- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 75 x 100
Добрий день. На жаль у комплекті не було полички для маркерів. Виявили це під час складання фліпчарту. Як можна вирішити цю проблему?
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 75 x 100
Прийшло з затримкою, але все зібрали без проблем.
- Достоинства:
- Міцна конструкція, закрутилося все надійно.
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Соломія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 75 x 100
Залишилась незадоволена, заплатила не малу суму, а отримала дошку вдарену в двох місцях, з вмятинами. Мало того ще й не можливо нормально стерти маркер призначений спеціально для таких дошок. Не рекомендую
- Ірина С***Продавец: TRD. Размеры поверхности: 75 x 100
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дошка не відповідає тій, що на фото. Отвори не збігаються. Дошка була зігнута, хоча пакування ціле. Сама дошка, як було заявлено в описі не прокручується, оскільки планка вище ніж потрібно. Гроші за саму дошку повернули. Але, витрати пошти ні. тому, якщо є зайвих 300 грн можна ризикнути і купити "кота в мішку"
- Продавец TRD
Добрий день. Нажаль, так трапляється, що при транспортуванні товар може пошкодитися. Тому, щоб уникнути неприємних ситуацій - ми просимо перед отриманням товару оглядати його в присутності перевізника. Коли Ви звернулися до нас з даною проблемою, перш за все ми запропонували замінити товар. Ви обрали повернення коштів - і Вам їх повернули. Ваші витрати за доставку Ви сплатили ТОВ "Нова пошта". Ми не можемо повернути кошти, сплачені третій особі.