- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: M
Очень хорошее решение для мужчин при проблемах с недержанием мочи, эффективно защищают от неожиданных подтеканий
- Достоинства:
- Под брюками не выделяются
- Недостатки:
- Не выявлено
Представник постачальникаДобрий день, Вікторіє,
Дякуємо вам за відгук. Нам дуже цінно знати, що наша продукція є хорошим рішенням і забезпечує ефективний захист.
Ви абсолютно точно помітили один з ключових аспектів, над яким ми працюємо — непомітність під одягом. Для нас вкрай важливо, щоб продукт не тільки надійно захищав, але й дарував впевненість і психологічний комфорт протягом усього дня.
Дякуємо за вашу довіру. Бажаємо доров'я і всього найкращого!
- Назар Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: L
Брав для дідуся, що веде активний спосіб життя, йому все сподобалось. Для крапельного, або середнього рівня нетримання це досить хороше рішення, не фіксувалось протікань, дискомфорту або ж сторонніх запахів. Інколи навіть сам користуюсь при певних бставинах, для активних чоловіків - знахідка
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, надійність, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Назаре! Щиро дякуємо за ваш розгорнутий і такий щирий відгук.
Це просто чудово, що ваш дідусь продовжує вести активний спосіб життя! Ми надзвичайно раді, що продукція Seni допомагає йому в цьому, забезпечуючи максимальну впевненість.
Ваш особистий досвід використання — це найкращий доказ того, що ці поглинальні труси є справжньою знахідкою для будь-яких динамічних ситуацій. Дякуємо за довіру та бажаємо вам обом невичерпної енергії!
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: L
Класні
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Все ок
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Размер подгузников: L
Дуже зручніше в користуванні