Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Аккумуляторная безщеточная шлифовальная машина Heroesman (УШМ, болгарка, 125 мм, 2 аккумулятора, синяя)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Роман К***
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Вище очікувань за таку то ціну, відрізати трубу старого опалення, порізати деревину, все чудово.

Достоинства:
    2 акумулятора
    Недостатки:
    Акумулятори довго заряджається
  • марія я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Товар сподобався, все працює добре.Рекомендую.

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Комплектація сподобалась, задоволений покупкою, за свої гроші цілком робоча. Рекомендую!

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Набором і продавцем задоволені. Акумуляторів вистачило для всієї роботи. Можна також ставити свої АКБ, якщо є Макітовські.

Достоинства:
    Потужна, дві батареї, є бокова ручка що переставляється на обидва боки для докладання зусиль. Швидка доставка. Зручний кейс.
    Недостатки:
    Поки спостерігаємо
  • Віра Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Кілька разів використали і перестала працювати… Спочатку западала кнопка. Самостійно розібрали щоб полагодити і наступного разу вже задимілась… на моторчику спав один виток, при переміщенні в правильне положення, скоріше всього, було ппошкоддено покриття дроту… очевидно, в звʼязку з цим відбулося замикання в пристрої.

Достоинства:
    Акамулятори підійшли до іншого пристрою. Також, турботливий продавець. Через тиждень після отримання самостійно вийшли на звʼязок і поцікавилися як працює техніка. Запропонував вирішити питання
    Недостатки:
    Погана якість пристрою.
    • Продавец  Kormud

Добрий день.
      Нам щиро прикро, що у Вас склалося таке враження від покупки. Ми завжди прагнемо допомогти нашим клієнтам, тому самостійно зв'язалися з Вами та запропонували варіанти вирішення ситуації.

На жаль, будь-який товар може мати виробничий дефект, хоча такі випадки є поодинокими. У разі виникнення несправності ми завжди готові здійснити обмін або повернення товару відповідно до гарантійних умов.

Наступного разу, відразу звертайтесь до магазину для вирішення ситуацій з товаром.

Дякуємо за зворотний зв'язок. Ваші зауваження вже передані постачальнику для додаткової перевірки якості продукції.