Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Елка искусственная СЕНА ПЛЮС Хвойная ПВХ 0.75 м арт.9486 (4825003019486)

Оценка пользователей 3.7/5
  • AI аналіз відгуків
    40 відгуків:  28% позитивних, 17% нейтральних, 55% негативних.
    Всього проаналізовано 40 відгуків покупців щодо штучної ялинки Sena Plus (арт. 4825003019486) на ROZETKA. Покупці мають змішані враження: основними перевагами ялинки вважають прийнятну ціну, компактність і зовнішній вигляд (особливо, якщо враховувати ціну). Водночас багато негативних коментарів стосуються якості комплектації — зокрема, часті випадки відсутності підставки, невідповідність заявленим розмірам, а також тонкий і кволий стовбур. Декілька відгуків відзначають недостатню пишність та однократність використання цієї ялинки. Загалом, для своєї ціни ялинка задовольняє невимогливих покупців, але високої якості та 100% відповідності опису очікувати не варто. ШІ, згенерований на основі тексту відгуків клієнтів [ Якість] [ Комплектація (підставка)] [ Відповідність розміру] [ Зовнішній вигляд/пишність] [ Ціна] [ Сервіс/доставка]
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Крістіна Х***
    Достоинства:
    супер
    Недостатки:
    слабо тримається, але в цілому все добре
  • Елена О***

Все супер.

Достоинства:
    Гарна, пухнаста.
    Недостатки:
    Погана пiдставка i вона падает.
  • Валерия

Дуже погана ялинка. Виглядала при огляді приблизно, як на фото, не така пухнаста, але симпатична. Але виявилось, коли дома повністю розгорнули вітки та поставили в кріплення, що вона без штифта, який, як хребет, тримає ялинку. Це просто скручена з декількох частин проволока. Жах. Таке уперше бачимо.

• Світлана А***

Це жах

• Наталія Б***

Не замовляйте

Достоинства:
    Нуль
    Недостатки:
    Стовбурець тонкий,кріплення не тримає...поставили в банку з горохом Нут..
  • Андрій З***

Прибула без підставки, яку загубили при доставці на відділення.

• Оксана Т***

Гарна ялинка за свої гроші.

• Сергій З***

Одноразове використання.

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Нема підстави
  • Ірина

Надіслали дві ялинки без підставок, обіцяли дослати спочатку 15.12.2024 потім, 27.12.2024року так і надіслали, якщо неможете надіслати то так і напишіть а не дуріть людей

Недостатки:
    отримала дві ялинки без ніжок
  • Галина Т***

Гарна ялинка

• Александр Т***

Розетка как обычно. Забыла положить подставку пришлось заказать в другом месте.

Недостатки:
    Нет подставки.
  • Татьяна Д***

Не відповідає фото, в дійсності якість бажає кращого. Стовбур тонкий і зігнутий через що ялинка болтається в різні сторони. Не сподобалась

• Сергій

Розетка скотилася нижче плінтуса. Доставка в магазин розетка платна і ще якась вигадана комісія за грошовий переказ в магазині розетка

• Лілія П***

Ялинка гарної якості, пишна, але ЗАБУЛИ ПОКЛАСТИ ПІДСТАВКУ!!! По відгукам бачу, що я така не одна. Чому магазин не робить висновків не зрозуміло. Засмучена сервісом, скоро Різдво, а ялинка ще не стоїть. Хотілося щоб проблему з підставкою вирішили! Дякую!

Достоинства:
    Пишна, гарна якість матеріалів.
    Недостатки:
    ПРИЙШЛА БЕЗ ПІДСТАВКИ!

• Оксана Т***

Ялинка класненька, не велика, підійшла.

• Сергей И***

Ёлочка хорошая , только забыли ножки положить , наверное ножки к новому году сами подтянуться )))

Достоинства:
    А так ёлочка хорошая
    Недостатки:
    Нет ножек

• Виталий С***

Незадоволений замовленням. Товар прийшов без пiдставки.

Достоинства:
    Не знайшов
    Недостатки:
    Сервiс РОЗЕТКИ

• Віктор К***

тож на вашому фото є підставка

• Наталія Б***

Прийшла без підставки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Без підставки

• Вікторія Д***

Ялинка чудова. Дуже сподобалась, за свої гроші. Дякую велике.

Достоинства:
    Ціна-якість
  • Альона М***

Добрий день. Ялинка прийшла без підставки! Прийшлось відмовитись від товару
    Зробила перезамовлення,так як сама ялинка підходить. надіюсь, що буде все добре!

Недостатки:
    Прийшла без підставки
  • Валентина Ч***

Нормальна,хороша ялиночка. Прикрасили іграшками, гірляндами, гарненька!

Достоинства:
    Гарна ялиночка
  • Інна

Ялинка прийшла без ніжок, шкода, повернули

Недостатки:
    Без ніжок

• Наталья П***

За свої кошти гарна ялинка

Достоинства:
    Дешева
  • Владимер М***

Норм

Достоинства:
    Норм
    Недостатки:
    Норм
  • Елена Т***

Все отлично в елочке кроме подставки, пришлось подтачивать что бы в крепление вставить.

Достоинства:
    Цена, размер елочки.
    Недостатки:
    Доработать подставку.
  • Наталія

Шановний продавець, хочу звернути вашу увагу на повну відсутність упакування товару. Я розумію, що це не ялинка Dolce Gabbana, але запакувати товар у найдешевший пакет - це повага до покупця. За товаром - ялинка 72 см замість заявлених 75 см від підлоги до кінчика верхівки (включаючи підставку), в діаметрі 40 см замість заявлених 45 см. Голки двоколірні (темні, світлі). Підставку потрібно доробити напилком, інакше ніжки не вставити.

Достоинства:
    За свої гроші виглядає симпатично. Голки двокольорові. Достатньо пишна.
    Недостатки:
    Немає упаковки, розміри ялинки меньше ніж заявлені.
  • Вікторія Ш***

За якість самої ялинки не скажу. При отриманні товару виявилося, що не додали одну ніжку підставки під ялинку. Тому замовлення повернула і оцінку поставила за комплектацію товару. Шановні продавці, будьте уважні при збірці замовлень.

• Віталій А***

Хороша маленька ялинка.
    Потрібно нам було дві штуки. Одну придбали з першого разу. Три ноги були прив'язані до стовбура.
    Але другу придбати виявилось не можливо. То приїхала без ніг, тільки мотузка залишилась від них на стовбурі, то нема в нявності..
    Такий ось "дефіцит" ))

Достоинства:
    Якісна. Без запаху. Натурально виглядає
    Недостатки:
    Іноді приїзжає без ніг. Нема в наявності.
  • Василенко В***

Гарна ялинка, мені сподобалась! Підставка вмкомпленкті є.

Достоинства:
    Пухнастенька
    Недостатки:
    Трохи осипається, але зовсім трохи
  • Мария У***

Товар прийшов без підставки. Хоча у відділенні консультант запевнив, що підставка всередині під плівкою. Не було часу розпаковувати ялинку при отриманні, тому повірила на слово. І що тепер робити? Без підставки її ніяк не встановити, дитина засмучена((

Достоинства:
    Гарна, пухнаста, без сторонніх запахів
    Недостатки:
    Прийшла без підставки

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Анастасия О***

Дуже гарна ялиночка

• Виктория С***

В кажіть коректну інформацію по комплектації

Достоинства:
    Дешева
    Недостатки:
    Ялинка прийшла без підставки. В характеристиках немає чи входить вона у помплект.
  • Светлана В***

Дуже сподобалась ця акуратна і невелика ялиночка (повна висота 80 см). Швидко украсимо її шарами і дощіком, і будемо зустрічати Новий рік. Задоволена , рекомендую

Достоинства:
    Невелика і не маленька, як раз для нашої сім'ї зараз
    Недостатки:
    продається без упаковки, але все необхідне для установки і того, щоб наряджати є
  • Богдан Ш***

Хорошая ёлочка

• Марія Ч***

Непогана ялинка за свою ціну, висота см 50, а не як заявлено 75, нам підійшла, бо ми купляли чисто на стіл поставати, не дуже лиса, за свої гроші норм

Достоинства:
    Легка)
    Недостатки:
    Не відповідає описанню, але для мене це було не критично, мені все супер підійшло
  • Ирина С***

Ёлочка пришла без подставки. На фото была с подставкой.