Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Тоник для лица Sane с ретинолом 100 мл (638298948376/4820266830564)

Оценка пользователей 4.07/5
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Запах слабкий ненав'язливий, після нанесення немає липкості. Мою шкіру не зволожує і трошки стягує. Останнім часом віддаю перевагу українським виробникам, але саме цей тонік більше купувати не буду((

Вітаємо! Дякуємо за відгук. Нам щиро шкода, що засіб не виправдав ваших сподівань. Тонік створений як легкий доглядовий засіб із фокусом на делікатне оновлення шкіри, без агресивних ефектів ретинолу. Але дійсно, через наявність активних компонентів, іноді може виникати відчуття стягнутості, особливо на сухій або зневодненій шкірі. Радимо після використання тоніку наносити зволожуючу Сироватку-бустер та Крем з пробіотиками - засоби чудово зволожать та заспокоять шкіру обличчя.

• Людмила Г***

Мені сподобалося!

• Катерина Г***

Термін придатності закінчився!!!

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Термін придатності закінчився!
    • Христина Б***

exp чи pd написано???

Вітаємо, Катерина! На упаковці вказано дату виробництва. Наша компанія цінує кожного клієнта і досвід, який отримує клієнт від використання нашої продукції є найважливішим у роботі нашої компанії. Для вирішення ситуації, будь ласка, напишіть нам на пошту. Пошта вказана на упаковці.

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Повертає моїй шкірі еластичність і ніжність, нисичує вологою та живить. Помітила, що зникли деякі мімічні зморшки та покращився колір обличчя.

Недостатки:
    відсутні
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Допомагає шкірі бути більш гладкою та пружною, прибирає запалення та комедони, плями від акне стали зовсім непомітні.

Недостатки:
    не було
  • ИННА Б***

Хорошо чистит кожу

Достоинства:
    Без ароматов
  • Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Гарний тонік, не сушить шкіру, а робить м'якою та зволоженою, після нього обличчя наче сяє, подекуди були запалення, які після користування тоніком зникли, приємний аромат та зручний дозатор.

Достоинства:
    чиста зволожена шкіра
  • Наталья Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Дочке не подошел.появились прыщи и камедоны после недели использования.хорошо,что взяли на пробу маленький объем

Вітаємо, Наталія! Дякуємо за ваше звернення. Ми приносимо свої вибачення, нам дуже шкода, що так сталося. Наша компанія цінує кожного клієнта і досвід, який отримує клієнт від використання нашої продукції є найважливішим у роботі нашої компанії.

• Ирина Х***

Ни о чем

Достоинства:
    Дешевый
    Недостатки:
    Пенится, чего не должно быть

Вітаємо, Ірина! Дякуємо, що поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже шкода, що засіб не виправдав ваші очікування, сподіваємося, що інші засоби нашого бренду вам сподобаються більше.

• Шариф
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Не бачу значного ефекту. 2% Ретинол мав би бути відчутним, подразньювати шкіру якщо пегулярер використрвувати. При використанні навіть 2 рази на день протягом тждня не бачу реакції шкіри.

Вітаємо! Дякуємо за ваше звернення. В складі наших засобів рослинний аналог ретинолу - ланаблю. Він має той же спектр дій, що і ретинол, але без протипоказань, побічних ефектів. До того ж pH рівень високий, а це свідчить про те, що засоби м'яко діють на шкіру. Нам дуже шкода, що засіб не виправдав ваші очікування. Для вирішення ситуації, будь ласка, напишіть нам на пошту. Пошта вказана на упаковці.

• Сніжана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Чудово виконує своє призначення, кількість висипання зменшилася

Достоинства:
    Гарна якість , дієвість
    Недостатки:
    Немає упакування взагалі
  • Екатерина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Мой первый тоник, мне понравился

• Паламарчук І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Тонік мені підійшов дуже гарно. Після перших разів вже є видимий результат

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Мені дуже сподобалась. Гарна шкіра не липне після.