Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy A31 4/128GB Prism Crush Black (SM-A315FZKVSEK)
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Хороший, потужний телефон. Працює багато років, заряд тримає добре. Енергоефективний. Є роз'єм 3.5.
Чуть важкий і масивний.- Достоинства:
- Якісно зроблено, енергоефективний, батарея тримає роками
- Недостатки:
- Важкий, масивний, один динамік, ціна
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
купував телефон для дружини
великий екран, задовільна продуктивність, для соцмереж/серфінгу/перегляду відео/ - підходить- Достоинства:
- екран чудово передає кольори, прекрасні кути огляду, не стомлюються очі
- Недостатки:
- час від часу може відвалюватись друга сімка(стандартна проблема двосімних Samsung, яку не вирішують н-ну кількість років)
- Ігор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Телефоном задоволений на 100%. Камера найкраща із тих, що були. Не глючний, 4гб оперативи вистачає для нормальної роботи.
- Діма О***Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Після обновлення на 11 андроид, телефон почав жутко лагать, потрібно перезагружать його по 3 рази на день і навіть вимкнуть його тяжко бо система не відповідає
- Достоинства:
- Батерея
- Недостатки:
- Все вище
- Екатерина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Пол года пользуюсь, не в восторге !!камера жуть ,все фото тёмные, батарея садится быстро спустя пол года, хватает на сутки ,отклик на экране тоже с задержкой!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все остальное
- Эльвира Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Покупала маме на подарок. Работает хорошо. Есть одна проблема: не коннектится со стиральной машиной LG. Подключалась к ней с другого телефона - все нормально. А вот этот телефон не подключается. В чем может быть причина?
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Ціна/якість
Повністю задовольняє своїм функціоналом на енергоємністю- Достоинства:
- Неперевершений за таку ціну
- Недостатки:
- Як і на більшість сучасних смартфонів, камери виступають за панель, потрібен чохол. (Не критично, але й не безпечно)
- Эдуард К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
1. За такие деньги ожидал что хотя бы клавиатура от самунга лагать не будет... С google клавиатурой всё отлично, никакой задержки нет. Я смотрел не проблема и это настроек, точно не в них проблема. Причём "задержка" появлялась не в зависимости от кол-ва приложений открытых в фоновом.
2. При коннекте с блютуз устройством иногда бывает пролаг с уменьшением звуком. Меняешь ползунок звука, через секунду он становится на прежнее положение, приходится повторно выставлять звук.
3. Ужаснейший UI, крайне неприятно им пользоваться. Пример:
- Делаешь звук тише\громче
- Высвечивается микшер громкости
- При этом status bar, уже открыть не можешь и нужно ждать пока пропадёт этот микшер...
4. Корпус, на ощуп очень дешёвый чего не скажешь про аналоги от Xiaomi за эти деньги.
Подобные примеры пролетают при пользовании телефона. Так что это далеко не исключительный случай.
Ни одной из этих проблем не возникало в Xiaomi Redmi 7- Достоинства:
- Отличные габариты. Есть несколько приятных фич встроенных в Android от самсунга. Хорошая камера.
Представник брендуДобрий день!
Дуже прикро, що Ви зіткнулися з подібними складнощами.
Подібна ситуація не характерна для пристроїв Samsung Galaxy.
Рекомендуємо звернутися в технічну підтримку нашої компанії для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій щодо їх усунення.
Це можна зробити за телефоном: О8ОО5О2ООО.
Сподіваємося, що Ваша ситуація буде вирішена якомога швидше, і в майбутньому у Вас будуть виникати тільки позитивні враження від використання техніки Samsung.
- Михаил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Купив дітям телефон.
Встроений запис размов. приятний зовнішній вигляд.
Слабка зарядка, для такої батареї, довго заряджає- Достоинства:
- З часом тільки дорожчає
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Классный телефон
- Достоинства:
- Батарея
- Владислав Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Дуже сподобався в використанні, зручний.
- Достоинства:
- гарний
- Недостатки:
- не має
Пользуюсь уже неделю, вроде все норм экран ,цвета ,быстро отвечает .Но есть но звук при разговоре очень глухой, плохо слышно собеседника (надо прислушиваться это расстраивает, ещё фотографию заделать быстро не выходит очень тупит, я в обзоре об этом слышала и да, так и есть ,несколько раз нажимаю сфоткань и кнопка не отвечает ,с третьего раза выходит ((
Клавиша громкости скрипит, это не трагедия но все же )
Батарея на день хватает!- Достоинства:
- Экран ,цвета
- Недостатки:
- Звук динамика ,фото с задержкой делает .
- Игорь
Странно. У меня ничего из вышеперечисленного не наблюдается. Телефон очень шустрый. Вообще придраться не к чему. На мой взгляд единственный недостаток это отпечаток пальца. Не всегда чётко сравнивает. А вам я бы посоветовал сделать полный сброс телефона.
Представник брендуДобрий день, Катерина.
Фото дійсно можуть робитись довше, якщо освітлення доволі слабке або встановлена роздільна здатність 48 Мп, в інших випадках фото мають робитись швидко.
Рекомендуємо звернутися в технічну підтримку, для консультації, з'ясування причини складності та отримання необхідних рекомендацій. Ви це можете зробити звернувшись за номером - О8ОО5О2ООО.
- Городничая М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Отличный телефон,выполняет все функции. Единственный нюанс-это камера. До этого был Samsung A30s ,там намного лучше фото и видео.
- Достоинства:
- Удобный,хороший экран
- Недостатки:
- Камера
Представник брендуДобрий день, Марина.
В Galaxy A31 значно якісніші камери, які мають робити якісніші знімки.
Рекомендуємо слідкувати за тим, наскільки чисте скло камери, чи правильно підібраний режим під умови знімання, чи коректно виставлена експозиція. Якщо слідкувати за даними пунктами, то фото будуть виходити якісні.
Також, ви можете звернутися у технічну підтримку нашої компанії, де допоможуть розібратися краще у цьому питанні.
- Марина К***Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Не телефон,а одне розчарування: тормозить страшно.Можливо,це для нього норма,але в мене є з чим порівняти: xiaomi redmi 7A набагато швидше працював,краще фотографував,але ж купиля Samsung, бо наче ж якість має бути краще.Мені телефон потрібен для роботи і цей варіант абсолютно не придатний для цього: коли я згортаю вкладки і їх накопичується близько 10,то А31 починає торговими і мені приходиться закривати вкладки,з якими я працюю.Друге- зробити скрін на А31 -це каторга,бо потрібно ребром долоні провести по краю екрану....слова лишні,бо коли робиш так скрін-то згорнеш те,що потрібно закріпити,то зменшиш його,королем це купець як не зручно.Далі: КАМЕРА-4 Камери...а фото якості року 2010: зернисті,не чіткі,погана кольоропередача.Я дуже вимоглива і хоч розумію,що за 6000 грн я не отримаю задоволення своїх потреб на 100%,але Samsung їх не задовільнив взагалі.Доречі фотографувала в магазині і дорожчими моделями Samsung,але результат у всіх однаковий-це не чіткість і зернистість.Ааа,ще ж екран славетний Amolled це щось страшне,бо читати на такому екрані дуже не зручно,бо всі букви підсвічуються і мерехтять,що впливає на зір так це ще й не зручно. 1 зірка лише за тонкий корпус та автономність більше 1 доби.ПЛЮСІВ БІЛЬШЕ НЕМАЄ!Обирати вам,а я Samsung більше не оберу 100%
- Игорь
Телефон супер. Китайские балалайки отдыхают. Экран один из лучших на рынке. Скрипт можно делать кнопками. Гугл в помощь. Камера средняя но вполне можно делать не плохие снимки.
- Родион К***Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Чёткий телофон, купил и очень доволен остался....
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Про якісь явні переваги або недоліки говорити зарано, так як телефоном покищо мало користувались
- Достоинства:
- Екран Super AMOLED просто бомба))
- Недостатки:
- покищо не виявлено
- Андрейців Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Все супер і телефон і доставка.
- Виктор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Как всегда радует быстрая доставка и обслуживание
- Достоинства:
- Цена - качество
- Недостатки:
- Пока не проявились, надеюсь на это и в будущем
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Всё отлично,всем довольны
- Достоинства:
- Батарея долго держит
- Недостатки:
- Пока не нашли
- Александр Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Чудовий гаджет,неймовірні характеристики,все працює дивовижно
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Марина Т***Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Користуюсь вже тиждень. Погано спрацьовує сканер відбитка
- Даниил Б***
проблема в захисному склі, якщо ви його клеїли
- Марина Т***
Звичайно, що захисне скло присутнє. Але ця проблема з'явилася саме в цьому телефоні.
Представник брендуДоброго дня!
Подібна складність не характерна для пристроїв Samsung Galaxy.
Причинами некоректної роботи сканеру в екрані можуть бути:
- наклеєне стороннє захисне скло
- вплив стороннього програмного забезпечення
- механічні пошкодження пристрою
Рекомендуємо встановити всі можливі оновлення системи. Усунути перераховані вище причини.
Якщо Вам знадобитися більш детальна консультація, Вам буду раді допомогти представники технічної підтримки Самсунг по номеру О8ОО5О2ООО.
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Бомба, купил жене, радости было ммм
Всё супер в телефоне. Всё что требовалось камера, память, скорость в соц. сетях а самое главное что меня порадовало это батарея 2 дня и осталось 17%
На второй день пользования (не знает как, говорит что не падала сумка и не давила на неё вообще) по факту трещина в весь экран. Ну нечего не поделаешь уже... Вопрос по гарантии его сделают?Или за экран и работу надо будет платить? Если да то сколько это будет стоить? С покупки прошло чуть больше недели примерно- Достоинства:
- Камера, память, батарея, качество изображения. В играх в принципе тоже нареканий не было (WOTb) без лагов на высоких полтора часа дальше нагрелся и я уменьшил качество. ML вообще летает.
- Недостатки:
- Хрупкость экрана... Или руки надо ровнять
Больше не нашёл к чему придраться
- Покупатель
Трещина на экране в гарантийный ремонт не входит, цена... Если стекло то ещё пол беды, если тачскрин то почти вся стоимость,потому что ставить надо будет самсунговский.
- Олександр
Так це у вас захисне скло тріснуло чи все-таки дисплей?
- Олег Ш***
как закончилась история?
- Олеся Г***Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Отличный.
- Яровой Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон супер, вопросов нет, удобный, работает быстро, пока без замечаний
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Пока нет
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон сподобався! Швидкий, гучний, приємний на дотик, камера хороша. Але телефон був доставлений у пошкодженій упаковці... не дуже приємно... Навіщо робить такі неприємності постійним клієнтам???
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Слизький, потрібно одягати чохлик. Але я думаю, це не проблема)))
- Вова К***Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Взяли 4_128 сравнивали с редми нот 7 нашими и с редми нот 8 про , так как работаем с фотографиями и видеосъёмкой , качество фото видео понравилось больше чем на указанных выше. брали для работы с фото видео , понравилась яркость экрана , фото и видео отличные при плохом освещении , остались довольны
- Достоинства:
- Камера, фото и видео , екран
- Недостатки:
- Не нашли
- Андрей А***
Фотовидеона бюджетных смартфонах? Интересно
- ДмитрийПродавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Отличный телефон
- Достоинства:
- Экран, оперативность, камера
- Недостатки:
- Нет за такую стоимость
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
доньці сподобався) дякую
- Достоинства:
- якісний
- Недостатки:
- не виявлено
- Альона В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Задоволена. Все чудово
- Достоинства:
- 100% якість зображень.
- Недостатки:
- Їх немає
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Пользуюсь телефоном 4 дня. Красивый дизайн, камера, что основная, что фронтальная хорошая. Столкнулась с типичной проблемой отпечатка пальца, поставила защитное стекло, телефон перестал принимать мой отпечаток((( ещё мне не нравиться полифонический динамик, звук не чистый, барахлит немного. А ещё в комплекте я не обнаружила наушников, ну то сама виновата, думала что Розетка, надёжный продавец ,можно доверять, (это уже третий телефон заказываю в Розетке, раньше таких проблем не было.)
- Достоинства:
- Камера, красивый дизайн
- Недостатки:
- Отпечаток, полифонический динамик.
- Виктория Н***
Так в комплектации и не указано наличие наушников)
- Анатолій А***
У меня таже проблема с отпечатком
Представник брендуДобрий день!
Для консультації з Вашого питання, зверніться, будь ласка, на інформаційну лінію Samsung: 0_800_502_000.
Дзвінок безкоштовний.
- Валерий В***Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Купил сыну, жалею неимоверно! В основном(для взрослых) для тех кто не играет в игры, главное это камера, качество фото и видео. Процессора и оперативки всегда хватает с головой . А вот фото и видео у этого телефона полный отстой! не то, что шум, просто крупные зерна ! Уровень фото и видео порядка 2005 года! Крайне не рекомендую! Вернул бы сразу, но телефон уже за океаном! Надо брать или модель выше или конкурентов с Китая. Забудьте про эту модель! Уровень только для звонков за 6 тыщ!
- Достоинства:
- Плюсы все теряются, так как камера полный отстой!
- Недостатки:
- Фото и видео, просто ужасные уровень наверное 2005 года
- Азаренко И***
Ответа здесь два. 1. Либо вы фотограф и вы ожидали качество уровня "зеркалки" от куска пластика))). 2. Либо вам попался какой то брак
- Мария Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Через 2 місяці користування наважилася написати відгук про цей смартфон. Колір синій бомба. Слизький корпус, тому одразу рекомендую придбати чохол. Виготовлено у В'єтнамі. Обидва радіомодулі активні. Є можливість записати розмову при дзвінку. Камера середнячок. Заряду батареї достатньо на 1,5 доби користування. Швидка зарядка-1 год 20 хв приблизно. В ігри не граю, тому незнаю що потягне. Не тормозить, не глючить, не гріється. Встановлені додатки працюють чудово. Рекомендую
- Достоинства:
- Яскравість екрану суперамолед заворожує. Розпізнавання по обличчю працює відмінно. Об'єм вбудованої пам'яті 128 ГБ. Батарея хороша. Активні обидві сімки.
- Недостатки:
- При розмові інколи може загоратися екран. Відбиток пальців на екрані спрацьовує на 4 із 5.
Через 2 місяці користування наважилася написати відгук про цей смартфон. Колір синій бомба. Слизький корпус, тому одразу чохол рекомендую придбати. Придбала додатково гідрогелеву плівку на екран. Зручний в користуванні, це не перший мій самсунг. Виготовлено у В'єтнамі. Обидва радіомодулі активні. Є можливість записати розмову при дзвінку. Камера середнячок, для фото є також панорама, макрозйомка, розмитість (боке). Заряду батареї достатньо на 1,5 доби користування. Швидка зарядка -1 год 20 хв приблизно. В ігри не граю, тому незнаю що потягне. Не тормозить, не глючить, не гріється. Встановлені додатки працюють чудово. Рекомендую до покупки.
- Достоинства:
- Покупкою задоволена. Яскравість екрану суперамолед заворожує. Розпізнавання по обличчю працює відмінно. Смартфон чудовий, за пару годин освоїла функції повністю.
- Недостатки:
- наталя д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Покупала дочери на подарок. Оно в восторге.
- Достоинства:
- Прочитав все отзывы, решила купить и не прогадала. Рекомендую. Все заявленные характеристики соответствуют описанию.
- Пётр Л***
Что же вы на дочь "оно" говорите))
- Андрей К***
Оно это фильм?