Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Гидрогелевые патчи для глаз Senana Gentle Care Of The Eye Area с Экстрактом водорослей 60 шт (6941349311997/6973098892939)

Оценка пользователей 3.86/5
  • Юлія Є***

Я вважаю, що це підробка, тому що я купляла таки, але за кордоном. Вони тонше, і результат після відрізняється.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Анна Ц***

Хороші патчі. Рівні, не жмакані. Гарно упаковані. Як швидка допомога очєнь даже хорошо

Достоинства:
    Рівні
  • Сергей Н***

Не помогли

Недостатки:
    Нет эффекта
  • Александра Т***

Пользуюсь с 50 лет. Сейчас мне 63 года. Выручает к быстрому переаоплащению. Снимает припухлось, растягивается крупные морщины. Держу в холодильнике, после снятия использую крем под глаза. Все патчи хорошие. Цена изумительная. Розеткой довольна, что перешли на отправку через Укр почтой. Экономнее по деньгам. Есть возможность проверить товар на почте. Упаковка отличная. Спасибо за работу, обслуживание. Всем Мира. Слава Украине.

Достоинства:
    Хорошая упаковка. Патчи Плотные, большие. Банка полная геля.
    Недостатки:
    Нет.
  • Наталія О***

Мені і подругам сподобались.

• Кулишова О***

отримала патчі по акції "Чорна п'ятниця", приємно здивована , патчі дуже добрі, не м'яті, ціла упаковка, користуюсь із задоволенням, якість хороша, добре тримаються на обличчі, буду купувати

Достоинства:
    акційна ціна
  • Тетяна Д***

Достоинства:
    Качество
  • Леся Б***

• Станислав С***

Беру жене не первый раз, говорит отличные.

Достоинства:
    Цена, качество
  • Тетяна

Сьогодні отримала патчі, ідеальна упаковка . В середні також ідеально , патчі мають приємний аромат, чисті, цілісність не пошкоджена . Розмір стандартний .
    Трохи трохи тонші , за ті які я купувала за 500-600 гр.

За цю ціну = 60 шт це даром .
    Зауважень стосовно якості упаковки і товара немає .

Можливо комусь попала інша партія , і були негативні відгуки .
    Я свою коробку патчів відкрила прямо в магазині РОЗЕТКА . ВСЕ ЧУДОВО. Патчі краще тримати в холодильнику - так вони краще зберігаються , та у холодному стані чудово тонізують шкіру навколо очей.

Достоинства:
    ЦІНА
    Недостатки:
    тонесенькі, але за таку ціну - це складно недоліком . НОРМАЛЬНІ ПАТЧІ )))
  • Ирина

Наружная упаковка хорошая, но вот внутренняя пластиковая крышка продавлена посредине. И очень сильно. Патчи какие то грязноватые. Пользоваться опасаюсь.

Достоинства:
    Заказ оформлен быстро. Товар упакован хорошо.
    Недостатки:
    Нарушена внутренняя пластиковая мембрана.
  • Ол

Найгірший товар на Розетці серед усіх покупок

Достоинства:
    Немає ніяких
    Недостатки:
    Усі патчі безформені, жоден не повторює форму попереднього, зламані у кутках майже всі, косметично-лікувального ефекту 0.0001, немає тут ні колагену, ні екстракту водоростей, звичайна підробка
    • Ирина

К сожалению, я тоже так думаю. Однажды брала такие патчи в другом магазине, так эти сомнительны очень.

• Китова С***

Зі своєю функцією справляються нормально. Брала зі знижкою.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не дуже зручна форма, трохи сповзають під час використання.
  • Кристина П***

Патчі дуже круті! Купувала для матусі , їй вони дуже сподобались. Сказала, що ці патчі під очі дуже класні, набряклість вбирає на всі 100%!)

• Тетяна Ф***
    Продавец: Rozetka

Купую не перший раз.Вони чудові за таку ціну.Немає припухлості,звужують пори.

Достоинства:
    Екстрапоміч.
    Недостатки:
    Немає.
  • Юлия Р***
    Продавец: Rozetka

Купувала не тут, але хочу сказати, що вони шикарні. Для такої ціни вони дійсно дієві! А там, де купувала, були навіть ще дешевші по акції.
    Мені 29 років, шкіра схильна до сухості.
    Глибина зморшок зменшуєтся після використання, шкіра м'якша та зволожена. Зазвичай я після патчів одразу наношу крем для шкіри навколо очей, а після цих патчів можу іноді і не використовувати, шкіра не стягується. Використовую зранку хвилин на 20.

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість, ефективність.