Отзывы покупателей о Планшет Samsung Galaxy Tab A7 Lite LTE 64GB Grey (SM-T225NZAFSEK)
Снят с производства
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
2 роки в користуванні, купував для підлітка
- Достоинства:
- Чудово працює
- Недостатки:
- Жовті плями довкола корпусу, появлялися поступово, зараз добре видно
- Дмитрий У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перші три місяці майже не використовував, думав вже дружині віддати. Потім по службі став потрібен і десь на 4-й місяць після покупки по периметру екрану пішли жовті плями і втрата сенсорності. Який би цей пристрій не був швидкий, вважаю, що псування екрану зводить на нуль усі його переваги. Пристрій не вартий покупки і не придатний для застосквання.
- Недостатки:
- Дефекти екрану - жовті плями і втрата сенсорності
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий планшет, вже третій по рахунку, тепер практично у всіх в родині свій особистий. Продавець профі, рекомендую саме цей магазин.
- Достоинства:
- Що сказати-переваги у всьому!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
взяли сину 4 роки. в цілому ок. але "повільний". на школу точно не підійде
- Ростислав Б***
Хочу Вам сказати освіта там сидять огидні програмісти яке обладнання не став не буде тягнути.
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували як планшет дитині - молодшому школяру.
Все норм. Зум та миит не висне. Застосунки рівно працюють. - Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жовті плями по краях екрану з'явилися через три місяці користування.
- Достоинства:
- Сім карта, пам'ять, швидкодія
- Недостатки:
- Жовті плями по краях екрану
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому непоганий поншет
але через пів року почав моргати екран..
Треба в ремонт, надіюсь по гарантії щось зроблять.- Недостатки:
- Плахота Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали Свекру на подарок, остался доволен. В использовании уже давно, нареканий нет.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала 9 лютого для дочки. Дитина дуже зраділа, вона його вже давно хотіла. Але раділа не довго,приблизно через місяць з'явилися засвіти по одному краю. Зараз їх вже 3 великих. Вона особливо то ним не користувалась, я не дозволяла поки не придбаю для нього чохол і захисне скло або плівку. Через декілька днів після того як він вже був у чохлі, я звернула увагу,що з'явилися засвіти. Щастя було не довгим.
- Достоинства:
- Спочатку все ніби було добре. Працював нормально і зовні виглядав гарно.
- Недостатки:
- Чи то бракований попався, чи то просто не повезло. Тепер питання, чи можна поміняти на новий,а якщо ні, то чи це лікується ?
- Олена С***
Якби я писала відгук, відразу після придбання планшету, то це би було 5 зірок. Але майже два місяці по тому це одна. З'явилися засвіти. Мене цікавить причина цього, і якщо це виробничий недолік, то чи можливо обміняти на новий?
Представник брендуДобрий день.
В цьому випадку, рекомендуємо звернутися в технічну підтримку, для отримання необхідних рекомендацій/консультації. Ви це можете зробити подзвонивши на номер: 0800_502_000.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний планшет за свої гроші. Купував у розетці місяць тому. Обновив до андроїд 14. Для просмотру відео в інтернет влаштовує на 100%. Єдиний мінус це батарея яка розряджується якось дуже швидко у режимі очікування і навіть з режимом енергозбереження .
- Достоинства:
- Сучасний дізайн, невеликий розмір. Для невибагливих користувачів те що треба .
- Недостатки:
- Батарея розряджується коли планшет не працює дуже швидко.
- Даниленко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
1.02.2023 куплин сьогодні накрився хватило на рік гарантія скінченна гроші в нікуди в ремонті сказалали краще купить новий,полетів процессер в ремонті кажуть що це його тема денної моделі.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відминно працює, екран та розмір відповідає, компактний.
- Достоинства:
- Компактний.
- Недостатки:
- Не має!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували багато цих планшетів (більше 40). І практично на всіх з'явилися жовті плями по екрану.
- Недостатки:
- неякісний дисплей
- Сергей В***
Это клей от нагрева
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлична якiсть, купила спочатку одному сину, сподобався купила другому теж
- Іван І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покористувався планшетом 10міс. 2-3год в день...
Не включається, та взагалі не реагує.
Заряд батареї був 80%, відложив на 2 години планшет, і ...- Недостатки:
- Перестав працювати ...
Представник брендуДобрий день.
Рекомендуємо вам звернутися в один з авторизованих сервісних центрів Samsung Electronics, для діагностики та усунення несправності.
Їх координати ви можете знайти за наступним посиланням: ссылка- Биленко Ю***
Такая же история,не берет зарядку,будут открывать
- Володимир Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляв менше року назад. Досить непогано працює АЛЕ екран весь у світлих плямах і з кожним днем їх більше
- Достоинства:
- Шустрий
- Недостатки:
- Екран дуже швидко вигорає
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Здравствуйте я недавно еупила у вас планшет.
Планшет очень хороший , мне понравился, я бистро его настроила , но к нему в подарок шел пакет водафон.
В тот день , когда я его купила , мне никто не звонил, но когда я пришла с работи , у меня било несколько звонков мне незнакомих .
Скажите Розетка, почему ви вкладиваете в пакет с планшетом не новую сим карту?- Достоинства:
- Бистрая работа, легко настраиваеться.Пришел в хорошем состоянии.
- Недостатки:
- Звонки чужих людейe
- Катерина О***
Это не к Розетке вопросы, а к Водафону. У меня была похожая ситуация, но просто с покупкой симки в магазине Водафон.
- Малютина Е***
Багато сімок у людей з окупованих територій, де в основному гасять наших телефонних операторів, через рік невикористання становляться неактивними і попадають в продаж. Тому знайомі колишнього власника і бачать появу в мережі такого номеру. А яким чином вам ще новіший номер придумати?
- Геннадий И***
Это Айлон Маск звонил.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре, нарікань нема.
- Достоинства:
- Якість, зручність.
- Недостатки:
- Нема.
- Леся Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Планшет працює на тверду 5!
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все нормально.
Бюджетний планшет.
З основними завданнями справляється.- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не виявив
- Остап Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При такій ціні - цілком достойний пристрій. Для демонстрації фото, читання книг, перегляду фільмів потрібних по роботі сайтів - кращого і не треба. Трохи незручно, що кнопки внизу екрана не підсвічуються. Але я вже навчився у них попадати без підсвітки.
- Достоинства:
- Недорогий, підходить для рутинних завдань.
- Недостатки:
- Немає підсвітки кнопок внизу екрана.
- Ольга Л***
Що за кнопки там мають підсвічуватисЬ?
- Грицун В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний планшет. Справляється з простими завданнями по перегляду новин, ютюб, месенджер.
- Достоинства:
- Металевий корпус.
- Недостатки:
- Матриця екрану.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала знайомому під деякий специфічний софт для ЗСУ. Зі своїми задачами справляється добре.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ось вже півроку як користуємось, ютюб, месенджери, браузінг в інтернеті - все досить плавно, з ігор на що є часу це "три в ряд" або судоку - тому враження від продуктивності в іграх залишити не можу. Вцілому за свою ціну - хороший варіант.
- Достоинства:
- Недорогий, якісний, компактний
- Недостатки:
- не було завищених очікувань, тому і недоліків як таких не помітив
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціни страшні. За таку ціну раніше можна було купити топовий планшет, а тепер тільки це..
- Достоинства:
- Єдина перевага - лоток під сім карту
- Недостатки:
- Ціна, слабке "залізо".
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний, тоненький, і зручний у використанні по його параметрах, в подарунок була сім карта водафон
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Півроку працює. Нічого не зламалося, нічого не вигоріло.
- Андрій С***
Не в образу, але він дуже тугий - надто повільний і інтерфейс взагалі без плавності. В порівнянні з не новим смартфоном А53 цей планшет черепаха.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спустя 2 месяца выгорел экран в углу, я почитал и понял что это очень частое явление в этом планшете, сдавать в ремонт не буду, бо это будет долго и нужно а планшет мне нужен каждый день для работы.
- Достоинства:
- За свои деньги хороший аппарат, часто приходят обновления, яркий экран
- Недостатки:
- Заводской брак с экраном часто встречается в этой модели
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Планшет отличный дочке понравился.
- Недостатки:
- В подарок к плашету шел стартовый пакет, решили его использовать но вышел казус. Теперь на этот номер звонит какая то неадекватная дама и говорит что мы украли этот номер так как это номер ее матери.
- Вера З***
Это сплошь и рядом в этих стартовых пакетах от розетки! Я как-то брала телефон, тоже стартовый пакет в подарок шел, так меня коллекторы замечали своими звонками, пришлось выкинуть!!!
- Владимир Е***
Пошлите ее на хутор , бабочек ловить !
- Сергій
Тут скоріше питання до оператора, а не розетки.
Типу, вони відключають номери за певних умов (наприклад, якщо карта не використовувалась давно).
- Сергей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний планшет, як і більшість техніки Самсунг. Діагональ середнього розміру, потужності досить для більшості потреб, робота з браузером, офісними документами, та трансляція екрана Google Meet. З підтримкою Sim-карти - є незалежним пристроєм для користування додатками що потребують інтернет, та резервний засіб зв'язку.
- Достоинства:
- Сім карта, компактний, якісний корпус та софт.
- Недостатки:
- На мій погляд відсутні.
- Юлия П***
Подскажите, пожалуйста, какой коэффициент SAR указан в инструкции к этому планшету?
(это величина вредного воздействия мобильных телефонов на человека). - Світлана С***
Юлія, в допустимих межах, не зациклюйтесь.
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный бюджетный планшет. Брал для интернет серфинга и как точку раздачи вай фай. Со своими задачами справляется на все 100%
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- При зарядке планшета сильно греется зарядное устройство
- Юлия П***
(это величина вредного воздействия мобильных телефонов на человека).
Буду очень признательна, если посмотрите в инструкции-книжечки к своему планшету! Заранее благодарю! - Світлана С***
Юлія, ви само можете знацти інформацію в гугл або в Самсунг.
- Таня Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Планшет чудовий. Відмінно працює, батарея тримає довго. Дитина задоволена.
- Достоинства:
- Простий в користуванні
- Юлия П***
(это величина вредного воздействия мобильных телефонов на человека).
Заранее благодарю!
- Рибалко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Планшет не поганий, з такими завданнями як серфінг інтернету та перегляд відео він у принципі впорається. Два попередніх моїх планшета були настільки загальмовані, що довелося їх викинути. Для мене екран нормальний бо амуледами ще не користувався. Заряд тримає задовільно.
- Достоинства:
- Розмір, зручно переглядати відео.
- Недостатки:
- Хотілося би потужнішу батарею.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
першим моїм планшетом був Samsung Galaxy Note 8.0 N5100
І він був офігений! Використовівала його навіть більше, ніж смартфон.
Сподівалась, що цей буде таким самим, але ні)) не дотягує. Саме єкран відчутно гірший, уольори якісь... наче на старому совковому телевізорі - і це спотворює сприйняття девайса в цілому. Хоча працює він добре - додних нарікань попри, м'яко кажучи, не топову начинку.- Достоинства:
- мобільний зв'язок, компактний розмір
- Недостатки:
- екран, кольори
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неплохой планшет, НО огорчают засветы на экране которые появились через 8 мес работы
- Достоинства:
- Наличие sim-карты ,память
- Недостатки:
- засветы на экране через 8 мес работы
Представник брендуВітаємо!
Дуже прикро, що Ви зіткнулися з подібними складнощами.
Рекомендуємо звернутися до технічної підтримки Samsung Україна для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій по їх усуненню:
ссылка