Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Подушка для беременных и кормления Sei Design силиконизированное волокно с вышивкой и молнией 30х170 см (4820227285297)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Ирина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x170

Компактна, не займає пів ліжка, буде легко прати наволочку, можна потім використовувати як кокон, та і просто зручно спати, у мене зріст 160 см, мені більш ніж вистачає її довжини

Достоинства:
    Ціна, розмір, функції, зйомка наволочка
    Недостатки:
    Не бачу

Дякуємо за вибір та чудову оцінку

• Яна Т***

Класна! М'якенька. Без сторонніх запахів. Чохол чудовий. Рекомендую

• Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x170

Поки не зрозуміла, щодо якості, з довжиною 170 см. яби посперечалася, можливо по периметру, довжина наружного шва? На вигляд не погана, в описі щось там про кульки було, більш на дотик схоже на холофайбер

Доброго дня, Наталіє!
      Дякуємо, що поділилися враженнями. Бачимо, що виникли певні сумніви, тож хочемо роз’яснити кілька деталей.

Довжина наволочки справді становить 170 см по зовнішньому шву - саме так, як зазначено в описі. При С-подібній формі подушки - це єдиний варіант зазначити її довжину.

Щодо наповнювача: ми використовуємо сучасне поліефірне волокно, закручене у кульки. Іноді його в побуті називають «холофайбером», але насправді холофайбер - це торгова марка російського виробництва аналогічної речовини. Росіяни не є винахідниками цього волокна, і ми свідомо не вживаємо їхні назви, аби не пропагувати чужі торгові марки. Як бачимо, вони і так добре заполонили собою український інформаційний простір.

Ми сподіваємось, що ви дасте шанс подушці проявити себе за прямим призначенням і вона подарує комфорт та затишок під час годування малятка. Збивайте її частіше. Це помагає наповнювачу тримати форму. Гарних покупок!

• Татьяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x170

Супер подушка для вагітних. Не займає пів ліжка на відміну від класичних подушок для вагітних. Знадобиться і для годування. Чохол зйомний.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x170

Відповідає опису та фото! Дуже сподобалось

Дякуємо за вибір та приємну оцінку

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x170

Зручна, приємний натуральний матеріал, не шелестить, хоча в наповненні є пінопластові кульки

Достоинства:
    Великий розмір, зручна застібка
    Недостатки:
    Не виявили

Дякуємо за вибір та чудову оцінку

• Юлия К***

Зручна , універсальна, рекомендую

Достоинства:
    Розмір та матеріал

Дякуємо за вибір та високу оцінку

• Андрей К***

Дякуємо за вибір та високу оцінку

• Анна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x170

Отличная подушка, удобная, куда бы вы ее не положили. Во время кормления, просто под голову, ноги положить , и ид. Она очень удобная, на ней очень приятно лежать. Ее можно использовать как кокон для малыша, еще я ее кладу вокруг него, чтобы он никуда не делся с кровати или дивана. Берите, не пожалеете

Дякуємо за вибір та чудовий відгук

• Альона М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x170

Я її використовувала як подушку для вагітних, за 3 місяці вона вже збилася. Середина стала дуже мʼякою, через це навряд чи її можна буде використовувати для годування.
    Та й під спину вона вже ніяк не допомагає, бо мʼяко, на жаль термін її експлуатації дуже маленький

Доброго дня! Дуже шкода, що вам не сподобалася подушка. Це недорогий, але досить якісний виріб. Його поліефірний наповнювач здатний значно довше, ніж три місяці, зберігати свою форму та об`єм. Подушка вимагає регулярного збивання та часу на відновлення форми. Однак навіть у вказаному вами випадку властивості наповнювача підлягають відновленню

• Крістіна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x170

В цілому подушка нормальна.

Достоинства:
    Універсальна
    Недостатки:
    Смерділа сильно хімією. В катишках чехол, які не приємно до тіла.

Добридень! Дуже шкода, що вам не сподобалася подушка для годування. Це недорогий, але досить якісний виріб.
      Усі матеріали сертифіковані.
      Якість чохла та наповнювача не допускає утворення запахів та ковтунців.
      Ми не сперечаємося з самим випадком, просто ситуація вимагає вивчення. Можете вислати фото тканини з ковтунцями?

• Владислав К***

Зручна і якісна

Дякуємо за вибір та схвальну оцінку

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x170

Перші враження гарні. Подушка зручного формату та гарно набита. Брала для годування малюка, але ще планую використовувати далі коли малеча підросте для зручного сидіння.

• Альона М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x170

Подушка прийшла вже кошлата, хоча була добре запакована.
    Поки на ній сплю я, то з подушкою зручніше ніж без неї

Недостатки:
    Кошлата тканина

Дякуємо за вибір, Альоно. Не зовсім зрозуміло що не так з тканиною, але просимо вибачення за незручність

• Євгенія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x170

Хорошая подушка. Очень удобная и практичная. В использовании пока только месяц, ещё не сбилась. Съёмный чехол, очень удобно. Единственное - на сайте указано, что и чехол идёт со змейкой, и сама подушка на змейке - т.е. если подушка усядется, то можно дополнительно набить её. Но на самой подушке змейки нет.. Во всём остальном устраивает. Цвет и рисунок такой же как на фото.

Добрий день, дякуємо за гарну оцінку. Дуже раді, що подушка вам сподобалась! Користуйтесь з задоволенням. Ми уточнимо інформацію щодо блискавки, аби не було подальших непорозумінь.

• Мария Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x170

Подушка - бомба!) Удобная и цвет и ткань хорошие)

Достоинства:
    Все хорошо)
    Недостатки:
    Нет и надеюсь, что не появятся.

Ми раді, що Ви задоволені та приємно вражені. Приємного користування!