- Андросюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший крем за свої кошти.
Рекомендую- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Маленький об’єм
Вітаємо, Ольго! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що Крем для обличчя нічний з пребіотиком і скваланом Sane вам сподобався та виправдав очікування по ціні та якості. Дякуємо також за ваш коментар щодо об’єму — передамо його команді розробників і обов’язково врахуємо при подальших покращеннях.
- Галина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем гарної якості! Рекомендую
Вітаємо, Галино! Дякуємо за вашу рекомендацію! Нам дуже приємно отримувати таку підтримку — саме завдяки вам ми натхненно працюємо над створенням ефективних і делікатних засобів для щоденного догляду.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий крем
Вітаємо, Світлано! Ваші слова надихають нас на подальшу роботу над створенням засобів, які приносять користь і задоволення нашим клієнтам.
- Дар'я Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне зволоження
Вітаємо, Дар'є! Ми високо цінуємо вашу довіру до нашого бренду. Такі відгуки мотивують нас підтримувати високі стандарти у всьому, що ми робимо.
Найкращий
- Достоинства:
- Легкий, не дуже жирний
Вітаємо, Вікторіє! Щиро радіємо, що крем вам сподобався! Ваші слова надихають нас на подальшу роботу над створенням засобів, які приносять користь і задоволення нашим клієнтам.
- Вікторія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже люблю цю фірму. Дуже легкий, без запаху.
- Достоинства:
- Шкіра не жирна після нього
Вітаємо, Вікторіє!
Щиро радіємо, що засіб вам сподобався. Ваша підтримка та довіра до нашого бренду дуже цінні для нас, і ми будемо продовжувати створювати якісні продукти для догляду за шкірою. Ваші відгуки надихають нас рухатися вперед!
- Вікторія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже люблю крема цієї кампанії. Рекомендую. На Розетка , доречі, наразі найдешевше.
- Достоинства:
- Крем легкий, не обтяжує зовсім, але відчувається ,що поживний, не пустий.
- Недостатки:
- Доставка була дещо довго, але я не поспішала.
Вітаємо, Вікторіє! Дякуємо за ваш відгук! Ваші слова надихають нас на подальшу роботу над створенням засобів, які приносять користь і задоволення нашим клієнтам.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суперовий крем для вечірнього догляду. Він не залишає жирної плівки і насичує шкіру протягом ночі.
- Кирьян Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
запах не очень, крем слишком жидкий и спокойно можно налить больше чем надо, что часто и бывало, и главное что после 10 минут после нанесения чуствую стягивание кожи после очищения
Вітаємо, Кирьян! Аромат річ дуже суб'єктивна. Дякуємо за ваше звернення. Ми приносимо свої вибачення, нам дуже шкода, що так сталося. Наша компанія цінує кожного клієнта і досвід, який отримує клієнт від використання нашої продукції є найважливішим у роботі нашої компанії. Для вирішення ситуації, будь ласка, напишіть нам на пошту, яка вказана на упаковці.
- Ирина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легкий швидковсотувальний крем, як раз такий потребувала, добре зволожує і має приємний аромат
- Достоинства:
- Швидко всотується
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайний крем, нічого особливого. Не сподобався запах, який приторно солодкий, ніби старий.
- Недостатки:
- Неприємний запах.
Вітаємо, Ольга! Аромат річ дуже суб'єктивна. Нам дуже шкода, що він не виправдав ваші очікування, сподіваємося, що інші засоби нашого бренду вам сподобаються більше.
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Понравился крем
- Достоинства:
- Хорошо увлажняет
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кремом користуюсь більше місяця. Використовую кожного вечора. Шкіра нереально м'яка, ніжна і зволожена.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Починаю відкривати для себе доглядову косметику цієї фірми. Нічний крем сподобався. Брала пінку - от пінка аж супер
- Достоинства:
- Ніжна текстура; швидко всотується; не скатується на обличчі
- Недостатки:
- Поки що не виявила)
- Софія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно зволожує
- Вероніка М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один з улюблених кремів цього бренду
- Роксолана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний запах, не залишає липкості на обличчі. Користуюсь вже декілька місяців, вистачає надовго.
- Достоинства:
- Ціна, ефект
- Роксолана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороший крем, добре зволожує та не залишає жирного блиску
- Валерия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Виктория Г***Продавец: Rozetka
Мой фаворит! Прекрасно увлажняет, питает и убирает шелушения/воспаления. Кожа утром не жирная,а именно "напитанная".
- Анна Г***Продавец: Rozetka
Купувала не на Розетці, полюбила цю косметику, але ВАУ ефекту не чекайте. Добре вбирається, не залишає плівки на комбішкірі. Алергіі та інших реакцій не викликав.