Отзывы покупателей о Елка искусственная СЕНА ПЛЮС Хвойная ПВХ 0.75 м арт.9486 (4825003019486)
- AI аналіз відгуків40 відгуків: 28% позитивних, 17% нейтральних, 55% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Крістіна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- супер
- Недостатки:
- слабо тримається, але в цілому все добре
- Елена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер.
- Достоинства:
- Гарна, пухнаста.
- Недостатки:
- Погана пiдставка i вона падает.
- ВалерияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже погана ялинка. Виглядала при огляді приблизно, як на фото, не така пухнаста, але симпатична. Але виявилось, коли дома повністю розгорнули вітки та поставили в кріплення, що вона без штифта, який, як хребет, тримає ялинку. Це просто скручена з декількох частин проволока. Жах. Таке уперше бачимо.
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це жах
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не замовляйте
- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Стовбурець тонкий,кріплення не тримає...поставили в банку з горохом Нут..
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прибула без підставки, яку загубили при доставці на відділення.
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна ялинка за свої гроші.
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Одноразове використання.
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Нема підстави
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надіслали дві ялинки без підставок, обіцяли дослати спочатку 15.12.2024 потім, 27.12.2024року так і надіслали, якщо неможете надіслати то так і напишіть а не дуріть людей
- Недостатки:
- отримала дві ялинки без ніжок
- Галина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна ялинка
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розетка как обычно. Забыла положить подставку пришлось заказать в другом месте.
- Недостатки:
- Нет подставки.
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не відповідає фото, в дійсності якість бажає кращого. Стовбур тонкий і зігнутий через що ялинка болтається в різні сторони. Не сподобалась
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розетка скотилася нижче плінтуса. Доставка в магазин розетка платна і ще якась вигадана комісія за грошовий переказ в магазині розетка
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ялинка гарної якості, пишна, але ЗАБУЛИ ПОКЛАСТИ ПІДСТАВКУ!!! По відгукам бачу, що я така не одна. Чому магазин не робить висновків не зрозуміло. Засмучена сервісом, скоро Різдво, а ялинка ще не стоїть. Хотілося щоб проблему з підставкою вирішили! Дякую!
- Достоинства:
- Пишна, гарна якість матеріалів.
- Недостатки:
- ПРИЙШЛА БЕЗ ПІДСТАВКИ!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ялинка класненька, не велика, підійшла.
- Сергей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ёлочка хорошая , только забыли ножки положить , наверное ножки к новому году сами подтянуться )))
- Достоинства:
- А так ёлочка хорошая
- Недостатки:
- Нет ножек
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Незадоволений замовленням. Товар прийшов без пiдставки.
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Сервiс РОЗЕТКИ
- Віктор К***
тож на вашому фото є підставка
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшла без підставки.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Без підставки
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ялинка чудова. Дуже сподобалась, за свої гроші. Дякую велике.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Альона М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий день. Ялинка прийшла без підставки! Прийшлось відмовитись від товару
Зробила перезамовлення,так як сама ялинка підходить. надіюсь, що буде все добре!- Недостатки:
- Прийшла без підставки
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальна,хороша ялиночка. Прикрасили іграшками, гірляндами, гарненька!
- Достоинства:
- Гарна ялиночка
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ялинка прийшла без ніжок, шкода, повернули
- Недостатки:
- Без ніжок
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої кошти гарна ялинка
- Достоинства:
- Дешева
- Владимер М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
- Достоинства:
- Норм
- Недостатки:
- Норм
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично в елочке кроме подставки, пришлось подтачивать что бы в крепление вставить.
- Достоинства:
- Цена, размер елочки.
- Недостатки:
- Доработать подставку.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шановний продавець, хочу звернути вашу увагу на повну відсутність упакування товару. Я розумію, що це не ялинка Dolce Gabbana, але запакувати товар у найдешевший пакет - це повага до покупця. За товаром - ялинка 72 см замість заявлених 75 см від підлоги до кінчика верхівки (включаючи підставку), в діаметрі 40 см замість заявлених 45 см. Голки двоколірні (темні, світлі). Підставку потрібно доробити напилком, інакше ніжки не вставити.
- Достоинства:
- За свої гроші виглядає симпатично. Голки двокольорові. Достатньо пишна.
- Недостатки:
- Немає упаковки, розміри ялинки меньше ніж заявлені.
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За якість самої ялинки не скажу. При отриманні товару виявилося, що не додали одну ніжку підставки під ялинку. Тому замовлення повернула і оцінку поставила за комплектацію товару. Шановні продавці, будьте уважні при збірці замовлень.
- Віталій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша маленька ялинка.
Потрібно нам було дві штуки. Одну придбали з першого разу. Три ноги були прив'язані до стовбура.
Але другу придбати виявилось не можливо. То приїхала без ніг, тільки мотузка залишилась від них на стовбурі, то нема в нявності..
Такий ось "дефіцит" ))- Достоинства:
- Якісна. Без запаху. Натурально виглядає
- Недостатки:
- Іноді приїзжає без ніг. Нема в наявності.
- Василенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна ялинка, мені сподобалась! Підставка вмкомпленкті є.
- Достоинства:
- Пухнастенька
- Недостатки:
- Трохи осипається, але зовсім трохи
- Мария У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов без підставки. Хоча у відділенні консультант запевнив, що підставка всередині під плівкою. Не було часу розпаковувати ялинку при отриманні, тому повірила на слово. І що тепер робити? Без підставки її ніяк не встановити, дитина засмучена((
- Достоинства:
- Гарна, пухнаста, без сторонніх запахів
- Недостатки:
- Прийшла без підставки
- Анастасия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна ялиночка
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В кажіть коректну інформацію по комплектації
- Достоинства:
- Дешева
- Недостатки:
- Ялинка прийшла без підставки. В характеристиках немає чи входить вона у помплект.
- Светлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалась ця акуратна і невелика ялиночка (повна висота 80 см). Швидко украсимо її шарами і дощіком, і будемо зустрічати Новий рік. Задоволена , рекомендую
- Достоинства:
- Невелика і не маленька, як раз для нашої сім'ї зараз
- Недостатки:
- продається без упаковки, але все необхідне для установки і того, щоб наряджати є
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая ёлочка
- Марія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогана ялинка за свою ціну, висота см 50, а не як заявлено 75, нам підійшла, бо ми купляли чисто на стіл поставати, не дуже лиса, за свої гроші норм
- Достоинства:
- Легка)
- Недостатки:
- Не відповідає описанню, але для мене це було не критично, мені все супер підійшло
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ёлочка пришла без подставки. На фото была с подставкой.