Отзывы покупателей о Мінішліфмашина кутова акумуляторна MAGC12/76BL 12В 76мм 19500об/хв + акумулятор 2Аг і зарядний пристрій
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не міг уявити яка це корисна річ. Проявила себе коли різав підшипники з загартованої сталі на полуосі заднього мосту свого авто. Ріже на ура, як бритва, разом з стопорними кільцями. Так, гріється, велике навантаження, докупив ще один АКБ на 2 А. Роботу зробив, все працює, мабуть придбаю ще один АКБ.
- Достоинства:
- Маленька - удаленька
- Недостатки:
- Немає кейсу, більшої ємності АКБ також не завадило би, наприклад на 4 А, при тих же габаритах.
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар проробив 10 хв. І перестав робити!!!
- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Макет
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На цю модель немає акумулятора на 4 A/h, їх не роблять, якби я знав, то навряд чи купував, від будь якої іншої - не підходять, не йде запасний акумулятор, немає кейсу, а так машинка непогана
- Достоинства:
- Яеість
- Недостатки:
- Все вище вказав
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: PANSTOR
Дуже сподобалася міні болгарочка. Зручна. Для моїх зачисних потреб чудове доповнення. Акумулятор підходить до раніше придбаного шупупокрута, і GTM ліхтарика.
- Достоинства:
- Зручна в руці. безщітковий мотор. Нічого не люфтить, тихо працює.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец PANSTOR
Романе, ми дуже вдячні Вам за відгук про наш товар!
- Андрій К***Продавец: Rozetka
взяв для обробки плитки - все працює добре, швидка доставка
- Достоинства:
- зручна, компактна, досить потужна
Дякуємо за Ваш зворотній зв'язок!
Користуйтесь із задоволенням.