Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Подушка ортопедическая для тела Sei Design U-Shape формы Антиаллергенное волокно со стежкой и молнией 140х75х20 см Беж (4820227282753)

Код :  243342037
Оценка пользователей 4.6/5
  • AI аналіз відгуків
    62 відгуки:  Позитивні 81%, нейтральні 11%, негативні 8%
    Покупці дуже задоволені подушкою SEI Design для вагітних, відзначають її комфортність, якість матеріалів і позитивний вплив на сон та самопочуття, особливо під час вагітності чи відновлення після операцій. Головною перевагою купівлі вважають зручність та підтримку для спини й живота. Серед недоліків часто згадують про швидке збивання наповнювача й необхідність досипати його через певний проміжок часу, а також те, що подушка займає багато місця. Деякі відгуки містять нарікання щодо доставки та рідкісних випадків браку.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Руслан Х***

Прикольна штука

Представник бренду

Дякуємо за вашу оцінку і відгук! Користуйтесь з задоволенням!

• Руслан Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Прикольна річ,але приїхала з затримкою,та розетка обіцяла бонусів 100,а їх немає, отакої!

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за високу оцінку та раді, що покупка вам сподобалася!

Щодо затримки з доставкою - вона була пов'язана з об'єктивними обставинами, на які не мали змоги влпинути, ні майданчик, ні виробник. Але запевняємо, ми разом працювали над тим, щоб товари якомога скоріше надходили до клієнтів. Дякуємо за ваше розуміння.

А щодо обіцяних бонусів - радимо звернутися до підтримки Rozetka. Впевнені, майданчик неодмінно дотримається своїх обіцянок і нарахує вам обіцяні бонуси.

Бажаємо приємного користування подушкою!

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Галина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Нікудишня якість. Фото після першої ж ночі: з подушки полізла купа ниток. Вчора забрала з пошти, переночувала, сьогодні от сиджу "радію", адже виробник заявляє, що його продукція не підлягає поверненню. Якщо репутація хоч щось означає, я очікую компенсації. Тканина чохла максимально дешманська і неприємна на дотик. Якість обробки швів то просто сльози. В жодному разі не рекомендую

Представник бренду

Добрий день, Галино. Домашній текстиль належної якості є товарами індивідуального використання і дійсно належить до категорії товарів, що не підлягають поверненню чи обміну. Саме тому важливо оглядати вироби під час отримання та переконатися, що вони відповідають очікуванням за всіма важливими для клієнта характеристиками.

Однак це не означає, що виробник залишає без уваги можливий виробничий дефект. З огляду на надані фото видно, що вашу ситуацію слід розглядати індивідуально.

Ми перепрошуємо за зайвий клопіт. Виріб із подібними дефектами взагалі не мав потрапити у продаж. Будь ласка, зверніться до підтримки Rozetka та передайте їм інформацію щодо вашого замолвення, посилаючись на наш коментар. Ми неодмінно розглянемо ситуацію індивідуально та запропонуємо шляхи її вирішення на користь клієнта.

Щодо тканини: її склад та характеристики коректно зазначені в описі товару. Для цієї моделі використовується мікрофібра - 100% поліестер. Мікрофібра - легкий, гладкий та зносостійкий матеріал, який широко використовується у виробництві домашнього текстилю. Вона добре пропускає повітря, невибаглива у догляді, швидко сохне, вигідно різниться ціною, порівняно з натуральними бавовною, або льоном.

Матеріал цієї моделі також відповідає встановленим вимогам безпеки текстильної продукції та має відповідну сертифікацію OEKO-TEX.

Водночас ми розуміємо, що тактильне сприйняття тканини може відрізнятися залежно від особистих уподобань. Комусь подобається гладка та легка мікрофібра, а хтось надає перевагу бавовняним тканинам чи іншим матеріалам. Це питання особистого сприйняття і саме по собі не свідчить про неналежну якість тканини.

Дякуємо, що звернули нашу увагу на ситуацію.

• Валерия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Обычная синтипоновая подушка.Никакого отношения к ортопедии не имеет

Достоинства:
    Недостатки:
    Не соответствует описанию
      Представник бренду

Добрий день, Валеріє! Дякуємо за ваш відгук.

Хочемо уточнити кілька моментів щодо характеристик цієї моделі. Ортопедичні властивості подушки визначаються за кількома ознаками: видом наповнювача, конструкцією виробу та, головне, його формою. U-shape подушки здатні одночасно підтримувати кілька зон тіла, і саме ця особливість є однією з основних функціональних характеристик таких моделей та надає повне право називатись ортопедичною моделлю.

Наповнювач цієї подушки - силіконізоване поліефірне волокно, сформоване у кульки. Саме цей склад коректно зазначений в описі та характеристиках товару. Сучасні подушки з таким наповнювачем не є «синтепоновими» - це різні види поліефірних волокон із різними властивостями та структурою.

Таким чином, форма, призначення та склад наповнювача цієї моделі відповідають заявленим характеристикам. Опис товару, медіаматеріали та характеристики на сайті надано цілком коректно.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушка прийшла в ідеальному стані, дефектів нема. По зручності- супер. Я задоволена!

Достоинства:
    Є застібка,тому легко можна виймати середину і прати
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук та оцінку! Користуйтесь з задоволенням!

• Марина О***

гарна якість

Щиро вдячні за оцінку!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Брала подушку не через вагітність, а через жахливі проблеми зі сном. Кручусь-верчусь вночі як щучка, то ноги, то руки заважають, дуже важко знайти вдалу позу, в якій комфортно засну без тривожності, і на ранок болить потім усе тіло через це. Але ця подушка виправила цю проблему, тепер сплю як заколисана мала дитина. І як алергік зазначу, що матеріал супер. Щоправда без бавовняної наволочки ніяк. Плюс дає відчуття обіймашки і захищеності. Задоволена! Рекомендую брати просто навіть для комфорту, якщо маєте подібні проблеми. А для вагітних це взагалі необхідна штука!

Представник бренду

Щиро вдячні за такий відгук, Катерино! Користуйтесь з задоволенням!

• Олена К***

Товар прийшов вчасно.
    В гарному стані.
    Використання продовжується.
    Тому буду тестувати і надалі

Достоинства:
    Окремий простір.
    Але дуже парка!
    Краще використовувати в холодну пору року.
    Недостатки:
    Ця подушка займає багато місця.
    Треба думати де зберігати, коли вона буде не так активно використовуватися
      Представник бренду

Щиро вдячні за відгук! Користуйтесь з задоволенням!

• Виталина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Поки нарікань нема, полежала годину, сподобалась)

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Поки не знайшла
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук і оцінку! Користуйтесь з задоволенням!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушка супер. Брала для вагітної донечки. Всю вагітність вона її виручала. Випрали чохол, подушка як нова , незбилася.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна , якість , дизайн
      Представник бренду

Дякуємо за ваше враження! Дуже раді, що вона помогла вашій доні пройти цей важливий шлях і створювала комфорт!

• Анастасія Ф***

Зручна подушка, дійсно допомагає

Достоинства:
    Можна прати наволоку (бо вона знімається)
    Недостатки:
    Швидко збився наповнювач
      Представник бренду

Щиро вдячні за ваш відгук та оцінку!

• Андрій К***

Все добре

Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук та теплі слова!

• Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Спати дуже комфортно, дійсно потрібна річь

Достоинства:
    ціна, якість, зручність
    Недостатки:
    не побачила
      Представник бренду

Щиро вдячні за теплі слова і оцінку!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Дуже сподобалася подушка. Зручно і комфортно відпочивати. Національний кешбек ПРАЦЮЄ, якщо розраховуватися карткою, підключеною до цієї програми; зараховано кешбек на наступний день після оплати.

Достоинства:
    Дуже комфортно відпочивати, тіло вдячне)
    Недостатки:
    Для моєї шкіри трохи не підходить наволочка, але рішення знайду
      Представник бренду

Дякуємо за оцінку і ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням!

• Марина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Приємний колір, якість гарна. Дуже комфортно відпочивати вдень і спати з нею вночі.

Достоинства:
    Комфорт
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Дякуємо за оцінку і відгук! Користуйтесь з задоволенням!

• Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Це щось мега неймовірне. Дуже зручно, спала прекрасно, не болить поперек. Також, зручно сидіти. Якість подушки чудова, пружня і гарно наповнена. Сторонніх запахів немає. Товар було добре запаковано і швидка доставка. Дуже задоволена і вдячна!!!

Достоинства:
    Дуже зручна і якісна!!!
    Недостатки:
    Потрібно було придбати її раніше.
      Представник бренду

Добрий день! Щиро вдячні за зворотний зв'язок і теплі слова! Користуйтесь з задоволенням!

• Майя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Гарна,зручна річ. Зручно,що знімається чохол,тіло вдячне

Достоинства:
    З'йомний чохол
      Представник бренду

Дякуємо за зворотний зв'язок і гарну оцінку! Користуйтесь з задоволенням!

• Віктор Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушка ніби нормальна, вміру м'яка, дружині зручно, але мало місця для чоловіка в ліжку.
    Не ведіться про купівлю і 10% національний кещбек. Вона не діє

Достоинства:
    Вміру м'яка, дружині зручно.
    Недостатки:
    Мало місця для чоловіка в ліжку. Не діє національний кешбек 10% при оплаті онлайн.

Доброго дня.

Дякуємо за відгук Ми щиро раді, що подушка виконує свою основну функцію та забезпечила комфортний сон вашій дружині.

Така подушка заміняє собою п'ять подушок, підтримує одночасно різні частини тіла і закономірно, що вона потребує простору. Інакше б вона не могла забезпечувати додаткову підтримку людям у різному стані. Але всі габарити подушки вказано на сайті коректно, щоб можна було заздалегідь оцінити, наскільки формат буде зручним саме для вашого простору.

Хочемо також звернути увагу, що у відгуках про товар ми, як виробник, можемо впливати саме на його якість та характеристики. Умови нарахування кешбеку чи інші супутні фактори залежать від сторонніх сервісів і не пов’язані безпосередньо з самим виробом.

• Олена Г***

Просто супер!

Достоинства:
    Дуже гарно відпочивати і спати

• Василь П***

Топ

• Лариса З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Мені дуже сподобалась,я в захваті,рекомендую всім для комфортного сна и не тільки

Достоинства:
    Зручна

• Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Ідеальна річ. Набивка помірна ,наволочка на замочку . Дружина задоволена.

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушка дуже сподобалося, брала ще в червні минулого року, користувалася всю вагітність - було зручно дуже спати (брала її навіть в пологовий). Зараз її забрала старша донька - спить з задоволенням.

Достоинства:
    Зручна, хороша якість, доступна ціна
    Недостатки:
    Не виявила

• Антон М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Дуже зручна і якісно виготовлена подушка! Дружині сподобалось.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Брала для чоловіка(проблеми з ногами).Йому не підійшло.Але для мене -чудово підійшло.Зручно лежачи читати.Тіло не втомлюється.Чоловікові -не підійшло,при вставання треба ноги вище піднімати(суглоби хворі)

Представник бренду

Дякуємо за вибір та високу оцінку

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Чудова подушка, незамінна річ як для вагітних так і для комфортного відпочинку!

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Не вагітна та не годуюча. Але подушка дуже зручна для комфортного відпочинку.

• Неля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Для тих хто змушений багато лежати - зтоптується

Представник бренду

Доброго дня! Дуже шкода, що ви розчаровані покупкою.

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Чудова подушка. Швидко прийшла, запаковано добре. І зараз сплю просто шикарно :)

• Лилия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Замовила подушку після пластичної операції — і це було одне з найкращих рішень! Вона чудово розвантажує спину, допомагає тримати комфортне положення тіла та значно полегшує процес відновлення. Спати на ній неймовірно зручно, ніде нічого не тисне і не затікає. Якість відмінна, матеріал приємний на дотик. Дуже задоволена покупкою та сміливо рекомендую всім, хто шукає комфорт і підтримку після операції!

• Надія Ж***

Дуже зручно!

Достоинства:
    Зручність
    Недостатки:
    Не бачу

• Карина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Прекрасная, теперь я не просыпаюсь по ночам

• Селезньов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Для вагітних - просто необхідна річ

Достоинства:
    Дуже вдала довжина, закриває всі "сонні" питання, класична подушка вже не потрібна)
    Недостатки:
    відсутні

• Софія М***

• Довганюк Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Вчора отримав цю подушку, яку купував для вагітної дівчини. Вибір був непростим, адже подібних варіантів дуже багато. До того ж, спершу вона й не дуже хотіла її — казала, що й без подушки обійдеться.

Та все ж я зміг її переконати й замовив саме цей варіант. Сьогодні вранці вона прокинулася й сказала, що вперше за весь час у неї не болить спина (поперек). Ми залишилися дуже задоволені покупкою.

Єдине, що трохи хвилює, — пишуть, що з часом наповнювач може збиватися, і подушка втратить свою м’якість. Але, думаю, це нормальний момент для будь-якої речі. У крайньому випадку завжди можна докупити наповнювач і додати його в подушку.

Достоинства:
    Гарна якість, швидка доставка, гарне пакування. Сама подушка мягка і еластична ідеально підтримує спину вагітної
    Недостатки:
    Поки що немає

• Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушка превзошла все ожидания, нереально удобная, как спать, так и сидеть. Достаточно плотная, идеально повторяет форму тела, и, главное, хорошо фиксирует во сне. Радует, что чехол снимается и можно стирать. отличная цена!

Достоинства:
    Большая и достаточно плотная