Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Аккумуляторная угловая шлифмашина 125 мм, бесщеточная болгарка 48V/5.0Ah в кейсе с 2 АКБ и аксессуарами, в черно - голубом дизайне (6190894438)

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Чудовий інструмент для дому. Швидка доставка.

Достоинства:
    Ціна ,кейс. Зручна

• Віктор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

де Ви бачили болгарку, що зупиняється при навантаженні?

Достоинства:
    можна нігті зрізати
    Недостатки:
    зупиняється при навантаженні, в мене терпіння вистачило лише на одне ділення заряду, тому інших не виявив
    • Продавец  Brands_Market7777

Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. Розуміємо ваше здивування, якщо раніше ви працювали з мережевими КШМ, проте хочемо надати чітке технічне роз'яснення.

Зупинка пристрою під час надмірного тиску — це не брак, а коректна робота автоматичної системи захисту від перевантаження (Overload Protection), якою оснащена ця модель.

Цей алгоритм впроваджено виробником задля вашої безпеки та захисту техніки:

Безпека: При заклинюванні диска або критичному натисканні електроніка миттєво блокує двигун, захищаючи оператора від небезпечного зворотного удару.

Захист двигуна та АКБ: На відміну від дротових моделей, які від перевантаження просто згоряють, розумна плата береже безщітковий мотор і Li-ion акумулятори від руйнівних пікових струмів.

Рекомендація щодо роботи: Акумуляторний інструмент розрахований на різання за рахунок високих обертів та власної ваги корпусу, на нього не потрібно тиснути фізично. Примусовий тиск лише змушує мотор працювати в екстремальному режимі, що розряджає батарею в рази швидше та тригерить захисну систему.

Якщо специфіка роботи сучасного акумуляторного інструменту вам не підходить, ви можете за власним бажанням оформити повернення товару протягом 14 днів (за умови, що інструмент не був в експлуатації та зберіг товарний вигляд і пакування)

Бажаємо безпечної роботи та гарного дня!

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Для домашнього використання те що треба

Достоинства:
    Бездротова
    Недостатки:
    Не дуже міцна
    • Продавец  Brands_Market7777

• Роман К***

Батарейки стає на 2 хвилини ,пошкодував що замовив

Недостатки:
    Батарея,виключається при малому натисканні до поверхні
    • Продавец  Brands_Market7777

Вітаємо! Нам прикро, що ви зіткнулися з труднощами під час роботи, проте описана вами ситуація є не дефектом інструменту, а результатом спрацювання його внутрішніх захисних систем та особливостей експлуатації акумуляторної техніки.

Дозвольте надати правильне технічне роз’яснення щодо роботи КШМ:

Вимкнення при натисканні: Дана акумуляторна шліфувальна машина оснащена розумною системою захисту від перевантаження та заклинювання диска. На відміну від мережевих інструментів, акумуляторні моделі працюють за рахунок високих обертів, і на них не можна чинити надмірний фізичний тиск. При сильному притисканні до поверхні автоматика миттєво вимикає двигун, щоб захистити мотор від згорання, а користувача — від зворотного удару чи розриву диска. Різати або шліфувати потрібно плавно, без додаткового тиску на інструмент.

Час роботи батареї: Нові акумулятори постачаються з фабрики з мінімальним тестовим зарядом для безпечного транспортування та зберігання. Перед першим робочим використанням батарею вкрай важливо повністю зарядити до 100%. Окрім цього, якщо працювати інструментом із постійним надмірним натисканням (через що автоматика безперервно перезапускає двигун), це створює пікові навантаження і розряджає акумулятор у кілька разі швидше.

Ми суворо стежимо за фабричною якістю нашого інструменту та завжди готові допомогти розібратися у правилах його експлуатації.

• Роман К***

Вона нова перший раз використовувалась,батареї зарядив на 100%

• Продавец  Brands_Market7777

Дякуємо за ваше уточнення! Згідно з даними нашої системи, дане замовлення було отримане вами ще 01.05.2026.

З моменту покупки минув майже цілий місяць, протягом якого інструмент перебував у вашому користуванні. Протягом усього цього часу ви жодного разу не зверталися до служби підтримки нашого магазину щодо будь-яких несправностей, некоректної роботи акумуляторів чи плати захисту. Ми завжди наполегливо просимо перевіряти техніку та тестувати її роботу одразу після отримання, у межах встановленого гарантійного терміну.

Якби ви виявили технічну проблему чи заводський дефект на початку та вчасно звернулися до нас, наш магазин без жодних вагань миттєво здійснив би обмін інструменту на новий або оформив повернення коштів. Проте, коли зауваження з'являються після тривалого періоду активної експлуатації, це найчастіше є наслідком природного зносу, виснаження батареї через пікові навантаження або недотримання правил використання акумуляторного інструменту.

Дякуємо за розуміння.

• Шульга Ю***

За свої гроші добра.

• Сергій П***

Згідно опису

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Не треба купляти цю болгарку, навіть якщо дуже хочеться.
    Навіть не думайте ,повірте

• Продавец  Brands_Market7777

Вітаємо! Нам прикро, що у вас залишилося таке враження, проте ваш відгук, на жаль, зовсім не містить інформації про причини незадоволення.

Дана модель КШМ (болгарки) є одним із наших лідерів продажу завдяки оптимальному співвідношенню ціни та потужності. Вона успішно пройшла випробування у багатьох наших клієнтів.

Ми завжди несемо відповідальність за якість нашої техніки. Якщо у вас виникли технічні несправності протягом гарантійного терміну — ми готові провести діагностику та виконати сервісні зобов'язання.

Ми впевнені, що будь-яке питання можна вирішити конструктивно!

• Артем К***

Чудово

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Нормальна болгарка, свою роботу виконує, ціна супер. Трохи незручний кейс але я ним не користуюсь, то мені не принципово.

• Михайло Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

На такі гроші, нормальна якість

• Продавец  Brands_Market7777

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Кнопка фиксатор шпинделя развалилась.

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.

Ми помітили ваше зауваження щодо кнопки фіксатора. Оскільки товар був отриманий вами ще 28.09.25, а відгук залишено через 4 місяці активної експлуатації, це свідчить про те, що інструмент тривалий час справно виконував свої функції.

Кнопка фіксатора є механічним вузлом, який з часом може зношуватися, особливо при інтенсивних навантаженнях або спробах зафіксувати диск до його повної зупинки.

Оскільки стандартний термін повернення/обміну (14 днів) давно минув, дана ситуація вже не є гарантійним випадком, проте ми завжди готові допомогти нашим клієнтам.

Ця деталь є замінною. Напишіть нам у чат — ми підкажемо, як її можна відновити, щоб ви могли й надалі користуватися болгаркою.

• Сергей Л***

Он на третий день отвалился, просто ей не пользовался это всё время.

• Сергей Л***

Подскажите где купить новую кнопку фиксирующую шпиндель?

• Андрей З***

Все добре.

• Тетяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Кейс в якому прийшов товар, пошкоджений. Оплата тільки після отримання, іншого вибору не має. Не рекомендую

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Пошкодження кейсу, оплата після отримання товара, не має іншого варіанту
    • Продавец  Brands_Market7777

Добрий день.

Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що Ви отримали товар із пошкодженим кейсом, проте хочемо зауважити наступне:

Контроль якості: Ми відправляємо товар виключно новим та у цілісному заводському пакуванні. Пошкодження кейсу, найімовірніше, сталося під час транспортування логістичною службою.

Переваги післяплати: Обраний Вами спосіб оплати «Післяплата» саме для того і створений, щоб Ви могли оглянути товар при отриманні. Якщо під час перевірки на точці видачі Ви помітили пошкодження — Ви мали повне право відмовитися від посилки. В такому разі ми б оперативно надіслали Вам новий товар.

Рішення питання: Забравши та оплативши пошкоджений товар, Ви фактично підтвердили, що він Вас влаштовує. Проте, якщо сам інструмент працює справно, ми впевнені, що він надійно служитиме Вам у роботі.

Ми завжди рекомендуємо клієнтам уважно перевіряти посилки при отриманні, щоб уникнути подібних непорозумінь.

• Тетяна Х***

Шановні, як в поштоматі не заплатити, а подивитись товар??? Перевірити його???

• Продавец  Brands_Market7777

З клієнтом зв'язалися та було узгоджено процес повернення коштів за замовлення.