- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Моя улюблена міцелярка
- Достоинства:
- Легко знімає стійкий макіяж
- Недостатки:
- Для мене немає
Вітаємо, Юліє! Ваш відгук — це нагадування, заради чого ми працюємо щодня. Дякуємо за довіру до бренду та любов до нашої продукції.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Купила ,бо зручно брати з собою
Нажаль ,з тим що в мене норма/комбі шкіра ,на обличчі був жирненький слід (
Але з задачею впоралася- Представник постачальника
Вітаємо, Юліє! Дякуємо за ваш відгук! Невеликий жирний слід після використання двофазної міцелярної води — це нормальне явище, саме тому ми рекомендуємо завершувати очищення обличчя гелем або пінкою для вмивання. Щиро радіємо, що засіб вам сподобався. Дякуємо, що обираєте Sane!
- Василий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Отличная мицелярка для очищения кожи лица,не вызывает раздражение и придаёт мягкость
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Ваші слова надихають нас на подальшу роботу над створенням засобів, які приносять користь і задоволення нашим клієнтам.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Беру саме цю водичку вже не перший раз.Із бюджетних продуктів вона мені подобається найбільше.Пробувала різні двофазні міцелрки,було таке що і очі пекли,були надто жирні.Саме з цією у мене ніяких проблем, все подобається.
- ИННА Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Супер не сушит
- Достоинства:
- Без запаха
- Недостатки:
- Не спрей
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Використовую для зняття макіяжу та додатково завжди доочищую обличчя пінкою з протеїнами пшениці цього ж бренду. Міцелярна вона ніжно та бережно змиває стійкий макіяж, ликості не залишає, стягнутості немає, загалом задоволена нею.
- Достоинства:
- якісно змиває стійкий макіяж
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Виникають сумніви що там 50мл. Стирає макіяж не погано, але на очі не рекомендую.
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Трошки масляна, але мені подобається. Туш і праймер з вій стерла легко, не треба було терти очі. Зручний формат. Я рідко фарбуюсь, тому немає сенсу брати велику банку, бо просто виходять терміни. Можна брати у дорогу.
- Достоинства:
- Працює
- Юлия А***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Мені дуже підходить, приємна, обличчя після неї дуже ніжне і свіже. Трохи масляна, але для нормальної та сухої шкіри підходить. Зараз моя улюблена.