Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy A32 4/128GB Lavender

Оценка пользователей 4.1/5
  • Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavenda. Встроенная память: 128 ГБ

Все ок

Достоинства:
    Гарний Самсунг)
  • Денис Б***

Камера погана

• Богдан Ш***

На такі гроші трохи дорогуватий

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Камера погана, також починає глючити швидко, ну і проблема з wi-fi мережею, починає глючити чогось , приходиться перегружати
    • Ірина Р***

В чому погана камера? На цю ціну чудова. Потрібно просто вибирати режим 64 пікселя, бо стандартний фотографує гірше.

• Вячеслав Ч***

Телефон в користуванні майже рік, зауважень немає,працює добре, яскравий,шустрий,батарея тримає добре. Рекомендую

• Галина Б***

Через кілька місяців користування з’явилось дуже гучне ехо, яке чують всі, хто дзвонить мені. Розмовляти неможливо.
    Також чомусь телефон перемикає дзвінки з однієї карти на іншу, іноді я дзвоню сама собі з одного оператора на інший, через що втрачаю кошти з рахунку!
    Окрім того, телефон іноді живе своїм життям - хоче вмикається екран, хоче - ні.

• Юлия

Покупала дочке в августе 22 года. Нареканий нет,прекрасный ,работает шустро,большой,красивый,классная камера. Клею стекло,тк периодически малая роняет, стекло уже дважды разбивала ,телефон при этом отлично себя чувствует)

Достоинства:
    Красивый, удобный, шустрый,классная камера
    Недостатки:
    Не нашла
    • Сергей Р***

Здравствуйте, вам пришло обновления Android 13 ? И если да, проявилась льи функция "режимы и сценарии" ? Хочу себе такой смартфон и вот это для меня важно знать,про все о стальное что мне нужно я уже знаю, есть, теперь вот это нужно узнать, у моего батяни м22 он обновился сначала на 12 друид, и вот месяц назад 13, и появилась вот эта функция "режимы и сценарии" и это просто бомба фичя у меня есть 6 пунктов без которых я не буду покупать смартфон если хотя бы не будет одного пункта, ну так вот, "режимы и сценарии" один из. Спасибо}} и за ошибки sorry

• Ірина Р***

Прийшов Андроїд 13. Встановився добре. Режими і сценарії є. Працюють коректно.

• Тарас Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Завжди був фанатом Samsung. І готовий був переплачувати за бренд щоб користуватись справді якісними товарами.
    Характеристики ростуть, а батарея ємкістю як у пятирічного самса а7. Високочастотне відображення одразу вимкнув - батарею жере буквально на очах.
    Але найлютіший косяк - це звук.
    Дивишся ютубчик, прилітає сповіщення і тимчасове приглушення звуку назад не відкатується. Звук на максимум, а чути як з-під ковдри.
    Схоже наступним моїм телефоном буде Сяомі.

Достоинства:
    Бренд Samsung
    Недостатки:
    Ціна, якість

Вітаємо!

Дуже прикро, що Ви зіткнулися з подібними складнощами.

Рекомендуємо звернутися в технічну підтримку нашої компанії для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій по їх усуненню: ссылка

• Алексей

Завжди був фанатом сяомі, ціна-якість, купував не топові, але середні і вище середнього класу і у всіх телефонах один і той же глюк, датчик приближення глючить завжди... Коли говориш по телефону він не тухне, завжи ухом чи щокою щось наклацаєш чи поставиш на утримання чи когось іншого набереш))Схоже що мій наступний телефон буде самсунг))

• Ірина Р***

Користуюсь вже другий рік, зображення лише високочастотне - на 60 герц навіть дивитися не можу. Нічого батарею не їсть - як тримав 1.5 дні на 60 герц, так і на 90 тримає так само. Це щось у вас інше.
      Зі звуком жодного разу такого глюка не мала. Ви обновилися до останнього Андроїду?

• Катерина С***

Користуюсь телефоном уже більше року. Всім задоволена. Взагалі фірма Самсунг завжди на висоті!!!

Достоинства:
    Все працює добре
    Недостатки:
    нема
  • Олександр Т***

Спустя 3 месяца начал исполнять "кардибалеты".. когда стоит на зарядке - тач не работает (становится неуправляемым, как в абильный дождь)

Достоинства:
    Самсунг
    Недостатки:
    Батарея , сенсор экрана

• Аліна

Хороший телефон, встигла купити дешевше, дуже задоволена. Камера чудова, працює швидко, достатній об'єм пам'яті на сьогоднішній день.

Достоинства:
    Перечислено вище
  • юлия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Хороший телефон, брали із за потреби у пам'яті, тя попередній вже себе вичерпав

• Митрофанова М***

Телефоном задоволена. Брала собі після ксяомі мі 2. Не висне. Легкий у використанні. Багато пам'яті.

Достоинства:
    Пам'ять, великий дисплей, швидкий.
    Недостатки:
    Хотілось би х більшою гучністю.
  • Світлана С***

Купила 13жовтня,ніяких нарікань не було.Відправка бистра,за що подяка Розеткі)
    Місяць ще не минув після покупки і почалось...
    Фото у вайбері вставити не можна.Потрібно заходить в галерею і потім відправляти,так як в самій програмі починає повільно,через одну відкривати,потім зависає і викадає з програми і супроводжуючи звуком наче надходять повідомлення. Удаляла,переустановлювала,чистила кеш-проблема не зникла(
    Щоб зробити фото із відстанні 7см(вище то без проблем)переходить потрібно у макрозйомка,так як просто камерою це зробити не можливо.

Достоинства:
    Переваг більше ніж недоліків.

Добрий день, Світлана.
      В цьому випадку, рекомендуємо звернутися в технічну підтримку, для отримання необхідних рекомендацій/консультації. Ви це можете зробити подзвонивши на номер: 0800_502_000.

• Ірина Р***

Прекрасно вставляє фото у вайбер. То щось у вас з телефоном чи з налаштуванням. Зверніться в підтримку.

• Вікторія С***

Телефоном користуюсь вже майже рік, і за цей рік він дуже добре себе показав. Деякі говорять про поганий сканер пальця, але в мене поки все чудово! Дуже задоволена телефоном.

Достоинства:
    Низька ціна, відмінна якість
  • Алина Д***

Купувала у вас цей телефон в серпні, сьогодні перестав працювати сенсор. 3 місяці тільки пройшло!
    Він не падав, не топився.

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Не працює сенсор через 3 місяці користування
      Представник бренду

Доброго дня. Рекомендуємо звернутися в сервісний центр для діагностики пристрою. За посиланням Ви можете знайти сервісні центри у Вашому місті ссылка

• Олександр Т***

Такая же проблема

• Иван У***

Если вы про сенсор отпечатки пальцев, то он плохо работает из-за защитного стекла(Из личного опыта)

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Дисплей дратує очі при читанні перед сном або іграх на низькій яскравості, сканер пальця працює через раз, фрізи в інтерфейсі та іграх і особливо в браузері дратують, а от автономність і камери досить не погані, але вважаю краще краще придивитись до А23 де сучасніший проц і є стабілізація.

• Ірина Р***

У А23 не Амолед Дисплей. І проц там не дуже для ігор, якщо з практичної точки зору. Я володію обома телефонами, знаю про що кажу - А32 набагато стабільніший в плані роботи. Все чудово працює.
      Щодо захисту очей - обновіть до Андроїд 12 і там є захист для очей - дуже гарно себе показує. Спробуйте.

• Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Тедефоном задоволений. Товар на свою вартість.

Достоинства:
    Cтильний зовнішній вигляд, гарні фотографії, цікаві функції в програмі фотоапарата, не поганий дисплей, швидкий
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Алла Я***

Завжди користувалась телефонами Sony, на даний момент розетка не продає, то на цей раз купила Samsung. Нормальна модель, рекомендую.

Достоинства:
    Колір
    • Владислав Г***

Підскажіть як тримає заряд батарея?

• Ірина Р***

В мене стабільно тримає день при сильному навантаженні, добу при середньому навантаженні і два дні при пару дзвінках і музиці.

• Галина М***

Телефон супер

Достоинства:
    відмінне
  • Надія Й***

Телефон прийшов надзвичайно швидко, що вразило. В роботі недоліків за день користування ще не знайшла. Все чудово.

Достоинства:
    Новенький і літає))
  • Наталья К***

В користуванні 2 дні. Дуже гріється.
    На склі зліва є щілина. Буду повертати((

• Елена

Греется ужасно! Хуже этого телефона у меня был только хуавей

Добрий день.
      Смартфон не повинен значно нагріватися коли не запущені дуже ресурсомісткі застосунки/запис відео з високою роздільною здатністю.
      Подібне може свідчити про наявність дуже погано оптимізованих/неякісних застосунків, вірусів або сміття.
      Для уточнення та виправлення складності варто звернутися в технічну підтримку, там нададуть необхідні рекомендації/
      Їх номер: 0800_502_000

• Ліза

У мене не так, я ним дуже задоволена

• Віктор м***

норм

Достоинства:
    норм
  • Яна М***

Купила в ноябре прошлого года за 7999(чего подгяли на него цену непонятно),все отлично работает,батарея хорошо держит,камера хорошая!! Недавно был лаг,после ночного перезапуска на утро не могла разблокировать,графический ключ не подходил(хотя его никто не менял) пришлось делать полный зброс до заводских(неприятный осадок) не всегда срабатывает отпечаток пальца.

Достоинства:
    Яркий,хорошо держит заряд,камера
    Недостатки:
    Не всегда срабатывает отпечаток пальца.

• Віталій З***

А $ по 40 тоже не понятно?

• Богдан Ч***

Все добре

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон приийшов в пошкодженій упаковці!
    Коли наклеяв захисне скло, перестав працювати відбиток пальця, оперативна пам'ять чимось загружена постійно, більше 1,7не буває, є тормоза/підвисання.
    термін користуванні, півтора місяця, телефон не загружений програмами!

• Оксана П***

Чудовий телефон, бистрий, гарна камера я задоволена

Достоинства:
    Класна камера,
  • Вячеслав Ч***

Телефон шустрий,яскравий, все літає, колір взагалі неймовірний, камера хороша. Дякую за гарний телефон та швидку доставку.

Достоинства:
    Екран, батарея
    Недостатки:
    Невиявлено
  • Артем Н***

Пользуюсь более полугода телефоном, очень довольна. Батарея хорошо держит, камера в этом ценовом диапазоне отличная. Очень понравился цвет лавандовый) Рекомендую. Пока нареканий нет

Достоинства:
    Аккумулятор, камера, цвет
    Недостатки:
    Пока нет
  • Павел К***

Телефон пришел целый, с целыми пломбами на коробке но при вскрытии обнаружили заводской брак

Достоинства:
    Цена, обслуживание розетки
    Недостатки:
    Брак телефона

Вітаємо!

Дуже прикро, що Ви зіткнулися з подібними складнощами. Рекомендуємо звернутися в технічну підтримку нашої компанії для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій по їх усуненню. Це можна зробити за телефоном: О8ОО5О2ООО.

• Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Здравствуйте, телефон классный, хорошо работает, покупкой довольны!
    Настраивается легко и просто, сам всё предлагает и подсказывает, места хватает на всё, отличный звук, заряда хватает на долго, хорошо лежит в руках, отличная камера.

Достоинства:
    Работает быстро, яркий экран, хороший звук, класнные фото и видео.
    Недостатки:
    Нет.
  • Дарья Т***

Хотіли спробувати перейти з Редмі на Самсунг, здалось, що в цьому випадку співвідношення ціни та якості не повинно підвести. Нажаль, помились. Перші пару тижнів телефон прцював без проблем, але потім став повільнішим, згодом почав сильно тормозити. Скоріш за все, справа у невеликій оперативній пам'яті, RAM 4 ГБ, хоча телефоном користуються тільки для дзвінків та моніторингу новин :)
    Наступного разу будемо дивитись на новіші моделі, або телефони інших виробників, адже альтернатив багато.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дійсно швидко почав тормозити

• Ірина Р***

Не знаю, я юзаю телефон вже рік, дуже активно, не лише мессенджінг та розмови і мені нічого не тормозить. Переконайтесь що у вас стоять останні оновлення та немає програми що їсть ресурс.

• Ольга Х***

Все супер

• Александр В***

Ну а я о томже. Тел супер.

• Артем З***

Доволен. Все устраивает.

• Дмитрий Ч***

Користуюсь тиждень. Нарікань - немає

• Сергей П***

Понравился, что и хотел

Достоинства:
    Быстр, стильный, удобный в использовании. Для своего класса актуальная цена. В магазинах дороже
    Недостатки:
    Пока не определено
  • Виктория З***

Отличный телефон. Я довольна.

Достоинства:
    Память, меню, дизайн, камера.
    Недостатки:
    Нет.