Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Крем для чувствительной кожи лица Sane с гиалуроновой кислотой, витамином С и Е 40 мл (864196030659/4820266830137)

Код:  207869491
Оценка пользователей 4.4/5
  • AI аналіз відгуків
    44 відгуки:  позитивний: 75%, нейтральний: 11%, негативний: 14%
    Загалом покупці позитивно оцінюють зволожувальний крем Sane для чутливої шкіри: вони відзначають легку текстуру, швидке вбирання, відсутність липкості та приємний аромат. Ключовими плюсами є комфорт для чутливої та комбінованої шкіри, поліпшення зволоження, зняття подразнень, а також приваблива ціна. Основними зауваженнями виступають маленький об’єм упаковки, рідка консистенція, деякі випадки не відповідної текстури або недостатнього зволоження для дуже сухої шкіри, а також поодинокі претензії до відправлення простроченого товару та незручності упаковки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Анастасия Б***

Крем легкий, консистенция очень. Запах приятный косметический, ненавязчивый, без химии. Просто как что-то растительное, и к тому же выветривается очень быстро. Расход минимальный как раз из-за того что он неплотный, поэтому одной баночки хватит надолго. У меня чувствительная комби кожа и это первый крем, который подошел идеально, не вызвал никакого жжения.
    Первое время после него у меня блестит Т-зона, но это это происходит исключительно потому, что даже если вам кажется что он впитался, ему нужно дать еще немного времени после нанесения, чтобы он это сделал до конца. Спустя пару минут у меня блеск исчезает, поэтому не пугайтесь, если у вашей кожи с ним будет такая же реакция.
    Из недостатков пока заметила только упаковку. Она постоянно очень тяжело открывается, нужно каждый раз прикладывать немалые усилия. Вы будете 10 минут открывать и закрывать крем, чтобы за 20 секунд его нанести.

Достоинства:
    Цена, состав, эффект, производство в Украине
    Недостатки:
    Неудобная упаковка низкого качества
  • Перепелица Е***

Дуже сподобався цей крем. У мене дуже чутлива шкіра. А цей кремушек по текстурі ідеальний. Не обтяжує. Шкіра не зудить. Мені сподобався. Хотілось би обьем побільше.

Вітаємо, Катерино! Щиро радіємо, що засіб вам сподобався. Такі відгуки надихають нас продовжувати створювати унікальні продукти, які додають приємних відчуттів у щоденну рутину догляду.

• Анна Б***

І справді, якби зробили трохи більший тюбик крему. Плюс, економія пластику= менше сміття.

Вітаємо, Анно! Радіємо, що крем вам подобається. Завдяки таким відгукам ми розуміємо в якому напрямку вдосконалювати засіб та маємо змогу ставати кращими. Передаємо ваші побажання команді розробників.

• Анастасія К***

Найкращий крем для комбінованої шкіри, завдяки його складу стало менше висипань на обличчі, та пропали пігменти від старих прищів

Достоинства:
    Дієвий засіб, економний
  • Євгенія

Гарний крем. Консистенція трохи рідка, але як для пакування в тюбику - якраз.
    Має легкий аромат, який швидко зникає.
    За два тижні користування прибрав мені почервоніння і сильне лущення шкіри (комбінована зневоднена, 36 років) але зволоження для мене замало. Отже крем свою функцію чесно виконує - заспокоює. Зі зникненням подразнення звузились пори в Т-зоні - приємний неочікуваний бонус.
    Після нанесення може трохи скочуватись.
    Знайомство з українським виробником вийшло вдалим! Рекомендую!

Достоинства:
    Працює як заявлено знімає подразнення, зменшує почервоніння.
  • ИННА Б***

Крем супер спасибо большое кожа у меня очень нежная и очень тяжело найти хороший крем а этот то что надо

Недостатки:
    Маленький тюбик 40грамм хотя бы 100
  • Яніна М***

Я маю чутливу шкіру, яка легко реагує на різні косметичні продукти, і цей крем виявився ідеальним для мене. Зволожує шкіру не подразнюючи її, шкіра гладенька та ніжна, має доглянутий вигляд. Крем має приємну текстуру та аромат, вбирається без відчуття ликості.

• Марина К***

Очень нравится этот крем. После скраба отлично успокаивает кожу. Довольно быстро впитывается и от него нет ощущения, что кожа жирная. Немного разглаживает мне морщинки на лбу, но может мне просто так хочется). И аллергии не вызывает, для меня это большой плюс.

• Наталія

Кремік сподобався, підійде для холодної пори року, жирненький.

• Олександра М***

Шикарный крем,пользуюсь третий день. После него кожа мягкая и приятная. Спасибо за быструю доставку

Достоинства:
    Хорошо увлажняет кожу,вкусно пахнет.
    Недостатки:
    Немного житковат
  • divansahsa

Крем потрясающий! Очень легкий, расход минимальный, кожа выглядит лучше, пользуюсь вместе с витаминной сывороткой.

Достоинства:
    Легкий
  • Ольга
    Продавец: Rozetka

Хороший крем . Не оставляет пленки,липкости, быстро впитывается. После него чувство легкого холодка и увлажнения. Не ожидала такого эффекта от столь бюджетного средства. Хочу попробовать ещё маски этой фирмы

Достоинства:
    Небольшой расход
  • Елена Д***

Крем - супер, достаточно жидкая консистенция,запас выражен слабо, на коже не ощущается. Быстро впитывается, делает кожу невероятно мягкой.

Достоинства:
    Маленький расход, приемлем для использования в любое время.
  • Вікторія Р***

Крем має чудовий аромат, швидко вбирається і надовго зволожує шкіру. І ще, важливо, що він не викликав у мене алергічних реакцій.

• Екатерина М***

Класс,приятно удивлена,что крем подошёл

Достоинства:
    Матовый
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Марія

Легкий, зволожуючий, приємний для шкіри. Користувалася ним як денний та нічний догляд, насичує шкіру, немає липкості, після нього шкіра гладка та бархатиста. Мені чудово підійшов цей крем.

Достоинства:
    Дієвий
    Недостатки:
    не помітила
  • Мар'яна

У мене чутлива шкіра обличчя, схильна до сухості навколо очей. Цей крем дуже сподобався, особливо тим, що не густий. Він м'яко наноситься і скоро впитується. Мені підходить і під тональний.

Достоинства:
    Легко наноситься, не скручується. Добре зволожує сухі ділянки обличчя.
  • Ростислав

Вперше спробував як альтернативу схожого крему від Yves Rocher, в цілому задоволений, планую користувався й надалі

Достоинства:
    Легка текстура для зволоження шкіри обличчя, не жирний. Прийнятна вартість
    Недостатки:
    Не виявив

Вітаємо, Ростиславе! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що Крем для чутливої шкіри обличчя з гіалуроновою кислотою, вітамінами С та Е Sane залишив у вас позитивні враження та став гідною альтернативою засобу, яким ви користувалися раніше. Такі відгуки надихають нас на подальшу роботу.

• Васильович П***

Вітаємо! Щиро радіємо, що засіб вам сподобався. Дякуємо, що обираєте Sane!

• Наталия С***

Хорошо работает для кожи с куперозом.Покраснение уменьшилось при использовании в течении десяти дней

Достоинства:
    Мне подошел
    Недостатки:

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за ваш відгук. Ваші слова надихають нас на подальшу роботу над створенням засобів, які приносять користь і задоволення нашим клієнтам.

• Оксана Я***

Крем сподобався, приємний для шкіри.Гарний запах.

Вітаємо, Оксано! Щиро радіємо, що крем вам сподобався. Ваші слова надихають нас на подальшу роботу над створенням засобів, які приносять користь і задоволення нашим клієнтам.

• Світлана С***

Чудовий крем

Вітаємо, Світлано! Щиро радіємо, що крем вам сподобався. Дякуємо, що обираєте Sane!

• Вікторія В***

Не очікувала. Дуже сподобався. Легка текстура,класно зволожує. Буду купувати ще.

• Елена К***

Крем сподобався. Викоистовую вранці, гарно вбирається шкірою не залишаючи блиску. Шкіра пружна та зволожена.

Достоинства:
    Добре зволожує, приємний запах,приємна ціна.
    Недостатки:
    Не виявила.
  • Олена К***

Беру щоразу

Достоинства:
    Гарно зволожує, приємний запах в текстура, гарно втирається, приємний мінімалістичний дизайн упаковки
  • Наталья Р***

Легко ложится, быстро впитывается, приятный запах!

• Марьяна
    Продавец: Rozetka

Брала не тут, але дуже чудовий крем за свої кошти. Пишу зі свого досвіду.

Достоинства:
    Зволожує, живить та робить шовковистою
  • Віка

Хороший крем. Використовую після тоніка цієї фірми. Алергію не викликав, лущення прибрав. Шкіра після нього більш пружна.

• наталия Л***

Крем це звісно суто індивідуально, але мені підійшов. Легка текстура і гарно вбирається шкірою

Достоинства:
    Легкий крем
  • Юлія Ш***

На літо для жирної/комбінованої шкіри -- ок. Не перевантажує шкіру із СПФ-ом

• Оксана Г***

Хороший крем

• Марта К***

Для чутливої шкіри підходить. Легка текстура, не залишає липкості і жирності. Гарно впитується. Аде для шкири схильної до сухості, на вітряну погоду не підійде

• Анастасія

Знайомство з цим брендом почалось два місяці тому і саме з цього крему. Повністю задоволена якістю і ціною. Перша косметика яку я всім рекомендую і замовляю знайомим собі у подарунок)

Достоинства:
    Чудовий легкий крем, який зволожує і не забиває пори, ще досить швидко вбирається
  • Тарас Ф***

Крем добре поглинається шкірою, вцілому результатом задоволений, але він більше підійде для жирної шкіри, бо у мене після застосування з'являється легра шершавість...

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Для сухої шкіри не зовсім підходить
  • Вера П***

Мені ідеально підійшов)

Достоинства:
    Приємний запах, хороша консистенція, не забиває пори і ни викликає подразнень, зволожує. Український бренд❤️‍
  • Галина М***

Очень не плохой крем.
    Легкая текстура.
    Хорошо увлажняет.

Достоинства:
    Хорошо увлажняет.
    Легкая текстура
    Недостатки:
    Не обнаружены
  • София

Пользуюсь уже несколько недель, результат радует. Покупала пенку и пилинг еще, продукцией очень довольна!