Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Успокаивающий тоник для лица Sane 100 мл (454589437442/4820266830533)

Код:  273232048
Оценка пользователей 4.42/5
  • Мар'яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Тонік сподобався, обличчя після нього не має відчуття липкості. Присутній запах кокосу, хто не любить - врахуйте це) Загалом задоволена

Достоинства:
    Український бренд

Вітаємо, Марʼяно! Ваші слова надихають нас на подальшу роботу над створенням засобів, які приносять користь і задоволення нашим клієнтам.

• Надія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Купляла разом з Пилинг для лица Sane с экстрактом алоэ AHA BHA 10% 30 мл
    Результат мені сподобалося

Вітаємо, Надіє! Дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що і пілінг, і тонік Sane вам сподобалися. Ці засоби чудово доповнюють один одного в догляді за шкірою.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Дуже швидко заспокоює шкіру, особливо після перебування на вулиці, коли обличчя просто червоного кольору. Використовую його для очищення шкіри також, під макіяж. Шкіра трохи жирнувата, але тоник прибирає це, зволожує і вистачає такого ефекту на дуже довго.

• Аня Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Отличный товар мне подошёл, и хватает на долго ,отличная уходовая косметика этой серии

• Христина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Чудовий тонік. Не стягує шкіру. Живить та зволожує досить добре.

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Радію, що зупинила свій вибір саме на ньому, маю суху чутливу шкіру і краще тоніку ще не було в мене, заспокоює, знімає почевоніння та подразнення, добре зволожує. Зручний дозатор та гарний аромат.

Достоинства:
    зволоження та заспокоєння шкіри
  • Яніна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Тонік легко наноситься на шкіру і швидко вбирається, не залишаючи жирного або липкого відчуття. Це особливо важливо для мене, оскільки я не люблю продукти, які обтяжують мою шкіру. Заспокійливий ефект цього тоніку дійсно помітний. Він зволожує шкіру після очищення і надає їй відчуття комфорту.

Достоинства:
    зволоження
  • Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

не сподобався та не підійшов, залишає липкість, користувалася разом з сироваткою цієї ж фірми, не сподобалось нічого

Достоинства:
    дві зірочки за непоганий аромат
    Недостатки:
    залишає липкість

Вітаємо, Анна! Радимо після тоніка та сироватки наносити зволожуючий крем. Дякуємо, що поділилися з нами своїми враженнями. Приносимо вибачення за незручності. Для вирішення ситуації, будь ласка, напишіть нам на пошту. Пошта вказана на упаковці.

• Любов К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Сподобався, тому купила вже вдруге

Достоинства:
    Хороший тонік, фактично без запаху, алергії не викликав
    Недостатки:
    Не помітила
  • Илона

Увы,мне не подошёл(

Достоинства:
    Запах
    Недостатки:
    Вызвал жжение,покраснение и шелушение в т-зоне , хотя у меня нормальный тип кожи, поменяла тоник- прошло
  • Наталия А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Чудес от тоника я не ждала, мне был важен состав и чтобы тоник не вызывал липкости - по этим пунктам нареканий нет. По нанесению комфортный, расходуется достаточно экономно, аромата слышу. В целом этот тоник я, скорее всего, повторю.

Достоинства:
    Состав, комфортный в нанесении
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Дарья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Как по мне ни о чем… ни плохо ни хорошо с ним.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:

Здравствуйте, Дарья! Нам очень жаль, что тоник не оправдал ваши ожидания.

• Маргарита
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Використовую тонік після гелю для вмивання, прибирає всякі маленькі ранки. Вважаю, що це дуже важлива частина у догляді за шкірою, можна сказати завершальний етап

• Анна В***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Всього за 2 дні користування тоніком з'явилися чорні точки та прищі. Засіб забиває пори навіть узимку.

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Забиває пори

Вітаємо, Анна! Дякуємо, що поділилися з нами своїми враженнями. Приносимо вибачення за незручності. Для вирішення ситуації, будь ласка, напишіть нам на пошту. Пошта вказана на упаковці.

• Шкварчук В***

Думаю спробувати купити

Достоинства:
    ?
    Недостатки:
    ?
  • Аля Л***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Тонер хорошо тонизирует и увлажняет кожу, помогает быстрее заживать воспалениям и высыпаниям. Снимает покраснения. Консистенция редкая, наношу ватным диском. после тонера нет чувства липкости. Хорошо убирает сухость и шелушения. Запах нейтральный.

Достоинства:
    увлажнение, от воспаления