- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Хороший телефон. Без глюков. Камера не мега-супер, но плохой её не назовёшь. Впринцыпе всё нравится.
- Достоинства:
- Удобный, быстрый.
- Недостатки:
- Пока не нашел и надеюсь не найду!
- Валерий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Cobalt Violet. Встроенная память: 1 ТБ
Працюе добре
- Достоинства:
- Не айфон
- Юрій
ніколи не розумів чому власники самсунгів постійно намагаються показати що а от у мене не айфон, не так як у інших, і зачасту виправдовують покупку саме цим. якщо самсунги такі круті і ідеальні то чому ви не можете просто ними насолоджуватися, не порівнюючи постійно з айфонами? це два ідеологічно різні пристрої. кому що більше подобається - це суб,єктивні речі. вони не показують об,єктивно що якась із моделей краще, а якась гірша.
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Замовляючи телефон за таку ціну, очікуєш, що він прийде в захисному пакуванні. Отримала на Новій пошті в кульку. Сподіваюсь, таке транспортування не вплине на роботу телефона.
- Недостатки:
- Пакування
- Валентин З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26. Цвет: Cobalt Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Перейшов з S20FE дуже відчуна різниця, все класно працює, швидкий і камера гарна
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Cobalt Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Скажіть будь ласка , чи поясніть мені, що це з екраном, телефону тиждень. До роботи самого телефону питань немає.
- Достоинства:
- Швидкість, камера і.д.
- Недостатки:
- Невідомо чи це брак
- Ігор Ф***
А це не захісна плівка відійшла?
- Дар'я К***
Спочатку в мене була така думка, але я намагалась трохи зняти і нічого не піддівається, в інтернеті є інфа, що телефон йде без будь-якої плівки.. тому не знаю, що це таке((
- Ігор
Відшарування дисплея, гарантійна заміна смартфона
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Cobalt Violet. Встроенная память: 512 ГБ
Клас
- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Купувала сину на подарунок, користується 4й місяць, нарікань нема
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Телефоном задоволена, швидкий, зручно лягає в руку, поки ще не розібралася з додатковими можливостями.
Із недоліків, то можна було б трохи кращу батарею ну і помітила, що на швидкій зарядці добряче нагрівається.- Достоинства:
- Розмір, функціональність
- Недостатки:
- Невеликий об'єм батареї, нашрівається при швидкій зарядці.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
- Андрій У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Cobalt Violet. Встроенная память: 1 ТБ
Все дуже добре, виявляється колір Cobalt Violet в житті виглядає ще краще ніж на картинках.
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Cobalt Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Замовила телефон на заміну s 21 plus, то з роками, звичайно, став швидше, за камеру навіть говорити немає чого
- Наталя Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: White. Встроенная память: 1 ТБ
Телефон супер
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Загалом гарний телефон. Камери трохи випирають. Значно легший у порівнянні з с23 ультра. Екран- різниці не побачив. Автономність не змінилась. Камера начебто краще ніж у 23го.
- Достоинства:
- Камера та вага
- Недостатки:
- Поки не помітив.
- Віктор Ж***
Мда, пічалька коли за такі гроші просто загалом гарний телефон.
Що прикольно, камери в с25у кращі
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Смартфоном задоволений.
Сервіс на висоті.- Достоинства:
- Якість відповідає ціні.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26. Цвет: Cobalt Violet. Встроенная память: 512 ГБ
Пользуюсь неделю полёт отличный, телефон удобный очень быстрый.
Батарея держит в очень активном использовании с 5утра до 8 вечера
При обычном режиме выдержал 29часов осталось 20%
Вообщем телефон хороший- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26. Цвет: Cobalt Violet. Встроенная память: 512 ГБ
Вже багато було написано. Після S23, тактільно приємніший, інтерфейс плавніше, Телефоном задоволений.
- Достоинства:
- AI
- Недостатки:
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Plus. Цвет: Cobalt Violet. Встроенная память: 512 ГБ
Супер. Бо це Самсунг.
- Аліса Р***
Скажіть будь ласка, заряд довго тримається?
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Это не телефон , это ракета . Устраивает абсолютно всё. Пока ещё не разобралась во всех функциях ибо их очень много но это просто пушка а не телефон. Перешла со старенького А71 (телефон у меня на годы) . Экран , супер тёмный , камера не имеет смысла комментировать ибо она лучшая . Дизайн самого телефона тоже на высоте .
- Достоинства:
- Только одни плюсы
- Недостатки:
- Цена , но она оправдана.
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Sky Blue. Встроенная память: 512 ГБ
Телефон прийшов у термін, що зазначався при оформленні. Заводські пломби збережені. Телефоном задоволена.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Cobalt Violet. Встроенная память: 512 ГБ
Телефон зручний та якісний. Працює дуже швидко, камера на вищому рівні. Особисто, дуже подобається колір - найкрутіший як на мене з лінійки. Також великим плюсом є новий Privacy Display, мега зручно. Батарея також спокійно тримає цілий день.
- Достоинства:
- Privacy Display, камера, продуктивність
- Недостатки:
- Поки не знайдено
- Дситро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Black. Встроенная память: 1 ТБ
Покупкою задоволений
- Артур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26. Цвет: Cobalt Violet. Встроенная память: 512 ГБ
Купував дружині на подарунок - дуже задоволена. Смартфон дуже шустрий.
- Достоинства:
- Компактний. Зручно користуватися однією рукою. Чудові фото - камера відмінна. Автономність на рівні (~1,5-2 дні). Безпровідна зарядка. Режим Dex. Надійний бренд в цілому.
- Недостатки:
- На даний момент не помічено.
- Гречаная А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Идеальный телефон, удобней, легче чем прошлая версия.
- Достоинства:
- Легче и заряд хорошо держит
- Недостатки:
- Не обнаружено пока
- Иван Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Хороший телефон. Обладает всеми плюсами и минусами современных смартфонов. Плюсы и так ясны, а из минусов, например, можно назвать выступающий блок камер и дырку под фронтальную камеру.
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Black. Встроенная память: 1 ТБ
Гарний мобільний, брав на релізі, ще і навушники урвав у розіграші. Великий, яскравий екран, на сонці дуже добре видно. Приватний дисплей доволі корисна функція, обрав собі додатки до яких він застосовується і не парюсь, що хтось може підглядати. По автономності вистачає на добу-півтори(користуюсь не мега активно, але мій старий s22 приходилось заряджати 2 рази на добу). Процесор чудовий, в геншині стабільний фпс без фризів на максимальних налаштуваннях. Камери чудові: якість зображення на висоті, горизонтальна стабілізація пушка, 100 кратний зум навіть кільця сатурну видно, можливо))але цей випираючий блок камер, ех, добре буду класти телефон екраном донизу. Оболонка oneui дуже гарна: інтерфейс, плавність і функціонал ШІ-помічників, все подобається.
- Достоинства:
- Автономність, екран з функцією приватності, потужний процесор, чудові камери, оболонка oneUI.
- Недостатки:
- Не критично, але через випираючий блок камер телефон гойдається, ме.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Cobalt Violet. Встроенная память: 1 ТБ
Супер телефон, самсунг з кожним роком стає все краще і краще.
- Достоинства:
- Супер камера, зручний інтерфейс, довго тримає заряд
- Недостатки:
- Данило Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26. Цвет: Cobalt Violet. Встроенная память: 512 ГБ
Работает хорошо. Жена довольна подарком. До этого были бюджетные варианты S-ок, то разница ощутимо по скорости работы
- Достоинства:
- Одни плюсы
- Недостатки:
- Пока нет
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Cobalt Violet. Встроенная память: 1 ТБ
Очень довольный доставкой всё как и указано в срок. Качественно упакован, соответсвует указаному. Работает как часики.
- Достоинства:
- Всё работает отлично. Даже шпион работает не так как в роликах. Доволен.
- Недостатки:
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26. Цвет: White. Встроенная память: 512 ГБ
Телефон дуже сподобався. Працює швидко. Екран яскравий, камера супер. Батарея тримає добре, дизайн стильний. Покупкою повністю задоволений, рекомендую!
- Достоинства:
- Дуже швидка та плавна робота
Хороша камера, особливо вночі
Стильний дизайн та преміальні матеріали
Багато пам'яті 512 ГБ
Якісний звук і зв'язок - Недостатки:
- Висока ціна
Немає зарядного блока в комплекті
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Покупал телефон сугубо изза камеры и качественного экрана. Доволен на все 100. Если адекватно пользоваться телефоном, то на сутки хватает с головой. Сам использую очень часто энергосберегабщий режим изза постоянной активности. Слегка великоват, нужен качественный нескользящий чехол и стекло.
- Достоинства:
- Камера, быстродействие, быстрая зарядка, обратная беспроводная зарядка, звук просто божественный
- Недостатки:
- Роман И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Black. Встроенная память: 1 ТБ
Лучший вариант телефона.На руках с марта месяца.Нареканий никаких.7 лет поддержки.Топчик.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Функціонує добре. Помітив більш якісне з'єднання мобільним інтернетом, більше 100 мбіт
Переваги: Стабільність- Достоинства:
- Стабільність
- Недостатки:
- Зарядки не було в комплекті, подарунковий павербанк - доволі цікаве рішення
#фотовідгук
- Дмитро Д***
Так, в мене було і 140 мегабіт через мобільну мережу. Щоправда, показники не скрізь такі. Це залежить і від завантаження базової станції.
Але помітив, що інтернет працює краще і мережу тримає стабільніше, в умовах нестійкого сигналу, в порівнянні з моїм колишнім S21 FE. Це стало приємним бонусом.
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Син давно мріяв про такий смартфон. Дозволив собі частину "бойових" потратити і придбати. Цілком задоволений.
- Достоинства:
- Надіцний, швидкий
- Недостатки:
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26. Цвет: Sky Blue. Встроенная память: 512 ГБ
Дуже задоволена телефоном. Працює швидко.
- Достоинства:
- Хороша камера, зручно, що можна редагувати фото ШІ
- Недостатки:
- Часто вказівним пальцем чіпляю основну ( нижню) камеру і лишаються відбитки. Через це перед тим, як робити фото доводиться завжди протирати її
- Дмитро Д***
Взагалі, завжди варто протирати камеру перед зйомкою. Навіть якби не залапували. Бо все одно буде якийсь пил і т.п.
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Black. Встроенная память: 1 ТБ
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: Galaxy S26 Ultra. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Загалом чудовий телефон, але камера пост обробка фотографій іноді щось так мудрить, що псує фото жахливо.
Тому усім рекомендую вимкнути "покрадення фото" та поставити "пріоритет швидкості".
А так, все подобається, функція антишпигуна (затемнення екрану) теж чудова, користуюсь у громадському транспорті постійно.