Отзывы покупателей о Наушники Samsung Galaxy Buds2 Pro White (SM-R510NZWASEK)
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
4 роки роботи, усе ідеально.
- Недостатки:
- Забруднився пластик кейсу, але то таке.
- Ярослав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Не прошло и года, забились сеточки в наушниках, отдал по гарантии в сервис центр, прождал 2 недели, сказали не гарантийный случай, могу с уверенностю сказать что сервис плохой, ещё и 2 года дополнительно доплатил интересно за что? А так наушники топ, отдал в другой сервис, всё сделали без проблем, а тут блин не гарантийный случай, делать не захотелось, что 2 недели делали не понятно, Спасибо на этом все)
- Достоинства:
- Звук, якість і ціна
- Недостатки:
- Сервіс не відповідає якостному обслуговуваннями
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купував у лютому 2024
Після отримання насолоджувався звуком десь 9 місяців
Заряд тримали добре, звук чистий
Станом на зараз, ситуація наступна після 9 сів правий навушник, спочатку на 20% пізніше на 60%
А тепер цей навушник видає сильний писк
Користуватись не можливо
В підсумку, не задоволений
Купувати бадс 3 про не буду і вам не раджу- Достоинства:
- Звук, зручний кейс, гарно тримають заряд
- Недостатки:
- Занадто швидко вийшли з ладу
- Олександра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
Пропрацювали рік і один місяць, помер лівий навушник, як раз після того як сплив строк гарантії :D звук не дуже (музика), але при розмові шум подавляють файно. Щодо зручності конекту до різних пристроїв - нарікань немає. Повторно не купила б.
- Достоинства:
- Стильні, легкі в налаштуванні
- Недостатки:
- Звук, довговічність
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Лучшие уши за свою цену, пользуюсь с 27 сентября 22 года.
Прошли огонь, воду, и алкогольные путешествия)
Прекрасно работают по сей день, и глушат киевский метро, в отличие от аир подсов моей дамы сердца)
Если хотите звук 10 из 10 то не ваш выбор, но если нужен - качественный звук для повседневной носки - точно ваш выбор.- Достоинства:
- Функционал, шумодав,звуковой фон, звук на все 360 мать его градусов, качественные амбушюры
- Недостатки:
- Цараааапаются, но от долгой носки, проблемы при подключению к телевизору, плохо с ним дружат
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники супер классные, и после них другие имеют недостатки во всем (особенно для владельцев смартфонов Самсунг). Но одно "НО" перевешивает все достоинства - потому что влияет на здоровье!
Самсунг докиньте цены но сделайте наконец наушники без никеля, чтобы это не вызывало аллергию у чувствительных людей! Очень надо! И тогда хоть 10 звезд ловите
п.с. а так после пользования этих наушников пришолсь 1.5 года ходить к лору за различными лекарствами... пока не перешел на маршалы- Достоинства:
- Функционал, качество звука, влагозащита, эргономика
- Недостатки:
- Содержит никель, который "убивает" мои ушки(((
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Через рік не дуже активного користування перестали заряджатися.
- Достоинства:
- Більш-менш ок звук.
- Недостатки:
- За топову ціну занадто швидко вийшли з ладу.
- Антоніна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нікому не рекомендую дані навушники. Виріб - максимум на рік. Після 10 місяців не дуже активної експлуатації різко пропав звук в лівому навушнику. Звернулися за гарантією за сервісним обслуговуванням, і отримали чудо відповідь - в гарантійному обслуговуванні відмовлено бо «забруднені сіточки динаміків». Тільки вчитайтеся в це. Те що звук пропав в динаміку це байдуже) Одним словом - гарантійне обслуговування це тільки слово і нічого більше. Та й навушники які не дотягнули навіть рік - тоже сумнівне задоволення. Тому подумайте двічі чи воно вам треба.
- Достоинства:
- Навушники які поломляться навіть швидше ніж за рік. Гарантійне обслуговування - це велика «брехня». Якщо навушники поломляться, вам придумають якусь банальну причину, щоб їх не ремонтувати.
- Недостатки:
- В навушниках просто пропав звук. Гарантійне обслуговування придумало банальну причину щоб їх не ремонтувати. « Забруднені сіточки динаміків» Розвод людей одним словом.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Куплені 07.07.2023. Станом на 14.11.2024 просто перестали працювати і все.
- Достоинства:
- Все було чудово рівно рік і 4 місяці. Потім вмерли(
- Недостатки:
- Перші рік і 4 місяці недоліків не було. Потім просто перестали реагувати на будь-що..
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Прийшов час дати відгук моїм навушникам. Купувала тут рік тому. Спочатку дуже все подобалося: звук, як сидять, функції. Але після певного часу використання саме цих навушників, в мене почали боліти вуха. А саме після прослуховування неголосно аудіо, хвилини на 5, в мене вуха починають набрякати та потім ще день-два шелушитися і береться кірками. Я пробувала дезинфікувати і сподівалась, що це реакція не від навушників, але ні, на жаль. Можливо це моє особисте несприйняття, але ж до якогось моменту все було нормально. Тому я вже не можу користуватися ними надалі, бо роблю собі цим боляче :(
- Достоинства:
- Якість звуку, гарно сидять
- Недостатки:
- Вуха болять від них
- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже хороші навушники. Купував по акції, користуюсь майже кожен день протягом 2 років. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якісний звук, керування через додаток, є захист від води, багато додаткових функцій.
- Недостатки:
- Буває, що випадають з вух.
- Зуй Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
слов нет просто идеальные наушники
- Достоинства:
- символов не хватит перечислить всё
- Недостатки:
- не соответствует время работы заявленному (с шумоподавлением 2-3 часа, а без 5-6)
- Яблонський І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
Шикарні навушники. Приємний звук. Довго тримають заряд. Шикарне програмне забезпечення від самсунг.
- Достоинства:
- Все.
- Недостатки:
- Загубив разом з чохлом. Таке інколи трапляється :-(
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники по якості супер, підключення, звук - без нарікань. До форми є питання, особисто мені не дуже зручні, але це індивідуально
- Достоинства:
- Супер
- Антон З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Наушники отличные как по звуку, так и по сборке (нигде не скрипит, не люфтит). Единственное что мне не понравилось, это насадки, они не подходят к форме моей ушной раковины: большие не помещаются, средние не держатся плотно. Но вот только цена... за нее все же можно найти достойные аналоги от других производителей, если у вас не Самсунг конечно, хочешь качественный звук, плати
- Достоинства:
- Качество звука, сборки
- Недостатки:
- Цена, насадки
- Артем В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Користуюсь навушниками вже рік, дуже задоволений. Добре тримаються у вухах під час пробіжки, ніякого дискомфорту, білі виглядають стильно. Глибокі баси, шумодав працює, сенсорне керування дотиком теж.
- Сергій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Не всім підійде ця форма навушників , через 30 хвилин починають боліти вуха, хоть я немаленький, не знаю на які вуха вони розраховані.
- Достоинства:
- Функціональність
- Недостатки:
- Не всім підходять,ціна, білий колір маркій.
- Денис С***
Шкода, что ви зазнали неприємних емоцій. Чи пробували якісь спеціальні амбушюри? Типу memory foam чи щось таке. Бо навушники — витвір мистецтва. Я ще не придбав, але певен :)
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
Дуже класні вушт
- Достоинства:
- Дизайн, функціонал
- МирославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Звук на тверду 4, непоганий, але не найкращий за цю ціну. Трохи не подобаються низькі частоти.
Заряджаються швидко, тримають заряд добре. Активне шумозаглушення хороше.
Навушники сидить у вусі добре, якщо лежати головою на бік він не тисне, звук не спотворюється.
Мікрофон непоганий, чути добре. На помилкові натискання коли поправляєш навушник не реагує, це добре.
Що не подобається, так це те, що якщо лишити один навушник, і від нього трішки відійти, то чомусь в іншому починає пропадати звук, хоча ти біла телефону.
Загалом, дальність роботи трохи не дуже.
Неможливість роботи фірмової програми без доступу до календаря та сповіщень. Я особисто не користуюся озвученням сповіщень, для чого мене надавати доступ до них?
Загалом непогані, 5 забагато, 4 замало, але оскільки проміжного варіанту нема, буде 4) - Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
Навушники пропрацювали півроку, і в одному стало гірше відтворення звуку. Після відправки до сервісного центру один навушник взагалі не працює, хоча повернули з повідомленням про негарантійний випадок.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Другі навушники за рік зламалася і не підлягають гарантійному ремонту
- Денис Д***
О! Така ж проблема з Buds+. Десь після року використання - почав "падати" звук в лівому навушнику а потім він просто перестав заряджатися. Здається як контакт не достатньо прижимає в кейсі. Виручала зарядка в кейсі дружини. Таке собі. Зараз шукаю на що б змінити.
Представник брендуДобрий день.
З даного питання рекомендуємо звернутися в технічну підтримку, там нададуть необхідні рекомендації/інформацію, щодо покращення роботи пристрою.
Їх номер: 0800_502_000- Андрій
Іх сіточка намертво забивається брудом і сірою, і її майзе нераельно добре прочистити, без втручання в конструкцію навушників
- Ярослав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Дуже файні вушки. Гарно вмощуються у вушну раковину і тримаються там. Звук чудовий
- Достоинства:
- Компактні, гарний звук
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
Користуюся протягом тижня. По відчуттях як AirPods 2 Pro за умови використання зі смартфоном від Samsung. Надіюся що прослужать довго.
- Олександр А***
а чошо саме з телефоном Самсунг?
- Мирослав
Порівняння типу негативне виходить?)
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже сподобались ці навушники. З ними вже 4 місяць і прекрасно працюють. Довгий заряд та добре сидять в вухах.
- Достоинства:
- Заряд, звук
- Недостатки:
- Не виявив
- Татаринов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
Отличные наушники. Всё супер!
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нещодавно я зіткнувся з проблемою якості звуку у моїх навушниках Samsung, якими користуюся лише 8-9 місяців. Спочатку лівий навушник почав видавати звук гіршої якості, особливо на максимальній гучності. Згодом, правий навушник також почав працювати не на повну потужність. Я спробував замінити амбушури на нові, але це не покращило ситуацію. Крім того, я помітив погіршення роботи шумозаглушення та мікрофона. Я очікував від Samsung високої якості, але мої очікування не виправдались.
- Наталія М***
Понесіть їх на чистку. Час від часу ношу щоб почистили і все чудово. У мене ще перші батси
- Іван
Якщо слідкувати за чистотою вух та раз на кілька місяців чистити навушники ватною паличкою зі спиртом та зубною щіткою, але основне перше, то подібні коментарі писати не прийдеться. Особисто користувався всіма моделями від Galaxy Buds 2019 року й всі працюють належним чином.
Представник брендуВітаємо!
Рекомендуємо звернутися до технічної підтримки Samsung Україна для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій по їх усуненню:
ссылка
- Артур О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
Все ок, але скоріш за все прийшов вже повернутий кимось товар, зазвичай такі речі продаються з уцінкою, а не в повну вартість
- Достоинства:
- Хороший об'ємний звук, заходить більше ніж airpods pro
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
Отличные
- Достоинства:
- Звук, удобство и красота
- Недостатки:
- Отсутствуют. Если не считать цены ))
- Зуй Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
тут идеально почти всё, но они не стоят 7к на момент покупки
- Анатолий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники очень хорошие.
Качество звучання отличное.- Достоинства:
- Хорошая посадка в ушах.
Шумоподавление нормальное. - Недостатки:
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Придбав навушники, так як хотілося спробувати єкосистему Самсунг.
В цілому дуже гарно працюють.
Шумозаглушення на дуже високому рівні. Є функція "очистки" голоса від сторонніх шумів - навіть на вулиці з рухом транспорту, співрозмовник чує майже чисту розмову (звісно є невеличкі артефакти, але це набагато краще, чим без цього).
Гарно що є захист від води.
Застосунки під Андроід та Віндовс системи. Для Apple нічого толкового не знайшов.
Multipoint не підтримує, хоча з огляду на реалізацію такої функції іншими виробниками може це і не погано. Підключив навушники до всіх пристроїв що треба і потім через налаштування Блютуз перемикач на потрібний. Поки що виходить добре.
В цілому гарні, хоч і за високу ціну.- Достоинства:
- Захист від води
- Недостатки:
- Висока ціна, навіть якщо брати по акції.
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Міняю свою думку. Не розумію чому так, але зранку ще раз перевірив, скинув до стандартних налаштувань і заряду з увікненим шумодавлм хватило майже на 6 годин, -5 з яких прослуховування музику і в кінці розрядились одночасно. Не розумію чому так, але така поведінка і автономність мені подобвється.
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
+- 3 год з включеним шумодавом і +- 5 без нього при прослуховуванні музики.
- Достоинства:
- Все крім автономності
- Недостатки:
- автономність
- Руслан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Навушники топ
- Достоинства:
- Звук та якість
- Христина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
Навушники дуже сподобались. Дарувала чоловіку, то у вухах - як рідні, зовсім не виглядають з раковини, лягають зручно. Звук відмінний, заряд тримають добре - вистачає на пару днів при інтенсивних колах. До ноутбуку під'єдналися без проблем.
- Достоинства:
- Фантастичний колір
- Юрій
Чи є автоматичне перемикання звуку з одного пристрою на інший?
Представник брендуДобрий день.
Так, навушники підтримують автоматичне перемикання між пристроями Galaxy з одним обліковим записом Samsung.
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
Подобаються. Гарно тримають заряд. Хоча слухаю на мінімальному. То вистачає майже на тиждень
- Достоинства:
- Зручно, коли зайняті руки розмовляти по телефону і т.п.
- Андрій С***
А як чути Вас співрозмовнику?
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Наушники просто супер
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Скрипит верхняя крышка
- Вадим М***
Підтведжую, скрипить.