- Христина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем дуже густий, майже не вбирається, залишається на шкірі жирним липким шаром білого кольору,
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не вбирається зовсім, залишається жирною плівкою на обличчі
Вітаємо, Христино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам щиро прикро, що Крем для обличчя сонцезахисний SPF 50 Sane не виправдав ваших очікувань щодо текстури та комфорту. У формулі використані мінеральні фільтри — оксид цинку та діоксид титану — які забезпечують високий рівень захисту від UVA та UVB-променів, однак саме вони можуть давати щільніше покриття та легкий білий відтінок, особливо якщо наносити більшу кількість або на недостатньо зволожену шкіру. Рекомендуємо спробувати наносити крем тонким шаром на добре зволожену шкіру, розподіляючи його поступово. Якщо ж вам комфортніші більш легкі текстури без відчуття плівки, рекомендуємо звернути увагу на Сонцезахисну сироватку для обличчя SPF30 Sane — вона має невагому консистенцію та швидше вбирається.
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
крем має ніжну текстуру, моментально вбирається шкірою, добре її захищає
Вітаємо, Наталіє! Радіємо, що Крем для обличчя сонцезахисний SPF 50 Sane вам сподобався. Ми й надалі будемо створювати засоби, які максимально відповідають вашим потребам та очікуванням.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем легко наноситься та швидко вбирається, добре зволожує шкіру, надійно захищаючи її протягом кількох годин.
Вітаємо, Олено! Дуже тішимося, що засіб вам сподобався! Ваш відгук надихає нас і надалі розробляти особливі продукти, які роблять щоденний догляд ще приємнішим та комфортнішим.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовую постійно. Ніяких подразнень не викликав, хоча шкіра чутлива. Лежить крем комфортно, запах ненав’язливий. Захист хороший, навіть у сонячні дні. Буду купувати далі.
Вітаємо, Наталіє! Ми дуже раді, що наш Крем для обличчя сонцезахисний SPF 50 вам підійшов і залишив приємне враження. Сподіваємось, що він стане вашим фаворитом серед доглядових засобів.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже легкий за текстурою крем, незважаючи на щільність. Лягає добре, вбирається швидко, особисто мені, підійшов) буду замовляти ще
Вітаємо, Оксано! Щиро радіємо, що засіб вам сподобався. Дякуємо, що обираєте Sane!
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий сонцезахисний крем. Досить легкий і не рідкий. Трохи освітлює обличчя і начебто вирівнює тон. Обличчя набуває невеликого сяйва. Особисто мені підійшов.
Вітаємо, Валентино! Дякуємо за ваш відгук! Ми й надалі зосереджуватимемось на створенні засобів, які відповідають потребам і очікуванням наших клієнтів.
- Марія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний сонцезахисний крем! Легко наноситься, не залишає жирного блиску й ефективно захищає від УФ-променів.
Вітаємо, Маріє! Такі відгуки надихають нас продовжувати створювати унікальні продукти, які додають приємних відчуттів у щоденну рутину догляду.
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розподіляється крем дуже легко, текстура крему повітряна, його взагалі не видно на шкірі, немає відчуття маслянистості або присутності чогось на шкірі, ніякої липкості сідає дуже швидко.
Вітаємо, Оксано! Радіємо, що Крем для обличчя сонцезахисний SPF 50 Sane вам сподобався. Ми й надалі зосереджуватимемось на створенні засобів, які відповідають потребам і очікуванням наших клієнтів.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобався, як маска на обличчі. Плюс дуже суха шкіра стала від нього
Вітаємо, Анастасіє! Нам шкода, що Крем для обличчя сонцезахисний SPF 50 Sane не виправдав ваших очікувань. У складі крему виключно мінеральні фільтри — цинк оксид і діоксид титану, які забезпечують надійний захист, але іноді можуть давати відчуття щільності чи блиску. Відчуття сухості може бути індивідуальною реакцією шкіри на певний компонент або проявлятися у поєднанні з іншими засобами догляду. Наша компанія цінує кожного клієнта і досвід, який отримує клієнт від використання нашої продукції є найважливішим у роботі нашої компанії. Ми хотіли б розібратись, що пішло не так. Для вирішення ситуації напишіть нам на пошту, зазначену на упаковці, або в соціальні мережі Instagram чи Facebook.
- Яніна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже ніжна формула, без відчуття воскового обличчя. Вистачає на весь день, не доводиться оновлювати кожні дві години.
- Анастасія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
вбирається хвилин 10, але після цього макіяж на нього добре робити. співвідношення ціна якість супер. на мою чутливу подразливу шкіру підійшов.
- Достоинства:
- ціна, склад
- Недостатки:
- довго вбирається
Вітаємо, Анастасіє! Щиро радіємо, що засіб вам сподобався. Крем для обличчя сонцезахисний SPF 50 Sane справді може потребувати трохи більше часу, щоб повністю вбратися, адже у складі містяться фізичні фільтри, які створюють надійний бар’єр від сонця.
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний ступінь захисту, але він настільки відчувається на шкірі, дуже щільний, липкий
- Достоинства:
- Ціна, захист
- Недостатки:
- Важкий і жирний
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені не сподобався взагалі, ліцо жирне після крему дуже.
Вітаємо, Марино! Дякуємо, що поділилися своїм враженням. Нам дуже шкода, що Крем для обличчя сонцезахисний SPF 50 Sane не виправдав ваших очікувань. У складі крему є мінеральні фільтри — цинк оксид і діоксид титану, які забезпечують надійний захист, але іноді можуть давати відчуття щільності чи блиску, особливо на комбінованій шкірі. Ми обов’язково врахуємо це при подальшому вдосконаленні формули.
- АнтонінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Останнім часом я активно шукала якісний сонцезахисний крем з високим рівнем SPF, який би підходив для щоденного використання і не конфліктував з моїм макіяжем. Багато засобів, які я пробувала раніше, або були занадто щільними, або залишали білі сліди, або ж погано лягали під тональну основу. Новий сонцезахисний крем SPF50 від Sane став приємним винятком. Його легка емульсія швидко поглинається шкірою, створюючи ідеальну базу під макіяж. Тональний крем лягає рівномірно і не скочується протягом дня. Крім того, я помітила, що шкіра залишається добре зволоженою, без відчуття сухості чи стягнутості, що часто буває при використанні сонцезахисних засобів. Наявність фізичних фільтрів у складі вселяє довіру щодо ефективності захисту від UVA та UVB променів. Враховуючи співвідношення ціни та якості, а також комфорт у використанні, я сміливо можу рекомендувати цей сонцезахисний крем від Sane всім, хто шукає надійний та приємний у використанні засіб для щоденного захисту від сонця.
Вітаємо, Антоніно! Ми високо цінуємо вашу довіру до нашого бренду. Такі відгуки мотивують нас підтримувати високі стандарти у всьому, що ми виготовляємо.
- ВіраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шукала легкий крем на літо, бо зазвичай SPF залишають у мене білу плівку або блиск на обличчі. Побачила цю новинку, вирішила ризикнути. Перше враження — дуже ніжна текстура, легко розподіляється і не “пливе” в жару. Найголовніше: не залишає білих слідів, навіть на носі. А ще немає відчуття плівки. Ідеальний для міста, комфортний і непомітний.
Вітаємо, Віро! Ваша підтримка та довіра до нашого бренду дуже цінні для нас, і ми будемо продовжувати створювати якісні продукти для догляду за шкірою. Ваші відгуки надихають нас рухатися вперед!
- Ксенія К***Продавец: Rozetka
Крем дійсно залишає липкий слід і жирний блиск ,для жирної та комбінованої шкіри точно ні
Вітаємо, Ксеніє! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам шкода, що Крем для обличчя сонцезахисний SPF 50 Sane не виправдав ваші очікування. У формулі використовуються мінеральні фільтри — оксид цинку та діоксид титану, які забезпечують надійний захист від UVA та UVB-променів і підходять навіть для чутливої та комбінованої шкіри. Через особливості таких фільтрів засіб потребує більш ретельного розподілення, тому рекомендуємо наносити його на добре зволожену шкіру та розподіляти невеликими порціями. Якщо ж ви надаєте перевагу максимально легким текстурам, радимо звернути увагу на Сонцезахисну сироватку для обличчя SPF 30 Sane — вона швидко вбирається та має більш невагоме відчуття на шкірі.
- МирославаПродавец: Rozetka
Захист на 3. Розмащується важкувато, білить. Неприємне відчуття липкості на обличчі. Трохи дозатор глючив - але потім виправився.
- Достоинства:
- Лице нормально реагує. Укр.бренд. Ціна.
- Недостатки:
- Не повністю захищає. Неприємний в користуванні.
Вітаємо, Мирославо! Дякуємо за ваш відгук! Нам щиро шкода, що Крем для обличчя сонцезахисний SPF 50 Sane не виправдав ваших очікувань. У складі крему використані мінеральні фільтри — оксид цинку та діоксид титану. Вони створюють захисний бар’єр від UVA та UVB-променів, забезпечують високий рівень SPF-захисту та підходять навіть для чутливої шкіри. Проте іноді, залежно від типу шкіри, можуть створювати відчуття щільності чи залишати білий слід. Ми цінуємо ваш відгук і обов’язково врахуємо його при подальшому вдосконаленні формули.