- Лидия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Совершенно не понравился
- Недостатки:
- не выполняет свою задачу, частички очень сложно вымыть из длины волос
Вітаємо, Лідіє! Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що Скраб-пілінг для шкіри голови Scalp не виправдав ваших очікувань. Засіб створено для делікатного, але глибокого очищення шкіри голови, тож помітний ефект проявляється поступово — особливо якщо є схильність до надмірної жирності або накопичення стайлінгових засобів. Рекомендуємо використовувати скраб регулярно — 1-2 рази на тиждень, приділяючи масажу 3-5 хвилин перед миттям голови. З кожним застосуванням результат посилюється: шкіра очищується, зменшується жирність і лупа, з’являється відчуття свіжості, а волосся набуває більшого об’єму від коренів. Щоб засіб легко змивався, наносіть його лише на шкіру голови, уникаючи довжини волосся, після чого ретельно промийте під сильним струменем води та скористайтеся звичним шампунем. Це допоможе повністю видалити залишки частинок.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Свою роль виконує на відмінно, результат здивував Рекомендую.
- Достоинства:
- Бореться з лупою, відшулушує її
- Недостатки:
- Поки немає
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Відсутнє пакування та інструкція
Вітаємо, Катерина! Дякуємо за ваше звернення. Звертаємо вашу увагу, що вся інформація про засіб вказазана на зворотній стороні туби. Також детально про продукт можна дізнатись відсканувавши QR-код, який так само вказаний на звороті.
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Лёгкий и удобный в применении
Более жидкий, но для применения на голове как раз удобнее .- Достоинства:
- Классная текстура
- Надія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Гарно справляється зі своєю задачею.
- Достоинства:
- Дуже приемний аромат.
- Недостатки:
- Швидко закінчується.
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Складно сказати з двох разів, чи є результат, але використання дуже приємне - гострі часточки ну дуже приємно массажують шкіру, і вимити їх потім не проблема, бо вони просто розчиняються. Хоча пілінг кислотний, а не механічний, тому часточки, мабуть, для еффекту масажу як раз. Змивається легко.
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Отличная текстура, хорошо очищает
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Анета Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Не результата , плохо вымывается
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нет результата
Вітаємо, Анета! Дякуємо, що поділилися з нами своїми враженнями. Приносимо вибачення за незручності. Для вирішення ситуації, будь ласка, напишіть нам на пошту. Пошта вказана на упаковці.
- АллаПродавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Теж не бачу ніякого ефекту, вимити важко із довгого волосся
Вітаємо, Алла! Ми радимо наносити скраб-пілінг на проділ та втирати у шкіру голови, легко помасувати та залишити. Далі зробити новий проділ, нанести засіб та знову легко помасувати. Не радимо наносити засіб одразу на руки, а потім на шкіру голови. Тоді весь засіб залишається на волоссі.