ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

4.1/5
Оценка пользователей 4.1/5
на основе 231 отзыв
  • Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavenda. Встроенная память: 128 ГБ

Користуюся вже 5 років, ось тільки замінила АКБ, а так всим задоволена

• Дмитро Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Очікував більш якісного корпусу. Задня кришка просто відклеюється, бокова рама облазить. Хоча я користуюсь ним уже майже 4 роки в цілому норм.

• Юрій

Купував в 2021 році, досі працює

• Анна Ш***

Мама досі ним користується. Великий екран. Нарікань по користуванню не було

• Євгеній У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Кожне оновлення телефону на 1,5 Гб. (що вони туди вкладають я не уявляю).
    Оновлення вбиває телефон і перетворює користування ним в ненависть до компанії виробникаі майбутнього вибору телефону при покупці.
    Щоб (терпимо користуватися телефоном) після кожного оновлення потрібно видаляти якийсь застосунок, щоб звільнити місце.... всі негативні емоції, тяжко описати....

Достоинства:
    Перші пів року можна користуватися
    Недостатки:
    Після перших двух оновлень почав тормозити. станом на січень 2025 (купував, осінь 2022) це просто шматок нервів для користувача
  • Александра

Хороший телефон

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Я взагалі не розумію тих, хто каже, що гарна камера і телефон швидко працює. Телефон повільний. Додатки постійно закриваються, хоча начебто 4 Гб оперативної пам'яті. Камера дуже повільна: окрім того, що довго відкривається, так ще й фотографує повільно, проходить секунда між натисканням кнопки і фотографуванням.

Достоинства:
    Екран
    Недостатки:
    Повільний
    • Игорь Г***

4Гб це дуже мало для 2024 року.
      Телефону вже більше 3 років.
      Як він повинен працювати? Його вже треба викинути і купити Samsung A55.

• Моё М***

Покупал с женой одновременно
      У неё м11 лайт ксайоми..деньги один в один платили , но у неё было 6 гб оперативной..
      Спустя 3 года у неё летает , хоть и память на 99% забито
      У меня кирпич
      Про фото вообще молчу..ночью шахедов Снимали у неё как днём.. у меня темнота
      Зарекся..это последний самсунг

• Ігор К***

Игорь Галусяк, у мене є Galaxy S8 , який до сих пір гарно працює і знімає фото без затримок. Також не вилітають додатки під час переключення між ними. Виробник не дарма ж робить різні ціни на різні моделі. Та, що дорожче, довше прослужить. Але інколи виробник щось не розраховує і телефон стає застарілим ще на етапі виходу на ринок.

• Андрій Ф***

пропрацював 2 роки і просто в один момент виклбчивмя і перестав включатись

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    малий термін працездатності
    • Ігор Г***

Телефон і не повинен більше року працювати.
      Гарантійний термін 1 рік, все що більше вже можна дякувати Samsung.

• Аліна Ф***

Гарний телефон, прекрасна камера та стабілізація. Багато пам'яті.
    З часом став довго запускатися.

Достоинства:
    Гарний телефон
    Недостатки:
    Пластиковий корпус, багато непотрібних невидаляющихся додатків.
  • Яна Е***

Люблю самсунг. Классный телефон, быстрый, хорошая камера.

Достоинства:
    Самсунг
    Недостатки:
    Не нашла
  • Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Майже через пів року користування перестав передавати звук на безпровідні навушники. Як це можна виправити? Дякую

Достоинства:
    Не дуже дорогий
    Недостатки:
    Не s клас))

Дуже прикро, що Ви зіткнулися з подібними складнощами.

Рекомендуємо звернутися в технічну підтримку нашої компанії для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій по їх усуненню.

• Саша Ф***

До заводських скунути буде працювати, на більшості телефонах збиваються настройки блютуз

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Супер аппарат за свою цену. У меня год без проблем.

Достоинства:
    Влаго и пыле защита большой
  • Виктор С***

Хороший, яскравий телефон

Достоинства:
    Великий екран, відмінний функціонал
    Недостатки:
    Дуже ламке скло - відразу треба ліпити захист та одягати в якісний чохол

Добрий день, Віктор.
      Дисплей даного смартфона покритий загартованим склом Gorilla Glass 5, яке є одним з найміцніших серед аналогів, але будь-яке скло може пошкодитись при невдалому ударі, падінні, занадто високому тиску, тому рекомендуємо використовувати захисні чохли та фірмові плівки, це значно зменшить ймовірність пошкодження.

• Дмитро Ш***

Вже користуюсь 3й рік і жодної тріщинки. Просто потрібно бережно відноситись до техніки і все буде ціле

• Ян
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон работает очень хорошо. После 4 месяцев использования нариканий не нашёл,все работает чётко

Достоинства:
    Хорошая цена за данный телефон
    Недостатки:
    Нету
  • Сергей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Гарний телефон. Працює добре.

Достоинства:
    Швидкий, чудова камера.
    Недостатки:
    Немає.
  • Сергей З***

Гарний телефон, все працює добре. Дуже задоволений.

Достоинства:
    Швидкий, гарна камера.
    Недостатки:
    Немає.
  • Анастасия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон выбивает постоянно сим карты,пользуюсь уже 2 недели и если говорю по Киевстар,все время выбивает карту,поменяла другой Слот на Лайф,тоже самое.Уже карту поменяла,ничего не меняется

Недостатки:
    Выбивает одну из сим карт и это постоянно,тоесть потратил деньги и что дальше?
    • Віталій К***

Спробуйте в налаштуваннях там де мобільні дані. (налаштування інтернету) замість автоматичного вибору мережі. Зафіксувати на 3G, або 4G. Що вам краще підходе. Мені дана маніпуляція допомогла.

• Юрій С***

В мене з Київстаром таке було на galaxy note 10 lite, але після того як поміняв телефон на iPhone 12 то такий трабл і там постійно трапляється з esim. Тут таке як зв’язок у Київстар нікчемний чи ще щось в обладнанні.

• Сергей

Якщо стоїть режим енергозберігання, раджу перевірити в ньому параметр Фонове використання програм, скоріш за все тому і закривається, в мене така сама ситуація була, там просто можна деактивувати цю функцію і все працюватиме.

• Дарина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Спасибо огромное за быструю доставку,пока нареканий ни каких нет.Я в приеципе ни когда не видела не достатков в самсунгах.Может мне везет.

Достоинства:
    Камера супер,есть телефоны и по дороже но камера на самсунг переплюнет многие другии модели.
  • Алексей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Користуюся 8 місяців. Постійно закриває всі фонові додатки, потім відкриває їх по новому.
    Просто бісити почав вже: читаєш якусь статтю у Facebook, в цей час дзвонить телефон, після розмови твоя стаття вже закрита і ти вимушений знову її шукати. Граєш в гру, переходиш в Телеграм - гра закривається і починай знову. З такими параметрами процесора та ОЗУ він має літати. А він тупий. Одні й ті ж самі додатки відкриває по декілька разів.
    Є захист від випадкового розблокування екрана в кармані, але працює дуже погано. В кармані все одно набирає якісь номери, робить скріни екрана, тощо.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Постійно закриває всі фонові додатки, потім відкриває їх по новому. З такими параметрами процесора та ОЗУ він має літати. А він тупий

• Денис

4 Гб ОЗУ для телефона на Android це зовсім не багато, тому не дивно, що він може закривати фонові програми.

• Андрей К***

Якщо відкрити параметри розробника то там буде щось типу "одночасно відкриті вікна або програми" і якщо там стоїть обмеження в 1программу то поставте більше, має допомогти

• Марина

Не могу сказать, что телефон не стоит своих денег, но ощущения двоякие.. Брала на подарок человеку с плохим зрением, поэтому наличие функции "жирный шрифт" стало решающим в выборе именно этой модели. Батарею держит нормально, что тоже плюс, учитывая то, что яркость выставлена практически на максимум. А вот камеры как-то разочаровывают - вроде как и понимаешь, что телефон ни разу не флагман, но ожидания от фронталки якобы 32 мп все равно были наивно завышены) И близко тут нет 32 мп, ребята). И даже хороших 16-ти тут нет. Все эти цифры - просто замануха. Только зачем производителю портить себе репутацию, явно обманывая покупателя, я все равно не понимаю. Хотя, учитывая то, что в армии поклонников бренда не убывает, видимо, люди сами рады обманываться. Цвета на фото блеклые, не яркие, вдруг кому-то это важно. Справедливости ради замечу, что фон размывает неплохо. Ну и еще плюс - у телефона более-менее современный вид. В общем, я бы даже середнячком не назвала эту модель, при том, что вообще не помешана на гаджетах и могу спокойно ходить даже с китайцем за пять тысяч)) . Достойный бюджетник - вот мой вердикт. Радости и восторга вы от него не почувствуете. В принципе не вижу смысла покупать такие модели. Если человек стеснен в средствах, то что-то аналогичное можно купить и на пару тысяч дешевле, а если не стеснен - то лучше добавить и купить смартфон ощутимо получше.

• Евгений Я***

Шел 22 год... Люди до сих пор думали, что на качество фото влияет количество мегапикселей

• Денис

Как, интересно, вы поняли, что здесь не 32Мп?

• Марина

Евгений, люди так думают, потому что производители врут)) и именно о вранье я говорила.

• Тетяна

чудовий телефон, все супер.. користуюся більше половини року - нарікань немає)

• Артем

Гарний телефон!
    Все супер, проц, екран, камера, батарея.

Достоинства:
    Можливости за цю ціну.
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Еріка Д***

Все супер!!

• Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

После момента включения, не включается. Почему-то телефон не включается!!!!

Недостатки:
    Новый. А не включается.
    • Богдан С***

Скрепка под крышкой коробки смартфона ,короьочка где лежит гарантия.

• Инна Д***

Телефоном довольна, минус в том, что в коробке не оказалось скрепки для извлечения сим-карты

Достоинства:
    Камера, экран
    Недостатки:
    Не было скрепки для извлечения сим-карты
    • Игорь

Скрепка под крышкой коробки смартфона ,коробочка где лежит гарантия.

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Один телефон придбав рік тому. Інший кілька місяців назад. Обидва працюють чудово і жодних до них зауважень. Фотки на висоті)

Достоинства:
    Телефон супер. Найкращий що я знайшов в цій категорії ціновій
    Недостатки:
    Не виявив
    • Сергій Б***

Скільки днів у телефоні тримає заряд акумулятор при включеному wi-fi і 4g?

Добрий день, Сергій.
      Автономність залежить від інтенсивності використання, налаштувань, активності фонових процесів, у середньому — це 1-2 дні.

• Ольга Б***

Отличная модель, приятная цена

• Леонова В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

камера подвисает конкретно. за полгода использования, так и не привыкла к медленной работе камеры, переключение между режимами ,-как черепаха, макро вообще нет (одно название)

Достоинства:
    не нашла
    Недостатки:
    медленный
    • дима к***

это очень дорого с таким процесором.хотябы снапгрегор 860 должен быть

Добрий день.
      Смартфон — це не тільки процесор, а комплексний пристрій, якщо необхідна висока потужність за порівнянну вартість — варто звернути увагу на М52.
      Вартість даної моделі дійсно не найнижча, але вона повністю оправдана споживчими властивостями, даний пристрій має якісний та дуже яскравий дисплей, з частотою оновлення 90 Гц, сучасний дизайн, швидкий та економічний процесор, вдвічі більший обсяг внутрішньої пам'яті, у порівнянні з попередником, якісні камери, захист від вологи та пилу, потужні стереодинаміки, систему оптичної стабілізації, місткий АКБ, сучасний дизайн.

Добрий день.
      Пристрій має працювати швидко та стабільно, як і режим макро.
      Рекомендуємо звернутися в технічну підтримку, там нададуть необхідні рекомендації/інформацію.
      Їх контакти:
      О8ОО5О2ООО

• Евгения К***

Телефон супер.

Достоинства:
    Камера очень хорошего качества. Памяти достаточно. Работает очень быстро. Мне понравился очень. Спасибо.
    • Валерий Ф***

Врёшь, работает ооооочень медленно

• александр г***

Он очень медленно работает! Не телефон а ТОРМОЗ!!!

• александр г***

Он быстро не работает! Не вводите людей в оману

• Катя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Загалом все нормально, але як на мене повільний, довго думає. До цього був сяомі якому було 3 роки і вдвічі дешевший, то він значно шустріше працював. Часто щось оновлюється, пише "не використовуйте до повної зарядки", або "перезапустіть бо повільно працює", телефон має бути завжди напоготові, а не коли йому хочеться. Користуюсь вже 4 місяці, далі побачу.
    З плюсів це камера, заради неї і брала.

Достоинства:
    Камера, зовнішній вигляд, пам'ять
    Недостатки:
    Повільний, ціна
  • Полишко И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

У мене є питання. Розетко, Ви настільки не цінуєте своїх клієнтів, що ладні їм продавати товар на коробці якого зірвані пломби? Більш того, мені у пункті видачі було запропоновано відкрити коробку з метою перевірки телефону. Тепер я розумію для чого. Зовсім не для того, щоб перевірити працездатність телефона, а для того щоб «прибрати сліди». Це дуже неприємно. Я купила цей телефон на подарунок моєму синові і він побачив, що пломби зірвані. Це неподобство з Вашого боку та неповага. Боюсь, що на цьому я поставлю крапку. Дуже прикро.

Достоинства:
    Не зрозуміло
    Недостатки:
    Не зрозуміло
    • Дмитро Г***

"Зовсім не для того, щоб перевірити працездатність телефона, а для того щоб «прибрати сліди»" бандіти такі, сидять усі в розетці і думають як би «прибрати сліди»)) Я думаю вони це пропонують бо так треба насправді, перевіряти товар перед оплатою.

• Дмитрий

Уже миллион раз вижу подобные возмущения, как по вашему можно заполнить гарантийный талон не распечатав коробку? Если бы была пустая гарантия, то был бы отзыв, почему не заполнили гарантию.
      Я когда покупал телефон на розетке специально просил заполнить талон, на что получил ответ, что для этого придётся распечатать коробку.

• Артур

Покупал до войны, телефоны были все с пломбами и гарантийками. Так что, возможно почта причастная или возврат.

• Наталия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Был Samsung a71 поменяла на a52 очень разочарована. Первый нравился больше, разве что камера в этой лучше. Телефону 2 день. Подвисает, долго думает. Когда хочу скопировать текст, проходит секунд 10 чтобы показало "копировать-вставить". Думала брать года на два, теперь переживаю что и год не протянет.

Достоинства:
    Качеством фото довольна.
    Недостатки:
    Дисплей виснет.

Вітаємо!

• GP

Так верните обратно, 14 дней не прошло

• Анатолій Р***

В коментарях читав, що покупці розетки отримували б/в телефони.
    Нам телефон прийшов з цілою упаковкою, опломбований, зі всіма упаковочними плівками і т.і. Зауважень не було.

Достоинства:
    працює, без проблем
    Недостатки:
    не знайшов
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефону месяц, можно сделать некоторые выводы:
    1) после 2 недель пользования появились места отслоения боковой рамки от корпуса когда нажимаешь пальцем, не критично но за такие деньги это убого. Нет чувства монолитности. Раньше А серия была с металлом. До этого пользовался чистым андроидом (MOTO X2) и Sony XZ-1. У обоих корпуса на порядок выше. С Samsung S9 корпус даже сравнивать нет смысла..
    2) Сам телефон работает не быстро, особенно при переходе в приложениях, открыл ютюб, потом вайбер или звонок, и при возврате в ютюб обратно телефон думает 3-4 секунды. Включение камеры и т.д. Появляется чувство телефона отставшего на 5 лет. Наверное для него нужно 8 гигов оперативки. Тот же XZ-1 работает при забитой памяти быстрее при тех же 4 гигабайт.
    3) Выбирал телефон из-за камеры, т.к. есть оптический стаб. За эти деньги альтернатив не нашел. Но сравнивая совместно с Samsung S9, то у A52 автофокус медленнее. Но ночная картинка лучше у А52. Замедленная съемка тоже не ахти в А52, для галочки. Основное фото и видео хорошее.
    4) Хорошая батарея, достаточно неплохо держит заряд.
    5) Сканер отпечатка пальца работает медленно, в среднем 2 секунды. Часто нужно повторно прикладывать палец. Как по мне сомнительная опция, лучше был бы на корпусе. Был удивлен тем что максимум 3 отпечатка!!! Опять же сравнивая с XZ-1 там и быстро работал и отпечатков больше.

Вывод: это телефон не среднего класса, а бюджетник с не плохой камерой.

Достоинства:
    Экран, основная камера
    Недостатки:
    корпус, оперативная память, оболочка самсунг, сканер отпечатка
    • Александра Р***

Как можно сравнивать бюджетник от Samsung с превосходным флагманом(хоть и 2017года) sony xperia xz1, корпус которого выполнен из цельнометаллической пластины. Да, по автономность может и уступает А52, но в остальном-xz1 и на сегодняшний день вполне нормаль ный смартфон.

• Скиба М***

Купил недавно девушке телефон, все супер.
    Я фанат Samsung поэтому мне все все нравиться, завтра буду покупать себе такой же))

Достоинства:
    Все работает чётко, это же samsung
    Недостатки:
    Нету
    • Олег Ш***

придивіться до м52 5g

• Юрій