Отзывы покупателей о Подушка Sei Design Deluxe Белая Антиаллергенное волокно Чехол с молнией 50х70 см (4820182656132)
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Зручна, все як по опису.
- Недостатки:
- Немає.
- Ксения Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Так собі.
Відгук пишу після піврічного користування. Спочатку дійсно спати було зручно, але за пів року подушка збилася: спати некомфортно, зранку болить шия. Якщо є бажання купувати подушки двічі на рік - то піде.- Достоинства:
- Компактні
- Недостатки:
- Строк експлуатації пів року
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання.
Подушки з поліефірним волокном належать до м’яких моделей. Під час щоденного використання наповнювач поступово ущільнюється під механічним навантаженням, тому з часом виріб може втрачати частину початкового об’єму та пружності. Це природна особливість такого типу наповнювача.
Для підтримання об’єму ми рекомендуємо регулярно збивати подушку до та після сну. Це допомагає рівномірно розподіляти наповнювач усередині виробу та підтримувати його форму.
Водночас конструкція цієї моделі передбачає застібку-блискавку, завдяки якій за потреби можна додати наповнювач або повністю його замінити. Це дозволяє самостійно регулювати об’єм і щільність подушки відповідно до власних уподобань.
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями - такий досвід може бути корисним іншим покупцям під час вибору моделі з урахуванням її властивостей і конструкції.
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
М'яка, зручна, гарно переться
Представник брендуДякуємо за оцінку та відгук!
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Я оформив замовлення і оплатив ще 04.09
Сьогодні вже 15.09, а товар так і не був відправлений. Коли прошу повернути кошти мене ігнорять, відправляти також не хочуть. Хто хоче замовити тут щось, раджу вам шукати інших продавців, не розетка. Ви не дочекаєтесь свій товар- Недостатки:
- Дуже довга відправка
Представник брендуДоброго дня, Василю! Нам шкода, що ваше замовлення досі не відправлене та що вам довелося чекати довше, ніж очікувалося.
Водночас хочемо звернути увагу на важливий момент: у коментарях до відгуку про якість товару неможливо вирішити питання щодо конкретного замовлення, його відправки чи повернення коштів. Ці питання опрацьовуються через підтримку майданчика, на якому робилось замовлення.
Як виробник, ми не маємо доступу до персональних даних клієнта, деталей замовлень, оформлених через сторонній сайт, тому з самого коментаря не можемо визначити номер замовлення, перевірити його статус тощо.
Будь ласка, зверніться до підтримки Rozetka. Саме там зможуть перевірити його статус, причину затримки та допомогти з питанням повернення коштів. І дочекатись відповіді від підтримки - це єдиний шлях вирішення питання.
Сподіваємося, що проблема з замовленням буде оперативно вирішено через підтримку Rozetka на вашу користь.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Хороша подушка за такі гроші
- Марина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Подушка дуже сподобалась. Рік користуюсь, все добре. Підкажіть , який підібрати додатковий наповнювач для неї? І можна придбати ЇЇ в інших продавців цієї ТМ. ДЯКУЮ
Представник бренду
- СновидаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка вказана як середньої жорсткості, проте насправді дуже м'яка. За рахунок цього ще й погано тримає форму і сильно провалюється. Я не розумію, як решта покупців її так нахвалюють, коли направду подушка більше тягне на кухонну прихватку по товщині.
- Достоинства:
- Краще, ніж нічого
- Недостатки:
- Не набагато краще, ніж нічого
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за ваш відгук і таке яскраве порівняння.
Шкода, що подушка не виправдала ваших очікувань щодо жорсткості та висоти. Сприйняття цих характеристик справді дуже індивідуальне: для когось подушка середньої жорсткості буде комфортною та достатньо пружною, а комусь вона може здатися надто м'якою.
Характеристика «середня жорсткість» не означає, що виріб має бути твердим або максимально щільним. Ця модель має м'який наповнювач і розрахована саме на комфортну підтримку без відчуття жорсткої поверхні. Водночас модель з блискавкою надає змогу відрегулювати висоту, додавши наповнювача.
Розуміємо, що цього разу ваші особисті відчуття від подушки не збіглися з очікуваннями. Саме тому перед покупкою ми завжди готові відповісти на запитання щодо властивостей конкретної моделі та допомогти підібрати подушку з урахуванням бажаної висоти, пружності й жорсткості.
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Купувала подушки цієї фірми smart та deluxe. Обидві гарні. Smart не втратила своєї форми, наповнювач не взявся комками. Але smart занадто тонка. Для тих, хто полюбляє практично горизонтальне положення для голови. Deluxe- чудова подушка. Пружна, достатньо щільна та зручна. Має блискавку, що надає можливість додати напрвнювач, або гарніше його розподілити. Задоволена подушкою на всі 100%. Навіть перестала боліти шия)
- Достоинства:
- Достатньо щільна та пружна.
- Недостатки:
- Не помітила
Представник брендуЩиро вдіячні за зворотний зв'язок! Користуйтесь з задоволенням!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Купляв у травні місяці, за ці два з лишнім місяці подушка превратилася в ганчірку . Не викидайте гроші на вітер
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Нам шкода, що за час використання подушка втратила для вас початкову форму та комфорт. Водночас із відгуку, на жаль, складно зрозуміти, що саме відбулося з виробом: чи змінився об'єм, ущільнився наповнювач, чи виникли інші зміни.
Дякуємо за зворотний зв'язок. Для нас важливо розуміти подібні ситуації не лише з точки зору оцінки товару, а й для того, щоб мати можливість їх перевіряти та опрацьовувати.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Дуже швидко сіла, наповнювач став нерівномірним і його неможливо розправити щоб було зручно спати, стала дуже не зручна. Термін служби декілька місяців, використовую впродовж 1 року і шукаю інші варіанти, тому що від цієї болить шия, і спати на ній стало неможливо. Не рекомендую
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже м'яка і класно, що можна регулювати наповнення, або ж з легкістю вийняти і прати
Представник брендуДякуємо за вашу оцінку! Користуйтесь з задоволенням!
- Марія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Зручна, легка
Представник брендуДякуємо за оцінку! Користуйтесь з задоволенням!
- Шиманская С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Гарні подушки за адекватною ціною.
- Достоинства:
- Ціна- якість.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник брендуЩиро вдячні за вашу оцінку!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Оплатила давно товар, нема ані товару, ані гроші ніхто не повертає
- Недостатки:
- Не відправляють товар
Представник брендуДякуємо, що залишили відгук, Ольго. Нам прикро, що виникла така ситуація із Вашим замовленням.
Бачимо, що аналогічне питання Ви описали і у відгуку на іншу подушку, тому припускаємо, що йдеться про два товари з одного замовлення. З Вашого відгуку також бачимо, що Ви вже звернулися до служби підтримки Rozetka.
Саме підтримка маркетплейсу має доступ до деталей замовлення, інформації щодо оплати, відправлення та повернення коштів. Виробник, на жаль, не має доступу до цих даних і не може самостійно вплинути на процес.
Rozetka — відповідальний маркетплейс, і Ваше звернення неодмінно буде опрацьоване. Через об’єктивні обставини відповідь або відправлення іноді можуть затримуватися, але ми робимо все можливе, щоб замовлення оброблялися оперативно.
Просимо трохи зачекати на відповідь служби підтримки. Впевнені, що з Вами зв’яжуться та допоможуть вирішити питання.
- Ирина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Чудова подушка, гарний розмір
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Поки нема
Представник брендуМи вдячні вам за теплі слова! Користуйтесь з задоволенням!
- Ігор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Чудово
- Достоинства:
- Зручна
Представник брендуДякуємо!
- Виктория Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже гарна та зручна подушка. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Чохол з блискавкою. У користуванні це дуже зручно
- Недостатки:
- Поки немає
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Те що треба
- Достоинства:
- Можна регулювати товщину
- Недостатки:
Представник брендуЩиро вдячні за ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням!
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Перед тим як робити замовлення, прочитав не один десяток коментарів. Більшість стверджує що продавець наповнювача не жаліє . Отримавши замовлення я розчарувався. Наповнювача було приблизно на 30% від всього вмісту подушки. Лежати неможливо,відчуття що тої подушки не існує
- Достоинства:
- Швидкість доставки
- Недостатки:
- Кількість наповнювача
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм враженням від покупки.
Розуміємо, що відчуття комфорту та бажана висота подушки у кожного можуть бути різними. Те, що одному покупцеві здається оптимальним об'ємом наповнювача, іншому може здатися недостатнім. Це питання індивідуального комфорту, а не якості чи кількості наповнювача, зазначеної виробником. Саме тому в характеристиках зазначаються параметри ваги виробу та конструктивні особливості моделі.
Ця подушка належить до бюджетної категорії та має відповідні характеристики. Водночас її конструкція з блискавкою дає можливість за потреби самостійно додати наповнювач і відрегулювати об'єм та висоту подушки відповідно до власних уподобань.
Якщо ж потрібна подушка з більшою кількістю наповнювача вже в готовому виробі, варто обирати моделі з відповідними характеристиками. Такі вироби, як правило, мають і вищу вартість — адже ціна залежить, зокрема, від кількості та виду використаного наповнювача.
Шкода, що саме для вас ця модель виявилася недостатньо об'ємною. В асортименті компанії є наповнювач, який можна докупити для вирішення питання з комфортністю сну саме у вашому випадку. ссылка
Сподіваємось, ви зможете налаштувати виріб під себе і подушка забезпечить вам комфортний сон.
- Валентина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
якісний, хороший товар!
- Недостатки:
- пока немає
Представник брендуЩиро вдячні за відгук! Користуйтесь з задоволенням!
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
- Георгій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Дуже гарна!
- Георгій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Незрівнянна...
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Все добре!І ціна добра.
Представник брендуДякуємо за оцінку!
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка пришла дырявая.Этот вопрос будет решаться?
- Достоинства:
- ...
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Дуже сподобалась, сон став міцнішим і приємнішим. Зручно.
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за оцінку і ваш відгук!
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Дуже гарне пакування бистра доставка
- Достоинства:
- Нема переваг
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за вашу усінку і відгук!
- сергій к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Товар чудовий тай щей і з нашої країни,
- Достоинства:
- Те що з чохлом, мягкі подушки, підтримка нашого виробника
- Недостатки:
- Поки що відсутні
Представник брендуДякуємо за вашу усінку і відгук!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка сподобалась. Після регулювання висоти за рахунок наповнювача спати на ній комфортно. Дякую виробникові та продавцеві.
- Достоинства:
- Можливість змінювати наповнення подушки.
- Недостатки:
- Наразі не виявила
Представник брендуДякуємо за оцінку і ваш відгук!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Непогана по ціні, але швидко збилася. Який порадите наповнювач, щоб додати і збільшити пружність та товщину?
- Достоинства:
- дешева
- Недостатки:
- швидко збилася, м'яка
Представник бренду- Сновида
Заюш, це подушка чи конструктор лего?
Чого покупці мають ще самі докуповувати наповнювач, щоб нею скористатись?
По грошам це виходить вдвічі дорожче - простіше вже ніжками сходити в якийсь магазин і взяти там щільнішу подушку десь за ті ж гроші.
Представник брендуДобрий день!
Застібка на подушці передбачає можливість за потреби додати або замінити частину наповнювача та відрегулювати її об’єм під власні вподобання.
Це саме можливість, а не необхідність. Якщо поточний об’єм і м’якість подушки вас влаштовують, нічого додатково купувати не потрібно.
Комфорт у кожного свій, тому можливість самостійно скоригувати об’єм подушки може бути зручною для тих, хто хоче більш щільне або, навпаки, м’якше наповнення. Відчуття комфорту у кожного своє.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Добра замовив в друге для дочки
- Достоинства:
- Добре спати нормально наповнена
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо, за ваш відгук!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Якісні.Гарне упакування.
Представник брендуДякуємо за оцінку!
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
супер
Представник брендуДякуємо за вашу оцінку!
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Странная пришла подушка, похожа на б/у. Чехол грязный, наполнение вызывает вопрос. Я очень расстроена.
Представник брендуДобрий день. Нам дуже прикро, що товар викликав у вас такі враження.
Це стандартна рекомендація для товару, що не підлягає поверненню оглядати його під час отримання у точці видачі чи у відділенні перевізника до підтвердження отримання. У разі виявлення забруднень, пошкоджень або невідповідності очікуванням від товару можна одразу відмовитися, що значно спрощує вирішення питання. І це ваше беззаперечне право. Водночас, коли товар забрано, клієнт підтверджує, що він отримав виріб належної якості і його все влаштувало. Для домашнього текстилю це дуже важлива позиція, яка якраз унеможливлює отримання клієнтом б/у товару.
Також хочемо зазначити, що ми не реалізуємо текстильні вироби, які були у використанні. Після продажу текстильна продукція належної якості не підлягає поверненню, тому товар не може повторно надходити в реалізацію як новий.
Для детального розгляду вашої ситуації рекомендуємо звернутися до служби підтримки Rozetka та надати фото товару, фото ушкоджень чи забруднень та упаковки. Це допоможе швидше розібратися в обставинах і знайти можливе рішення.
Дякуємо за ваш відгук.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки якісні, м'якеньки
Дякую- Достоинства:
- Якісні
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за ваш відгук та оцінку!
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Рекомендую, подушки понравились , мягкие , удобные )
- Достоинства:
- Быстро и качественно. подушки супер.
- Недостатки:
- не нашла
Представник брендуДякуємо за ваш відгук та оцінку!