- Анастасія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дивно, що у спрею тільки позитивні відгуки. Використала 2шт, результату 0. Якихось сильних проблем зі шкірою тіла не маю, крім поодиноких висипів на спині і сідницях від постійних тренувань, від них не допоміг абсолютно ніяк. З гігієною все добре. Дуже шкода
Вітаємо, Анастасіє! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що Спрей для проблемної шкіри тіла Sane не зовсім виправдав ваші очікування. Загальна рекомендація для кращого результату — використовувати спрей 3–4 рази на тиждень, щоб м’яко підтримувати баланс шкіри. Водночас реакція шкіри може відрізнятися — усе залежить від її стану та індивідуальних особливостей. Якщо висипання пов'язані, наприклад, із постійним тертям, інтенсивними тренуваннями чи іншими зовнішніми факторами, для помітних змін інколи потрібен триваліший час або комплексний підхід. Якщо ж ситуація не покращується навіть при тривалому регулярному використанні, це може свідчити про потребу в більш прицільному підході. В такому випадку рекомендуємо звернутися до дерматолога.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороший спрей, мені сподобався, свою функцію виконує добре - прищики на спині від залу і поту поступово уходять
Вітаємо, Анно! Ми цінуємо ваш відгук і продовжимо створювати засоби, які приносять лише задоволення і відповідають очікуванням наших клієнтів. Бажаємо приємного користування!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спрей классний.
- Достоинства:
- Лікує висипання.
- Недостатки:
- Жахливе пакування. Один раз впав і тепер не працює розпилювач, а балон майже повний(((
Вітаємо, Ірино! Дякуємо за ваш відгук! Нам щиро прикро, що сталася така ситуація з пакуванням. Для вирішення ситуації, будь ласка, напишіть нам на пошту, яка вказана на упаковці або у соціальні мережі Instagram чи Facebook.
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасно подходит для чувствительной кожи + помогает избавиться от прыщей на спине (которые возникают из-за пота и бактерий когда занимаешься спортом)
- Достоинства:
- Цена качество
- Недостатки:
Вітаємо, Олександро! Дякуємо за ваш відгук! Ваші слова надихають нас на подальшу роботу над створенням засобів, які приносять користь і задоволення нашим клієнтам.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручно, що продукт у форматі спрею)) можна наносити на важкодоступні місця. Висипань у мене багато, тому див чудес не чекав, але запалення стали менш болючими та помітно швидше проходять.
Вітаємо, Андрію! Щиро радіємо, що спрей для проблемнох шкіри тіла вам сподобався. Дякуємо, що обираєте Sane!