- Євгенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 32
Приємна
Дякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт!
- Тарас О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
користуюсь вже рік. Остання куплена мною пачка була виготовлена в кінці квітня. Якість досі на висоті. Не рекомендую зберігати папір при високій вологості, бо він починає рватися
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- дірки в упаковці
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Вже багато разів саме таку упаковку беремо, все добре. Якість досить висока, порівняно. Ціна-якість. Погоджусь з тим, що на початку як Селпак тільки з'явився на українському ринку він був якіснішим.
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Швидко і не дорого
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 32
Перший раз таке бачу, щоб бумага була всередині одразу з цвіллю...
Чи безпечно це для такого товару який повинен допомогати у догляді за гігієною тіла....??? Тепер мабуть треба взагалі всі сторони крутити вертіти при покупці... Ну і чорна пліснява або цвіль це щось новеньке...- Достоинства:
- Ну таке
- Недостатки:
- Цвіла бумага в упаковці...
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Selpak раніше був шановним брендом - зараз "таке собі". На жаль.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ваші пальці можуть тісно привітатися з центром п'ятої точки у відповідальний момент.
- СЕРГЕЙ Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Дякую
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 32
Только такая нормальная. Как раньше. У Delux и проморак намного меньше рулончики.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Беру цей папір не вперше, відмінна якість. Рекомендую.
- Віта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 32
Гарна якість
Отличное качество
Дякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 32
Папір нормальний. Але Розетка розчарувала повністю.
!! Будьте обережні зі Smart-підпискою!!!
Активувала Smart-підпискою, що обіцяє безкоштовну доставку до магазину Розетка. Перше замовлення доставка була безкоштовна, вже це (друге) замовлення -доставка платна. Попросила припинити Smart-підписку, раз вона спрацьовує через раз. І тут увага- Smart-підписку неможливо скасувати перші 5 місяців Розетка примусово знімає з мене 50грн щомясяця і припинити це неможливо. Що-ж Розетка Ви примусово заберете 250 грн але втратили покупця. Сподіваюсь ви все правильно порахували і це вам дійсно вигідно- Представник постачальника
- Вячеслав
Дякую за інформацію! Хотів зробити цю підписку, тепер ні
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 32
Упаковка на 32
Бумага НЕ трёхслойная
В купленной в прошлом году упаковке на 24 бумага была потолще
И, кстати, на самой упаковке нет значка "3 слоя" - СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Якість паперу перевірена роками. Саме цей Selpak Premium дуже якісний.
- Достоинства:
- Три шари,м'який
Дякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт!
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Дуже м'який і міцний туалетний папір, один із улюблених.
- Достоинства:
- М'який, ніжний, міцний
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Всё идеально
Доставка быстрая, спасибо! - Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Ок.
якісний. Не рветься
- Вася Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
В цілому, якщо брати по акційним цінам, то найкращий вибір для мене
- Достоинства:
- Один з найм'якших та якісних.
- Недостатки:
- Ціна без акції. Невеликий рулон.
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Найулюбленіший папір за системою «ціна-якість»
- Достоинства:
- Приємний на дотик
Дякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт!
- Павел П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Якісний і приємний на дотик
- Достоинства:
- Дуже гарна якість паперу
- Недостатки:
Павло, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Беру вже не перший раз.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Дуже сподобалася.Краща
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Якісний папір, м'який і не розслоюється
- Достоинства:
- М'який і цупкий
- Недостатки:
- Немає її
- Любовь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Бумага м'яка, рулони великі.
Товар сподобався. - Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Гарний папір
Олександре, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Якісна, супер
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Нижня частина тіла вдячна за вибір верхньої.
- Достоинства:
- Ніжність.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Гаевой А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Хороший папір
Рекомендую - Коваленко Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Попа в екстазі
Григорій, дякуємо за ваш відгук!
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Файний папір
- Достоинства:
- Приємний на дотик, достатньо міцний
- Недостатки:
Антон,дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт.
- Наталі Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Тонкий не такий як був раніше, буду шукати щось інше
- Віра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Рекомендую
- Достоинства:
- Папір хорошої якості
- Недостатки:
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Все добре
- чибисов о***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
- Юрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Товар якісний
- Достоинства:
- Ціна Доставка