- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Отличный пилинг!!!
- Достоинства:
- Нежно и тщательно чистит кожу.
- Недостатки:
Вітаємо, Наталіє! Щиро радіємо, що засіб вам сподобався. Такі відгуки надихають нас продовжувати створювати унікальні продукти, які додають приємних відчуттів у щоденну рутину догляду.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Відповідає заявленим вимогам
- Недостатки:
- Помірні відчуття печії шкіри
Вітаємо, Олено! Дякуємо за зворотний зв’язок! Легке печіння може бути нормальною реакцією на активні кислоти, особливо під час перших застосувань, однак воно має бути помірним та нетривалим. Якщо ж відчуття печіння зберігається або викликає дискомфорт, радимо припинити використання засобу. Також рекомендуємо застосовувати його у вечірньому догляді та обов’язково користуватися сонцезахисним кремом вдень.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Все відповідає заявленому
Вітаємо, Олено! Щиро радіємо, що засіб виправдав ваші очікування. Дякуємо, що обираєте Sane!
- Котляренко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
поки звичайний скраб для мене краще
- Достоинства:
- поки немає
Вітаємо, Сергій! Дякуємо за ваше звернення. Нам дуже шкода, що засіб не виправдав ваші очікування, сподіваємося, що інші засоби нашого бренду вам сподобаються більше.
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Клас
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Цей пілінг став моїм улюбленим.
Чудово очищає шкіру і заспокоює почервоніння, після довгого використання пори звужуються. Зазвичай наношу його ввечері + тонік цієї ж фірми заспокійливий і на ранок ніжна шкіра й свіже обличчя. - ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Повертає шкірі колишню пружність та бархатистість. Кислоти добре і найголовніше м'яко відлущують, утримують вологу всередині шкіри. Верхній шар шкіри чистий без чорних цяток.
- Недостатки:
- відсутні
- Христина Х***
Скільки раз в неділю використовувати?
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Для мене це найкращий Український виробник для проблемної шкіри...
- Достоинства:
- Прищик пропадає за ніч. (Я точково наношу на прищ на ніч) І вуаля.... нема
- Недостатки:
- Немає.
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Ніяких змін не помітила
Вітаємо, Валентина! Дякуємо, що поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже шкода, що засіб не виправдав ваші очікування, сподіваємося, що інші засоби нашого бренду вам сподобаються більше.
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Позитивний ефект на мою шкіру був помітний після кількох тижнів регулярного використання. Моя шкіра стала більш рівною за тоном, а також позбавилася від невеликих пігментаційних плям. Колір обличчя став більш і свіжим.
- Достоинства:
- ефективність, ціна
- Недостатки:
- відсутні
- Alexandra S***
у вас були закритті комедони?
- Сніжана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Чудовий засіб , гарно підсушує висипання та зменшує почервоніння шкіри
- Достоинства:
- Український бренд, дієвий
- Недостатки:
- Запах
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Гарно працює
- Al F***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Пока мало пользуюсь им по времени, но чета там он делает - ощущается лёгкое жжение на лице, но покраснений и аллергии нет
- Достоинства:
- Ничего особенного
- Недостатки:
- Из такого флакона именно пилинг не очень приятно наносить
Здравствуйте! Небольшие покалывания – это нормально. Результат можно оценить через 3-4 недели регулярного применения.
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Комбінований тип шкіри,жодних подразнень чи пощипувань не було. Гарно усуває лущення шкіри. Набагато краще за скраб. А хто має веснянки і потребує додаткового освітлення взагалі супер
- ГалинаПродавец: Rozetka. Объем: 30 мл
После применени в течении месяца, стала сильно проявляться пигментация.
- Недостатки:
- Пользуюсь в течении месяца. Стала сильно проявляться пигментация.
Вітаємо, Галино! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що використання Пілінгу для обличчя з гліколевою та молочною кислотою 5% Sane спричинило дискомфорт. Пілінг варто застосовувати 2 рази на тиждень у вечірній час, а вранці обов’язково використовувати сонцезахисні засоби. Поява пігментації після застосування кислот може бути пов’язана з індивідуальними особливостями шкіри або недостатнім захистом від сонця. Наша компанія цінує кожного клієнта і досвід, який отримує клієнт від використання нашої продукції є найважливішим у роботі нашої компанії. Ми хотіли б розібратись, що пішло не так. Для вирішення ситуації напишіть нам на пошту, зазначену на упаковці, або в соціальні мережі Instagram чи Facebook.
- ЕвгенияПродавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Очень понравился. Мягко отшелушивает ороговевшие клетки, при этом есть небольшое пощипывание. Кожа комби. Покраснения или дискомфорта после использования не вызвал. Буду брать ещё. Упаковка действительно простенькая, но ведь и цена соответствует.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Упаковка
- Ольга К***Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
В мене комбінований тип шкіри. Під час використання засіб трішки пощипував. Тон шкіри ніби і вирівнявся, прищики підсушились. Після використання добу трималось невелике подразнення, я так розумію що це результат дії кислот. Все ніби очікувано і прогнозовано. Але, таке враження, що цю косметику розливають десь в сусідньому підвалі (((( Засіб без коробки, без контролю першого відкриття у багаторазовому флаконі для стерилізатора, етикетка поліетиленова тупо надруковага і приклеєна....
- Достоинства:
- Товар відповідає етикетці
- Недостатки:
- Упаковка
- Валентина
Все як на фото. Ви коли замовляли - звертали на це увагу? А яка має бути етикетка? Мені здається вона така на більшочсті засобів для догляду.
- Ольга К***
Валю, так флакон вілповідає фото... Але цей флакон виробник мав би хоч якось упакувати... і флакончик дешевий, одноразовий, такий як на базарі продають, і наклєєчка криво приклєєна... ну давайте дивитись правді в очі, ну виробник явно не заморочився презентаційною стороною товару...