Отзывы покупателей о Лакомства для собак Джерки Savory Bars With Salmon батончики с лососем 100 г (4820261921106)
- Євген У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Джерки пес реально смакує, а не ковтає за секунду, тож своїх грошей точно варті.
- Достоинства:
- повноцінний перекус
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте Savory! Формат джерок дозволяє улюбленцю насолоджуватися кожним шматочком.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
собака їм завжди рада, це одні з улюблених вкусняшок, найчастіше беремо з лососем
- Достоинства:
- зручний формат і гарний склад
Представник постачальникаДякуємо за вибір Savory! Нехай смакують і приносять користь та радість улюбленцю!
- Любов Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смаколики сподобалися моїм собаням. Їли з задоволенням! Гарний натуральний склад. Мої хлопці вже зрілі, тож я оцінила, що смаколики хоч і тримають форму - досить м'які, безпечні для ясен. У пачці - 12 шт. досить великі, тому розламувала, щоб розтягнути задоволення) по рекомендації виробника для моїх хвостиків виходить по 4-5 шт/добу. Тому пачка розлетілася миттєво))
Доставили швидко. Пачка була упакована добре, ласощі всі були цілі, не розбилися у крошку під час транспортування.- Достоинства:
- Досить м'які (безпечні для ясен зрілих собак), собаням сподобалися - це головне.
- Недостатки:
- Важко спинитись і не віддати усі смаколики одразу))
Представник постачальникаВелике спасибі за такий чудовий відгук і фото! Нехай кожен смаколик Savory дарує користь та задоволення хвостатим, а щасливі очі собанів тішать вас щодня.
- Аліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вони не схожі ні на які інші, які ми пробували раніше, цікава новинка. Марсі схвалює!
- Достоинства:
- оригінальні смаколики
Представник постачальникаДякуємо за теплий фідбек! Приємно знати, що джерки Savory з лососем стали для Марсі новим смаковим відкриттям. Нехай смакують і надалі!
- Єсенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже рекомендую, моя собака просто обожнює ці ласощі з лососем, хоча рибні корми не особо їсть.
Представник постачальникаРаді, що улюбленцю сподобалось! Джерки Savory й справді створені для того, щоб здивувати навіть найвибагливіших хвостиків. Нехай смакує!