- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3.5 мл. Оттенок: NEW 02 Brown
Щільно дуже лягає і якщо у Вас русі брови , то колів 02(коричневий ), буде тррзи відрізнятись.
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3.5 мл. Оттенок: NEW 02 Brown
Гель супер
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Не увидела что гель пришел открытым как так можно может до меня ним кто то пользовался как то странно в день заказа и гель пришел . Я у вас постоянный клиент а вы как поступаете
- таня г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3.5 мл. Оттенок: NEW 02 Brown
мне очень подошол єтот биогель!
- Ілона Б***Продавец: Rozetka. Объем: 3.5 мл. Оттенок: NEW 02 Brown
Фірма гелю дуже класна,але кольорова гама не підійшла.Коли при отриманні подивилася,колір пляшечки був з рудим підтоном,а тут на фото він холодного коричневого кольору.Тому на жаль відтінок мені не підійшов і довелося відмовитися!Але у мене подруга користується 1 підтоном,то реально класна річ!Мої рекомендації!)
- Достоинства:
- Якість,ціна та швидка доставка,ще були гарні строки придатності.
- Недостатки:
- Коли при отриманні подивилася,колір пляшечки був з рудим підтоном,а тут на фото він холодного коричневого кольору.Тому на жаль такий відтінок мені не підходить.Але тут все індивідуально!)
- Ирина Л***Продавец: Rozetka. Объем: 3.5 мл. Оттенок: NEW 01 Blond
Пришёл открытый . Как так можно
- Достоинства:
- Хороший
- Недостатки:
- Открытый
- Танюшка В***Продавец: Rozetka. Объем: 3.5 мл. Оттенок: NEW 02 Brown
У всех кого микроблейдинг, брови становятся яркими и красивыми!
- АнгелинаПродавец: Rozetka. Объем: 3.5 мл. Оттенок: NEW 02 Brown
Интересный гель, рада покупке, он меня полностью по качеству удовлетворил