Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Шампунь для волос Sane Деликатный с Аминокислотами и Витаминами В3 и В5 250 мл (4820266831707)

Код:  452152022
Оценка пользователей 4.83/5
  • Марія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

цей засіб добре поєднується з продуктами інших брендів (маски та бальзами), тому у мене не виникло жодних проблем. Очищує волосся він добре

Вітаємо, Маріє! Дякуємо за ваш відгук! Ми й надалі зосереджуватимемось на створенні засобів, які відповідають потребам і очікуванням наших клієнтів.

• Яніна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Я почала мити голову цим шампунем кожен день, але потім виявила, що на другий день коріння волосся виглядає цілком пристойно, тому перейшла на режим миття через день. На другий день зазвичай збираю волосся в хвіст або фіксую шпилькою, але і в розпущеному стані воно виглядає непогано. Ставлю 5!

Вітаємо, Яніно! Дякуємо за відгук! Ваші слова надихають нас на подальшу роботу над створенням засобів, які приносять користь і задоволення нашим клієнтам.

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Аромат шампуню досить ненав'язливий та ніжний. Цей шампунь відмінно піниться, тому мені достатньо одного-двох натискань на дозатор для мого волосся. Хороший продукт.

Вітаємо, Оксано! Щиро радіємо, що Шампунь Sane для волосся делікатний з амінокислотами і вітамінами В3 та В5 вам сподобався. Такі відгуки надихають нас продовжувати створювати унікальні продукти, які додають приємних відчуттів у щоденну рутину догляду.

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Мені порадила подруга, бо я шукала щось без SLS і з ніжною дією. У мене довге фарбоване волосся, тому піклуюсь про нього. Перше, що сподобалось — не сушить кінчики! Це рідкість. І після нього волосся блищить, як після салонного догляду. Не сплутується, легко розчісується. Хочеться ще кондиціонер з тієї ж серії.

Вітаємо, Софіє! Щиро радіємо, що шампунь вам сподобався. Ми обов'язково передамо ваші побажання нашій команді розробників.

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Мені сподобався цей щампунь. Він гарно очищає, не обтяжує волосся, не пересушує. Волосся стало більш живими і гладкими. Куплю ще

Вітаємо, Софіє! Щиро радіємо, що шампунь вам сподобався. Такі відгуки надихають нас продовжувати створювати унікальні продукти, які додають приємних відчуттів у щоденну рутину догляду.

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Гарний шампунь) Він ідеальний для дбайливого догляду. Шампунь не лише очищує, але й живить волосся, додає йому блиску і робить його більш еластичним. Дуже задоволена!