- Ростислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
Представник постачальникаРостислав, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Аліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер, чудовий аромат!
- Достоинства:
- Класний аромат
- Недостатки:
- Швидко закінчується
Представник постачальникаАліна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Аліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка ! Якісний товар!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей шампунь рятує, коли немає світла, води і відповідно не можливо помити голову. Раніше користувалася Batiste. Спробувала Schauma і зрозуміла, що не гірше. У блакитного нормальний запах, а от флакон рожевого кольору не люблю, мені занадто пахне трояндою.
- Достоинства:
- Рятує вигляд волосся, коли немає можливості його помити
- Недостатки:
Представник постачальникаОксана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це найкращий сухий шампунь, не залишає білого сліду на волоссі
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер,бомбезно прибирає жирність
- Теличко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Швидко вартість
Представник постачальникаДар'я, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені цей шампунь підходить, тому беру постійно. А зараз ще й по гарній ціні. Доставка дуже швидка. Дякую продавцю.
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно як екстрений варіант, коли нема можливості помити волосся. Не залишає ніякого нальоту, придає об'єм
- Достоинства:
- Ціна, ефективність
- Недостатки:
Представник постачальникаЛариса, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені підійшов цей сухий шампунь.
- Достоинства:
- Гарна якість, не дорогий
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь таким шампунем вже деякий час, не часто, але коли треба швидко вийти на вулицю, а чубчик мити ніколи, то дуже спасає цей шампунь.
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращий з усіх сухих шампунів,якими користувалася.
- Достоинства:
- Тримає довго , не має ядучого запаху.
- Недостатки:
Представник постачальникаОльга, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користувалася багатьма сухими шпмпунями, але цей підійшов та сподобався мені найбільше. Саме ций. Бо рожевий , здається там для нормального волосся, не підійшов зовсім. Ефект був 0 балів (.
Доставка дуже швидка. Дякую.
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Таисия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користувалась не один раз. Наразі, не підводив.
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаТаїсія, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені дуже сподобався, без різкого аромату. Користувалася декілька разів, ніякого білого нальоту немає на мойому темному волоссі
Представник постачальникаІнна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Подлевська Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нориа шампунь,приємний аромат
- Достоинства:
- Виконує функцію
- Недостатки:
- Дуже мвлий обєм,я не помітила коли замовляла,потфм здивувалася
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ОЧЕНЬ УДОБНО! Волосы расчесываются легко. Пользуюсь уже полгода (по мере
надобности), пока ничего отрицательного сказать НЕ могу.
СПАСИБО!- Достоинства:
- У Д О Б Н О!
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шампунь супер, приємний запах. Відчуття свіжості волосся. Сподобався,рекомендую.
- Достоинства:
- Приємний запах та відчуття свіжості
- Недостатки:
- Не виявила
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шампунь супер (дуже виручає)
- Наталия Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
зі своєю здачею не справився, раніше брала сухий шампунь got2be, вирішила взяти цей, але дарма(
- Достоинства:
- запах єдине хороше в ньому і то приємно пахнуть всі шампуні
- Недостатки:
- не підходить для темного волосся, місцями залишає білий наліт, зі своєю задачею сухого шампуню справляється погано у порівянні з іншими
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальный сухой шампунь. Со своей задачей справляется. Брала на пробу, рекомендую.
- Достоинства:
- Очень приятно удивил ненавязчивый легкий запах.
- Алёна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный сухой шампунь за свои деньги, конечно если использовать на грязную голову эффекта вау не будет, но такие шампуни и рассчитаны на то чтоб освежить укладку если использовать на темные волосы - нужно будет очень хорошо распределять по волосам, чтобы не было эффекта седых волос
- РегинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кто бы что не писал, шампунь ужасно белит волосы, создаёт перхоть, и волосы не сильно приводит в порядок
- Достоинства:
- Хороший запах
- Недостатки:
- Перхоть
Белит
Не освежает
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ни о какой свежести речи и быть не может.При отсутствии воды максимум на пол дня волосы выглядят лучше,но не хорошо.
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
- Это не шампунь)
- Миколенко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобався. На відміну від інших, навіть більш дорогих шампунів, не залишає білого пилу на темному волоссі. І надає волоссю додаткового об'єму
- Meri C***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Впринципі виконує свою роль і призупиняє жирніння волосся
- Недостатки:
- Якщо попшикати на пробіл деякий час виглядає як лупа. Після того як скористатися цим засобом не розчісуйте волосся, бо більшість залишитися на гребінці.
- Катерина Д***Продавец: Rozetka
Взагалі не рекомендую, розчарована. Брала один раз і більше не візьму.
1) Залишає білий наліт;
2) Консистенція дезодоранта;
3) Провокує лупу;
4) Різкуватий запах;
5) Неякісний розпилювач, вистачило на використань 8.- Достоинства:
- Недостатки:
- Залишає білий наліт на темному волоссі
- Анна В***Продавец: Rozetka
Взявши перший раз на пробу не підійшов
- Достоинства:
- Приємний запах
- Недостатки:
- Не довго тримається ефект перхоть
- Юлия С***Продавец: Rozetka
Ничего не делает абсолютно. Но консистенции как будто то дезик. Запах разве что приятный
- Недостатки:
- Безполезный