ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Планшет Samsung Galaxy Tab A7 Lite LTE 64GB Grey (SM-T225NZAFSEK)

Снят с производства

4.1/5
Код :  303592018
Оценка пользователей 4.1/5
  • Костянтин С***

2 роки в користуванні, купував для підлітка

Достоинства:
    Чудово працює
    Недостатки:
    Жовті плями довкола корпусу, появлялися поступово, зараз добре видно
  • Дмитрий У***

Перші три місяці майже не використовував, думав вже дружині віддати. Потім по службі став потрібен і десь на 4-й місяць після покупки по периметру екрану пішли жовті плями і втрата сенсорності. Який би цей пристрій не був швидкий, вважаю, що псування екрану зводить на нуль усі його переваги. Пристрій не вартий покупки і не придатний для застосквання.

Недостатки:
    Дефекти екрану - жовті плями і втрата сенсорності
  • Олена С***

Чудовий планшет, вже третій по рахунку, тепер практично у всіх в родині свій особистий. Продавець профі, рекомендую саме цей магазин.

Достоинства:
    Що сказати-переваги у всьому!
  • Марина

взяли сину 4 роки. в цілому ок. але "повільний". на школу точно не підійде

• Ростислав Б***

Хочу Вам сказати освіта там сидять огидні програмісти яке обладнання не став не буде тягнути.

• Мария

Купували як планшет дитині - молодшому школяру.
    Все норм. Зум та миит не висне. Застосунки рівно працюють.

• Сергій Н***

Жовті плями по краях екрану з'явилися через три місяці користування.

Достоинства:
    Сім карта, пам'ять, швидкодія
    Недостатки:
    Жовті плями по краях екрану
  • Максим Т***

В цілому непоганий поншет
    але через пів року почав моргати екран..
    Треба в ремонт, надіюсь по гарантії щось зроблять.

Недостатки:
    Якість
  • Плахота Р***

Брали Свекру на подарок, остался доволен. В использовании уже давно, нареканий нет.

• Олена С***

Придбала 9 лютого для дочки. Дитина дуже зраділа, вона його вже давно хотіла. Але раділа не довго,приблизно через місяць з'явилися засвіти по одному краю. Зараз їх вже 3 великих. Вона особливо то ним не користувалась, я не дозволяла поки не придбаю для нього чохол і захисне скло або плівку. Через декілька днів після того як він вже був у чохлі, я звернула увагу,що з'явилися засвіти. Щастя було не довгим.

Достоинства:
    Спочатку все ніби було добре. Працював нормально і зовні виглядав гарно.
    Недостатки:
    Чи то бракований попався, чи то просто не повезло. Тепер питання, чи можна поміняти на новий,а якщо ні, то чи це лікується ?

• Олена С***

Якби я писала відгук, відразу після придбання планшету, то це би було 5 зірок. Але майже два місяці по тому це одна. З'явилися засвіти. Мене цікавить причина цього, і якщо це виробничий недолік, то чи можливо обміняти на новий?

Добрий день.
      В цьому випадку, рекомендуємо звернутися в технічну підтримку, для отримання необхідних рекомендацій/консультації. Ви це можете зробити подзвонивши на номер: 0800_502_000.

• Денис

Гарний планшет за свої гроші. Купував у розетці місяць тому. Обновив до андроїд 14. Для просмотру відео в інтернет влаштовує на 100%. Єдиний мінус це батарея яка розряджується якось дуже швидко у режимі очікування і навіть з режимом енергозбереження .

Достоинства:
    Сучасний дізайн, невеликий розмір. Для невибагливих користувачів те що треба .
    Недостатки:
    Батарея розряджується коли планшет не працює дуже швидко.
  • Даниленко М***

1.02.2023 куплин сьогодні накрився хватило на рік гарантія скінченна гроші в нікуди в ремонті сказалали краще купить новий,полетів процессер в ремонті кажуть що це його тема денної моделі.

• Максим Г***

Відминно працює, екран та розмір відповідає, компактний.

Достоинства:
    Компактний.
    Недостатки:
    Не має!
  • Роман

Купували багато цих планшетів (більше 40). І практично на всіх з'явилися жовті плями по екрану.

Недостатки:
    неякісний дисплей
    • Сергей В***

Это клей от нагрева

• Олег

Матриця не найкраща
    ссылка

Недостатки:
    Матриця в засвітах з коробки на двох планшетах
  • Виктория

Отлична якiсть, купила спочатку одному сину, сподобався купила другому теж

• Іван І***

Покористувався планшетом 10міс. 2-3год в день...
    Не включається, та взагалі не реагує.
    Заряд батареї був 80%, відложив на 2 години планшет, і ...

Недостатки:
    Перестав працювати ...

Добрий день.
      Рекомендуємо вам звернутися в один з авторизованих сервісних центрів Samsung Electronics, для діагностики та усунення несправності.
      Їх координати ви можете знайти за наступним посиланням: ссылка

• Биленко Ю***

Такая же история,не берет зарядку,будут открывать

• Володимир Ф***

Купляв менше року назад. Досить непогано працює АЛЕ екран весь у світлих плямах і з кожним днем їх більше

Достоинства:
    Шустрий
    Недостатки:
    Екран дуже швидко вигорає
  • Елена Д***

Здравствуйте я недавно еупила у вас планшет.
    Планшет очень хороший , мне понравился, я бистро его настроила , но к нему в подарок шел пакет водафон.
    В тот день , когда я его купила , мне никто не звонил, но когда я пришла с работи , у меня било несколько звонков мне незнакомих .
    Скажите Розетка, почему ви вкладиваете в пакет с планшетом не новую сим карту?

Достоинства:
    Бистрая работа, легко настраиваеться.Пришел в хорошем состоянии.
    Недостатки:
    Звонки чужих людейe
    • Катерина О***

Это не к Розетке вопросы, а к Водафону. У меня была похожая ситуация, но просто с покупкой симки в магазине Водафон.

• Малютина Е***

Багато сімок у людей з окупованих територій, де в основному гасять наших телефонних операторів, через рік невикористання становляться неактивними і попадають в продаж. Тому знайомі колишнього власника і бачать появу в мережі такого номеру. А яким чином вам ще новіший номер придумати?

• Геннадий И***

Это Айлон Маск звонил.

• Максим Г***

Працює добре, нарікань нема.

Достоинства:
    Якість, зручність.
    Недостатки:
    Нема.
  • Леся Ж***

Планшет працює на тверду 5!

• Роман Г***

Все нормально.
    Бюджетний планшет.
    З основними завданнями справляється.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не виявив
  • Остап Ч***

При такій ціні - цілком достойний пристрій. Для демонстрації фото, читання книг, перегляду фільмів потрібних по роботі сайтів - кращого і не треба. Трохи незручно, що кнопки внизу екрана не підсвічуються. Але я вже навчився у них попадати без підсвітки.

Достоинства:
    Недорогий, підходить для рутинних завдань.
    Недостатки:
    Немає підсвітки кнопок внизу екрана.
    • Ольга Л***

Що за кнопки там мають підсвічуватисЬ?

• Грицун В***

Гарний планшет. Справляється з простими завданнями по перегляду новин, ютюб, месенджер.

Достоинства:
    Металевий корпус.
    Недостатки:
    Матриця екрану.
  • Тетяна Т***

Купувала знайомому під деякий специфічний софт для ЗСУ. Зі своїми задачами справляється добре.

• Олег

Ось вже півроку як користуємось, ютюб, месенджери, браузінг в інтернеті - все досить плавно, з ігор на що є часу це "три в ряд" або судоку - тому враження від продуктивності в іграх залишити не можу. Вцілому за свою ціну - хороший варіант.

Достоинства:
    Недорогий, якісний, компактний
    Недостатки:
    не було завищених очікувань, тому і недоліків як таких не помітив
  • Ігор С***

Ціни страшні. За таку ціну раніше можна було купити топовий планшет, а тепер тільки це..

Достоинства:
    Єдина перевага - лоток під сім карту
    Недостатки:
    Ціна, слабке "залізо".
  • Наталья П***

Гарний, тоненький, і зручний у використанні по його параметрах, в подарунок була сім карта водафон

• Ольга У***

Півроку працює. Нічого не зламалося, нічого не вигоріло.

• Андрій С***

Не в образу, але він дуже тугий - надто повільний і інтерфейс взагалі без плавності. В порівнянні з не новим смартфоном А53 цей планшет черепаха.

• Олександр Л***

Спустя 2 месяца выгорел экран в углу, я почитал и понял что это очень частое явление в этом планшете, сдавать в ремонт не буду, бо это будет долго и нужно а планшет мне нужен каждый день для работы.

Достоинства:
    За свои деньги хороший аппарат, часто приходят обновления, яркий экран
    Недостатки:
    Заводской брак с экраном часто встречается в этой модели
  • Максим Т***

Планшет отличный дочке понравился.

Недостатки:
    В подарок к плашету шел стартовый пакет, решили его использовать но вышел казус. Теперь на этот номер звонит какая то неадекватная дама и говорит что мы украли этот номер так как это номер ее матери.
    • Вера З***

Это сплошь и рядом в этих стартовых пакетах от розетки! Я как-то брала телефон, тоже стартовый пакет в подарок шел, так меня коллекторы замечали своими звонками, пришлось выкинуть!!!

• Владимир Е***

Пошлите ее на хутор , бабочек ловить !

• Сергій

Тут скоріше питання до оператора, а не розетки.
      Типу, вони відключають номери за певних умов (наприклад, якщо карта не використовувалась давно).

• Сергей Ч***

Якісний планшет, як і більшість техніки Самсунг. Діагональ середнього розміру, потужності досить для більшості потреб, робота з браузером, офісними документами, та трансляція екрана Google Meet. З підтримкою Sim-карти - є незалежним пристроєм для користування додатками що потребують інтернет, та резервний засіб зв'язку.

Достоинства:
    Сім карта, компактний, якісний корпус та софт.
    Недостатки:
    На мій погляд відсутні.
    • Юлия П***

Подскажите, пожалуйста, какой коэффициент SAR указан в инструкции к этому планшету?

• Світлана С***

Юлія, в допустимих межах, не зациклюйтесь.

• Дмитрий Б***

Отличный бюджетный планшет. Брал для интернет серфинга и как точку раздачи вай фай. Со своими задачами справляется на все 100%

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    При зарядке планшета сильно греется зарядное устройство
    • Юлия П***

(это величина вредного воздействия мобильных телефонов на человека).
      Буду очень признательна, если посмотрите в инструкции-книжечки к своему планшету! Заранее благодарю!

• Світлана С***

Юлія, ви само можете знацти інформацію в гугл або в Самсунг.

• Таня Я***

Планшет чудовий. Відмінно працює, батарея тримає довго. Дитина задоволена.

Достоинства:
    Простий в користуванні

Заранее благодарю!

• Рибалко А***

Планшет не поганий, з такими завданнями як серфінг інтернету та перегляд відео він у принципі впорається. Два попередніх моїх планшета були настільки загальмовані, що довелося їх викинути. Для мене екран нормальний бо амуледами ще не користувався. Заряд тримає задовільно.

Достоинства:
    Розмір, зручно переглядати відео.
    Недостатки:
    Хотілося би потужнішу батарею.
  • Ольга Л***

першим моїм планшетом був Samsung Galaxy Note 8.0 N5100
    І він був офігений! Використовівала його навіть більше, ніж смартфон.
    Сподівалась, що цей буде таким самим, але ні)) не дотягує. Саме єкран відчутно гірший, уольори якісь... наче на старому совковому телевізорі - і це спотворює сприйняття девайса в цілому. Хоча працює він добре - додних нарікань попри, м'яко кажучи, не топову начинку.

Достоинства:
    мобільний зв'язок, компактний розмір
    Недостатки:
    екран, кольори
  • Татьяна П***

Неплохой планшет, НО огорчают засветы на экране которые появились через 8 мес работы

Достоинства:
    Наличие sim-карты ,память
    Недостатки:
    засветы на экране через 8 мес работы

Вітаємо!

Дуже прикро, що Ви зіткнулися з подібними складнощами.

Рекомендуємо звернутися до технічної підтримки Samsung Україна для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій по їх усуненню: