- МИРОСЛАВОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Подарували дитині 12 років на ДН. На 4 день користування перестав їхати. зарядка світить зеленим, тобто "заряджено", але самокат не вмикається. Підкажіть, що робити
- Достоинства:
- Не встигли оцінити
- Недостатки:
- Не везе
Представник брендуВітаю, прохання звернутись до сервісної підтримки Розетки.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брав дружині щоб їздити до роботи. Він не важкий, їздити на ньому легко, швидкості хватає. А ще у додатку можна виставити швидкість на кожний режим (їх там чотири) це у кого діти катаються ,щоб не літали ,можна виставити наприклад 10км на годину на кожен режим. Заміряли дистанцію на одному повному заряді, самокат проїхав 23 км.
- Достоинства:
- Нормальний самокат
- Недостатки:
- Додаток не зразу получається налагодити
- ЛЮДМИЛА Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отримали електросамокат, він просто космос, якість супер, стильний дитині дуже сподобався . Раджу покупкою задоволені .
- Недостатки:
- Не виявили
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Другий день політ нормальний. В пряму смислі. Дитина впала але то таке..... самокат класний,дуже легко збирається, додаток теж хороший. Доставка розетки на вищому рівні.
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Переконав дружину кататися на самокаті, оскільки не впевнений, що вона буде користуватися ним постійно, тому вибирав серед більш бюджетних варіантів. Візуально цей сподобався, за характеристиками також підійшов, швидкість нам не важлива, все одно вона не буде швидко їздити. І ще привабив вагою, серед аналогів начебто найлегший
- Достоинства:
- вага, якість збірки, додаток
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добрый вечер. Хочу написать отзыв про этот самокат. Заказывала ребенку на день рождение, остались очень довольны, всё работает, скорость отличная. Но вот буквально сегодня, что то начало постукивать в заднем колесе. ( прошёл месяц). Я предполагаю что это подшипник, можете подскажите что это может быть? И если да, то где можно приобрести? За ранее спасибо.
- Достоинства:
- Хорошая скорость
- Недостатки:
- Начало постукивать в заднем колесе
Представник брендуВітаю, це дійсно може бути підшипник, але також можуть бути і інші причини.
Що рекомендуємо зробити:
Перевірити люфт у колесі: взяти колесо руками і спробувати похитати в сторони. Якщо є рух — це підшипник.
Візуально оглянути гальмо: чи нічого не чіпляє.
Оглянути елементи кріплення - могли ослабнути від вібрацій при катанні, особливо якщо їздили по нерівностях. Всередині заднього щитка проходить провід живлення заднього стоп-ліхтарика – є варіант, що він вилетів з кріплень і стукотить під час руху. (В комплекті є ключ яким можна затягнути болти).
Якщо каталися по піску, пил може потрапити в механізм і викликати хруст або стук.
Якщо описана вище перевірка не допоможе прибрати стукіт, тоді звернутись до Сервісного відділу Розетки.
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
З першого погляду все ок. Зарядка працює. Збирається легко. На рулі є поворотники. Тормоза працюють. Має мобільий додаток. Місця займає мало, складається ізі
- Достоинства:
- все ок
- Недостатки:
- нуль
- Злата Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Це мій перший самокат. Користуюсь тиждень, характеристики відповідають заявленим. Міцні колеса, зручно керувати. Великий плюс, що є застосунок
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Обирав між S21 та цією моделлю. Обрав цю, бо тут двигун потужніше та запас ходу більше на 5 км і різниця в ціні не велика. Мої потреби покриває, дорікань не маю
- Недостатки:
- ніяких
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Самокат в принципі хороший, але відчувається, що він більше для рівних доріг, на старих дорогах йому не вистачає амортизації. Поки що не було проблем, швидкість нормальна і батареї вистачає. Хочеться трохи м’якшої їзди на нерівностях, але це не критично
- Достоинства:
- поворотники, лед підсвітка, хороші гальма
- Недостатки:
- відсутні