Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос Samsung VS15T7035R7/EV
- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер!
- Достоинства:
- Все
- Константин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний і потужний пилосос. Довго вибирав, та зупинився на цій моделі. А білий колір добре вписався під кольорову гаму квартири) зручно, що акумулятор можна заряджати окремо від блока. Сам пилосос складаю у шафу, не вішав його. Тому зарядка батареї окремо - плюс.
Ще не спробував миття підлоги, але думаю буде також відмінно- Достоинства:
- Компактний, легкий, потужний.
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне к сожалению пришел бракованный пылесос
Всем советую обязательно осматривать трубу щетки
Потому что гарантии на них никакой нет
В моем случае из трубы выпадает механизм сразу вместе с насадкой
Дозвонится на розетку невозможно
В сервис центре они могут только продать новую трубу стоимостью 900 грн- Достоинства:
- Красивый
- Недостатки:
- Бракованный
- НелліОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається цей пилесос.
Користуюсь в основному турбощіткою, мені вона сама зручна. На швидкості максі можна використовувати тільки для килимів, бо дуже потужний. Кожен раз дивуюсь, звідки в тому килимі збирається стільки пилу за короткий час.
Лише один недолік для мене: він доволі важкий, потрібен був час, щоб до нього звикнути, бо в мене навіть рука втомлювалась. Але зараз все добре.- Достоинства:
- Потужний
Стильний
Надійний - Недостатки:
- Важкий
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово. Користуємось місяць. Забули про віник та великий пилосос.
- Достоинства:
- Мобільність
- Недостатки:
- Не знайшли
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#моєрозпакування
#фотовідгук
Сподобався через велику кількість насадок, потужність ну й звісно ціну
поки що розпакували лише, але виглядає добротно,
після першого виористання доповнимо відгук
надіємся що прискорить прибирання у нашій квартирі
доставка була швидка і вчасно, подарунок на миколая не запізнився :))- Достоинства:
- хороша ціна, комплектація, потужність
- Недостатки:
- поки не виявлено
- Василь Б***
Покористувались трохи, враження тільки позитивні. таягне сильно, турбонасадка чудово збирає з ковра пилюку і волосся
загалом задоволені
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова техніка!
- Достоинства:
- Компактність
- Ирина Л***Продавец: Rozetka
Все отлично работает, удобно, минимальной мощности хватает собрать грязь с обуви на дорожке, шерсть от собаки и убрать в девушке. Турбощетка отличная, хорошо чистить диваны, думаю, что теперь это будет наш основной пылесос. Если у вас есть ковры, то конечно же, для генеральной уборки подойдёт стандартный пылесос, этот вряд ли потянет собрать с них пыль, волосы и шерсть животных. Очень довольны покупкой, заряда хватает, аккумулятор съёмный, это тоже плюс, можно купить новый если что.
- Достоинства:
- Удобный, тихий, хорошая даже самая минимальная мощность
- Недостатки:
- Не заметила пока
- Зоряна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена пилососом! Тепер прибирати буде значно швидше і ефективніше, зручна ручка, бездротовий, можна пилососити всюди, де тільки збирається пил, тихий мотор, тварини можуть бути в кімнаті, де йде прибирання і їх не лякає шум. А як старанно чистить коври від шерсті! Здається, що вичищає до найменшої піщинки, фантастично! Думаю, що так само добре цей пилосос справляється з вологим прибиранням, ще не пробувала.
Щиро дякую продавцеві за
швидку доставку, сервіс обслуговування, все дбайливо запаковано. Рекомендую цей товар і магазин.- Достоинства:
- Все супер!
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос крутий! Вибирали між цим і jet 75 (потужніша модель), а зупинили свій вибір на цьому. Не дуже важкий, всі насадки в комплекті навіть багаторазові ганчірки для волого прибирання. У нас в домі ламінат, тому його потужності мені якраз вистачає на середній програмі, а в турборежимі пропилососила килимок в коридорі, то він аж став іншого кольору) Дуже здивувало, що він не дуже шумний, в порівнянні зі старим пилососом Сатурн)))
Насадка для вологого прибирання - це більше як полірування ніж супер-прибирання. Вона просто крутиться і одночасно нічого не всмоктує. Логіка така - змочили круглі ганчірки з мікрофібри у миючому з водичкою, причепили і поліруєте підлогу. Але для наших потреб цього достатньо)- Достоинства:
- Легкий, зручно пилососити меблі, зʼявилось бажання щодня пилососити))
- Недостатки:
- Якщо у вас дім на більше ніж 100 кв/м та багато килимів, то відразу докуповуйте акумулятор додатковий
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос дуже зручний. Користуємось близько року. Стильний, потужний, лкгкий в керуванні. Бажано брати додаткову батарею якщо це ваший основний пилосос.
- Достоинства:
- Легки, зручний.
- Недостатки:
- Однієї батареї на всю квартиру не вистачає.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала цей пилосос у подарунок до кавової машини. Думала, що не знадобиться. Але ми його опробували і тепер ним користуємось. Особливо сподобалось, що він добре збирає шерсть після нашої собаки із будь-яких поверхонь
- Достоинства:
- Добре прибирає, багатофункціональний, бездротовий, легкий, зручний
- Недостатки:
- Швидко розряджається, малувато потужності, хотілось би більше
- Юля Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбали трошки менше року тому, наразі для мене це мастхев у щоденному догляді за своїм простором. Максимально зручний у використанні і простий у обслуговуванні (по суті необхідно тільки очищати контейнер та ще миємо фільтр раз на 1-2 місяці). Тим, в кого вдома є пухнасті улюбленці або маленькі діти особливо раджу)
- Достоинства:
- Зручне, швидке прибирання
- Юлія Д***Продавец: Rozetka
Цей пилосос то просто поєднання усіх бажань для господині (ну єдине сам не прибирає). Пилосос легкий, зручний, потужний, має гарний та стильний дизайн, та ще з купою насадок!
Не шумний, щітка для миття це любов для ламіната і плитки!
Чудова покупка! Однозначно рекомендую!- Достоинства:
- Випуск свіжого повітря, сенсорний дисплей
- Артём Д***Продавец: Rozetka
Інформація для тих, вибирає пилосос.
Гарантію на акумулятор Samsung дає ОДИН рік. (Хоча на пилосос три роки). Якщо він зламається, то офіційні сервісні центри відмовляються їх ремонтувати, а зразу пропонують придбати інший. Ціна нового зазвичай складає близько половини вартості пилососа, а гарантія на новий акумулятор складає всього ОДИН МІСЯЦЬ.
В мене на моделі з цієї серіїї акумулятор зламався через два місяці після закінчення теміну гарантії.- Достоинства:
- Немає проводів
- Недостатки:
- Ненадійні, але дуже дорогі акумулятори
- Артём Д***
В продовження відгуку хочу написати, що після моїх дзвінків на гарячу лінію Samsung, компанія все ж таки виявила лояльність до мене і продовжила термін гірантії на цей акумулятор. Через деякий час мені прислали новий. Сподіваюсь, що він прослужить довго.
Це добре, що компанія Samsung іде на зустріч своїм клієнтам. Хороша фірма не та, що продає хорошу продукцію, а та що вміє працювати з рекламаціями.
- ПашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Переживали щодо потужності, на середній потужності дуже добре пилососить
- Достоинства:
- Немає кабелю
- Недостатки:
- Не знайшли поки
- Екатерина Л***Продавец: Rozetka
Все супер. Нехватає тільки підсвітки
- Достоинства:
- Справляється на 100%
- Недостатки:
- Відсутня підсвітка
- СтепанОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкою задоволений, виріб функціональний і красивий. Лише потрібно акуратно збирати-розбирати, щоб не тріснули пластикові комплектуючі. Також не помішає обзавестить додатковою батареєю
- Достоинства:
- Досить потужний, дизайн, мобільність
- Недостатки:
- Досить ніжний модуль пилозбірника, постійно боюсь його зламати. Слабка батарея при режимі Mid-Max
- Дяденко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос чудовий. Не важкий, сміття втягує добре. На одному задяді акамулятора встигаю прибрати весь дім (на режимі mid). Чистити резервуар для сміття легко. Вологе прибарання звісно не відполірує до блиску підлогу але достатньо щоб освіжити і протерти.
Покупкою задоволена- Достоинства:
- Легкий у використанні та досить потужний
- Недостатки:
- Не виявила
- Надя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рік назад подарували мамі, дуже сподобався, легко чистити, швидко збирати-розбирати. Килимів немає, а м'які меблі чистить дуже добре, в прозорій колбі все видно. По заряду все ок, так само вистачає на швидке прибирання 3к. Цю модель взяли тепер для себе, з новою насадкою, пилосос з водою не контактує, вже вологі серветки приліплюють на насадку що обертається. Ок, але частіше буду використовувати саме як пилосос. Розглядаю як надійний варіант, встановили на стіні, зручно, раджу.
- Достоинства:
- Акумуляторний
- Недостатки:
- Без підсвітки
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний пилосос! Потужний, зручний, компактний та простий в користуванні. Не гучний, навіть на максимальному режимі. Має мега круті різні насадки з якими прибирати стає зручніше. Контейнер для сміття та фільтри легко промивати водою. Має невеликі габарити, ним зручно прибирати в автомобілі. Крутяцький, сучасний дизайн, пилосос чимось схожий на інопланетний бластер))
Фото додаються.
Задоволений покупкою!)) Всим рекомендую!
#фотовідгук- Достоинства:
- Акамуляторний, потужний, зручний, компактний, простий в користуванні, не гучний, має не велику вагу.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала пилосос за рекомендацією від знайомих. Дуже функціональний і головне мобільний, на відміну від дротових! Всі елементи легкоз'ємні.. ергономіка та компакнтість одна з вагомих переваг. Заряду батареї з легкістю вистачає на кропітливе прибирання квартири в 60м2. Дуже сподобалась комплектація, а саме щітка для вологого прибирання!
- Достоинства:
- Дизайн, ергономічність, комплектація
- Марина О***Продавец: Rozetka
Крутий пилосос! Легкий, потужній ! Шум мінімальний, зручний у використанні
- Достоинства:
- Легкий і в міру шумний
- Недостатки:
- Не виявила
- Андрей А***
Доброго дня!
2 акам в наборі чи 1 ?
На скільки часу вистачає роботи акам ?
Представник брендуДоброго дня!
В комплекті моделі 1 акумулятор.
Час роботи в залежності від режиму наступний:
Максимальна потужність - 5 хвилин
Стандартна потужність - 20 хвилин
Мінімальна потужність - 40 хвилин.