- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нічим не краща від звичайних губок, навіть гірше. Вона гірше відмиває забруднення. Якщо мити холодною водою - не відмиває нормально як звичайна двостороння губка. Також через її форму незручно мити посуд. Єдиний плюс це її точно надовго вистачить, бо ніхто нею не користується)
- Достоинства:
- Жовта, прикольна на вигляд
- Недостатки:
- Ціна, сумнівна ефективність
- Денис
Це не губка, це шкребок, який не портить поверхню. Сам повівся на рекламу, але потім подивився як її використовують американці. Якщо відноситися до неї як до шкребка, питання відпадають самі собою. Можна видаляти з тефлонових поверхонь засохшу їжу, не боячись подряпин, можна терти сковорідки, плити і т.д.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Губка однозначно коштує всіх своїх грошей) відмила все що давно думала вже ні коли не відмию)
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраща губка в світі, вистачає її на довше і є зручнішою
Якщо звичайну губку треба замінити за 3-5 днів, то ця тримається 1.5 місяці в мене, зазвичай
через 1.5 місяці просто переводжу її в категорію губок для миття інших поверхонь- Достоинства:
- Не стає жирною, не починає смердіти, зручна форма, 2 режими миття, економія на губках
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую. Свою ціну вона не коштує. Ця губка просто гарний маркетинг:) Більше не придбаю.
- Достоинства:
- Незвичайна форма. Не завжди практична при відключеннях світла, коли немає гарячої води - не зовсім зручно мити посуд в твердому стані губки.
- Недостатки:
- Прожила 1 місяць. Розтягнулась та почались сипатись крихти губки.
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарная губка, посуда чистая как после посудомойки. Рекомендую
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова)