Отзывы покупателей о Гель Sane от прыщей 30 мл (4820266830984)

Оценка пользователей 4.07/5
  • Антоніна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл

Дякую. Замовлю ще. Задоволена.

Вітаємо, Антоніно! Щиро радіємо, що засіб вам сподобався.Такі відгуки надихають нас продовжувати створювати унікальні продукти, які додають приємних відчуттів у щоденну рутину догляду.

• Єгор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл

мені не допомгло навіть для звичаних тимчасових прищиків, але це може індивідуально

Вітаємо, Єгоре! Нам шкода, що гель від прищів Sane не виправдав ваших очікувань. Ви абсолютно праві — ефективність засобу дійсно може залежати від індивідуальних особливостей шкіри, типу висипань та інших факторів. Ви завжди можете скористатись безкоштовною консультацією, де наші косметологи підберуть засоби, які підходять саме для вашої шкіри.

• Олександра В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл

Для мого обличчя гель не дуже справляється з прищами
    Просто не підійшов для мене чи я очікувала більшого ефекту

Вітаємо, Олександра! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання нашого гелю. Нам шкода, що продукт не виправдав ваших очікувань. Усі ми маємо різні типи шкіри, і іноді підбір засобу може зайняти трохи більше часу. Ми будемо раді допомогти вам знайти продукт, який краще відповідатиме вашим потребам.

• Марина М***

Гель це сміття повне

Вітаємо, Марина! Дякуємо за ваше звернення. Нам дуже шкода, що засіб не виправдав ваші очікування. Наша компанія цінує кожного клієнта і досвід, який отримує клієнт від використання нашої продукції є найважливішим у роботі нашої компанії.

• Сергей И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл

Отличное средство от прыщиков, помогает очень быстро и качественно

• Дима Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Помогает, советую

Достоинства:
    Помогает
  • Людмила Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл

Покупаю девочке-подростку. Быстро подсушивает прыщики, удобен в использовании, адекватная цена

Достоинства:
    Быстро действует
  • Марія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл

Засіб дієвий. Вже після декількох використань видно результат
    Якщо висипань небагато - вистачить надовго.

• Катерина Г***

Термін придатності ЗАКІНЧИВСЯ!

Недостатки:
    Термін придатності
    • Дарина К***

це дивина якась,мені з розетки ніколи протермінована косметика не приходила,ви звертались в підтримку ссылка

Вітаємо, Катерина! На упаковці вказано дату виробництва. Наша компанія цінує кожного клієнта і досвід, який отримує клієнт від використання нашої продукції є найважливішим у роботі нашої компанії. Для вирішення ситуації, будь ласка, напишіть нам на пошту. Пошта вказана на упаковці.

• Юля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл

Засіб дієвий. Вже після декількох використань видно результат, вперше мені щось допомогло з таких точкових форматів. Справляється з підшкірними запаленнями.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл

Миттєво діє на висипи, майже на очах сходить запалення. Нарешті бачу своє обличчя на якому немає прищів і все дякуючи цьому гелю.

Достоинства:
    прибирає висипи
    Недостатки:
    відсутні
  • Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл

Була приємно здивована як швидко діє цей гель. Після нанесення висипи практично одразу підсихають, загоюються без слідів, нові майже не з'являються. Шкіру не дратує, зручний та економічний у використанні.

Достоинства:
    відсутність висипів після використання
  • Мадамова К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл

Эффективность любого средства зависит от очень многих факторов, и то, что подошло одному, не всегда будет работать на другом. Мне данный гель не подошел, - кожа нормального типа, но чувствительная. Рекомендовать не стану, но это не означает, что для кого-то средство станет панацеей.

Достоинства:
    Затрудняюсь назвать, т.к. мне гель не подошел.
    Недостатки:
    Эффективен не для всех.

Здравствуйте, Ксения! Да, мы с вами согласны. Чтобы найти свое средство, нужно пробовать. Нам очень жаль. что гель вам не подошел.

• Маевская А***
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл

Мне понравилась эта сыворотка. Высыпания действительно заживают быстрее обычного. Закажу себе ещё один флакончик)

• Полина П***
    Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл

Покупала не здесь, но все же решила написать отзыв. Мне 15, у меня подростковые высыпания и этот гель мне действительно помог (я пользовалась каждые 2-3 часа точечно).

• Валентин Л***

Привіт, хотів запитати, на скільки тобі вистачило мазі якщо ти мазала кожні 2-3 години?

• Полина П***

привіт, я використовувала коли з'являлись висипання декілька днів підряд кожні 2-3 години, купувала я десь місяць назад і тим не менш цей засіб взагалі не планує закінчуватись, в упаковці залишилось приблизно 70 відсотків гелю

• Julia H***

Отличный крем , мне очень понравился, 2-3 ночи и высыпаний нет

• Ярослава К***
    Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл

Этот гель спасатель для меня. Он хорошо подлечил и подсушил прыщики на моём лице, они конечно появляются, но реже и быстро сходят. Удобная бутылочка, особенно брать с собой.

• Юлия А***
    Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл

Не заметила никакого эффекта от данного средства. Приятная минималистичная упаковка, нормальный запах но действия 0

• Представитель поставщика

Здравствуйте, Юлия! Подскажите, пожалуйста, как именно вы применяли гель?