- AI аналіз відгуків62 відгуки: Позитивні 81%, нейтральні 11%, негативні 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Чудова подушка, повністю задоволені, що обрали саме цю, адже це саме те, що ми шукали!
Дружина як тільки лягла в серединку - одразу очі підкатила від задоволення
На дотик і з вигляду подушка зроблена дуже якісно. Наповнювач дуже мякенький, його там в самий раз: не мало і не багато.
Розмір для зросту 164см підходящий, ніжки можна закидати, як спати на боку. Місця на кроваті 160см для чоловіка лишається достатньо.
Колір на зображеннях дещо з розовинкою, але в дійсності вона бежева (див. відео, фото)
Після першої ночі сну - тільки позитивні емоції! Без цієї подушки дружина довго крутилась, намощувалась, часто прокидалась. Цієї ночі - всього цього не було і спала як немовля, тільки слюні пускала
Сподіваємося, що з часом подушка не втратить своїх якостей, адже їй ще немовля тримати під час годування.
Зверніть увагу, що цей товар належить до категорії товарів, який неможливо повернути! Тому уважно читайте характеристики чи все вам підходить: розмір, матеріали, колір і т.п.
Подушку замовили 15.11.2021 з гарною знижкою -50% до Чорної Пятниці, через день забрали в точці видачі Rozetka недалеко від дому.
Сервіс Rozetka, як завжди, на висоті: швидко, зручно, якісні товари, чудові акції і пропозиції. Дякую і рекомендую!
#моєрозпакування- Достоинства:
- - Якісно зроблена, м'яка,
- Комфортна форма і розмір: спиш ніби в коконі
- Приємний, спокійний колір
- Гіпоалергенна - Недостатки:
- - Якби в комплекті ще була змінна наволочка з бавовни (для годування дитинки), було б ідеально.
- Лилия З***
Поділіться будь ласка думкою чи зручно годувати дитину. Дякую!
Представник постачальникаДобрий день ще раз! Поділились своїм враженням щодо цього під Вашим минулим коментарем. Якщо будуть ще питання, пишіть, радо допоможемо зорієнтуватись. Гарних покупок!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Немного в шоке с плохих отзывов, ведь это самый удобный гаджет, способный влиять на мою высыпаемость) Довольна
- Достоинства:
- Безумно удобная, отлично наполнена, огромная (что для меня большой плюс) и после беременности буду в ней спать:))
- Недостатки:
- Или подушка тебя обнимает или муж(
Представник постачальникаДобрый день, Анна. Благодарим Вас за покупку и оценку. Мы очень рады тому, что Вы остались довольны подушкой нашего производства. Надеемся, и в дальнейшем, у Вас будут только приятные впечатления. Всегда рады будем снова видеть ваши заказы. Желаем Вам только приятных и удачных покупок!
- Довганюк Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Вчора отримав цю подушку, яку купував для вагітної дівчини. Вибір був непростим, адже подібних варіантів дуже багато. До того ж, спершу вона й не дуже хотіла її — казала, що й без подушки обійдеться.
Та все ж я зміг її переконати й замовив саме цей варіант. Сьогодні вранці вона прокинулася й сказала, що вперше за весь час у неї не болить спина (поперек). Ми залишилися дуже задоволені покупкою.
Єдине, що трохи хвилює, — пишуть, що з часом наповнювач може збиватися, і подушка втратить свою м’якість. Але, думаю, це нормальний момент для будь-якої речі. У крайньому випадку завжди можна докупити наповнювач і додати його в подушку.- Достоинства:
- Гарна якість, швидка доставка, гарне пакування. Сама подушка мягка і еластична ідеально підтримує спину вагітної
- Недостатки:
- Поки що немає
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Чесно, були сумніви, що це таки крута річ і замовити її не щупавши було стрьомно, але це найнезамвнніша річ, я вагітна і зараз без неї спати взагалі не можу, зараз я висипаюся, тіло перестає боліти і більше відпочиває. Домашнім теж дуже сподобалося, навіть мама планує замовити, чоловік у захваті і любить в ній сидіти/лежати. Навіть, коти сплять тепер тільки у ній
Підкажіть, чи можна замовити ще одну наволочку на неї? Дякую
Представник постачальникаІрина! Дякуємо за схвальний відгук. Приємно знати, що Вам подобається наша продукція, наразі на сайті є лише одна наволочка для такої подушки ссылка
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Чудова подушка, незамінна річ як для вагітних так і для комфортного відпочинку!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Подушка дуже сподобалося, брала ще в червні минулого року, користувалася всю вагітність - було зручно дуже спати (брала її навіть в пологовий). Зараз її забрала старша донька - спить з задоволенням.
- Достоинства:
- Зручна, хороша якість, доступна ціна
- Недостатки:
- Не виявила
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Брала для чоловіка(проблеми з ногами).Йому не підійшло.Але для мене -чудово підійшло.Зручно лежачи читати.Тіло не втомлюється.Чоловікові -не підійшло,при вставання треба ноги вище піднімати(суглоби хворі)
Представник брендуДякуємо за вибір та високу оцінку
- Селезньов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Для вагітних - просто необхідна річ
- Достоинства:
- Дуже вдала довжина, закриває всі "сонні" питання, класична подушка вже не потрібна)
- Недостатки:
- відсутні
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Подушка превзошла все ожидания, нереально удобная, как спать, так и сидеть. Достаточно плотная, идеально повторяет форму тела, и, главное, хорошо фиксирует во сне. Радует, что чехол снимается и можно стирать. отличная цена!
- Достоинства:
- Большая и достаточно плотная
- Неля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Зручна) пройшла весь термін випробування, не засильно набита наповнювачем, що класно. Бо інші були надто тверді, замовила дві щоб порівняти на відділення - ця виявилась анатомічнішою і приємною по тканині, формі.
Представник постачальникаДобрий день, Нелю! Щиро вдячні Вам за гарну оцінку і теплі слова. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість нашої продукції. Користуйтесь з задоволенням! Будемо раді бачити знову!
- Лилия З***
Підкажіть, чи використовували також як подушку для годування? Якщо так, то поділіться будь ласка думкою. Дякую!
Представник постачальникаДобрий день, Лілю! Ми можемо зауважити, що під час налагодження ГВ важливо, аби і матуся, і малятко розмістились зручно і відчували комфорт. Це найголовніша умова, якою не можна нехтувати. І зручно мусить бути вам обом. Безумовно, подушка такої форми може виконувати таку функцію. Підтримає спину, дасть опору рукам, ногам при потребі. І теоретично її можна використовувати для годування, якщо ви знаходите свою позу. Адже її можна крутити як завгодно.
Але також, як виробник ми мусимо зазначити, що вона доволі громіздка і може бути незручна в окремих ситуаціях - наприклад, годування лежачи на боку скоріше за все не буде доступним з нею. Більш компактні варіанти подушок у формі півмісяця для годування будуть більш функціональними.
Врешті клієнту вирішувати, який варіант є більш прийнятним. Бажаємо гарних покупок, а нашим діточкам мирного неба у переможній країні!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Дуже сподобалася подушка. Зручно і комфортно відпочивати. Національний кешбек ПРАЦЮЄ, якщо розраховуватися карткою, підключеною до цієї програми; зараховано кешбек на наступний день після оплати.
- Достоинства:
- Дуже комфортно відпочивати, тіло вдячне)
- Недостатки:
- Для моєї шкіри трохи не підходить наволочка, але рішення знайду
Представник брендуДякуємо за оцінку і ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням!
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Приємний колір, якість гарна. Дуже комфортно відпочивати вдень і спати з нею вночі.
- Достоинства:
- Комфорт
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за оцінку і відгук! Користуйтесь з задоволенням!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Просто супер!
- Достоинства:
- Дуже гарно відпочивати і спати
- Лариса З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Мені дуже сподобалась,я в захваті,рекомендую всім для комфортного сна и не тільки
- Достоинства:
- Зручна
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Ідеальна річ. Набивка помірна ,наволочка на замочку . Дружина задоволена.
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Дуже зручна і якісно виготовлена подушка! Дружині сподобалось.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Не вагітна та не годуюча. Але подушка дуже зручна для комфортного відпочинку.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Чудова подушка. Швидко прийшла, запаковано добре. І зараз сплю просто шикарно :)
- Лилия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Замовила подушку після пластичної операції — і це було одне з найкращих рішень! Вона чудово розвантажує спину, допомагає тримати комфортне положення тіла та значно полегшує процес відновлення. Спати на ній неймовірно зручно, ніде нічого не тисне і не затікає. Якість відмінна, матеріал приємний на дотик. Дуже задоволена покупкою та сміливо рекомендую всім, хто шукає комфорт і підтримку після операції!
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
купував для себе, подушка зручна)
Представник постачальникаДякуємо за вибір та приємну оцінку
- ЮліанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Обирала по відгукам. Дуже погано спала, крутилася, тому вирішила купити. Животика ще нема, 10 тижнів, але як стало зручно лежати, спати! Наповнювача достатньо, розпушуємо перед сном. Я дуже задоволена!
- Достоинства:
- Якісно зроблена, зручна, приємна до тіла
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Отличная вещь! Качественно сделана. Вызывает и эстетическое и тактильное удовольствие. Сплю как в лодке)) Как я без нее мучилась 2 недели... Теперь другое дело. Можно закрутить по разному. Но, все равно очень облегчает процесс сна 34ой неделе
- Достоинства:
- Качество, удобная, мягкая
- Недостатки:
- Пока не нашла
- Ставицкая В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Пользуюсь 5 дней, устраивает всё и дизайн, и наполнение, и качество. Очень удобно спать, пока ничего не сбилось. Цвет вообще супер, подойдёт к любому интерьеру. Рекомендую.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- На данный момент не заметила
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Подушка дуже сподобалася. Не пуста, а якісно наповнена. Дуже сподобалася). Та і набита вона в міру. Це подушка! А не дерево!
- Достоинства:
- Велика, м'яка.
- Недостатки:
- Немає.
- Катерина Л***Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Дуже зручна і приємна подушка. Якісно пошита, добре наповнена. Приємний лаконічний дизайн.
- Достоинства:
- Чохол знімається; приємна до тіла тканина, не надто тонка; приємний нейтральний колір.
- Недостатки:
- Поки не виявила
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Це щось мега неймовірне. Дуже зручно, спала прекрасно, не болить поперек. Також, зручно сидіти. Якість подушки чудова, пружня і гарно наповнена. Сторонніх запахів немає. Товар було добре запаковано і швидка доставка. Дуже задоволена і вдячна!!!
- Достоинства:
- Дуже зручна і якісна!!!
- Недостатки:
- Потрібно було придбати її раніше.
Представник брендуДобрий день! Щиро вдячні за зворотний зв'язок і теплі слова! Користуйтесь з задоволенням!
- Майя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Гарна,зручна річ. Зручно,що знімається чохол,тіло вдячне
- Достоинства:
- З'йомний чохол
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за зворотний зв'язок і гарну оцінку! Користуйтесь з задоволенням!
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Топ
- Надія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Дуже зручно!
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Не бачу
- КаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Прекрасная, теперь я не просыпаюсь по ночам
- Софія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
- Дарія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Не вагітна та не годуюча. Але який кайф спати на цій подушці!! Мінус в тому, що доводиться залишати її йдучи на роботу(( Не розумію, чому не придбала раніше. Дочка, яка полюбляє спати з багатьма іграшками, теж захотіла таку. Тепер іграшки "сплять" окремо)
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудовий відгук
- Егор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Быстро , компактно доставили.
Качество подушки супер!!!- Достоинства:
- Чистая , мягкая , удобная
- Недостатки:
- Не заметил
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудову оцінку
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Подушка зручна, використовується на 150%! Якість задовільна.
- Достоинства:
- Комфорт, можна використовувати як подушку для годування.
- Недостатки:
- Наповнення.
Представник постачальникаДякуємо за вибір та схвальну оцінку. Раді що вам сподобалась подушка
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Дуже мʼяка і зручно в ній лежати. Що наголовніше - знімається чохол і можна випрати! Рекомендую.
- Достоинства:
- Знімається чохол, мʼяка
- Недостатки:
- Будьте готові що у вас її відіжмуть домашні :)
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудовий відгук. Дуже раді що вам так сподобалось.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75
Якісна подушка жінка довольна
Представник постачальникаДякуємо за схвальний відгук. Дуже приємно, що вашій дружині подобається