Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Пылесос без мешка Samsung VC07M31C0HG/UK

Оценка пользователей 4.7/5
  • Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилосос дійсно крутий, найбільше сподобалась комплектація, 3 щітки, а саме наявність щітки для збору волосся та шерсті (домашніх улюбленців). Фільтри зручно знімати та мити. З мінусів- потужності самого двигуна малувато але це вже моя точка зору.

• Александр П***

Все добре

• Саша М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Купували в 21 році працює ще й досі.

• Роман Я***

Дуже задоволений покупкою!

Достоинства:
    3 режими
    Чудова комплектація
    Об'єм контейнера
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Олег

Год пользуюсь.
    Двумя моментами недоволен
    1 там где батарейки,постоянно отваливается крышка-пр Елена на скотч
    2 он реально плохо тянет,ковров нет-- с ламината мусор чуть потяжелее и проблемам,насадки тоже не очень.
    Сейчас бы не брал эту модель..

Недостатки:
    Много

Добрий день, Олегу!

Дякуємо за зворотний зв'язок та якщо не тримається кришка пульта, просимо звернутися на гарячу лінію бренду 0-800-502-000 (пн-пт з 09:00 до 18:00), де ми запропонуємо сервісну допомогу.

Що стосується потужності, на жаль, не отримали інформації з відгуку, чи з першого дня були зауваження або ж сила всмоктування знижувалася поступово протягом року. Якщо знизилася, рекомендується оглянути фільтри, можливо, їм потрібне чищення або заміна, після чого тяга має повернутися до початкової. Проте якщо від самої купівлі на ламінаті пристрій проявив себе недостатньо потужним, у такому випадку є сенс перевірити правильність використання насадок, зокрема положення універсальної насадки під час прибирання — положення впливає на сценарій прибирання. З цих питань також можемо проконсультувати на гарячій лінії бренду.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Довіряю samsung, надійник виробник не китай. Пластик та збірка якісна

Достоинства:
    Споживає 700вт
    Гарна потужність всмоктування
    Контейнер для сміття 2л легко очистити від бруду
    Комплектується насадками
    Дистанційне керування на ручці
    Має гарантійний термін 36міс.
  • Ірина Б***

Дякую
    Все працює,він чудовий

• Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

В 2023 році придбала пилесос для себе, а сьогодні вже на подарунок.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Василь Б***

Гарне співвідношення ціна/якість

• Віталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

В мене був схожий пилесос Самсунг покупав 2017 році десь у нього була справжня турбощітка, в цього розчарування.

Достоинства:
    Тихий, Гарна сила всмоктування, легкий, компактний ручка складається.
    Недостатки:
    Турбощітка для галочки, не виконує свою функцію і маленька. Трубка інколи сама складається без натискання на механізм.

Добрий день, Віталію!

Дякуємо за зворотний зв'язок. Турбощітка з комплекту не мала шансів сподобатися, якщо від неї очікувалося прибирання підлоги — вона меблева, для диванів, матраців та крісел, через що й маленька.

Широка турбощітка для підлоги типу Pet Care TB500 досі є у бренду. Скоріш за все, це саме та насадка, яка була у Вашому пристрої каталогу 2017 року, проте така щітка не заявлена для моделі
      VC07M31C0HG/UK. Вона входить у комплект схожого пристрою VC07M31D3HU/UK, де турбощітки дві — і меблева вузька, і широка для підлоги. Натомість у Вашого пристрою замість широкої турбощітки комплект передбачає одну меблеву турбощітку та паркетну насадку й цим моделі відрізняються.

Проте за бажанням, якщо Pet Care TB500 дійсно та насадка, яку Ви очікували побачити, її можна придбати окремо через авторизовані сервісні центри. Щоб отримати контакти, просимо звернутися на гарячу лінію бренд 0 800 50-20-00. Ми працюємо з пн-сб з 09:00 до 20:00, дзвінки на вказаний номер безкоштовні.

Бажаємо, щоб попри перші враження від комплекту кожній насадці знайшлася корисна задача і пристрій отримав другий шанс.

• Ігор С***

Досить вистачає для дому

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилосос дійсно споживає 700Вт та має невеликий пусковий струм, для мене це було визначальним критерієм вибору, тому що поставив СЕС невеличкої потужності (2,5 КВт по акуму та інвертору) і треба було знизити потужності всієї електротехніки для зручного користування. Достатньої сили всмоктування Самсунг домігся використанням резинових ущільнень між усіма з'єднувальними частинами. Регулювання на ручці безпровідне з пилососом, з живленням від батарейок, кришка відсіку батарейок дійсно погано тримається. Ще з мінуса : непрацююча турбощітка (раніше були хороші турбощітки від самсунга), розібрав її, думав не правильно було зібрано на заводі, або щось дефектне, але ні, просто її конструкція така, вона не працює навіть з більш потужними пилососами. В колбі зроблена сітка, що обертається і не дозволяє великому мусору потрапити на паролоновий фільтр, а це дуже великий плюс. В цілому цікаві інженерні рішення для зменшення потужності споживання, та підвищення сили всмоктування. Пилососом задоволен навіть за наявністі мінусів.

Достоинства:
    зменшення потужності споживання, та підвищення сили всмоктування
    Недостатки:
    Непрацююча турбощітка
  • Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Придбали дану модель на заміну старому апарату, який прослужив понад 12 років.
    Головне в цій моделі: є можливість регулювати потужність та вмикати/вимикати пристрій кнопками на ручці, що значно підвищує комфорт використання і позбавляє необхідності нахилятися до корпусу.
    Хочу відзначити стабільну потужність всмоктування. Технологія Anti-Tangle справді ефективна: волосся та шерсть не намотуються на фільтр, завдяки чому тяга не знижується протягом усього прибирання. Порадувала і комплектація, до якої входять 4 різні щітки для будь-яких поверхонь.
    Також варто згадати про якісну систему фільтрації з HEPA13. Після прибирання повітря в приміщенні залишається свіжим, без характерного запаху пилу. Апаратом повністю задоволений.

Достоинства:
    Все влаштовує
    • Алла Т***

В даному пилососі відсутня можливість регулювати потужність.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Вибрали цей пилосос в цій ціновій категорії серед інших брендів. Ключовим було наявність регулювання на ручці, це реально дуже зручно - не треба нахилятись щоразу. Зручний контейнер, легко чиститься. Є всі необхідні насадки в комплекті. Дуже тихий, потужний, легкий. Із мінусів, якщо можна так сказати, чорний колір - як і на авто, видно всі царапинки, пил тощо. Цілком рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Регулювання на ручці, тихий, потужний.
    Недостатки:
    Немає за півроку використання
  • Сергій К***

Тяга - досить потужна.
    Легко розбирається для чистки.
    Прикольне керування з ручки.
    Єдине, що не супер - щітка для прибирання за тваринами - не розбірна, і прям дуже не легко чистити голубий внутрішній валік від шерсті.

Достоинства:
    Досить потужно, зручно в прибиранні.
    Недостатки:
    Не зручно чистити насадку для прибирання шерсті.
  • Денис Г***

Норм

• Аліса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

На диво гарний пилосос. Зручно, що не треба покупати мішки. Сильний. Наш попередній старий пилосос не справлявся з нашим ковром (маємо кішок), цей справляється. Має різні корисні насадки. Гарна ціна за таку якість.

Достоинства:
    Сильний, різні насадки, не потрібні мішки
    • Аліса

Невеликий апдейт: рівно за два тижні після покупки з насадки на ковер відпала (відклеїлась) частина, яка збирала основну масу шерсті, без неї стало гірше

Добрий день, Алісо!

Дякуємо за зворотний зв'язок. Просимо звернутися в техпідтримку бренду за безкоштовним номером 0 800 50-20-00 і ми розглянемо можливість заміни насадки на нову. Дзвінки приймаємо щодня з 09:00 до 20:00.

• Бончинський А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Добре виконує свою функцію але потрібно не забувати чистити.

Достоинства:
    Надійний
    Недостатки:
    Немає регулювання потужності

Добрий день, Андрію!

Дякуємо за зворотний зв'язок. Якщо Ви придбали саме VC07M31C0HG/UK, ця модель передбачає регулювання потужності. Регулятор винесено на ручку, кнопками Max та Min/Mid можна регулювати інтенсивність всмоктування.

Якщо буде потрібна консультація з питання, звертайтесь, будь ласка, за безкоштовним номером 0 800 50-20-00. Ми працюємо щодня з 09:00 до 20:00.

• Кузьмін Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Хороше співвідношення ціни та якості. Для невеликого будинку (квартири) повністю підійде. Дуже класно коли є керування на рукоядці, набагато полегшує процес прибирання.

Достоинства:
    Рукоятка з дистанційним керуванням, для прибирання паркету та коврів повністю підходить, невелика вага й компактний корпус, контейнер легко виймається і чиститься одним натисканням, без потреби в частих замінах мішків, не шумний.
    Недостатки:
    Поки нічого критичного не знайшов.
  • Валерий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Користуємось майже місяць. Зауваження відсутні. Потужність у нього гарна не дивлячись не те, що потужність у нього 700Вт, якщо не помиляюсь. Рекомендую.

Достоинства:
    Потужний, відносно малий за розмірами.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Дуже сподобався . Потужності вистачає.

Достоинства:
    Без мішка
    Недостатки:
    Не має
  • Віталій Ш***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Так все добре,тихий,але з потужністю слабо.

Достоинства:
    Тихий.
    Недостатки:
    Турбо щітка не працює тому що не хватає потужності. Розібрати турбо щітку ще той квест,без викрутки хрестової ніяк,її повністю треба розкрутити та розібрати!!!
  • Тетяна Т***

Супер!
    Дуже потужний, збирає весь пил з килима. Попередній пилосос так не справлявся. Ми задоволені.

Достоинства:
    Дуже потужний, велика чаша для сміття.
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Василий К***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Взяв на заміну старого пилосмока Bosh подібного цінового сегменту що пропрацював більше 8-ми років, і далі працює, просто вже непродаються до нього фільтри на заміну.

Мінуси Samsung в порівнянні з Bosh:
    1. Вже декілька раз пилососив і пилосмок сильно воняє дешевим китайським пластиком.
    2. На пульті середня кнопка заїдає
    3. На пульті погано кріпиться кришка закривання батарейного відсіку і випадає
    4. Пластик колби якийсь сильно хлипкий
    5. Не прорезинені колеса
    6. Гнучка труба там де кріпиться в пилосмок - не провертається по осі як на Bosh, що досить не зручно
    7. Спробував вставити іншу насадку, коли знімав, то пластикова деталь, що має бути на залізній трубі, залишилась в насадці, це взагалі якесь фіаско, хто це робив і тестував незрозуміло, ледь виковиряв її.
    8. Стандартна насадка для коврів і ламінату зовсім паскудна, гіршу важко придумати (важка, незручна, по ковру тягати дуже важко, і тут діло не в силі всмоктування, а в поганій конструкції), в попередніх моделях Samsung 10-ти річної давнини насадка була набагато краща.
    9. Сила всмоктування менша раза в 3 як в Bosh по відчуттях. В Samsung мотор 700 ват, в Bosh 2500 Вт з можливістю нормального регулювання потужності а не як в Samsung, де лише 3 швидкості.
    10. Самсунг має своїх покупців за дебилів. В інструкції пише, що на ручці можна регулювати потужність мотора, а чуть нижче на ручці можна регулювати воздушний потік відкриваючи засувом отвір (у всіх нормальних пилосмоках ця опція є). Немає там на ручці нічого такого!.

Можливо хто не користувався нормальними пилосмоками то і цей піде, але як на мене це просто якесь китайське лахміття.
    Цей пилосмок добре підійде тим, хто хоче підкачати руки пилососячи коври (на насадці про перемикач знаю якщо що).
    Здати це непорозуміння вже неможна, бо використовували.
    Прийдеться купити нормальний а цей десь продати.

Плюси в Samsung в порівнянні з Bosh лише 2 - це плюси на двох батарейках АА в комплекті.

Достоинства:
    Недостатки:
    Жахлива стандартна насадка, погана якість, важка ручка

Добрий день, Василю!

Дякуємо за приділений час та запевняємо, що через 8 років не буде проблем з пошуком фільтрів на нашу модель й Вам не доведеться купувати новий пилотяг через відсутність аксесуарів у сервісах бренду.

Щодо моделі VC07M31C0HG/UK, вона не перший рік займає у брендовому каталозі місце недорогого надійного варіанту з хорошим комплектом насадок та чималою гарантією на 3 роки. Це на сьогодні одна з найпопулярніших моделей. Чи існують у Samsung моделі з більшою кількістю параметрів — звісно, існують і ціна на такі варіанти теж відносно доступна.

Такі параметри як: варіативніше регулювання потужності, гума на колесах, інший тип пластику — все це є у каталозі.

Щодо зауважень до щітки: вона абсолютно універсальна і підходить для прибирання гладких поверхонь та килимів. Щодо описаних проблем у роботі на килимі із зазначенням, що положення насадки регулювалося, у такому випадку потрібно перевірити параметр довжини ворсу. Якщо раптом ворс довгий, заповнює собою повітропровід щітки, це може створювати відчуття, що прибирання дається складно. Але сама щітка не має передумов для важкого прибирання: у неї регулюється положення, насадка передбачає колеса для пересування по поверхнях.

Щодо нижчої потужності, відсутності отвору на ручці. Отвір на ручці — це деталь трубки найдешевших моделей каталогу, де не передбачено електронного керування. У версій з електронним керуванням змінюємо потужність кнопками, як це реалізовано у Вашій моделі. Потужність — окреме важливе питання. Період моторів без обмежень потужності завершився в Україні декілька років тому із появою документа на сайті Верховної Ради України під назвою "Про затвердження технічного регламенту щодо вимог до екодизайну пилососів", назва для пошуку — 155-2019-п. Якщо коротко про зміст документа, в Україні станом на 2025 рік більше не можуть офіційно продаватися моделі з моторами потужністю понад 900 Вт, але документ набув чинності раніше, вже як декілька років тому.

Щодо пульта: якщо він некоректно працює, якщо є до нього зауваження, ми як виробник маємо обов'язково їх усунути. Для цього просимо звернутися на гарячу лінію бренду за безкоштовним номером 0 800 50-20-00. Ми працюємо щодня з 09:00 до 20:00.

Дякуємо ще раз за зворотний зв'язок та бажаємо всього найкращого!

• Степан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Кришка на ручці не закривається до кінця. Схоже на брак.

• Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Потужний та тихий, чудово збирає волосся з килимів. Довгий шнур - можу прибрати майже всю трикімнатну квартиру не перемикаючи розетки. Зручно, що є вимикач на ручці. Контейнер та фільтр легко мити. Всі з'єднання міцні та надійні.

Достоинства:
    Тихий, потужний, гарно збирає волосся з килимів
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Хороший , мощный , сильно всасывается в ковер , мусор с контейнера удобно выкидывать .
    Жена довольна :)

Достоинства:
    Мощный , управление на ручке - просто вещь )
    Недостатки:
    Знакомые говорят что ручка хлипенткая , стоит раз упасть и не будет регулироваться мощность , потому стоит окуратно с ней !
  • Сергій Г***

Дякую все працює.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Мені сподобалось, гарний та якісний апарат за такі гроші. Після старого Samsung цей майже безшумний. Рекомендую

Достоинства:
    Мощний, гарний дизайн, керування на ручці
    Недостатки:
    Ще не знаю
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Гарний пилосос, свої функції виконує чудово, виглядає стильно, тому вибором залишились задоволені, рекомендую

Достоинства:
    Доволі потужний, насадки, шнур
  • Валентина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Замовили пилосос, прийшов швидко ,все чудово працює

Недостатки:
    Недоліків нема
  • Вячеслав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пылесос как пылесос, но желательно по больше мощности.

Достоинства:
    Только то, что тихий и кот его не очень боится.
    Недостатки:
    Слабо всасывает.
  • Екатерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Хороший пилосос. Єдине не працює насадка турбо, що від шерсті.

• Леонид Б***

Рекомендую.

Достоинства:
    Простий, потужний.
    Недостатки:
    За рік користування недоліків немає.
  • Максим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилисос просто супер. Жінка в захваті. Малий перестав боятися.

Достоинства:
    Легкий в користуванні. Розбирається як автомат калашнмкова дуже швидко. Збирається також бистро. Не шумний
    Недостатки:
    Немвє!!!!!
  • Сергій

Сервіс на вищому рівні

Достоинства:
    Легкий у використанні
    Недостатки:
    Не має