Отзывы покупателей о Зарядная станция Segway Cube 2000 / 2584 Вт / 2048 Вт⋅ч / LiFePO4 (AA.13.04.02.0007)
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяв цю станцію, бо маю електро самокат цього виробника, зручно що один застосунок на два гаджета. Живлю будинок при відсутності світла в парі з генератором, намагаюсь живити лише необхідне, мінімальне світло, холодильник, морозильна камера, інтернет, ноутбук, газовий котел, при повній зарядці, коли середня витрата 250 вати, вистачає на 10 годин, нижче 30 % намагаюсь не розряджати, потім від генератора за 80 хвилин заряджаю до 95%, і так по колу, в такому режимі тримався 30 годин без світла. На відпочинку знімав один АКБ для зручності.
- Достоинства:
- Техніка працює по призначенню.
- Недостатки:
- Ще не виявив.
- Андрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний пристрій.
- Достоинства:
- Гарна ціна
- ВАЛЕРІЙ К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Страховка в нынешнем положении
- Достоинства:
- Надёжный аппарат
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки не можу нічого наисати по роботі. Не має інструкції на українській мові.
- Дмитрий П***Продавец: Rozetka
Покупал на другом сайте, но решил отзыв оставить и здесь, так как считаю это важным. В целом это лучший продукт по соотношению цена/качество/ёмкость, ведь экофлов себе цену не сложит за те же параметры... Подключал двухконтурный котел Ariston, фен, электрочайник разок кипятил, все работает идеально... Ленивым владельцам советую все же установить приложение перед первым включением и установить связь с оборудованием, чтобы избежать неприятного пищания. При последующих включениях можно приложения вообще и не трогать, хотя там есть много настроек (настройка мощности зарядки, можно убрать звук и т.д.)
- Достоинства:
- Дизайн, цена/качество, защита от дождя и механических повреждений, можно увеличить мощность до 5 кВт без всяких проводов.
- Недостатки:
- Цена на дополнительную батарею сейчас просто космическая, хотя на их официальном сайте там сейчас действует прекрасная скидка на них... Отопительный сезон приближается, надеюсь, Rozetka закупит их...
- Роман И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не первая станция,это бомбезная.
Не смог подключить мобильное приложение.У кого получилось,подскажите тонкости.
После распаковки включил,станция издаёт прерывистый сигнал и на табло мигает непонятная комбинашка. Что это значит?Это нормальная работа станции?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. 1At повідомлення - Інформація про вказівку «Не активовано», це не помилка.
Скористуйтеся фірмовим застосунком для підключення та активації.- Віталій О***
У мене підключилося, спочатку в додатку зареєструйтесь, потім повинно все вийти
- Анастасія
Треба встигнути натиснути кнопко Power на станціх коли додаток про це напише. Теж не спершого разу вийшло. Та зазор 5-10сек щоб встигнути натиснути, а поки дочитаєш шо додаток пише то вже пізно)
- Ігор В***Продавец: Rozetka
Прийшло. Відкрив і підключив одразу я як джб. Все працює добре, до застосунка підключилось без якихось проблем. (Коли включать перший раз то буде вибивати помилку і верещати, усе пройде як підключите застосунок на телефоні) В інформації про прилад та батарею вказано що зроблена 08.08.24 і 0 циклів заряджання . На оф сайті зараз 50 відсотків розпродаж 850 доларів. Як розетка встановила ще нижчу ціну не знаю але звісно дуже задоволенний такою приємною ціною.
- Олександр Б***
Дякую за інфо про помилку. Це найкраща відповідь, бо жоден не написав, що вона вибива помилку і сигнал, поки не підключиш до застосунку телефоні.
- Роман И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для подключения солнечных панелей в комплекте станции отсутствуют провода.
Какие посоветуете покупать для оптимального решения?- Достоинства:
- За эти деньги достойная покупка.
Уровень шума при работе минимальный. - Недостатки:
- Не получается подключить мобильное приложение.
- Вадим
Кабель для солнечных панелей 2E MC4 - Anderson 0.5 м (2E-ASP-MC4-AND-0.5)
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
станція бімба, замовляв дві в різних магазинах по акції, по блютузу я їх так і не підключив до планшету, але не страшно, там в меню налаштувань і так можна зайти.... річ дійсно космічна.. з приводу доставки, таки в розетці я її більше не буду замовляти, при отриманні так виїли мізки зі своєю 'верифікацією',я просто був в 'захваті'..... в іншому інтернет магазині ціна навіть вийшла на 100 грн менша, прийшов, заплатив гроші, і ніхто навіть не спитав як мене звати....
- Достоинства:
- дизайн, збірка,функціонал....
- Недостатки:
- не помітив
- Євген
Тільки на фото у вас інша модель)
- Вадим
я зняв одну батарею
- Александр С***
Вітаю! Підскажіть, будь ласка, на фото в загальному описі одна менша (з однією батарею), а побільша (з двома батареями). Так яка приїде до мене? Шось я розгубився
- Алексей Ч***Продавец: Rozetka
В цілому непогано, але є достатньо конкурентів.
- Достоинства:
- Якісно зроблена. Є можливість підключення додаткових батарей.
- Недостатки:
- Немає віддаленого моніторингу та керування за допомогою Інтернет. В режимі безперебійного джерела при навантаженні більше 1 кВт перемикається на інвертор і розряджає батарею. Гірше в цій ситуації, що при навантаженні близько-меше 1 кВт може хаотично перемикати нагрузку між зовнішніми 220 В та батареєю.
- Станіслав З***
З прошивкою обновою це не виправили? Бо приглядаюсь до цієї станцію, але така робота не є нормою. Вагаюсь між нею і fossibot f2400