- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: M
Підгузки дуже гарні,не промокають, відмінна якість.вони приємні на дотик,легкі в використані.
- Достоинства:
- Не промокають, розмір підходить
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: L
Не сподобались. Погані липучки та не дихаючий верхній шар. Самі кращі Сені супер плюс та Сені супер тріо.
- Достоинства:
- Не протікають
- Недостатки:
- Погані липучки та верхній шар із плівки
Представник постачальникаДоброго дня, Ларисо! Щиро дякуємо за ваш об'єктивний відгук та порівняння.
Ви абсолютно праві у своїх спостереженнях! Справа в тому, що лінійка Seni Standard Plus Air є базовою (економною). У ній використовується напівдихаюча конструкція: з боків є дихаючий нетканий матеріал, а по центру — спеціальна ізолювальна плівка. Також тут застосовуються стандартні застібки для збереження більш доступної ціни. Раді, що попри це, підгузки впоралися з головним завданням і не протікали.
Ваша рекомендація щодо лінійок Super Seni Plus та Super Seni Trio є максимально слушною. Вони повністю "дихаючі" (без плівки) та мають подвійні багаторазові застібки-липучки, що забезпечує значно вищий рівень комфорту. Дякуємо, що ділитеся своїм досвідом — це дуже допомагає іншим зробити правильний вибір! Бажаємо комфорту та міцного здоров'я!
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: XL
В цілому функцію свою виконують, липучки теж цілком тримають хоча і не на 100% звісно, з приводу об'єму поглинання теж відповідає заявленим вимогам.
- Достоинства:
- Характеристики на рівні заявлених
- Недостатки:
- Липучки інколи можуть відстати
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре,
Дякуємо, що поділилися досвідом використання. Для нас дуже важливо, що заявлений об'єм поглинання відповідає дійсності і підгузки добре справляються з вологою. Оскільки лінійка Seni Standard Plus Air є базовою, вона оснащена стандартними одинарними застібками, які при активному русі або частому перестібанні дійсно можуть слабшати. Якщо для вас важлива максимально надійна фіксація, радимо наступного разу звернути увагу на класичну лінійку Seni Super — вона має посилені подвійні застібки-липучки. Бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров'я і комфорту щодня!
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: L
Надійні та зручні підгузки: добре вбирають, не протікають, не подразнюють шкіру. Якість Seni повністю виправдовує очікування.
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо,
Щиро дякуємо за такий змістовний відгук.
Те, що якість Seni повністю виправдала ваші очікування, — це найкраща оцінка нашої роботи.
Дякуємо, що обираєте нас!
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: XL
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре,
Дякуємо за вашу оцінку.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: XL
Чужові підгузки
- Достоинства:
- Достатньо великі як на розмір L
Представник постачальникаДобрий день, Романе,
Дякуємо за високу оцінку!
Дозвольте зауважити: дана модель — це розмір Extra Large (XL). Він дійсно розрахований на більший обхват, ніж стандартний Large (L), тому ви відчули цей запас простору і зручність.
Дуже добре, що цей розмір виявився для вас вдалим. Бажаємо здоров'я!
- ірина д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: L
Підгузники - дуже гарної якості, витримують до ранку.
Представник постачальникаДобрий день, Ірино,
Дякуємо за високу оцінку якості!
Для нас дуже важливо, що виріб забезпечує надійний захист протягом усієї ночі. Спокійний сон без протікань — це найкращий результат нашої роботи. Дякуємо, що обираєте Seni!
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: L
Отличные памперсы, хорошо удерживают влагу, крепкие липучки.
- Достоинства:
- Индикатор влажности.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаДоброго дня, Марино,
Щиро дякуємо за високу оцінку.
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: L
Памперси дуже гарні,не протікають поглинають добре.
- Недостатки:
- Недоліків на знайшли.
Представник постачальникаДобрий день, Єкатерино,
Вдячні за ваш відгук та вибір!
- Алекс В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: M
Не хуже Seni Super, если у вас есть возможность смены раз в полсутки.
- Достоинства:
- Много впитывающего материала, дашыщие
- Недостатки:
- Подорожали, как и все экспортные товары, и не только
Представник постачальникаДоброго дня, Алексе,
Дякуємо за ваш відгук. Ви абсолютно вірно підмітили: Seni Standard Plus Air — це відмінна золота середина. Ваша стратегія використання є дуже слушною і дозволяє отримати надійний захист. Ми вдячні вам за розуміння ситуації з ціноутворенням на імпортні товари. Дякуємо, що ви з нами і обираєте Seni!
- Надія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: L
Дякую за гарне обслуговування!)Ви найкращі!Рекомендую вас усім.Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Можливо, навіть більше 12 годин у використанні.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день, Надіє,
Дуже дякуємо за ваш відгук. Ваша рекомендація та висока оцінка — найкраща нагорода. Дякуємо, що обираєте нас!
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: M
Як завжди швидко доставили,відмінна якість
Представник постачальникаДобрий день, Наталіє,
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку якості підгузків Seni Standard Plus Air.
- Антон Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: L
Все супер. Мамі подобається
- Достоинства:
- Зручні та надійні
Представник постачальникаДобрий день, Антоне,
Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру!
Комфорт Вашої мами — це найважливіше.
Цінуємо ваш вибір!
Дякуємо швидко гарні підгузники
Дякуємо за ваш відгук.
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: M
Одни з кращих за співвідношенням ціна-якість (якщо у акции). Можуть підтекти, якщо стегна худі.
- Достоинства:
- Дихаючі, банато поглинають, не створюють дискомфорту
- Недостатки:
- Бокові гумки недостатньо щільно облягають стегна. Не надміцні, рвуться, якщо смикнути з-під лежачего
Представник постачальникаДобрий день, Марино,
Дякуємо за ваш детальний відгук. Ми цінуємо, що ви відзначили хороше поглинання та комфорт.
Водночас, ми дуже серйозно ставимося до ваших зауважень щодо недостатньо щільної посадки та міцності продукту. Ця інформація буде використана для покращення наших підгузків. Дякуємо за вашу допомогу та відвертість
Дякуємо гарні підгузники на ніч підходять на вагу 50 кг,не течуть всю ніч
Представник постачальникаДобрий день, Наталіє,
Дякуємо за довіру та ваш відгук. Ми розуміємо, наскільки спокійний безперервний сон вночі важливий для підопічного та опікуна.
Нам дуже цінно знати, що наші підгузки забезпечують надійний захист та спокій протягом усієї ночі. Бажаємо здоров'я та якомога більше комфортних днів і ночей.
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: L
Дуже класні. Перепробувала багато. Ці підійшли за всіма показниками.
- Достоинства:
- Зручні.
- Недостатки:
- Не має.
Представник постачальникаДобрий день, Людмило,
Дякуємо! Нам дуже цінно дізнатись, що наші підгузки стали для вас найкращим вибором.
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: XL
Гарні підгузники і ціна по акції
- Достоинства:
- Не протікають
Представник постачальникаДобрий день, Юліє,
Дякуємо вам за відгук та високу оцінку якості підгузків Seni Standard Plus Air.
Дякуємо сподобалось
Представник постачальникаДобрий день, Наталіє,
Дякуємо за відгук і цінуємо вашу довіру.
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: M
Дякуємо швидко доставили, гарна якість
Представник постачальникаДобрий день, Наталіє,
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку якості підгузків Seni Standard Plus Air.
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: XL
Дуже задоволені. Якісні та зручні
- Достоинства:
- Зручні, гарно вбирають вологу
Представник постачальникаДобрий день, Світлано,
Дякуємо за високу оцінку якості підгузків Seni Standard Plus Air.
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: M
Товар якісний, якщо вірно підібраний розмір. Купляла для старенького батька. Ми задоволені, дідусь сухий і нам спокійніше
- Достоинства:
- За ніч не протікають, липкчки якісні
Представник постачальникаДобрий день, Ганно,
Дуже вдячні, що ділитесь досвідом використання підгузків Seni Standard Plus Air. Ми завжди намагаємося запропонувати якісні товари, які можуть поліпшити повсякденне життя наших споживачів.
- Юлія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: L
Дуже класні памперси.
Дякуємо за Ваш відгук.
- Юлія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: XL
Дуже гарні підгузники для лежачої людини
- Достоинства:
- Ціна і якість
Представник постачальникаДобрий день, Юліє,
Дякуємо за відгук та високу оцінку якості підгузків Seni Standard Plus Air.
- Лідія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: XL
Проблемні застібки.
- Недостатки:
- Застібки слабкі, погано фіксують та не витримують декілька розстібувань.
Представник постачальникаДобрий день, Лідіє,
Підгузки Seni Standard Plus Air, як і всі підгузки Seni, мають багаторазові застібки-липучки, але вони менші за розміром, ніж липучки в підгузках преміум-класу, і через це можуть витримати менше переклеювань. Для задоволення потреби у багаторазових липучках можна скористатися підгузками Seni Super , Seni Super Plus та Seni Super Trio.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: L
Мені чудовий вибір
Представник постачальникаДобрий день, Анно,
Дякуємо за Вашу оцінку.
Якісні.
Гарна якість.
Чудова якість. Швидка доставка
Представник постачальникаДобрий день, Анно,
Дякуємо за відгук та високу оцінку якості підгузків Seni Standrad Plus Air.
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: L
Матеріал хороший, впитивають добре і нейтралізують запах, не парять. Але на спині нема трошки прибирання частини, тому облягання за рахунок заставок. А по застібка та ж проблема, як і в seni standard air. Конструкція та ж сама, двослойна застібка. І щоб не порвати тіло памперса треба супер точно наліпити верхню частину на нижню. Це нелегко для хворого або хворому бува зробити. І ще нюанс: якщо памперс сухий, то щоб використати його наступної ночі треба щоб застібки склеїти -інакше підсобне верхня і не буде триматися. Звичайно написано що памперс одноразовий, але якщо все було сухо, приймаючи до уваги ціну, хотілося, що клейкість так не знижувалася. Звичайно виберу, звичайно пристосуємося, але що є то є.
- Достоинства:
- Гарний матеріал, впитує гарно, поверхня суха і нейтралізує запах
- Недостатки:
- Застібка не досконала, висока ціна. Дивно, що при аналогічних застібках таких зауваги як до seni standard air не має? Правда ще й зовнішній матеріал відрізняється, може стандард слабший.
Представник постачальникаДобрий день, Людмило!
Дякуємо за розгорнутий коментар.
Дійсно, застібки в Seni Standard Plus Air такі ж самі, як і в Seni Standard Air. Це продукти серії економ, в якій компанія поставила за мету зробити свій продукт доступнішим для більшої категорії людей, але зберегти основні якості підгузка - поглинання і утримання вологи. Для задоволення потреби саме у багаторазових липучках радимо скористатись лінійкою Super Seni, в яких є додаткові липучки мікрогачечки.
- Віктор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: L
Якісний товар
- Достоинства:
- Корисна річь
- Недостатки:
- Мабуть ціна
Представник постачальникаДобрий день, Вікторе!
Вдячні за Вашу високу оцінку якості підгузків Seni Standard Plus Air.
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: S
Раніше брали і були задоволені. Спочатку думали що якась підробка, але це якісь зміни . Більше брати не будемо
- Достоинства:
- Недостатки:
- ліпучка не тримає, шуршат
Представник постачальникаДобрий день, Наталіє.
Останнім часом підгузки Seni Standrad Plus Air ніяк не змінювались.
Підгузки Seni Standard Plus Air, як і всі підгузки Seni, мають багаторазові липучки, але вони менші за розміром, ніж липучки в підгузках преміум-класу, і через це можуть витримати менше переклеювань. На сайті seni.ua у розділі Як правильно надягати вироби Seni ви можете ознайомитись з інструкціями по правильному надяганню підгузка, які дадуть змогу з першого разу правильно його розташувати і мінімізувати кількість переклеювань.
- ТаисияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: S
Не советую. Если сразу получилось не плотно, то моча протекает. Если туго, то давит. Пр ходится пользоваться лейкопластырем.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Материал тонкий. При подгонке липучка отрывается с материалом и больше не клеется. Необходимо центровать с первого раза.
Представник постачальникаТаісіє, доброго дня! Компанія TZMO - виробник продукції Seni - розробила рекомендації, які полегшують надягання підгузків і забезпечують їх правильне розташування. Це дає змогу уникнути протікань і дискомфорту пацієнта. Із рекомендаціями ви можете ознайомитись за посиланням ссылка
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: L
Прекрасные памперсы и обслуживание в магазине
- Достоинства:
- Хорошо держат влагу
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: S
Не протекают, хорошо впитывают, ничего не преет. Отдельно хотелось бы отметить отличные липучки - держат хорошо, даже если перед этим приходилось переклеивать. Используются для ребенка-подростка - на ночь хватает.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер подгузников: XL
Эти памперсы зделает наверное для полностью лежачего человека,одно и не шевелится так как липучки не держат и сами памперсы протекают, хватает минимум на два раза сходить, очень розачарованы за такие деньги можно было бы и получше
- Достоинства:
- Дешевле чем в аптеке
- Недостатки:
- На долго не хватает их,липучки не держат и протекают памперсы