- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коту дуже подобається
- Достоинства:
- Кіт їсть з задоволенням
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Саме ці сердечка наша киця любить найбільше.
- Достоинства:
- Кіт їсть із задоволенням
- Атамас О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Любимые вкусняшки кота
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кішка в захваті))
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кіт розпробував, йому дуже подобаються смаколики!
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Лосось, малина та приємна хрумка текстура ласощів Savory створені для маленьких моментів задоволення, які котики вміють цінувати по-особливому.
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Котику дуже сподобались
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що хрумкі ласощі Savory з лососем та малиною припали до смаку хвостатому гурману. Нехай смакує із задоволенням!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався моєму коту.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте Savory! Це поєднання хрумкої текстури, апетитних рецептур і користі в кожному шматочку, створене з любов’ю до хвостатих гурманів.
- Алена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично,котику понравилось)
Представник постачальникаДякуємо, що поділились враженням! Ласощі Savory з лососем та малиною — це хрумке задоволення й турбота про красу шерсті у кожному шматочку
- Христина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моїй киці дуже сподобалося, вона готова слухатися аби їй дали цей смаколик
- Достоинства:
- Має насичений аромат та смак, судячи з апетиту киці
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте ласощі Savory! Вони поєднують яскравий смак і користь, щоб кожен шматочок дарував улюбленцям маленьку гастрономічну насолоду.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Киці вони дуже подобаються. Довго не було ніде в наявності, раді , що зараз знов зʼявились
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте Savory! Часом пухнасті гурмани настільки швидкі, що смакота зникає миттєво. Та ми постійно поповнюємо запаси, щоб улюблені ласощі завжди були поруч.
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кішка повсякчас готова підживлятися цими ласощами.
Представник постачальникаДякуємо, що обрали Savory! Кожна хрумка подушечка створена з любов’ю, користю та смаком муркотного життя. Нехай смакує!
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
прийшло все швидко. коти кайфують, їм дуже подобається.
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте ласощі Savory. Хрумкість, аромат, користь – усе як має бути, щоб котики насолоджувалися кожним шматочком.
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кіт їсть добре
- Достоинства:
- Склад
- Недостатки:
- Замала упаковка, ще б додати В7
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вітаю.Термін придатності закінчується через пару місяців .Ніхто не попередив про це
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Термін придатності