Отзывы покупателей о Гель для душа SANE увлажняющий 400 мл (4820266831905)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Яна О***

Гель не поганий. Але дозатор зламаний

Вітаємо, Яно! Нам приємно знати, що засіб вам подобається. Шкода, що виникла така ситуація з дозатором. Наша компанія цінує кожного клієнта і досвід, який отримує клієнт від використання нашої продукції є найважливішим у роботі нашої компанії. Для вирішення ситуації, будь ласка, напишіть нам на пошту, яка вказана на упаковці або у соціальні мережі Instagram чи Facebook.

• Марина К***

Мені дуже сподобався цей гель для душу. Витрата економічна, піниться добре, запах приємний. Користуємося удвох із чоловіком. Добре очищає шкіру і не сушить навіть при частому застосуванні. Покупкою задоволена.

Вітаємо, Марино! Дякуємо, що поділились враженнями! Раді, що наш Гель для душу зволожуючий Sane став універсальним засобом для вас і вашого чоловіка. Такі відгуки мотивують нас тримати високу планку якості у кожному продукті.

• ОЛЕГ

після тренувань він добре очищує, але не пересушує шкіру. мені ідеально підходить для щоденного використання

Вітаємо, Олегу! Щиро радіємо, що засіб вам сподобався. Дякуємо, що обираєте Sane!

• Лариса

Досить економічний: 400 мл вистачає на кілька тижнів, навіть якщо митися щодня. Консистенція гелю середня, не рідка, зручно дозувати.

Вітаємо, Ларисо! Щиро радіємо, що Гель для душу зволожуючий Sane вам сподобався.Такі відгуки надихають нас продовжувати створювати унікальні продукти, які додають приємних відчуттів у щоденну рутину догляду.

• Марина

Гель реально зволожує. Шкіра стала м’якша на дотик. Після душу шкіра свіжа. Як щоденний засіб для гігієни відмінний варіант.

• Інна

Купила цей гель випадково — просто потрібен був новий, побачила цей. Не чула раніше про бренд Sane, але за складом виглядав нормально, без агресивної хімії. Після першого використання звернула увагу, що шкіра не стягнута, навіть після душу не було бажання одразу мазатись кремом. Піна м’яка, аромат дуже легкий, якийсь такий «чистий», без нав’язливих парфумерних нот.

• Сергій

"Хімія" у складі стандартна

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! У складі Гелю для душу зволожуючого Sane дійсно є стандартні очищувальні компоненти, необхідні для ефективного очищення шкіри, але вони збалансовані м’якими зволожувальними інгредієнтами — такими як гліцерин, алантоїн та олія макадамії. Ці компоненти допомагають утримувати вологу, пом’якшують і заспокоюють шкіру після миття. Формула розроблена так, щоб забезпечити відчуття чистоти та комфорту, не пересушуючи шкіру й підтримуючи її природний баланс.

• Марія Т***
    Продавец: Rozetka

Гарний гель для душу. Приємний аромат. Зручна баночка та консистенція. Щоразу замовляю. Ця фірма подобається.

Вітаємо, Маріє! Ми високо цінуємо вашу довіру до нашого бренду. Такі відгуки мотивують нас підтримувати високі стандарти у всьому, що ми робимо.