- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Вище очікувань за таку то ціну, відрізати трубу старого опалення, порізати деревину, все чудово.
- Достоинства:
- 2 акумулятора
- Недостатки:
- Акумулятори довго заряджається
- марія я***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Товар сподобався, все працює добре.Рекомендую.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Комплектація сподобалась, задоволений покупкою, за свої гроші цілком робоча. Рекомендую!
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Набором і продавцем задоволені. Акумуляторів вистачило для всієї роботи. Можна також ставити свої АКБ, якщо є Макітовські.
- Достоинства:
- Потужна, дві батареї, є бокова ручка що переставляється на обидва боки для докладання зусиль. Швидка доставка. Зручний кейс.
- Недостатки:
- Поки спостерігаємо
- Віра Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Кілька разів використали і перестала працювати… Спочатку западала кнопка. Самостійно розібрали щоб полагодити і наступного разу вже задимілась… на моторчику спав один виток, при переміщенні в правильне положення, скоріше всього, було ппошкоддено покриття дроту… очевидно, в звʼязку з цим відбулося замикання в пристрої.
- Достоинства:
- Акамулятори підійшли до іншого пристрою. Також, турботливий продавець. Через тиждень після отримання самостійно вийшли на звʼязок і поцікавилися як працює техніка. Запропонував вирішити питання
- Недостатки:
- Погана якість пристрою.
- Продавец Kormud
Добрий день.
Нам щиро прикро, що у Вас склалося таке враження від покупки. Ми завжди прагнемо допомогти нашим клієнтам, тому самостійно зв'язалися з Вами та запропонували варіанти вирішення ситуації.
На жаль, будь-який товар може мати виробничий дефект, хоча такі випадки є поодинокими. У разі виникнення несправності ми завжди готові здійснити обмін або повернення товару відповідно до гарантійних умов.
Наступного разу, відразу звертайтесь до магазину для вирішення ситуацій з товаром.
Дякуємо за зворотний зв'язок. Ваші зауваження вже передані постачальнику для додаткової перевірки якості продукції.