере розмовляти, і мову якою буде розмовляти співбесідник), а інший ділить екран навпіл, і кожний говорить по черзі (аля ви підійшли на вулиці до людини десь закордоном і питаєте щось). Але обидві ці функції використовують ті самі мовні пакети. Української в них немає. Є англійська, німецька, китайська, арабська, в'єтнамська, гінді, корейська, нідерландстька, польська, португальська, російська, румунська, тайська, турецька, французька, шведська, японська, іспанська, італійська. Якщо ви мали на увазі щось інше, уточніть.

• Григорий О***

Зацікавився смартфоном ще з його анонсу, бо до якісного і компактного флагману, на процесорі Snapdragon та 12 ГБ оперативної памʼяті - додали Штучний Інтелект, Android 15 та нову оболонку One UI 7.

Смартфон зручно лежить в руці, легкий і приємний на дотик. А колір «Navy», як на мене, оригінальний та солідний з наявної палітри кольорів.

Дисплей якісний і яскравий. Налаштувань достатньо, щоб кожен міг налаштувати його під себе (адаптивна яскравість, захист очей, підвищена яскравість)
    Очі при користуванні не втомлюються.
    Після смартфону з 60 Гц - 120 Гц відчуваються інакше - у позитивну сторону.

Чудова якість звʼязку та мобільного інтернету.
    e-sim працює без нарікань.
    Зверніть увагу, щоб у налаштуваннях підключень був вимкнений автоматичний вибір оператору. Бо через це у мене автоматично змінювався оператор і втрачався звʼязок.

Камери цілком достатньо для фото лічильників))
    Режими «про» фото та відео, різноманітні ефекти - знайдуть своїх користувачів.
    А в автоматичному режимі виходять гарної якості фото та відео.

Автономність порадувала. Все залежить від вашого режиму користування. Наприклад у звичному користуванні (дзвінки, месенджер, соціальні мережі) вистачить на день, а якщо грати в ігри, користуватись смартфоном на максимальній яскравості дисплею - цифри будуть іншими.

#фотовідгук

Достоинства:
    Штучний інтелект, сучасний процесор якого вистачіть на будь-які задачі, яскравий 120 Гц дисплей, флагманська камера
    Недостатки:
    Відсутні
    • Антон С***

Компактный ? Да здоровый очень

• Олександр С***

У Вас на фото не S25 Ultra

• Олександр Р***

Такий справжній і чесний відгук, ахахахах

• Іра П***

Це взагалі шик, солідно, я максимально задоволена, а фото які робить цей апарат, це взагалі окрема тема, грошей своїх вартує однозначно, купа підказок, все на вищому рівні...

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25 Ultra. Цвет: Titanium Grey. Встроенная память: 1 ТБ

Краще ніж 16-й айфон.

Достоинства:
    Безліч
    Недостатки:
    Не виявлено поки
  • Лиза Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25 Plus. Цвет: Silver. Встроенная память: 512 ГБ

Перейшла з s10 на новий s25+
    Дуже задоволена телефоном . Samsung як завжди - найкращий

• Игорь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25 Plus. Цвет: Silver. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон выше всяких похвал. Переходил с 11-го айфона. Летает все,экран отличный,достаточно лёгкий для своих габаритов.

Достоинства:
    Шустрый,приятный дизайн
  • Михайло Б***

На 5м месяце использования могу с уверенностью сказать, что телефон - просто БИМБА! Лучшего смартфона у меня ещё не было. Камера, цветопередача, эргономика, компактный размер, ИИ-опции, даже автономность, несмотря на скромный объём(3900-4000 mAh), заметно радует, благодаря энергоеффективности проца. Предыдущим телом был S23FE, тоже довольно неплохой смарт, но там толстые рамки бросались в глаза, и автономность заметно хромала при мобильном интернете плюс активном использовании. Здесь же всё сбалансировано и умеренно. Прекрасная альтернатива обычному айфону 16, а может быть и Плюс-версии айфона 16го.

Достоинства:
    Всё, что есть в телефоне
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Михайло

Що скажете по нагріву?

• Михайло Б***

Щодо нагріву то я спробував пограти через Gaming hub. Там де мій попередник S23FE вже б грів би мою руку скрізь чохол, з S25 я його скрізь чохол навіть не відчув, тільки без чохла трішки віддає теплом. Здається, з цим у нього все гаразд ))

• Михайло Б***

Щодо нагріву, то я скрізь чохол його зовсім не відчуваю (на відміну від попередника, S23 FE, яким можна було гріти руку при активному або навіть і при помірному використанні). Ютуб, спотіфай, фото- відеозйомка та обробка для соцмереж, інколи можу якесь кіно подивитись, - це все, в чому його використовую. Але спеціально для Вас спробував погратись у іграшки через Gaming Hub. Це, звісно не COD або NFS, але моїх попередників - M51 та S23 FE цей додаток помітно розряджав та грів задню панель. Я навіть чохол зняв, щоб краще відчувати нагрів. І що я скажу? Він потеплішав, але до нагріва, як на моїх попередниках, все одно йому далеко. Якось так.

• Джокер
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25 Plus. Цвет: Blueblack. Встроенная память: 512 ГБ

Хто все ще роздумує, чи варто брати серію s25, то так, варто, мабуть за виключенням якщо у вас є s24. Висока продуктивність завдяки топовому процу, 12 ГБ, шикарний дисплей, класна камера якої вистачить для будь-яких повсякденних задач і доволі зручний one ui з ШІ фішками.

Достоинства:
    Залізо.
    Фунціонал One UI.
    Дисплей.
    Дизайн.
    Хороша камера.
    Недостатки:
    Деякі ШІ фішки потребують полірування і покращення.
    Класно було б мати дещо швидшу зарядку.
    Ну і мабуть не дуже великий сенс переходу із s24 на s25.
    • АНДРІЙ С***

А якщо я вперше вибираю собі сeрію S, то чі варто взяти дешевший варіант , тобто s 2 4plus?

• Джокер

Як на мене, то краще брати с25 серію.

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25. Цвет: Silver. Встроенная память: 256 ГБ

Просто топчік телефон. Раніше в мене був s6 і за 4 роки нічого поганого не можу сказати, лише позитивні відчуття. С тих пір став фанатом виключно s серії(пробував А теж файно але мені мало). 25 дуже класні телефони, маю 25 і 25 звичайний для роботи. Надіюсь самсунг буде і надалі суперовою компанією серед мобільних телефонів.

• Виктор В***

Перше враження - легкий як пушинка! Далі, швидкість роботи. Про фотографування я взагалі мовчу.

Достоинства:
    Супер телефон!
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Євген М***

фотографії - супер чи так собі ?

• Сергій Г***

А що тут скажеш?....
    Самсунг. І цим все сказано.

• Іріна

Дуже крута камера, дизайн

Достоинства:
    Камера, батарея
    • Руслан

Батарея точно не перевага.

• Павло І***

Та і камера не сильно ахті.

• Ольга

Samsung Galaxy S25 Ultra – чудовий смартфон із неймовірним дисплеєм, потужною камерою та швидкою роботою. Фото виходять чіткими навіть у темряві, екран яскравий і плавний, а штучний інтелект додає корисні функції, які спрощують роботу.

AI помітно допомагає у фото – покращує кольори, деталізацію та навіть може вирізати об’єкти. Також є розумний пошук і швидкі підказки, що справді економлять час.

Хоч у мене були різні смартфони Samsung, останній із вбудованим стилусом, яким користувалася, – Note 20 Ultra. І порівняно з ним це дійсно сильний апгрейд.

Єдине, що засмутило – S Pen більше не підтримує Bluetooth, через що втрачено деякі корисні можливості. Поки що інших недоліків не помітила, але потрібно довше користуватися, щоб оцінити всі нюанси.
    #фотовідгук

Достоинства:
    Дисплей, камера, процесор, вага, ШІ
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Антон Ч***

Телефон працює жваво, камира на висоті

Достоинства:
    Камера, АІ
    Недостатки:
    За такі кошти можна в подарунок давати блок живлення
  • Тарас Б***

Цей смартфон я купив в Rozetka, за що їм дуже вдячний. Телефон сподобався, тим що дуже швидкий процесор, оболонка OneUI 7 зроблена так, як я хотів, все працює плавно і чітко. Гарний дисплей, дійсно відчувається 120 Герц порівняно з iPhone 13 Pro Max (який в мене є зараз). Фото і відео камера на дуже високому рівні, якщо її порівнювати з iPhone 13 Pro Max. На мою думку, відео знімає трохи краще iPhone 13 Pro Max (хоча в Samsung Galaxy S25 Ultra також дуже класна зйомка). Фото напевно трохи краще в Samsung Galaxy S25 Ultra.
    Ще гарний момент, це те, що Samsung Galaxy S25 Ultra читає HEIC та HEIV і для цього не треба встановлювати окремий додаток.
    Музика дуже гарно звучить, що на динаміках, що в навушниках. Пробував передавати файли через кабель Thunderbolt, дійсно все передається дуже швидко.
    Підтримкою телефона задоволений, так як були деякі моменти, які я не знав, як вирішити і підтримка мені дуже сильно допомогла.
    AI фішки дуже сильно порадували.
    З мінусів, в мене чомусь він трохи швидше сідає, порівняно з iPhone 13 Pro Max. Можливо це через те, що в мене перехідник (ЦАП) з USB-C на міні-джек 3.5 мм.
    В цілому смартфоном задоволений. Моя оцінка 9.8/10.
    Я б поставив 10/10 якщо б телефон тримав заряд не гірше ніж б/у iPhone 13 Pro Max.

Достоинства:
    Продуктивність, плавність і швидкість OneUI, камера, швидкий процесор
    Недостатки:
    АКБ, відсутність міні-джек 3.5 мм
  • Стас П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25 Ultra. Цвет: Titan Blue. Встроенная память: 1 ТБ

Перейшов з Samsung Galaxy S10 , той ще не втратив своєї актуальності, досі паше як новий, але аккум, дисплей та пам'ять вже втомилися, тому й перейшов, перші враження чудові, антибліковий екран, це дійсно класна фіча, та й сам дисплей також справляє вау еффект, батарея тримається чудово, камери шикарні, AI дійсно став у нагоді, S Pen також класна фіча, добре що Samsung досі його впроваджує у свої флагмани, система загалом стала працювати плавніше, набагато, то завдяки новому процесору, дисплею 120 Гц і завдяки One UI, це дійсно чудова оболонка, я би сказав найкраща з усіх виробників Android смартфонів. Що би там дехто не казали що зміни мінімальні і кожного року один й той самий дизайн, блютуз з S Pen прибрали і т.д., не розумію чому дехто так говорять, зміни є, і вони з кожного разу тільки краще, Самсунгу видніше що їм робити, тим паче нащо змінювати кардинально дизайн, якщо і так чудово все виглядає і працює і досить впізнаванний і набагато красивий дизайн серед інших виробників, замість блютузу в S Pen є жести в смартфоні, в камері і т.д., не бачу проблем їх використовувати, знову ж кажу Самсунгу видніше. Ринок смартфонів зараз інший, пора би це вже давно зрозуміти, а Samsung як завжди молодці і чудово тримають планку! Всім рекомендасьйон!)

Достоинства:
    Шик флагман, Samsung як завжди на висоті!
    Недостатки:
    Немає і не буде.
    • Максим Я***

Нещодавно замінив акум на S10 (G9730) в сервісному центрі samsung 2800грн.Працює як наче тільки купив телефон.

• Євген

Те саме можу сказати про свій s10, тоді він був позачасом

• Савлук О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25. Цвет: Blueblack. Встроенная память: 256 ГБ

Ціна вийшла супер, довго моніторив. Телефон просто ракета. Якщо думає чи FE чи чиста 25 ка то точно S25

Достоинства:
    Швидкість
    Недостатки:
    Ці їх ціни на чохли.... ну де совість
    • Юрій

Як і у IPhona, деруть гроші за чохли

• Олексій

Переходив з A53 і перше що вражає - це швидкодія. Все просто літає - моментально запускається, плавно прокручується, перелистується, нічого взагалі не лагає в будь-якому сценарії використання. Навіть банальне оновлення додатків - одночасно в мультипотоці качає й оновлює дуже швидко.

Також, був здивований доволі непоганим звучанням його динамікив (відносно того як взагалі звук може звучати на смартфоні). Таке враження, що це не телефон з мікро-динаміками, а якась простенька колоночка. Тобто наче розмір динаміків суттєво більший ніж може вмістити смартфон. Також - наявність LDAC кодеку для якісного звучання через блутус. З АТН-M50x звучить неперевершено.

З AI поки що по суті тільки знайомлюсь, щоб розуміти що він може, а що ні. Гадав, що він по моємо запиту зможе відшукати і відфільтрувати мені в галереї фото по якійсь ознаці (ну наприклад "фото лічильників"), але ж нажаль ні - каже я просто язикова модель і цього не вмію. Ну таке... Ще гадав, що можу на відкритому фото попросити його домалювати щось, але і цього не знайшов. Ну тобто я можу взяти стилус і спробувати щось домалювати і воно згенерує, але це не зовсім те що очікував. Буду ще з цим колупатись.

За розміром - великий (особливо після мого поперднього А53). Поки звикаюсь з "лопатою", не можу це віднести до недоліків, адже завдяки розміру маємо і величезний екран, що є плюсом.

Стілус - поки пару разів використовував, але більше як забавку. Можливо ще заціню в майбутньому. Шкода звичайно, що вони зробили даунгрейд в порівнянні з попередньою моделлю. Клацнути на ньому кнопку щоб він зробив фото - це мабуть була кіллер-фіча цієї палички. Так, наче можна це зробити на Galaxy Watch, але я маю Galaxy Watch 5 і щось я в упор не бачу там застосунку камери щоб це зробити.

Взагалом - смартфон топовий і я дуже задоволений швидкодією. Це саме те, що очікував від нього.

Достоинства:
    Швидкодія, камери, звук.
    Недостатки:
    Стілус без блутус.
  • ГАЛИНА П***

Давно хотіла. Нарешті здіснила мрію.

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25 Ultra. Цвет: Titan Blue. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон супер, доставили дуже швидко,рекомендую. Одразу беріть чохол. Дуже слизький. Фото і відео робить офігезні! Користуюсь лише пару днів. Є круті проги для малювання, для мене це кайф

Достоинства:
    Ідеальний у всьому. Круті функції ші
    • Віталій О***

Які проги для малювання?

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25 Ultra. Цвет: Titan Black. Встроенная память: 256 ГБ

Дуже гарний телефон.

Достоинства:
    Екран, ергономіка, оболонка One ui найкращя.
    Недостатки:
    Помітив що годинник гелаксі вотч ультра не заряджається через реверсивну зарядку!.
  • Вінніченко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25. Цвет: Mint. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон дуже сподобався. Маленький, тоненький, легкий. Металевий корпус. Хороша камера. Все дуже швидко і легко працює. Супер. Батарея тільки слабкнька.

Достоинства:
    Майже все
    Недостатки:
    Батарея
    • Гість

6.9", хіба ЦЕ маленький___??? Щодо акумулятора, то раджу уВімкнути маКСимальну екоНоміЮ заряДу акумулятора

• Антон

Сколько часов экрана держит батарея?

• Ольга В***

Відповім обом. 1. Екран 6.2, у мене просто S25. 2. Батарея, якщо грати в ігри і користуватись прям цілий день у вихідний - десь з 8 до 17, далі треба заряджати. Але з плюсів - дуже швидка зарядка, 15-20 хвилин і ще до вечорв вистачає. До цього був Самсунг М51, там батарея до двох діб тримала. Тому недолік для мене суттєвий. Але зараз немає смартфонів з нормальними батареями, нажаль

• Антон Н***

Дуже задоволений покупкой
    За довгий час використання готовий сказати, що телефон працює ідеально
    Батареї вистачає на 1-1.5 дня
    Камера чудова
    В іграх показує себе добре
    При перегляді фільмів або серіалів видає чудову картину та приємний звук
    У руці лежить чудово та приємно
    Жодних нарікань немає

Достоинства:
    Комфорт,автономність,камера,звук,зображення
    • Михайло

Що скажете по нагріву?

• Максим Ч***

Перейшов зі старенького Redmi Note 9 Pro. Ніякого порівняння! На S25+ всі додатки відкриваються моментально, камера в рази краще і чітко передає картинку навіть з поганим освітленням. Окремо радують ШІ функції покращення зображень.

Налаштувати телефон з нуля також не було жодних проблем, Самсунг постійно підказує що ще можна налаштувати для більш зручного користування. Покупкою на 100% задоволений

Достоинства:
    Потужний, легкий, стильний, крута камера
  • Євгенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S25. Цвет: Silver. Встроенная память: 512 ГБ

Після Samsung a52, різниця відчутна. Як він сидить у руці, маленький, зручний. Якість збірки чудова, швидкий, надійний.Камера чудова, звук, Аі.

Достоинства:
    Розмір, зовнішній вигляд, функції
    Недостатки:
    Батарея слабенька, але я знала на що йшла
    • Павел Р***

Через деякий час система адаптується і батарея буде тримати довше

• Микола З***

Швидка доставка чудове обслуговування!

Достоинства:
    Швидко, професійно
  • Роман

Абсолютно точно - рекомендую! Купив смартфон на ROZETKA. Користуюсь вже півтора місяці (модель: Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/1TB Titanium Black), і хочу сказати, що це просто бомбезний апарат, який на мою думку - коштує своїх грошей, враховуючи і його залізо, і його софт (ті ж самі функції, багато в чому поєднані з AI). Крута продуктивність в іграх, навіть в максимальних налаштуваннях щодо графіки... Фотки та відео знімає на 10 з 10, досить точно передає усі кольори, навіть при поганому освітленні. Зум камер, як завжди - топовий. 12 ГБ оперативки мені вистачає з головою на всі задачі та відкриті процеси, як і 1 ТБ внутрішньої пам'яті.

Достоинства:
    Дизайн, камера, продуктивність, AI
    Недостатки:
    поки що - не виявлено.
    • Александр Х***

Нескладуха! Які півтора місяці?

• Роман

Александр Храпач, а в чому полягає "нескладуха" ?
      Від початку лютого до середини березня - це скільки часу, не півтора місяці, ні ?

• Резнікова І***

Дуже задоволена покупкой.
    Телефон працює ідеально, батареї вистачає на 1-1.5 дня. А камера пречудова, фотографії виходять гарні, чіткі. У руці лежить чудово та приємно, легкий.
    Жодних нарікань немає.

Переваги: Комфорт,автономність,камера,звук,зображення

Недоліки: Не виявлено

Достоинства:
    Легкий, комфортний. Подобається камера, звук та зображення.
    Недостатки:
    Не виявила.